ziro4vr írta:Egész korrekt ez a francia keret, ha Karim odatenné magát, még lehetne is valami.
Na de ribery a világ legjobbja,majd ő maga egyedül is megoldja ha éppen szükséges.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 5., szerda 20:07
ziro4vr írta:Egész korrekt ez a francia keret, ha Karim odatenné magát, még lehetne is valami.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 5., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 5., szerda 17:51
mivel nem emelted ki vastagbetűvel, ezért kiegészíteném, hogy ő is real játékosh3x0r írta:Valaki latta a meccset? Hogy jatszottak a Real jatekosok?
szerk.: kozben NSO cikk alatt volt par jo hozzaszolast:
Spanyolország:
Pacheco
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 5., szerda 17:51
Elég erős a kezdő:besteve7 írta:Na nézzük mit tudnak nyújtanak az ugri-bugri brazilok Dél-Afrika ellen.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 5., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 17:41
Nevre egesz jok, a gond csak az hogy se Karim, se a tobbiek nem teszik oda magukat. Ritkan latok valogatottat ilyen kedvtelenul jatszaniziro4vr írta:Egész korrekt ez a francia keret, ha Karim odatenné magát, még lehetne is valami.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 5., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 2:10
Valaki latta a meccset? Hogy jatszottak a Real jatekosok?Remy írta:Spanyol u21 - Német u21
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 4., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 4., kedd 21:16
Ki az a Valbuena? A keretbe se tenném, akkor nulla az az ember.GT37 írta: Valbuena sem lenne olyan rossz ott középen talán, esetleg Cabaye jöhet még szóba, ez esetben játszhatna Matuidi Pogba mellett.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 4., kedd 21:09
En szemely szerint vagy Remyt raknam Giroud helyett,vagy Pogba,Matuidi,Cabaye-Griezmann,Benzema,Ribery.Remy írta:-----------------Lloris-----------------Íme a gallok 24 fős kerete a közelgő, hollandok elleni felkészülési mérkőzésre:
Kapusok: Hugo Lloris, Steve Mandanda, Stéphane Ruffier
Védők: Patrice Evra, Bacary Sagna, Mathieu Debuchy, Mamadou Sakho, Raphael Varane, Laurent Koscielny, Lucas Digne, Eliaquim Mangala
Középpályások: Paul Pogba, Yohan Cabaye, Blaise Matuidi, Mathieu Valbuena, Antoine Griezmann, Dimitri Payet, Clement Grenier, Rio Mavuba, Moussa Sissoko, Franck Ribéry
Csatárok: Karim Benzema, Olivier Giroud, Loïc Rémy
Sagna---Koscielny---Varane---Digne
-------Pogba-----------Cabaye--------
Griezmann-----Benzema-----Ribéry
------------------Giroud---------------
Valahogy így állnék fel. Nincs irányító a csapatban. Nasri jó lenne középre talán, de őt nem hívták most be. Benzema az egyetlen, aki tud bánni a labdával, úgyhogy őt játszatnám ott.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 4., kedd 19:21
Valbuena sem lenne olyan rossz ott középen talán, esetleg Cabaye jöhet még szóba, ez esetben játszhatna Matuidi Pogba mellett.Remy írta:Valahogy így állnék fel. Nincs irányító a csapatban. Nasri jó lenne középre talán, de őt nem hívták most be. Benzema az egyetlen, aki tud bánni a labdával, úgyhogy őt játszatnám ott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 4., kedd 18:56
-----------------Lloris-----------------Íme a gallok 24 fős kerete a közelgő, hollandok elleni felkészülési mérkőzésre:
Kapusok: Hugo Lloris, Steve Mandanda, Stéphane Ruffier
Védők: Patrice Evra, Bacary Sagna, Mathieu Debuchy, Mamadou Sakho, Raphael Varane, Laurent Koscielny, Lucas Digne, Eliaquim Mangala
Középpályások: Paul Pogba, Yohan Cabaye, Blaise Matuidi, Mathieu Valbuena, Antoine Griezmann, Dimitri Payet, Clement Grenier, Rio Mavuba, Moussa Sissoko, Franck Ribéry
Csatárok: Karim Benzema, Olivier Giroud, Loïc Rémy
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 4., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 4., kedd 2:14
pont most nézegettem én is, hogy még falcao nélkül is pofás keretük van.Ennek ellenére én is figyelem majd őket, Belgium és Uruguay mellett a "kicsik" közt kiemelten, a csoportjuk hozható, aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. március 4., kedd 1:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 2., vasárnap 15:21
Mindenképp kiviszik sztm.Ha Oscar Tabarez nem vinné el,uruguayba leszednék a fejét.Ha formában van,ha nincs,de ott leszziro4vr írta:Szerintem ott lesz, ha más nem mint kabala/vezér/10 perces csereember, visszavontan odakerülhet még a két fenevad mögé.MorataMartin írta: Ha már Uruguay Forlan kint lesz a VB-n? Láttam eddig ét meccset a Cerezo Osakába, de azért nem volt már a régi. Igaz most kezdődött ott is a szezon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 2., vasárnap 14:45
Szerintem ott lesz, ha más nem mint kabala/vezér/10 perces csereember, visszavontan odakerülhet még a két fenevad mögé.MorataMartin írta: Ha már Uruguay Forlan kint lesz a VB-n? Láttam eddig ét meccset a Cerezo Osakába, de azért nem volt már a régi. Igaz most kezdődött ott is a szezon.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. március 2., vasárnap 14:39
Ha már Uruguay Forlan kint lesz a VB-n? Láttam eddig ét meccset a Cerezo Osakába, de azért nem volt már a régi. Igaz most kezdődött ott is a szezon.ziro4vr írta:Erős lesz, de Falcao más szint. A felsoroltak együtt nem lőttek annyi gólt a válogatottban, mint Radamel. Ennek ellenére én is figyelem majd őket, Belgium és Uruguay mellett a "kicsik" közt kiemelten, a csoportjuk hozható, aztán majd meglátjuk.MorataMartin írta:Éppen nézegettem az európai bajnokságok góllövőlistáját és meg kell mondanom, hogy ha még sem lesz ott Falcao a VB-n még így is borzasztóan erős lesz a kolumbiaiak támadósora. James Rodriguez, Bacca, Montero, Martinez és Ramos. Bacca nem rossz a Sevillába nem rossz. Montero és Martinez vezeti a portugál bajnokság góllövőlistáját, míg Ramos 2. a németen.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem