Mesut Özil - 10

Archívum
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 9:58

kaptál ajánlatot?

takarodj a fenébe akkor.
Kép
Kép
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 24., péntek 9:56

péntek, 09:04

Az El Confidencial szerint Mustafa Özil a tegnapi egyeztetés folyamán közölte álláspontját Jose Angel Sanchezzel. Özilék szeretnék, ha Mesut fizetése 7 millió euró lenne évente. A lap továbbá beszámol arról is, hogy a találkozó során Mustafa Özil említést tett arról is, hogy több csapattól is kaptak ajánlatot, azonban konkrétumokat nem árult el.

Hát akkor hallgassuk meg azokat az ajánlatokat!
7 misi évente? Mit akar ez? Kiez? CR évi 10-et kap és klasszisok vannak köztük.. hányok már ezektől a pénzéhes majmoktól.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 23., csütörtök 18:42

úgy néz ki az is szar volt, mert sebtapaszos mindkét sarka... no mindegy Zizou így is bevarrta. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 22., szerda 9:03

Realista24 írta:
még talán a 2001-es predator, amiben zidane-ék szúrták.
Ez? :Đ
de nagy az arca vkinek :lol: :lol: :lol:

amúgy ja, ez cipő.

azóta az adidas fost csinált csak.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 8:36

Ez? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 23:04

Csabi írta:Akkor következő meccsen jöhet egy combizomszakadás a csuka miatt. :mrgreen: :mrgreen:
istenem milyen gyönyörű nap lenne számomra :cheers: :iszunk: :happy: :rock:

6 hónap fekvés :lol:
beautiful!

amúgy meg szutyokszar az összes adidas 30 éve.
de ezek a műanyag kacatok, szarul is néznek ki ráadásul.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 22:54

Majd hehe kielemzi. :mrgreen: Amúgy förtelem ez az új adidas is, de gondolom jó pénzt kap érte, hogy ezzel égeti magát. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 17:03

Akkor következő meccsen jöhet egy combizomszakadás a csuka miatt. :mrgreen: :mrgreen:

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 21., kedd 16:02

Özil ismét Adidasra váltott!
http://25.media.tumblr.com/a3d75fdf5c77 ... o1_500.jpg

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 20., hétfő 18:48

numberone1 írta:Na akkor nezzuk egy uj evet, csak feltetelezes keppen, mondjuk jon Gundogan,Veratti es Pogba + Bale. Jo ha 10bol 1 v 2-nel(Mou az egyik) lenne kezdo Ozil. Elso par meccsen betennek kezdonek aztan par flegmazas, csapkodas v alibizes es maris padon talalja magat. Ha meg edzesen sem hajt akkor, szerintem kovesse a mesteret mert neki nem fog baber teremni neki. Jobb, ha ossze kapja magat,ez egy barati jotanacs. Nem lesz mindig kanaan.
Ezzel nincs is semmi gond. Ha van jobb alternatíva akkor üljön csak le a padra, aztán ha összekapja magát akkor megkaphatja megint a lehetőséget. De idén fos az egész csapat és Özil van a legjobban csesztetve, pedig a taktika sem neki kedvez, Khedira és Alonso lassúsága sem az ő hibája. Jövőre ha egy jobb focit játszó csapatban lesz gyenge, akkor el lehet gondolkozni az eladásán, de padra akkor is bőven jó.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 20., hétfő 18:42

Mike írta: annyira ne lepődj azért meg. Nagyon kevesen gondolkodnak úgy mint Te, és még páran itt a fórumon. Sőt, szerintem az edzők közül is 10ből 9nél Özil az egyik alappillére lenne a csapatnak.
ebben nem vagyok biztos. Nezzuk az elso ket evet, a kpra volt Alonso,Khedira,Kaka,DM es Ozil.... persze, h ozilt mindenki preferalna ilyen felhozatalbol, 2 posztra is lehet rakni. Tavaly jott egy Modric, itt mar szerrintem megoszlana a 10-9 arany a horvat miatt, de meg mindig jo eselye van Ozilnek, h DM v Khedira karara kezdjen jobb tamadoban v Modric Khedira helyen(abban biztos vagyok, h Modricot mas elobb beepitette volna). Na akkor nezzuk egy uj evet, csak feltetelezes keppen, mondjuk jon Gundogan,Veratti es Pogba + Bale. Jo ha 10bol 1 v 2-nel(Mou az egyik) lenne kezdo Ozil. Elso par meccsen betennek kezdonek aztan par flegmazas, csapkodas v alibizes es maris padon talalja magat. Ha meg edzesen sem hajt akkor, szerintem kovesse a mesteret mert neki nem fog baber teremni neki. Jobb, ha ossze kapja magat,ez egy barati jotanacs. Nem lesz mindig kanaan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 12:05

pheco írta:Egyébként ha Benzi lehozott volna pár nagyon jó meccset akkor tuti, hogy ő lett volna túlnyomó részt kezdő, de mivel sokszor ő is flop volt így nem.
"Tuti", hogy nem.
pheco írta:Én tényleg csak azt nem értem, hogy amikor Özil gólpasszt ad akkor is le van hurrogva, hogy csak egy gólpasszt adott azon kívül semmit nem csinált. Amikor meg Benz ad gólpasszt vagy netán lő egy gólt akkor az egekig van emelve.
Benzema azért rendre a mezőnyben is szokott alkotni. Míg Özil idén és tavaly inkább csak eltűnt. (Igen voltak jó meccsei ekkor is, ezt senki nem vitatja. Gondolom én.)
sonic írta:Egy szerencses edzocserevel egyebkent nem tartanam lehetetlennek, hogy Ozil ismet olyan formaban jatsszon mint az elso szezonjaban. Ami azert eleg jo lenne, valljuk be...
Ha Özil úgy játszana, mint az első évében, akkor tényleg jó lenne. De nem hiszek benne, hogy ez menne. Megközelítheti azt, de olyan szerintem nem lesz.
RaúlRealMadrid írta:Azért elküldeni nem kéne, cserének tök jó lenne, meg a tornák elején lehetne kezdő a kiscsapatok ellen ahol brillírozik. :-)
Én sem küldeném el, itt tartanám a padon. Ez alól egy kivétel van, ha az Ő eladása kel ahhoz, hogy "egy" Lucast vagy hozzá hasonlót tudjunk igazolni. De mivel ez valószínűtlen, így nálam is maradna még 1 évet.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 11:58

Mike írta:
realistahuni írta:csak nehezen fogadom el, hogy Zidaneként emlegetik páran
de ugye tudod h ez is túl van lihegve. Most ha azt mondom h ő Zidane utódja, vagy az új Zidane, az semmivel sem botrányosabb mint ahány jöttment argentínra vagy brazilra mondták már h Maradona meg Pelé. És ő legalább európában bizonyít, a Real Madrid meghatározó alakja (még ha sokak nem is ismerik el), korunk egyik legjobb válogatottjának húzóembere, fiatal kora ellenére már több mint 100 gólpassznál jár... Jobban rászolgált a hasonlítgatásokra mint anno Robinho, Aguero, Saviola ( :lol: ), és lehetne sorolni.
Ez az utódos duma úgy hülyeség, ahogy van.
Gomist(!!!) is mondták már az új Zidane-nak. (ezt sosem fogom tudni elfelejteni :mrgreen: )
Már vannak új Messik, sôt új Özilek is. Eddig legalább vártak addig, hogy a játékosok visszavonuljanak vagy kiöregedjenek, ma már azt sem teszik meg.
Az média és az emberek teljesen hülyék. Ha minden ilyesmire harapnánk, tuti idegösszeroppanás lenne a vége.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 20., hétfő 11:01

realistahuni írta:csak nehezen fogadom el, hogy Zidaneként emlegetik páran
de ugye tudod h ez is túl van lihegve. Most ha azt mondom h ő Zidane utódja, vagy az új Zidane, az semmivel sem botrányosabb mint ahány jöttment argentínra vagy brazilra mondták már h Maradona meg Pelé. És ő legalább európában bizonyít, a Real Madrid meghatározó alakja (még ha sokak nem is ismerik el), korunk egyik legjobb válogatottjának húzóembere, fiatal kora ellenére már több mint 100 gólpassznál jár... Jobban rászolgált a hasonlítgatásokra mint anno Robinho, Aguero, Saviola ( :lol: ), és lehetne sorolni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 20., hétfő 10:52

annyira ne lepődj azért meg. Nagyon kevesen gondolkodnak úgy mint Te, és még páran itt a fórumon. Sőt, szerintem az edzők közül is 10ből 9nél Özil az egyik alappillére lenne a csapatnak.

Nem lepődtem meg egyáltalán, tisztában vagyok vele, csak nehezen fogadom el, hogy Zidaneként emlegetik páran(kinek nem inge...).

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 10:51

___Samy___ írta:csak ne legyen már megint az, hogy orrba-szájba nyomatva van formától függetlenül, ha szar, akkor igenis üljön a padon
meg ha ilyen a hozzáállása lesz, mint idén, akkor az edző bizony ne szégyellje tarkónbaszni, hogy szedje már össze magát
ennyi erről van szó.
meg valaki szólhatna neki hogy 20méterről lehet már kapuralőni. meg azt is elmondhatnák neki hogy 1v1ben ha lendületből megy akkor simán megtudja verni a védőjét, csak ne csinálja azt mint a múltkori bajnokin hogy megtolta, hozzáértek ő meg már megáll és mutogat. küzdjön.
amúgy is inkább ő maradjon mint dm.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 20., hétfő 10:42

NathanBarley írta:A srác fejben van összeesve, dekoncentrált, sokszor hisztis, ideges.
hát sajnos itt érkeztünk el ahhoz az elszomorító tényhez, h ez kb az egész csapatra igaz. Várom az új edzőt...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 20., hétfő 10:40

képességei alapján egyértelmű a csapatban a helye
csak ne legyen már megint az, hogy orrba-szájba nyomatva van formától függetlenül, ha szar, akkor igenis üljön a padon
meg ha ilyen a hozzáállása lesz, mint idén, akkor az edző bizony ne szégyellje tarkónbaszni, hogy szedje már össze magát
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. május 20., hétfő 10:39

Kövezzetek meg, de én még adnék egy idényt Özilnek bizonyításra. Nem a srác képességeivel van gond, ezt láttuk a nálunk eltöltött első évében és a válogatottbeli szereplésein is. A srác fejben van összeesve, dekoncentrált, sokszor hisztis, ideges.

Khedira más tészta, és bár nem rossz játékos, valahogy nem illik bele ebbe a csapatba.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 20., hétfő 10:34

realistahuni írta:Én nem tudom, lassan kezdem elhinni, hogy hülye vagyok. Ma találkoztam pár barcás ismerőssel, mondom az Özil, DM, khedira pakknak mennie kéne, hogy esélyünk legyen BL-ben. Azok meg azt mondták, hogy nem vagyok normális, hogy Özilt el akarom üldözni, mert Zidane óta nem láttak ilyen játékost(igen basszameg barcások mondták) és ha választhatnának a Realbol játékost akkor ő lenne az első akit vinnének. Hát én néztem egyet, aztán jól bebaxtam. Nálam még mindig egy egylábas semmiházi, aki visszafejlődött az évek során, és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül. Még mindig nem tudom elismerni, és azt mondom, hogy overrated, idon'tgiveafuck.
annyira ne lepődj azért meg. Nagyon kevesen gondolkodnak úgy mint Te, és még páran itt a fórumon. Sőt, szerintem az edzők közül is 10ből 9nél Özil az egyik alappillére lenne a csapatnak.

Vissza: