SoA követhetné a példát, nem tudom, hogy ott hivatalos-e, hogy a 7. az utolsó évad.
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 5., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 5., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 5., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 18:00
A szokest eredetileg 2 evadosra terveztek, de a nagy nezettseg miatt berendeltek egy harmadik evadot is. Viszont abban az evben volt a nagy iroi sztrajk Amerikaban, ezert 22-24 helyett csak 13 reszes lett a harmadik evad, amit mar joval kevesebben is neztek mint az elsot vagy masodikat. Talan itt kellett volna lezarni, vagy berendelni meg egy 13 reszes evadot rendes lezarasnak, de e helyett ok egy 22-24 reszes evadot rendeltek be.realistahuni írta:Szökéssel nem értek egyet, meg a TWD-el se. Előbbinél nekem bejött mind a 4 évad, legjobban az első persze. A TWD meg olyan dolog, hogy nagyon mélyre lehet ásni a zombis sztorikban, szóval ez a 4 nem sok idáig, az más kérdés, hogy a színvonal ténylegesen esik, pedig lehetne tartani szerintem.
11-es evadot csak nyaron fogom elkezdeni, szoval orulok az ilyen tipusu hsz-eknekpheco írta:Két pasival sem, szerintem a most futó évad az egyik legjobb.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 5., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 5., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 17:38
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 5., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 5., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 5., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 5., szerda 17:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 17:00
Talan azert is tunik egyre gyengebbnek a HIMYM, mert mig eleinte szinte csak a jobbnal jobb poenokrol szolt minden, azota egyre inkabb atalakult egy romantikus sorozatta, ahol azert neha poenok is vannak. Ez a mufaj pedig eleg sokunknak nem jon be annyira, vagy legalabbis nem ezert kezdtuk el nezni evekkel ezelot. (ez az atalakulas leginkabb kb egy eve tunt fel, amikor az egyik ismerosom a masodik vagy harmadik evadot nezte vonaton. mintha egy masik sorozat lett volna ugyan azokkal a szereplokkel)Kerlon írta:Nagyon gyenge már a himym... Barneynak volt pár jó poénja, azonkívül Lilyék megint rohadt idegesítőek voltak. Lehet belőlem haltak ki az érzelmek vagy nem tudom, de alig vártam, hogy vége legyen ennek a 20 perces résznek...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 5., szerda 16:58
egyetértek. Hol vannak már azok a poénok amik az elején voltak.. Egy időben akkor is szarrá nevettem magam amikor olvastam a sorozat cimét.Kerlon írta:Nagyon gyenge már a himym... Barneynak volt pár jó poénja, azonkívül Lilyék megint rohadt idegesítőek voltak. Lehet belőlem haltak ki az érzelmek vagy nem tudom, de alig vártam, hogy vége legyen ennek a 20 perces résznek...
Pipita spoilere az egyedüli érdekfeszítés, én örülök, hogy hamarosan jön a vége, mert már tényleg csak gyötrelem és tényleg csak a kerek storyért érdemes nézni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 5., szerda 16:36
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 5., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 5., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 5., szerda 8:33
EZ nagyon durva volt. Oké, most volt 1-2 gyengébb rész, de látva ezt az előzetest...Zsombor írta:Érkezett az Arrowhoz egy előzetes, ami egy kisebb promo az évad hátralevő részéhez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlenül várom, nagyon kíváncsi vagyok már a Suicide Squadra. Amúgy valamiért az az érzésem, hogy Sara meg fog halni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 5., szerda 2:14
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 5., szerda 1:41
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 5., szerda 1:04
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem