Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 5., szerda 19:01

Kicsit amúgy ezért is örülök, hogy a Boardwalkot lezárják. Utolsó évad egy szinttel gyengébb volt a többinél, a mostanira remélem minden ötletet összeszednek és egy nagyon ütős darabot varázsolnak majd.

SoA követhetné a példát, nem tudom, hogy ott hivatalos-e, hogy a 7. az utolsó évad. :hmmm:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 5., szerda 18:01

pedig a prison break klasszikus példa erre a hibára. hol volt az a 3., 4. évad az 1.-höz képest? sehol. ezért sem fogok rá sosem top sorozatként emlékezni, annak ellenére, hogy az 1. évad nagyon 10/10-es kategória.

heroes ugyanez, kikúrt jó 1. évad, a többi limonádé.

a twd viszont rohadtul nincs ebben a kategóriában. oké, hogy gyengusz a dolog itt-ott, meg nincs pörgés, de ez egy ilyen sorozat.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 5., szerda 18:00

nem értem, hogy fogják ezt a True Detective nevezetű csodát lezárni 1 rész alatt...
ötletem sincs... ezt még egy rakat részig lehetne nyújtani, szóval nagyon tartalmas lesz majd ez az évadzáró... :)

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 18:00

realistahuni írta:Szökéssel nem értek egyet, meg a TWD-el se. Előbbinél nekem bejött mind a 4 évad, legjobban az első persze. A TWD meg olyan dolog, hogy nagyon mélyre lehet ásni a zombis sztorikban, szóval ez a 4 nem sok idáig, az más kérdés, hogy a színvonal ténylegesen esik, pedig lehetne tartani szerintem.
A szokest eredetileg 2 evadosra terveztek, de a nagy nezettseg miatt berendeltek egy harmadik evadot is. Viszont abban az evben volt a nagy iroi sztrajk Amerikaban, ezert 22-24 helyett csak 13 reszes lett a harmadik evad, amit mar joval kevesebben is neztek mint az elsot vagy masodikat. Talan itt kellett volna lezarni, vagy berendelni meg egy 13 reszes evadot rendes lezarasnak, de e helyett ok egy 22-24 reszes evadot rendeltek be.

TWD-nel valoban egesz melyre lehet asni, nem is a 4 evaddal van a gond (ha jol emlekszem akkor mar az 5.-et is berendeltek vagy legalabbis mindenkepp befogjak). Itt inkabb az gond, hogy folyamatosan elcseszik az evadokat. Az elso evaddal nincs gond, tetszett, a masodik is jo lett volna ha nem huzzak sokaig a "farm ahol elunk" sztorit, mint ahogy a harmadik elso fele is piszok jo volt, majd jott a vakacio es teljesen leeresztettek. A negyediknel is ugyan ez van: az elso fele nagyon jo, de megint eljatszak ezt a leeresztos reszt. Nem veletlenul kaszaltuk annyian a forumrol is.
Ujra olvastam a hsz-ed a TWD-vel kapcsolatban, igazad van, tenyleg nem tartozik a tul sok evados kategoriaba ez a sorozat :roll:
pheco írta:Két pasival sem, szerintem a most futó évad az egyik legjobb.
11-es evadot csak nyaron fogom elkezdeni, szoval orulok az ilyen tipusu hsz-eknek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. március 5., szerda 18:01-kor.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 5., szerda 17:48

Szökéssel én sem értek egyet. Én pl nem örültem volna, ha 2 évad után vége van. Persze a harmadik és negyedik évad nem volt olyan jó, mint az első, de szerintem bőven élvezhetőek voltak azok is.

Két pasival sem, szerintem a most futó évad az egyik legjobb.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 5., szerda 17:44

Szökéssel nem értek egyet, meg a TWD-el se. Előbbinél nekem bejött mind a 4 évad, legjobban az első persze. A TWD meg olyan dolog, hogy nagyon mélyre lehet ásni a zombis sztorikban, szóval ez a 4 nem sok idáig, az más kérdés, hogy a színvonal ténylegesen esik, pedig lehetne tartani szerintem.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 17:38

Hat igen.. A csatornaknak csak az szamit hogy nezik-e a sorozatot vagy sem. Az mar teljesen lenyegtelen, hogy az adott temaban van-e tobb minosegi otlet.

- Peldanak ott van meg a Californication. Az utolso 3 evad ugyan arrol szol.
- vagy a Joey, ami nem volt rossz, de nagyon elmaradt a Friends szinvonalatol, pedig a legtobben azt vartak el tole
- a Prison Break-et mar emlitette messideco, ott is 4 helyett boven eleg lett volna 2 evad
- Heroes utolso evadja is botranyosan gyenge volt, angolul mar nem is birtam nezni, sokszor csak magyarul ment pakolas kozben
- According to Jim: nagy kedvenc, de ott is a 7. es 8. evad nagyon gyenge volt az elozoekhez kepest.
- TWD-t mondanom se kell, ott mondjuk minden evadot sikeresen el tudnak cseszni
- Two and a half men-t is csak eroltetik Ashton Kutcher-el, pedig egyertelmu lett volna hogy a 8. evad vegen le kell zarni a sorozatot
- vagy ott van a Family guy, South Park, The Simpsons. Nekik mondjuk az a szerencsejuk hogy az epp aktualis temakbol dolgoznak. Pedig mindharom sorozatnak jot tenne 2-3 ev piheno.

es lehet hogy tevedek, de ugy erzem hogy a Suits is hasonloan fog jarni

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 5., szerda 17:22

Dexter, Szökés.

Két élő példa a Máté által felvetett gondolatra.
"And my heart will leave you never."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 5., szerda 17:12

Ezért kéne abbahagyni a 'csába 4-5 évad után a legtöbb sorozatot. Néhány kivétel persze van, az mindig lesz.

Csak hát ugye moneymoneymoney, az nagy úr.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 5., szerda 17:07

jó, de ne menjen már át egy színvonalas sorozat máricsújba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 5., szerda 17:01

én egy pár hete újranéztem az első 3 évadot, hát ég és föld... meglepő volt, hogy kb egész részek végig viccesek voltak. most meg már erőt kell vennem magamon, hogy megnézzek egy új részt. az ehetire már nem is volt erőm, majd megvárom a végét, aztán majd ha lesz időm és lelkierőm, egyben végigszenvedem a maradékot.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 17:00

Kerlon írta:Nagyon gyenge már a himym... Barneynak volt pár jó poénja, azonkívül Lilyék megint rohadt idegesítőek voltak. Lehet belőlem haltak ki az érzelmek vagy nem tudom, de alig vártam, hogy vége legyen ennek a 20 perces résznek...
Talan azert is tunik egyre gyengebbnek a HIMYM, mert mig eleinte szinte csak a jobbnal jobb poenokrol szolt minden, azota egyre inkabb atalakult egy romantikus sorozatta, ahol azert neha poenok is vannak. Ez a mufaj pedig eleg sokunknak nem jon be annyira, vagy legalabbis nem ezert kezdtuk el nezni evekkel ezelot. (ez az atalakulas leginkabb kb egy eve tunt fel, amikor az egyik ismerosom a masodik vagy harmadik evadot nezte vonaton. mintha egy masik sorozat lett volna ugyan azokkal a szereplokkel)

Egyebkent a TBBT-nel is hasonlo folyamat jatszodott le az uj szereplok behozasaval. Mig az elso 3 evad teljesen a kockasagrol szolt, addig az ujabbakban egyre tobbszor van a szerelem es a kapcsolat valamilyen formaban a kozeppontban. Neha kapunk 1-1 geek reszt, ahol csak a 4 fiu szerepel, azok a legjobb reszek. Persze ezzel a valtozassal nincs is gond, nekem igy is tetszik, meg hat nem is nagyon lehet egy temat a vegtelensegik csavarni. Szerintem egesz jol megtalaltak a kozeputat.

Visszaterve a HIMYM-re, neha mar nagyon elcsepelt 1-1 jelenet, de azert probalom mindig pozitivan nezni a reszeket, az utolso is 80%-ban tetszett. Azert remelem sikerul szepen lezarni az egeszet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. március 5., szerda 17:02-kor.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 5., szerda 16:58

Kerlon írta:Nagyon gyenge már a himym... Barneynak volt pár jó poénja, azonkívül Lilyék megint rohadt idegesítőek voltak. Lehet belőlem haltak ki az érzelmek vagy nem tudom, de alig vártam, hogy vége legyen ennek a 20 perces résznek...

Pipita spoilere az egyedüli érdekfeszítés, én örülök, hogy hamarosan jön a vége, mert már tényleg csak gyötrelem és tényleg csak a kerek storyért érdemes nézni.
egyetértek. Hol vannak már azok a poénok amik az elején voltak.. Egy időben akkor is szarrá nevettem magam amikor olvastam a sorozat cimét.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 5., szerda 16:36

Nagyon gyenge már a himym... Barneynak volt pár jó poénja, azonkívül Lilyék megint rohadt idegesítőek voltak. Lehet belőlem haltak ki az érzelmek vagy nem tudom, de alig vártam, hogy vége legyen ennek a 20 perces résznek...

Pipita spoilere az egyedüli érdekfeszítés, én örülök, hogy hamarosan jön a vége, mert már tényleg csak gyötrelem és tényleg csak a kerek storyért érdemes nézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 5., szerda 15:06

Arrow - Full Circle Extended Trailer

Aki esetleg nem tudná, hogy melyik videóról beszéltek.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 5., szerda 14:26

HIMYM

Komolyan hiányozni fog a sorozat. Pedig kaszáltam az 5. évadnál, aztán valamiért 1-2 év kihagyással folytattam. Viszont ez az évad egész jó. Kíváncsi leszek, hogy zárják le. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 5., szerda 8:33

Zsombor írta:Érkezett az Arrowhoz egy előzetes, ami egy kisebb promo az évad hátralevő részéhez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlenül várom, nagyon kíváncsi vagyok már a Suicide Squadra. Amúgy valamiért az az érzésem, hogy Sara meg fog halni. :hmmm:
EZ nagyon durva volt. Oké, most volt 1-2 gyengébb rész, de látva ezt az előzetest... :salute: Brutális lesz a végjáték.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 5., szerda 2:14

True Detective Season 1: Episode #8 Preview

Fúúú gyerekek, ez odabaszós lesz. Már a 7-es rész is az volt. A teóriák is alakulnak, többet ki is lehet zárni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 5., szerda 1:41

Érkezett az Arrowhoz egy előzetes, ami egy kisebb promo az évad hátralevő részéhez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlenül várom, nagyon kíváncsi vagyok már a Suicide Squadra. Amúgy valamiért az az érzésem, hogy Sara meg fog halni. :hmmm:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 5., szerda 1:04

Bocsi a dupláért.
Jó kis cikk, érdemes elolvasni a 7. rész előtt szerintem - 5 teória a Sárga királyról.

Közben pedig megérkezett a felirat, lehet pótolni az utolsó előtti epizódot. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: