Sajnos igen.Marci77 írta:Chiriches? Sérült?
Közben a United vezet a WBA ellen idegenben, Phil Jones a gólszerző.
Fakupában meg hajrá Everton!
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 8., szombat 14:25
Sajnos igen.Marci77 írta:Chiriches? Sérült?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 8., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 8., szombat 13:53
egyik hiánya se nagy érvágásAnis írta:A kékeknél pedig Luiz, Mikel és A.Cole trió fog hiányozni a válogatott sérülések után.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 8., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 8., szombat 13:39
Chiriches? Sérült?GT37 írta:Ma megyünk a Chelsea-hez... Hát sok jót nem várok, szerintem easy Chelsea win lesz sajnos.Mondjuk legalább felszabadultan futballozhatunk, mert ahogy Sherwood is mondta, ‘No one expects us to beat Chelsea, there’s no pressure’.
Rose továbbra sincs, sérült, arról írnak, hogy Fryers kezdhet megint, bár én jobban örülnék, ha Vertonghen menne ki a balosra inkább, középen meg a Dawson-Kaboul páros játszana.
Eriksen játéka kérdéses, remélem, bevethető lesz végül.
Tottenham haven't won at Chelsea in 24 years and don't look like ending that run just yet, with Chelsea boasting the only remaining unbeaten home record in the Premier League this season.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 8., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 6., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 6., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 4., kedd 15:10
Alvest azért csak nem veri ebben a tekintetben.Kerlon írta:Jó GT, de Townsend megkapja lehatja a fejét kicselez egy embert és bead vakon, néha még jó is... Amúgy segg hülye a játékhoz és a hatékonysága szerintem még Dani Alvesénél is gyengébb...![]()
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 4., kedd 9:46
Ha nem lenne a bl akkor se lennének bajnokok az ágyúsok, nem amiatt van, egyszerűen szerencsétlenek, fejben kevesek, csak a della számít ott, azzal meg jól vannak. Amúgy meg a bl egy csomó pénzt hoz, hiába csak mondjuk a 8 közé justsz be, vagy még oda se, jól perkál.Csabi írta:a pool meg az arsenal között a BL a különbség. ha az ágyúsok feladták volna a bl-t még korán, akkor lehet még mindig elöl lennének. egyszerűen fel kell fognia wengernek is, a vezetőségnek, a szurkolóknak, hogy a legmagasabb szinten, a krémben nem versenyezhetsz olyan kerettel egy real madrid, barcelona, bayern, chelsea ellen. az arsenal nem is értem mit várt
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 4., kedd 9:26
Miért adnák fel, ha jó sorsolásba futnak bele csoportkör után, és mittomén, behúznak egy negyeddöntőt vagy esetleg még nagyobb szerencsével elődöntőt, azért kurva sok pénz kapnak. Bocs, de ez bullshit amit írsz. BL hatalmas presztízs, hosszútávon megéri.Csabi írta: ha az ágyúsok feladták volna a bl-t még korán
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 4., kedd 9:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 4., kedd 9:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 2:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 3., hétfő 18:46
Pelle már nem titkoltan Moyes állására pályázik.lordgabi írta:A lehető legkínosabb baki Manchesterben, Pellegrini módra
Hihetetlen. :Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 3., hétfő 18:36
lordgabi írta:A lehető legkínosabb baki Manchesterben, Pellegrini módra
Hihetetlen. :Đ
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 3., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 22:54
Jó, tudjuk, hogy imádod Townsendet.Kerlon írta:Townsend szerintem rosszabb, mint Di Maria a gyengébb napjain...
Minek várod Lamelat? úgy se játszik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 21:12
És még akciógól is volt. Legközelebb mesterhármast kérek.Kerlon írta:és az ő góljával nyertek.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem