Sorozatok, TV műsorok
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Sorozatok, TV műsorok
1. Breaking Bad
2. TBBT
3. SoA
4. Szökés
5. Family guy
6. My name is Earl
7. TWD
8. Boardwalk Empire
Több nem jut eszembe.
2. TBBT
3. SoA
4. Szökés
5. Family guy
6. My name is Earl
7. TWD
8. Boardwalk Empire
Több nem jut eszembe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
tubatibi írta:Réj, a múltkor kérdeztem a Lost-ról és te kezdtél róla összefoglalót írni úgy, hogy nem is láttad?- Lost-ot anno elkezdtem TV-ben, de nem néztem sokáig. már nézésre kész,
minden bizonnyal a top10-ben végzi majd, de ahhoz végig kell nézni, elejétől a végéig.
Biztos nézett egy hosszabb összefoglalót az egész sorozatról :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Réj, a múltkor kérdeztem a Lost-ról és te kezdtél róla összefoglalót írni úgy, hogy nem is láttad?- Lost-ot anno elkezdtem TV-ben, de nem néztem sokáig. már nézésre kész,
minden bizonnyal a top10-ben végzi majd, de ahhoz végig kell nézni, elejétől a végéig.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem fogod tudni végignézni, gondoltam szólok. Bár, amíg azt nézed sem fórumozolLost-ot anno elkezdtem TV-ben, de nem néztem sokáig. már nézésre kész,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fekete Vipera az óriási, főleg szinkronnal.
Az első évad mondjuk elég gyenge, de a második már nagyon élvezhető, a harmadik és a negyedik meg egészen zseniális.
Az első évad mondjuk elég gyenge, de a második már nagyon élvezhető, a harmadik és a negyedik meg egészen zseniális.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A Fekete Viperából pár részt láttam.
És az Angolkák megvan? Na az kegyetlen...
És az Angolkák megvan? Na az kegyetlen...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
+1.h3x0r írta:Lehet hogy köcsögnek fogtok nezni, de a Gossip girl egy egesz jo kis sorozat...
És a fórumról nem csak én néztem! +3 ismerősöm is nézte (fiúk). nem, nem b*zik...
Vannak sorozatok amiket ha valaki nem látott csajosnak tűnhetnek, de aki látta az tudja, hogy egyáltalán nem azok.
Első két évada nagyon jó volt, de amikor "változások álltak be" akkor totál lejtmenet.realmadridfan írta: Misfits,
pedig ha vitték volna tovább nagyon jó sorozat lehetett volna.
Illetve annyit még azért hozzátennék a listámhoz, hogy:
- Vikingek lehet esélyesek, de a 2.évadot megvárom hogy kifusson és úgy döntök majd.
- Banshee is nagyon tetszik, de szintén megvárom a 2.évadot és úgy döntök majd!
- The Originals-al dettó, 13 részt láttam, kb a fele, 22 részes lesz ha jól tudom.
- Lost-ot anno elkezdtem TV-ben, de nem néztem sokáig. már nézésre kész,
- A célszemély = Person of Interest sorozat is nagyon tetszett. Két évadot végignéztem már belőle, de kivárom ezzel is a harmadikat, hogy az vajon milyen. ha tartja a szintet akkor ez is valószínű a top20-ban végzi!
Amúgy meg sok sorozat sz*r címet kap alapból így nem csak magyarul hangzik hülyén, de jó pár angolul is. pl a Teen Wolf nem csak egy "tinifarkasos" tinicsajoknak való sorozat, hanem minőségi természetfelettis sorozat, imdb 7,8. Továbbá ahogy h3x0r is írta a Gossip girl sem csak csajoknak való, elég jó sorozat az is: az amerikai felsőbb osztály életét mutatja be, sok-sok hátba-szúrással, hazugsággal.
Másrészt meg ha jól emlékszem a top3-am egyik tagját (Veronica Mars) CS0ki is néztem és eléggé jót írt róla anno, és imdb-n sem hiába áll 8,4-en.
és a Trónok harcán kívül asszem a True Blood-ot is többen ismerik, Pipita nézi is (ő ajánlotta nekem). HBO sorozat révén - aki néz onnan sorozatot az tudhatja, hogy nem egy egyszerű "valami" hanem keményebb fajta. + a Csillagkapu is igazi klasszikus a sci-fi rajongóknak!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
En csak a Coupling-et es a The IT Crowd-ot lattam.nmate írta:Angol sitcomokat nem nézett itt senki? Waczak szálló, M'Lord, Fekete Vipera, Father Ted, My Family pl. Kívánnak némi pihentséget
M'Lordot szerintem már láttam kétszer, imádom.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Angol sitcomokat nem nézett itt senki? Waczak szálló, M'Lord, Fekete Vipera, Father Ted, My Family pl.
Kívánnak némi pihentséget
Kívánnak némi pihentséget
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sorozat top 10:
1 Breaking Bad
2 Trónok Harca
3 Dexter
4 Boardwalk Empire
5 The Walking Dead (még csak a 3 évad közepén járok)
6 Supernatural
7 House
8 Hannibal
9 Fringe
10 Szökés
(True Detective és Sopranos még csak tervben van, úgyhogy képlékeny ez a lista, meg van pár, amit régebben láttam, ma lehet, hogy kedvencek között lenne pl.: SG1)
1 Breaking Bad
2 Trónok Harca
3 Dexter
4 Boardwalk Empire
5 The Walking Dead (még csak a 3 évad közepén járok)
6 Supernatural
7 House
8 Hannibal
9 Fringe
10 Szökés
(True Detective és Sopranos még csak tervben van, úgyhogy képlékeny ez a lista, meg van pár, amit régebben láttam, ma lehet, hogy kedvencek között lenne pl.: SG1)
- realmadridfan
Nagyon jó volt persze, de azért a Blood and Sand és a Gods of the Arena szintjéhez nem ért fel nálam. Ebben közrejátszik Andy halála is persze Az utolsó évad azért már jobb lett, mint a Vengeance, szerintem. Szép lezárást kapott, nem nyújtották túl szerencsére a sztorit.h3x0r írta: Spartacus miert? Szerintem az utolso evad is baromi eros volt.
- h3x0r
Entourage film forgatasarol par kep. Ari Gold
Charlie Sheen-tol az Anger Management sorozatot nezte valaki? Majusban jon az RTL 2-re.
Anis-nak : A telenovellák kedvelői számára március 27-én indul a Szerelem zálogba című telenovella Angelique Boyer (korábban a Teresa és a Bűnös vágyak című sorozatokban játszott) és Sebastian Rullí főszereplésével.
Charlie Sheen-tol az Anger Management sorozatot nezte valaki? Majusban jon az RTL 2-re.
Anis-nak : A telenovellák kedvelői számára március 27-én indul a Szerelem zálogba című telenovella Angelique Boyer (korábban a Teresa és a Bűnös vágyak című sorozatokban játszott) és Sebastian Rullí főszereplésével.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1.Breaking Bad
2.Dexter
3.Sherlock
4.Törtetők
5.Broadwalk Empire
6.Pretty Little Liars
7.Luther
8.Californication
9.Homeland
10. ide több is befér..: Banshee, AHS , Bron/Broen
Egy amolyan különdíjas sorozat nálam, 10be nem raktam be mivel inkább mini-series, ha minden igaz lesz 2. évada is.. ajánlom mindenkinek, fordulatos, izgalmas sorozat: UTOPIA
2.Dexter
3.Sherlock
4.Törtetők
5.Broadwalk Empire
6.Pretty Little Liars
7.Luther
8.Californication
9.Homeland
10. ide több is befér..: Banshee, AHS , Bron/Broen
Egy amolyan különdíjas sorozat nálam, 10be nem raktam be mivel inkább mini-series, ha minden igaz lesz 2. évada is.. ajánlom mindenkinek, fordulatos, izgalmas sorozat: UTOPIA
- h3x0r
A Spartacus miert? Szerintem az utolso evad is baromi eros volt.realmadridfan írta:nkább csak ennyit írok, vannak olyanok még, amik nagyon tetszettek, de aztán nagy lejtmenetbe kerültek és emiatt nem férhetnek fel egy toplistára (Szökés, Dexter, Homeland, Heroes, Misfits, Spartacus, Boardwalk Empire)
- nmate
Ha már a kedvenced legalább leírhatnád jólmessideco írta:1. HYMYM - ez nem is fog változni valszeg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi Vanilla
Tízet nem tudok összeszedni (mivel elég sok, alap-sorozatot még el sem kezdtem), de az eddigiek alapján a 24, Soa, Wire, Shield ott van a TOP5-ben. A kés/alatt-ot nem tudom hova tenném a listán, de a 10 között ott lenne a helye, az biztos, ahogy az X-akták is.
Ilyen Banshee-t és társait nem tudok egy kalap alá venni velük, még. 1-2 évad kevés ahhoz, hogy toplistára kerüljenek. Így csak úgy írnám, hogy amiket még nagyon kedvelek az a Banshee, Homeland, Vikings. Az Arrow-t is nézem, de totális elcsöppenést nem vált ki.
Tízet nem tudok összeszedni (mivel elég sok, alap-sorozatot még el sem kezdtem), de az eddigiek alapján a 24, Soa, Wire, Shield ott van a TOP5-ben. A kés/alatt-ot nem tudom hova tenném a listán, de a 10 között ott lenne a helye, az biztos, ahogy az X-akták is.
Ilyen Banshee-t és társait nem tudok egy kalap alá venni velük, még. 1-2 évad kevés ahhoz, hogy toplistára kerüljenek. Így csak úgy írnám, hogy amiket még nagyon kedvelek az a Banshee, Homeland, Vikings. Az Arrow-t is nézem, de totális elcsöppenést nem vált ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Na összeszedtem:
1. Friends (gondolkodás nélkül)
2. Sherlock
3. Batman Animated Series
4. Sopranos
5. Boardwalk Empire
6. You Rang M'Lord?
7. Sons Of Anarchy
8. Married With Children
9. Suits
10. The Simpsons
Amúgy 1.0 True Detective valszeg beférne az elejére, de még egy évad sem ment le, így nem írnám be.
Amúgy 2.0 HIMYM már csak 4 rész Milyen lelkesen reklámozzák minden rész végén.
1. Friends (gondolkodás nélkül)
2. Sherlock
3. Batman Animated Series
4. Sopranos
5. Boardwalk Empire
6. You Rang M'Lord?
7. Sons Of Anarchy
8. Married With Children
9. Suits
10. The Simpsons
Amúgy 1.0 True Detective valszeg beférne az elejére, de még egy évad sem ment le, így nem írnám be.
Amúgy 2.0 HIMYM már csak 4 rész Milyen lelkesen reklámozzák minden rész végén.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. március 4., kedd 10:12-kor.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daryl meg Beth filler epizódja. A csapat elhullott tagjai fölött egy kis sopánkodás, italkeresés, házgyújtogatás. Nekem nem a rész lassúságával volt gondom, hanem mindkét színész játékával. Szöszitől nem is vártam többet, de Tell Vilmos is jobb, ha csendben írtja a zombit és nem filozofál a nagyvilágba.Írj már pár sort spoilerben, vagy valaki, hogy tudjam miről maradok le.
Top10:
1, The Shield
2, Lost
3, Six Feet Under
4, Twin Peaks
5, Rubicon
6, The Killing
7, Broen
8, Wire
9, Forbrydelsen
10, Rectify
- realmadridfan
10-et egy picit soknak tartok, sokan csak felsorolják, hogy mit néznek, azért gondolom a legtöbben nem láttak 50-60 sorozatot
TOP5
1.LOST
2.Band of Brothers
3.Breaking Bad
4.Sherlock
5.Person of Interest
Inkább csak ennyit írok, vannak olyanok még, amik nagyon tetszettek, de aztán nagy lejtmenetbe kerültek és emiatt nem férhetnek fel egy toplistára (Szökés, Dexter, Homeland, Heroes, Misfits, Spartacus, Boardwalk Empire)
TOP 5 guilty pleasure
1.Supernatural
2.Strike Back
3.Nikita
4.The Walking Dead
5.Arrow
TOP 5 sitcom
1.Community
2.The Office US
3.Parks and Recreation
4.Blue Mountain State
5.Workaholics
TOP5
1.LOST
2.Band of Brothers
3.Breaking Bad
4.Sherlock
5.Person of Interest
Inkább csak ennyit írok, vannak olyanok még, amik nagyon tetszettek, de aztán nagy lejtmenetbe kerültek és emiatt nem férhetnek fel egy toplistára (Szökés, Dexter, Homeland, Heroes, Misfits, Spartacus, Boardwalk Empire)
TOP 5 guilty pleasure
1.Supernatural
2.Strike Back
3.Nikita
4.The Walking Dead
5.Arrow
TOP 5 sitcom
1.Community
2.The Office US
3.Parks and Recreation
4.Blue Mountain State
5.Workaholics