Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

accel

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 20., hétfő 8:36

CS0ki írta:Igazából már most kezdek aggódni, mert kb akárkit kötnek össze Ancelottival, mint az "első igazolása" ide, fognom kell a fejemet...
sztem pérez nem fog neki olyan hatalmat adni, mint mounak. és amúgy is zidane lesz az átigazolás felelős, nem? :hmmm:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 20., hétfő 8:26

CS0ki írta:Monaco meg nem akar bejelentkezni nálunk pár falábúért? Egy jó Higu mehetne hozzájuk 35-ért.
Úgy látszik ott kicsire nem adnak. Csak 50-60 milliós játékosok fognak érkezni hozzájuk... :D
hehe írta:
RaúlRealMadrid írta:Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A k :cens: va isten ba :cens: za meg de öreg vagyok... :( :( :-@ :'(
én úgy tudom, hogy azért gravesen még játszik vmi alsóbb ligában hobbiból :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: De ő legalább csak egy évig boldogitott minket, nem ugy mint a tuniszi hercegünk...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 8:24

Szerintem érthető ha carvajal MÉG maradna, miért kellene eldobnia mindent és jönnie? Megy neki,elindult a bicaj.......kár lenne megtörni , főleg hogy biztos kezdő nem lenne.
Ha úgy érzi megy ott neki,fejlődik,akkor maradjon csak,én is ezt javasolnám neki.....ráér még jönni egy év múlva is.....vagy kettő,amikor kész már egy madridra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 20., hétfő 0:28

Lichtsteiner egy igazi futóbolond. Remekül asszisztál a támadásokhoz. Simán van benne még 3-4 év. 15 millió körül van az ára. Higu is nagyjából ennyit ér. Jól járnánk vele.
Jól, persze...

Igazából már most kezdek aggódni, mert kb akárkit kötnek össze Ancelottival, mint az "első igazolása" ide, fognom kell a fejemet...

Sajnálom Carvajalt, hogy szívesen játszana a Bayerben, de leszarom, hozni kell vissza és kész.

Monaco meg nem akar bejelentkezni nálunk pár falábúért? Egy jó Higu mehetne hozzájuk 35-ért. :roll:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 0:27

RaúlRealMadrid írta:Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A k :cens: va isten ba :cens: za meg de öreg vagyok... :( :( :-@ :'(
én úgy tudom, hogy azért gravesen még játszik vmi alsóbb ligában hobbiból :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 22:58

Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A k :cens: va isten ba :cens: za meg de öreg vagyok... :( :( :-@ :'(

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 19., vasárnap 21:53

numberone1 írta: Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol. :roll:
Van ilyen szavazás az oldalon, én is pont ma találtam rá. :D
Elég érdekes az eredmény, én is Bale-re nyomtam (de azt hittem, hogy elsöprő fölénnyel fog Neymar vezetni...szóval meglepődtem), de nem azért mintha nem örülnék a brazilnak, csak esélyesebbnek érzem walesit és nem is bánnám az érkezését. Én nagyon sokra tartom, elámultok attól, hogy egy flopnak induló balhátvédből hogyan lett néhány év alatt egy ilyen komplex támadó játékos.
Persze Neymarban nagyobb a potenciál, komolyabb a médiaérték, így érthető, hogy a klub rá hajt, én is örülnék neki, ha kicsit is azt látnám, hogy szeretne a Realban játszani.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 19., vasárnap 21:48

Casso írta:Higu is nagyjából ennyit ér.
Higu még jelen állapotban is 25-30 milliós csatár. Nagy hiba ilyen mélyen alulértékelni az argentint.
Jó lesz nekünk Carvajal :-)

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 21:05

mohaola írta:A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
Gyerünk mindent bele! Utalhatja Pérez a 100 millát... :D Azért az egyik szemem sírna, de a másik kövéren nevetne...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:59

Mehet nekik a 100 milla. :mrgreen:

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 20:56

A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 19., vasárnap 20:41

Remelem nem hozzuk a svajcit, kb. mint Khedira a sajat posztjan. vegig zakatolja az egesz meccset, de nem vmi kreativ jobbhatved.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:07

Lichtsteiner egy igazi futóbolond. Remekül asszisztál a támadásokhoz. Simán van benne még 3-4 év. 15 millió körül van az ára. Higu is nagyjából ennyit ér. Jól járnánk vele.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 20:02

az jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszani :lol:
Aztán eszembe jutott nekem is,akartam is írni de má nagyon off lett volna :lol: (így is az :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:28

niden6 írta:Ő kicsoda? :mrgreen:

Jobb, mint Arbeloa?
Sokkal. A Seria A legjobb JHVja

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 19., vasárnap 19:25

mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Ő kicsoda? :mrgreen:

Jobb, mint Arbeloa?

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 19., vasárnap 19:24

morientes írta:
36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D
Ott marseilles az anglomeráció :D Gondolom az olympique szurkerek átmennek majd meccset nèzni :lol: ha csak nem a marseilles játszik ott.
Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)
az jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszani :lol:
Kép
Kép
Kép

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:22

Szerintem Perez csak hulyet csinal magabol...a helyeben en mar letennek errol a brazil makirol. Menjen az alamai csapataba, hagyjuk a geccibe remelem nagy kaki lesz az ember. Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol. :roll:
Nem lehet tudni amúgy, hogy mi igaz a hírekből. Az újságírók szeretnek híreket kitalálni

Bale ára meg most csökkent legalább 10 millióval
mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Ha Carvajal nem akarna visszajönni, akkor ő jó lenne JHVnak. De az szerintem lehetetlen, hogy ne akarjon visszajönni, így ez kamu
Leonardo (A PSG sportigazgatója): “Ancelotti arra kért minket, hogy távozhasson Madridba.”
Hát ennek nem örülök. Én nem látom benne, hogy jó Madridot tudna csinálni. A PSGhez se hozott semmi pluszt Kombouaré után
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 19., vasárnap 19:25-kor.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 19:10

A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 17:16

36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D
Ott marseilles az anglomeráció :D Gondolom az olympique szurkerek átmennek majd meccset nèzni :lol: ha csak nem a marseilles játszik ott.
Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: