Mozi, filmek
- mocsok
Re: Mozi, filmek
köszi mindenkinek.
úgy tűnik egész nagy arányban láttam őket, de azért akardtak új címet,
mégegyszer köszipuszi.
úgy tűnik egész nagy arányban láttam őket, de azért akardtak új címet,
mégegyszer köszipuszi.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Blow, A beautiful Mind, Flash of Genius, The Damned United, Basketball Diaries, Invictus.
Nagy kedvencek.
A Wolf of the Wall Streetre meg már nagyon kíváncsi vagyok.
Nagy kedvencek.
A Wolf of the Wall Streetre meg már nagyon kíváncsi vagyok.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Arany Kecske
Igaz történet alapján készült, és ami itt kimaradt: Ray, Walk the Line, Életrevalók. Bár első 2 életrajzi, de szinte az összes életrajzit idesorolhatnám
Igaz történet alapján készült, és ami itt kimaradt: Ray, Walk the Line, Életrevalók. Bár első 2 életrajzi, de szinte az összes életrajzit idesorolhatnám
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem mocsok is hallott már a googleről, ő gondolom olyanokat kért ami személyes kedvenc...Anis írta:Lista
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
mocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
Kód:
Hotel Ruanda
Chopper - A kegyetlen
Apám nevében
Millió dolláros bébi
A bal lábam
Szkafander és pillangó
Lawless
Pillangó
Út a vadonba
Argó-akció
Aviátor
Donnie Brasco
American History X
Awakenings
Philadelphia
Ip Man
Az őrület fészke
Bronxi mese
Napola
"And my heart will leave you never."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Listamocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
The Way Back, A boldogság nyomában, A szív bajnokai,
Pain and Gain, A felolvasó, Az osztály (2007), Életem a szörf
Lista évek alapján sorrendben
TOP10 igaz története alapján film (10-től felfelé)
Bosszúból jeles (1999), Az ifjabb gőzös (1928), G.I. Joe: Megtorlás (2013), Brüno (2009), Az időgép (2002), Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009), Dr. Strangelove (1964)...
és a DOBOGÓN: Gengszterosztag (2013), Spiderman (2001) Kertvárosi kommandó (2012)
Matthew McConaughey - amiket meg kell nézni: TOP 10 MM performances
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2014. március 3., hétfő 17:54-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdekes... Nálam ugyanez a fő szempont egy film megítélésében, és én sem szeretem az alpári humort. De nekem a Wall Street farkasa mégis tetszett. Talán ezt tartom a legjobb filmnek idén. És nem a dugás, drogozás, meg káromkodás miatt. Ezek az alpári elemek önmagukban mit sem érnek. Ezek mellé kell még valami, hogy a filmet kiemelje a pocsolyából, mert erre a kaptafára ezer meg ezer filmet rá húztak már, és a többség nekem nem tetszett. De a Wall Street farkasának van valamije, ami a hasonló tucatfilmeknek nincs. Az egész filmet körbelengő remek hangulat, életérzés, amit a Scorsese remekül kapott el, és Di Caprio remekül illusztrál. Az ördög az apróságokban rejlik, és ezt a filmet az olyan apróságok emelik magasba mint pl.: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor a toll eladásán keresztül illusztrálja LDC, hogy mi is a brókerkedés lényege, hogyan kell keresletet csinálni. Ilyen apróságokkal, finomságokkal tele van a film, és ezek adják meg a hangulatát. Nem véletlenül került Oscar közelbe, még ha révbe nem is ért, de mondjuk egy másnaposok, vagy egy rockhajó el jutott jelölésig sem. Pedig ott is az alpári humor viszi a prímet. (Megjegyzem azokat a filmeket is nagyon kedvelem, a szarabbak eszembe sem jutnak, mert szerintem kinyomtam őket )thrillert kihagytam. Viharsziget, Azonosság, Nem fogadott hívás, Bújócska...ide még elég sokat tudnék felsorolni. a lényeg a fordulatosság, izgalmasság, sztori.
Ezzel nem téged kritizállak, csak nem értek egyet azzal, hogy szex, pia és alpári humorról szól a film.
Annyira nem rossz film az, Oscar jelölést persze nem érdemelt, de most divat fikázni az Amerikai Botrányt. Jó lenne, ha a hálivúdból kiröppenő szar filmek csak feleennyire lennének szórakoztatóak. Mert szórakoztatónak, szórakoztató. Ha 130 perc helyett megoldották volna 100 percben, és kicsit dolgoznak a sztorin (ha már a karaktereket kiszínezték, akkor a sztorira is ráfért volna egy kis foltozás), akkor klasszikust kaptunk volna. Így csak egy egyszer nézős, de elsőre baromira szórakoztató film lett.Nem is érdemelt semmit azzal a sablon sztorival, még a jelölések felét se. Egy jó 6 pontot esetleg. Mondjuk az egész Oscar tele van ilyenekkel. Már jó esélyed van jelölést kapni, ha van egy néger egyenjogúsággal kapcsolatos, vagy valami II. világháborús táborlakós cserkészdrámád.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem is érdemelt semmit azzal a sablon sztorival, még a jelölések felét se. Egy jó 6 pontot esetleg. Mondjuk az egész Oscar tele van ilyenekkel. Már jó esélyed van jelölést kapni, ha van egy néger egyenjogúsággal kapcsolatos, vagy valami II. világháborús táborlakós cserkészdrámád.soadroli írta:Az az Amerikai botrány De kicsit besült, mert semmit nem nyert.Remy írta: 12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben
- nmate
Ja, Oscar jelölés önmagában csak szégyen amúgy.soadroli írta:Az az Amerikai botrány De kicsit besült, mert semmit nem nyert.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Az az Amerikai botrány De kicsit besült, mert semmit nem nyert.Remy írta: 12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben
- nmate
Szakértők (?) mind azt mondják, hogy a fényképezés semmi extra, a CGI effektek meg kimerülnek a robbantgatásban. Mélyen belegondolva van benne valami. Szóval annyira nem hiányolom, nem Oscar kategória, de nekem tetszett az a férfias rombolás MetropolisbanRemy írta:Acélembernek is helye lenne
Inside Llewyn Davis is kicsit hiányzó, de azért nem szólt olyan nagyot USA-ban, szóval nem lepődtem meg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem kell félteni ez tény, nálam is hátrébb csúszott a listán, és "csak" 4. lett az év legjobbjai között, DE igazából nem is kapott olyan díjat, mait ne érdemelt volna meg. Innentől kezdve meg lehet hypeolt egy film, de csak azt kapta, amiben amúgy is a legjobb volt. 12 év rabszolgaság viszont kurvára nem volt a legjobb, aztán mégis...nmate írta:Ez igaz, de a Gravity is volt már következő Űrodüsszeia, szóval azt sem kell félteni. Nem akkora film, mint aminek látszik, de ami díjakat bezsebelt (látvány terén főleg) szerintem megérdemelte.Remy írta:12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben
Ami kurva nagy szégyen, hogy lemaradt a Rush. Mással nagyon nincs bajom, American Hustlerrel sincs, hogy nem nyert Oscart, nem is az a fajta film. Pedig nálam az év filmje holtversenyben a Rushsal.
Rush az nagy hiányzó. De én még az Acélembert is hiányoltam a vizuális effektek kategóriából. Amikor ilyen Magányos lovas ott van a jelöltek között, akkor az Acélembernek is helye lenne, de még a Tűzgyűrűnek is, vagy akár az Oblivionnak.
ja, meg ezt a zenék közül. Inside Llewyn Davis - Please Mr. Kennedy
A kalapos csóka lesz a Star Wars 7 főgonosza Adam Driver jó kis színész, és a hangja is brutál. Szerintem nagyon adni fogja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A vizuális dolgokért, meg operatőrért kapott Oscarokat aláírom. A rendezőit vitatom, bár lehet csak azért, mert kedvelem McQueent. De az, hogy hatásos? Igen, a látvány 10/10, de mikor kijöttem a teremből az ugató Sandra Bullock volt előttem, sőt, még most is ez az első ami eszembe jut a filmről, szóval igen, ilyen szempontból hatásos, csak nem hinném, hogy ez volt a cél. Nekem továbbra is a történet a lényeg(bár nyílván nem camos verziókban kapom le a dolgokat), ami ennél a filmnél botrány volt.Remy írta:Az, hogy kurva jó Hatásos, stb. Most nem megyek bele, de igazság szerint ilyen, hogy látvány, vizuális effektek, operatőr, egyértelmű, hogy Gravitáció. Lehet utálni a filmet, de nem készült olyan film, ami ezekben a kategóriákban verte volna. Cuarónnak meg kijárt már a díj (Lubezkikinek szintén), bár talán az Az ember gyermekéért jobban megérdemelte volna.
Igazság szerint azért is örülök a Gravitáció sikerének, mert legalább elvette a díjakat a 12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben. És ezt nem csak én mondom. Körbekérdezel azok között akik látták, tuti, hogy a többség le fogja szólni. Ez nem azt jelenti, hogy rossz film lenne, de nem érdemelte meg azokat, amiket megnyert.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csatlakozom Remyhez, a Gravity szerintem is hatalmas film, örülök, hogy ennyi oszkárt kapott.
És ha már kívánságműsor van, akkor én is beszállok: mondjatok már pár jó kis horrort, jöhet bármilyen jellegű. Köszi előre is.
(A Barça 0-7 Bayern-t már láttam, úgyhogy azt nem kell ajánlanotok. )
És ha már kívánságműsor van, akkor én is beszállok: mondjatok már pár jó kis horrort, jöhet bármilyen jellegű. Köszi előre is.
(A Barça 0-7 Bayern-t már láttam, úgyhogy azt nem kell ajánlanotok. )
- nmate
Ez igaz, de a Gravity is volt már következő Űrodüsszeia, szóval azt sem kell félteni. Nem akkora film, mint aminek látszik, de ami díjakat bezsebelt (látvány terén főleg) szerintem megérdemelte.Remy írta:12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben
Ami kurva nagy szégyen, hogy lemaradt a Rush. Mással nagyon nincs bajom, American Hustlerrel sincs, hogy nem nyert Oscart, nem is az a fajta film. Pedig nálam az év filmje holtversenyben a Rushsal.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak akkor ne bökd oda a kis undoritó megjegyzéseidet minden hszed végéreVictor írta:ezt pofázom már órák óta. attól még nem érzem magam romlott embernek, hogy nem jött be a film (a humora, és a sugallni valója sem)vkinek ez tetszik, vkinek az.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ezt pofázom már órák óta. attól még nem érzem magam romlott embernek, hogy nem jött be a film (a humora, és a sugallni valója sem)vkinek ez tetszik, vkinek az.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zsombor írta:Finoman fogalmazva, ez nem tartozik mocsok kedvenc filmjei közé. Utálja mint a szartRemy írta: Tűzgyűrű
De most, hogy kiderült, hogy ez igaz történet alapján készült, lehetséges, hogy másként tekint rá
Az, hogy kurva jó Hatásos, stb. Most nem megyek bele, de igazság szerint ilyen, hogy látvány, vizuális effektek, operatőr, egyértelmű, hogy Gravitáció. Lehet utálni a filmet, de nem készült olyan film, ami ezekben a kategóriákban verte volna. Cuarónnak meg kijárt már a díj (Lubezkikinek szintén), bár talán az Az ember gyermekéért jobban megérdemelte volna.Zsombor írta:Indokold már meg kérlek mi ez a nagy Gravitáció imádatod.
Igazság szerint azért is örülök a Gravitáció sikerének, mert legalább elvette a díjakat a 12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben. És ezt nem csak én mondom. Körbekérdezel azok között akik látták, tuti, hogy a többség le fogja szólni. Ez nem azt jelenti, hogy rossz film lenne, de nem érdemelte meg azokat, amiket megnyert.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
maradjunk annyiban Victor, hogy nem érted ezt a fajta gátlástalan szutyok humort.Victor írta:kapj el, ha tudsz? ugyanaz a főszereplő, mégis mennyiben más...soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
nem baj ez, nem szégyen ez, vkinek ez tetszik, vkinek az.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
kapj el, ha tudsz? ugyanaz a főszereplő, mégis mennyiben más...soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.