Mozi, filmek
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Mozi, filmek
Leszbikus vámpírok gyilkosai. Legjobb.
Warm bodies, Tucker and Dale vs. Evil, Zombieland, esetleg az I sell the dead, bár az nem tudom van-e magyarul, meg hogy rajtam kívül másnak is bejön-e, elég bé kategória, mondjuk szerintem direkt.
Warm bodies, Tucker and Dale vs. Evil, Zombieland, esetleg az I sell the dead, bár az nem tudom van-e magyarul, meg hogy rajtam kívül másnak is bejön-e, elég bé kategória, mondjuk szerintem direkt.
Valami újfajta horror-vígjáték-thriller filmet tudnátok ajánlani? Ami viszonylag pár éves csak és fent van már az online polcokon magyarul, nincs kedvem most feliratot olvasni.
Írjatok sok-sok filmet! Köszi!
Írjatok sok-sok filmet! Köszi!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akinek épp tanácstalan film kapcsán azoknak ajánlom az eb filmklubjából az első két filmet: Walk the line és Brian's song
"And my heart will leave you never."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Régóta tervezgetem már, hogy írok egy Top-5-öt egyik kedvenc színészemről Jim Carrey-ről, miután már minden fellelhető filmjét láttam (a tavalyiakat kivéve), így bátorkodtam Remy után szabadon.
1. Ace Ventura 1-2 (1994-1995)
Ha Ace Ventura, akkor mind a két rész. Lehet, hogy jobb valamivel az első, de nem túlzok ha azt mondom szinte az összes jelenete és sora igazi szállóigévé vált mindkettőnek.
A DVD borítóján azt írják "2 rekeszizomrengető film", annak aki véletlenül még nem látta bizton állíthatom ezúttal ez nemcsak reklámduma.
Az első hely nem is lehet kérdés, nálam örök klasszikusok. Azóta is a "New England-i kagylóleves" lenne ha jelszavam, ha nem felejteném el mindig, hogy fehér vagy vörös kagyló...
2. Truman Show (1998)
Jim Carrey a köztudatban elvan könyvelve egy olyan vígjátékszínésznek, aki az úgynevezett "agyament bohóc" szerepére specializálódott és remekül is megy neki.
Itt a legjobb példa rá, hogy ő nemcsak ennyi, nemcsak egy bohóc, drámaibb színésznek sem utolsó.
Ami a filmet illeti az meg kifejezetten erős, mindamellett, hogy boncolgatja a fiktív valóság lehetőségét, az emberi kapzsiságot, a társadalom romlottságát, a média hatalmát, a szabadság utáni vágyakozást és megannyi másik fontos témát, eközben tanúi lehetünk egy teljesen mű, irányított emberi életnek, amiről maga az érintett mit sem sejtett 30 évig...
3. Én és én meg az Irén (2000)
Biztos vagyok benne, hogy ez a film talán senki másnál nem férne fel a dobogóra, de valószínűleg még a top-5-be sem, viszont én kikapcsolt aggyal olyan jól szórakoztam rajta, hogy képes volt megelőzni 2 klasszikusnak számító filmet is a listámom.
Az történet fárasztó és buta, viszont Carrey elviszi a hátán az egészet. Szinte rászabták a tudathasadásos Charlie/Hank szerepét és lubickol benne, a néző pedig itt élvezheti utoljára a grimaszoló, szándékosan túljátszó Carreyt, mert pályafutásának ezután következő lejtmenetében márcsak elvétve bukkanhatunk 1-1 ilyen jelenetekre.
4. A maszk (1994)
Az 94-es és 95-ös év egyértelműen karrierje csúcspontja volt Carreynek (igen beleértve a Mindörökké Batmant is, mert bár a film rémgyenge lett, ő sztem zseniálisan hozta Rébusz karakterét).
A zöld pofa a sárga öltönyével gyerekkorom egyik kedvenc figurája volt. Mai szemmel visszanézve ugyan már találok benne némi kivetnivalót, de még mindig messze jobb szórakozást nyújt, mint a legtöbb mai vígjáték, mert nem akar a film több lenni, mint aminek látszik. Csak szórakoztatni kíván, azt pedig többnyire minőségi szinten műveli.
5. Dumb és Dumber - Dilibogyók (1994)
Nálam nem akkora vitathatatlan klasszikus, mint sok más Jim Carrey (meg úgy általában véve vígjáték) rajongónál, de kétségtelen, hogy helye van egy ilyen top-5-ben.
A Jeff Danielssel alkotott kretén páros szerencsétlenkedéseit természetesen én se tudom fapofával végignézni. A tervek szerint idén érkező folytatást is már nagyon várom, de őszintén szólva kissé kettős érzésekkel, tekintve milyen lett mondjuk az Ace Ventura vagy A maszk utófilmje. Némi reményre ad okod azonban, hogy ellentétben az említettekkel, itt mind a Carrey-Daniels duó a főszerepben, mind pedig a Farelly bratyók visszaülnek a rendezői székbe.
+1: A legnagyobb csalódás:
Egy makulátlan elme örök ragyogása (2004)
IMDb 8.4, Metacritic 89%, tucatnyi és tucatnyi nevesebbnél nevesebb díj, megmondom őszintén én nem tudom mire.
Szerintem elég unalmas és gyenge volt, néha kifejezetten idegesítő és Elijah Wood...
Valaki magyarázza meg nekem miért olyan jó ez a film, csakhogy felvilágosodjak, mert biztos bennem van a hiba.
1. Ace Ventura 1-2 (1994-1995)
Ha Ace Ventura, akkor mind a két rész. Lehet, hogy jobb valamivel az első, de nem túlzok ha azt mondom szinte az összes jelenete és sora igazi szállóigévé vált mindkettőnek.
A DVD borítóján azt írják "2 rekeszizomrengető film", annak aki véletlenül még nem látta bizton állíthatom ezúttal ez nemcsak reklámduma.
Az első hely nem is lehet kérdés, nálam örök klasszikusok. Azóta is a "New England-i kagylóleves" lenne ha jelszavam, ha nem felejteném el mindig, hogy fehér vagy vörös kagyló...
2. Truman Show (1998)
Jim Carrey a köztudatban elvan könyvelve egy olyan vígjátékszínésznek, aki az úgynevezett "agyament bohóc" szerepére specializálódott és remekül is megy neki.
Itt a legjobb példa rá, hogy ő nemcsak ennyi, nemcsak egy bohóc, drámaibb színésznek sem utolsó.
Ami a filmet illeti az meg kifejezetten erős, mindamellett, hogy boncolgatja a fiktív valóság lehetőségét, az emberi kapzsiságot, a társadalom romlottságát, a média hatalmát, a szabadság utáni vágyakozást és megannyi másik fontos témát, eközben tanúi lehetünk egy teljesen mű, irányított emberi életnek, amiről maga az érintett mit sem sejtett 30 évig...
3. Én és én meg az Irén (2000)
Biztos vagyok benne, hogy ez a film talán senki másnál nem férne fel a dobogóra, de valószínűleg még a top-5-be sem, viszont én kikapcsolt aggyal olyan jól szórakoztam rajta, hogy képes volt megelőzni 2 klasszikusnak számító filmet is a listámom.
Az történet fárasztó és buta, viszont Carrey elviszi a hátán az egészet. Szinte rászabták a tudathasadásos Charlie/Hank szerepét és lubickol benne, a néző pedig itt élvezheti utoljára a grimaszoló, szándékosan túljátszó Carreyt, mert pályafutásának ezután következő lejtmenetében márcsak elvétve bukkanhatunk 1-1 ilyen jelenetekre.
4. A maszk (1994)
Az 94-es és 95-ös év egyértelműen karrierje csúcspontja volt Carreynek (igen beleértve a Mindörökké Batmant is, mert bár a film rémgyenge lett, ő sztem zseniálisan hozta Rébusz karakterét).
A zöld pofa a sárga öltönyével gyerekkorom egyik kedvenc figurája volt. Mai szemmel visszanézve ugyan már találok benne némi kivetnivalót, de még mindig messze jobb szórakozást nyújt, mint a legtöbb mai vígjáték, mert nem akar a film több lenni, mint aminek látszik. Csak szórakoztatni kíván, azt pedig többnyire minőségi szinten műveli.
5. Dumb és Dumber - Dilibogyók (1994)
Nálam nem akkora vitathatatlan klasszikus, mint sok más Jim Carrey (meg úgy általában véve vígjáték) rajongónál, de kétségtelen, hogy helye van egy ilyen top-5-ben.
A Jeff Danielssel alkotott kretén páros szerencsétlenkedéseit természetesen én se tudom fapofával végignézni. A tervek szerint idén érkező folytatást is már nagyon várom, de őszintén szólva kissé kettős érzésekkel, tekintve milyen lett mondjuk az Ace Ventura vagy A maszk utófilmje. Némi reményre ad okod azonban, hogy ellentétben az említettekkel, itt mind a Carrey-Daniels duó a főszerepben, mind pedig a Farelly bratyók visszaülnek a rendezői székbe.
+1: A legnagyobb csalódás:
Egy makulátlan elme örök ragyogása (2004)
IMDb 8.4, Metacritic 89%, tucatnyi és tucatnyi nevesebbnél nevesebb díj, megmondom őszintén én nem tudom mire.
Szerintem elég unalmas és gyenge volt, néha kifejezetten idegesítő és Elijah Wood...
Valaki magyarázza meg nekem miért olyan jó ez a film, csakhogy felvilágosodjak, mert biztos bennem van a hiba.
Ha már ez a kategória, akkor említsük meg a Bronsont is. Tom Hardy óriási benne.Faust írta:Mocsesz: Chopper, a kegyetlen.
Ezt még pont te ajánlottad nekem anno.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
http://twistedsifter.com/2011/09/30-hil ... rom-ghana/
Ghánai poszterek. A magyar kiadások ezek mellett tényleg művésziek
Ghánai poszterek. A magyar kiadások ezek mellett tényleg művésziek
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Néhány pontszám tőlünk, Filmklubos film volt.mocsok írta:jólvan, erről viszont nem is hallottam és jónak tűnik. köszkösz.
United (2011), ezt is bátran ajánlom, Anyaka ajánlotta nekünk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- mocsok
meg volt.lordgabi írta:Elcserélt életek (Changeling, 2008).
láttam, átéreztem, beleéltem magam. 10/10h3x0r írta:Igaz tortenet alapjan keszult filmek? project x
jólvan, erről viszont nem is hallottam és jónak tűnik. köszkösz.Faust írta:Mocsesz: Chopper, a kegyetlen.
Mocsesz: Chopper, a kegyetlen.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Lapzárta - Veronica Guerin története (2003) - 2-3 éves volt a film, amikor láttam, igaz történet alapján készült ez is, keresztapám adta kölcsön, eredeti DVD-n még. Ezzel is megpróbálkozhatsz, én nem nagyon emlékszem már rá, valamikor újra kellene nézni.
Veronica Mars volt a téma a másik topikban, onnan ugrott be a pontos cím, korábban alig tudtam megtalálni, amikor kerestem.
Veronica Mars volt a téma a másik topikban, onnan ugrott be a pontos cím, korábban alig tudtam megtalálni, amikor kerestem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- h3x0r
Igaz tortenet alapjan keszult filmek? project xmocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
- lordgabi
Mocsok: Paranormal Activity összes. :Đ
Komolyra fordítva a szót: Elcserélt életek (Changeling, 2008).
Komolyra fordítva a szót: Elcserélt életek (Changeling, 2008).
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Nekem sem volt akkora szakadák az első kettő, és a harmadik között...inkább a Scarface háromszor zsinórban mint a Keresztapák.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehetséges. De az is biztos, hogy ezt a trilógiát nem elég egyszer látni. A másodikban is rengeteg utalás, több szálon futó történet, és 3 és fél órás játékidő. Nem elég egyszer látni.Realista24 írta:Egyben a három film szerintem nem volt jó ötlet. És ez meglátszik a pontozáson is, legalábbis szerintem. A második 8, a harmadik csak egy féllel gyengébb? Érdekes.
De majd meglátjuk. Mindenesetre, ha abból indulok ki, hogy az első rész is jobban tetszett másodjára, mint először, akkor ez igaz lehet a többi részre is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Második szerintem is jobb egy hangyafasznyit. Én mondtam Remy, nem áll a szád a Keresztapára
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyben a három film szerintem nem volt jó ötlet. És ez meglátszik a pontozáson is, legalábbis szerintem. A második 8, a harmadik csak egy féllel gyengébb? Érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, igen...
Végre bepótoltam a Keresztapa trilógiát. Eddig csak az elsőt láttam, így elterveztük haverral, hogy letoljuk az egészet.
Az első rész újrázva már jobban tetszett, de nem igazán akar magával rántani a film. Látom, és elismerem, hogy mennyire zseniálisan van megalkotva, a díszlettől, a történetvezetésen át egészen a színészekig, de sose lesz a kedvenceim között. Kap egy 9/10-et, mert tényleg kurva jó.
A második már kevésbé jött át, bár biztos közrejátszik, hogy először látom. Valószínűleg ha még megnézném 2-3x, amire van esély, akkor jobban átjönne az egész. 8/10
A harmadik pedig érezhetően a leggyengébb, de ettől függetlenül tetszett. 7,5/10 körül adok rá.
Végre bepótoltam a Keresztapa trilógiát. Eddig csak az elsőt láttam, így elterveztük haverral, hogy letoljuk az egészet.
Az első rész újrázva már jobban tetszett, de nem igazán akar magával rántani a film. Látom, és elismerem, hogy mennyire zseniálisan van megalkotva, a díszlettől, a történetvezetésen át egészen a színészekig, de sose lesz a kedvenceim között. Kap egy 9/10-et, mert tényleg kurva jó.
A második már kevésbé jött át, bár biztos közrejátszik, hogy először látom. Valószínűleg ha még megnézném 2-3x, amire van esély, akkor jobban átjönne az egész. 8/10
A harmadik pedig érezhetően a leggyengébb, de ettől függetlenül tetszett. 7,5/10 körül adok rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hárommal előtted írták.Caraway írta:A legjobb lemaradt : Intouchables.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A legjobb lemaradt : Intouchables.