Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Iniestán kívül az egyetlen ember a csapatban, akire felnézek.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
utáltam, amikor ronaldot csak rugdosódással tudta megállitani, de egye fene tőlem is kap egy tapsot szezon végén, amikor valszeg elbúcsúztatják a nou campban.
Én is bírtam! Sok sikert neki!
És hogy madridista szempontból is nézzem: nem jó hír. Szép nagy fizuja volt egyrészt, ami most felszabadul, másrészt már nem lehet Puyolra mutogatni azzal, hogy nem kell védőt venni, vannak elegen. Most már meg fogják erősteni mindenképpen a hátsó sorukat, amit már 1-2 szezonnal ezelőtt meg kellett volna tenniük.
Remélem Xavi nem követi a példáját a szezon végén!
És hogy madridista szempontból is nézzem: nem jó hír. Szép nagy fizuja volt egyrészt, ami most felszabadul, másrészt már nem lehet Puyolra mutogatni azzal, hogy nem kell védőt venni, vannak elegen. Most már meg fogják erősteni mindenképpen a hátsó sorukat, amit már 1-2 szezonnal ezelőtt meg kellett volna tenniük.
Remélem Xavi nem követi a példáját a szezon végén!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
fura lenne más csapat mezében látni, de azért remélem lesz még 1-2 normális szezonja, ha úgy dönt, hogy folytatja a pályafutását alacsonyabb szinten.
persze az lenne a legszebb, ha innen vonulna vissza, de mégis inkább valami kisebb csapatból, vagy az araboktól egy kis levezetés után, mintsem az orvosi szobából.
gracías, capitá!
persze az lenne a legszebb, ha innen vonulna vissza, de mégis inkább valami kisebb csapatból, vagy az araboktól egy kis levezetés után, mintsem az orvosi szobából.
gracías, capitá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. március 4., kedd 17:01-kor.
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazi utolsó mohikán!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagy harcos volt, méltó ellenfél, szerintem kivívta minden madridista tiszteletét.GT37 írta:Puyol elhagy minket a szezon végén.
Hát... Egyelőre nem is igazán tudom felfogni, hogy jövőre már nem lesz velünk. Lehetetlen elképzelni a Barçát nélküle.The recovery from my knee injury was more difficult than they said it would be. I cannot perform anymore at the level I'd want.
I will give everything until the end of the season. I don't yet know what I'll do after that. I first need to rest, then we'll see.
LEGENDA.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Puyol elhagy minket a szezon végén.
LEGENDA.
Hát... Egyelőre nem is igazán tudom felfogni, hogy jövőre már nem lesz velünk. Lehetetlen elképzelni a Barçát nélküle.The recovery from my knee injury was more difficult than they said it would be. I cannot perform anymore at the level I'd want.
I will give everything until the end of the season. I don't yet know what I'll do after that. I first need to rest, then we'll see.
LEGENDA.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Örök hiba amikor a rég múlt nagyjaival hasonlítják össze a maiakat, hogy a főként a fizikumra-gyorsaságra hivatkozva próbálják meg védeni a jelenkor nagyjait...
Van egy fix nem változó tényező, ez a tehetség.Ha tehetséges vagy 2014-ben tehetséges lettél volna 1954-ben is.A változó az a fizikum,fizikai felkészülés.Senki se gondolja,hogy Puskás vagy Pelé vagy bármelyik öreg, ha ma 2014ben tolná, sörhassal kocognának a pályán.Úgyanúgy megkapnák a kornak megfelelő felkészítést és szereket.Kockahassal mai focista fizikummal rendelkeznének és ugyanúgy kitűnnének. Cé és Messi is jóval lassab lett volna a 60as években mindenféle cuccok és modern felkészülés nélkül.
Csóró Lali meg érvelésből ötös. Messi a legjobb mert Capello azt mondta.
Van egy fix nem változó tényező, ez a tehetség.Ha tehetséges vagy 2014-ben tehetséges lettél volna 1954-ben is.A változó az a fizikum,fizikai felkészülés.Senki se gondolja,hogy Puskás vagy Pelé vagy bármelyik öreg, ha ma 2014ben tolná, sörhassal kocognának a pályán.Úgyanúgy megkapnák a kornak megfelelő felkészítést és szereket.Kockahassal mai focista fizikummal rendelkeznének és ugyanúgy kitűnnének. Cé és Messi is jóval lassab lett volna a 60as években mindenféle cuccok és modern felkészülés nélkül.
Csóró Lali meg érvelésből ötös. Messi a legjobb mert Capello azt mondta.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annyit mond, hogy napjainkban Cé és Messi a legjobbak...Mohamed Lali írta:Realista24 írta: De ha mégis, linkeld őket bátran.
http://bleacherreport.com/articles/1795 ... ose-on-pbs
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mohamed Lali
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Realista24 írta: De ha mégis, linkeld őket bátran.
http://bleacherreport.com/articles/1795 ... ose-on-pbs
Szerintem úgy van, hogy ha alkalmazzák ezt a kezelés rajtad akkor már nem lehetsz profi sportoló. Persze átlag embereknek szabad.csababarca írta: Persze,hogy tiltott, de kiknek?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az ,hogy az izomzata ilyen lett,arról nem is írtam semmit, ez valóban így van. Bár azért volt eleget sérült, nem volt kevesebbet,mint akármilyen más játékos,sőt.
Persze,hogy tiltott, de kiknek? nyilván nem engedik 170 centis normális embereknek...alacsonynövésű,gyenge csontozatú gyerekeken még mindig alkalmazzák. (legalábbis tavaly még biztosan,környezetemből adódó tapasztalat,sajnos)
Messin sem azért alkalmazták,hogy top játékos legyen,mert benne volt a pakliban hogy így sem lesz az,hanem azért hogy normális élete legyen.
Na mindegy, én örülök azoknak akiket láthattam eddig,és láthatok most játszani, nem panaszkodom.
Persze,hogy tiltott, de kiknek? nyilván nem engedik 170 centis normális embereknek...alacsonynövésű,gyenge csontozatú gyerekeken még mindig alkalmazzák. (legalábbis tavaly még biztosan,környezetemből adódó tapasztalat,sajnos)
Messin sem azért alkalmazták,hogy top játékos legyen,mert benne volt a pakliban hogy így sem lesz az,hanem azért hogy normális élete legyen.
Na mindegy, én örülök azoknak akiket láthattam eddig,és láthatok most játszani, nem panaszkodom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A négyből kettő nem mondta. De ha mégis, linkeld őket bátran.Mohamed Lali írta:Nekik és a szememnek jobban hiszek mint.................... ezzel kezdem a mondandómat. Ha valaki azt kérdezné ki a legjobb balett táncos Markó Iván szavára többet adnék mint Granzen Józsiéra az utcából. A mondandóm lényege ennyi de nem vitatkozom mindenki azt gondolja a legjobbnak akit akar.Realista24 írta:És, ha ez a négy ember lenyilatkozta, akkor az úgy is van!
Illetve nem illik csak azokat idézni, akik a te igazadat támasztják alá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mohamed Lali
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Nekik és a szememnek jobban hiszek mint.................... ezzel kezdem a mondandómat. Ha valaki azt kérdezné ki a legjobb balett táncos Markó Iván szavára többet adnék mint Granzen Józsiéra az utcából. A mondandóm lényege ennyi de nem vitatkozom mindenki azt gondolja a legjobbnak akit akar.Realista24 írta:És, ha ez a négy ember lenyilatkozta, akkor az úgy is van!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
a növekedési hormonnak van egy adag mellékhatása, amellett hogy kapott Messi pár centit az orvostudománytól, az izomzata is erősebb lett
Olyan izomsűrűsége lehet,hogy mutogatni kellene. Ha jól tudom,a növekedési hormonokkal kezelés ma már tiltott,mert bizonyitottan olyan fejlődési/fizikai előnyökkel jár,amilyenről egy szokványos edzett szervezet csak álmodik.
Akkor még nem volt tiltott amikor messit tolták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem a tehetséget injekciózták be neki. Az megvan neki, sok szempontból páratlan. De a tehetség önmagában nem elég, a fizikum legalább annyira fontos, sőt... a növekedési hormonnak van egy adag mellékhatása, amellett hogy kapott Messi pár centit az orvostudománytól, az izomzata is erősebb lett és kevésbé fogékony a sérülésekre. Erről Messi nem tehet, ezért ha akarná sem hibáztathatná az ember. De nem lehet megkerülni a dolgot, mert tény hogy fizikálisan jobb, erősebb és gyorsabb lett Messi, ami nem az adottságának köszönhető hanem -természetesen az évek kitartó munkája mellett- jelentős mértékben az "injekciónak". De nem irigylem, mert az is tény hogy komoly volt a betegsége és sajnos vannak a hormonkezelésnek káros mellékhatásai is amik az évek múlásával kijöhetnek. Nem kivánom neki.hormonokkal injekciózták bele a tehetséget
Az aranylabdái közül egyet sem vitatok, azok jó helyen vannak nála. De az összképhez a fenti dolgok is hozzátartoznak, ez van.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
SAF szerint a legjobb Raul volt. Persze nem 2006tólMondjuk SAFtól nem emlékszem, hogy bármikor is best evernek hívta volna Messit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És, ha ez a négy ember lenyilatkozta, akkor az úgy is van!Erről beszélek! Szerinted Zizou szerintem Messi és a fent említett urak szerint is ( mind lenyilatkozta már)
Mondjuk SAFtól nem emlékszem, hogy bármikor is best evernek hívta volna Messit.
Seedorf meg csak ennyit mondott:
"Greatest player today? I agree that Messi deserve it," Seedorf said.
"For the best player of all-time? I have two names, and they are not Messi. I think everyone will have to agree if I call Maradona and Pele as the best players of all-time," he concluded.
Igen, azért írtam így, mert ő maga, és a vele dolgozó emberek is azt mondták korábban, hogy a rengeteg munkának köszönheti azt, ami.Cénél meg nyomatékosan leírtad a munkát,majd odabiggyesztetted a tehetség szót,mintha 80-20%ban köszönhetné sikereit ezeknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
azért Messi pár évvel ezelött is ott lett volna az élen, nem magaslott volna ki ennyire, de ott lett volna..
tudjátok, az idő mindent megszépít..
tudjátok, az idő mindent megszépít..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DavieS 2014. március 3., hétfő 22:32-kor.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Olvasom igen.
Most lehet mondani,hogy Puskáson meg amikor nálatok játszott volt 15 kiló nettó súlyfölösleg,de Ronaldon is pl amikor nálatok játszott...Ma így már nem lehetne játszani, ugyanaz a helyzet.
Mindegy,csak csípte a szemem,hogy megint ez a hormonos téma előjött. Egyébként nem,nem cirkuszban lett volna,hanem akkor felkarolja más csapat előbb utóbb. Mivel tehetséges volt, abból is a legmagasabb szintű tehetsége volt.Én meg erre reagáltam.
Cénél meg nyomatékosan leírtad a munkát,majd odabiggyesztetted a tehetség szót,mintha 80-20%ban köszönhetné sikereit ezeknek.
Bocs,ha nem így gondoltad,akkor félreértettem.
De ez a múlt nagyjait felnyomjuk, a mostaniakat meg lehúzzuk semmire sem jó,és sehogy nem is lehet mérni.
Félreértés ne essék,de ilyeneket írni,hogy a mostaniak tucatok lettek volna régen (nem Te írtad feltétlen), ostobaság,szvsz.
Most lehet mondani,hogy Puskáson meg amikor nálatok játszott volt 15 kiló nettó súlyfölösleg,de Ronaldon is pl amikor nálatok játszott...Ma így már nem lehetne játszani, ugyanaz a helyzet.
Mindegy,csak csípte a szemem,hogy megint ez a hormonos téma előjött. Egyébként nem,nem cirkuszban lett volna,hanem akkor felkarolja más csapat előbb utóbb. Mivel tehetséges volt, abból is a legmagasabb szintű tehetsége volt.Én meg erre reagáltam.
Cénél meg nyomatékosan leírtad a munkát,majd odabiggyesztetted a tehetség szót,mintha 80-20%ban köszönhetné sikereit ezeknek.
Bocs,ha nem így gondoltad,akkor félreértettem.
De ez a múlt nagyjait felnyomjuk, a mostaniakat meg lehúzzuk semmire sem jó,és sehogy nem is lehet mérni.
Félreértés ne essék,de ilyeneket írni,hogy a mostaniak tucatok lettek volna régen (nem Te írtad feltétlen), ostobaság,szvsz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,