Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Tarack
Kedvenc játékosaid: Burucs György, Fülöp Laci
Kedvenc csapatod: Kunágotai TE

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tarack » 2013. május 20., hétfő 11:02

mohaola írta:Az új projekt miatt nem elképzelhetetlen egy olyan költekezés mint anno 2009-ben véghez vitt Perez,
hírek szerint Bale, Verratti, Gundogan, Carvajal, Rooney vagy Falcao az akiket az elmúlt hetekben emlegettek mint lehetséges igazolások
Olyan költekezés mint 2009-ben szinte elképzelhetetlen. Ebben a válságos időkben 100 millió is túlzónak tűnik szerintem elképzelhetetlen hogy két sztárnál többet igazoljon az öreg.

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 20., hétfő 10:46

Az új projekt miatt nem elképzelhetetlen egy olyan költekezés mint anno 2009-ben véghez vitt Perez,
hírek szerint Bale, Verratti, Gundogan, Carvajal, Rooney vagy Falcao az akiket az elmúlt hetekben emlegettek mint lehetséges igazolások.

Ha minden igaz akkor Ancelotti is a 4-2-3-1 felállást fogja preferálni, de nem elképzelhetetlen egy 4-3-3 vagy 4-4-2 felállás sem.

Villa Boas továbbra is azt hangoztatja, hogy Bale marad a Tottenham-ba, annak ellenére hogy nem jutottak be a BL-be.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. május 20., hétfő 10:25

Remélem ez a Lichsteiner igazolás nem komoly. Nem követtem a juve minden meccsét, de amit a BL hozott idén a srác, az nem Real Madrid szint.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 9:47

CS0ki írta:Sajnálom Carvajalt, hogy szívesen játszana a Bayerben, de leszarom, hozni kell vissza és kész.
Ha lerak ele a Real egy ajanlatot, en nem tudom elkepzelni hogy visszautasitsa azt. Szerintem ez inkabb csak a Real vezetosegen mulik, hogy szamolnak-e vele vagy sem. A Leverkusennek sincs ebbe semmi beleszolasa mint tudjuk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 9:28

Casso írta:
CS0ki írta:Jól, persze...
Abban a játékrendszerben ahol Higu nem csatár és Arbeola helyett egy Stephan Lichtsteiner szaladgál azt én már előrelépésnek, fejlődésnek tekintem. Higu nálam sehol nem 25-30 hanem egy 15-20 milliós csatár. Ha valaki kiad érte ennyit akkor már jól járunk vele. Annak örüljünk, hogy egyáltalán érdekel valakit.
Elég érdekes megközelítés, fôleg úgy, hogy a két vad juventus drukker spanom szerint idén már nem volt Lichtsteiner az igazi, és már egy ideje helyette keresik az alternatívákat. A fickó a sebességébôl él, szerinted meddig fogja ezt tudni nyomni, fôleg úgy, hogy bô fél év múlva 30 éves lesz? Nem mindenki gép, mint Ronaldo.
Meg aztán ott van nekünk Carvajal, aki szinte biztos, hogy visszajön. Majdnem 10 évvel fiatalabb, fejlôdôképes, olcsó és máris kiemelkedôen teljesít egy elismert ligában (pedig idén nem is olyan gyenge a Budesliga, mint jövôre lesz, miután lerabolják a legtöbb csapatot).
Nálam nem kérdés, ki a favorit.
De hát itt mindig az kell, aki nincs. Akit a Madrid néz ki az sosem látszik jó választásnak. Lásd a Modric ügyet.
Egyébként ez nem ellened szólt, csak észrevettem a jelenséget.

zolus
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 20., hétfő 9:16

Arbeola helyett egy Stephan Lichtsteiner szaladgál
:taps: Arbeloa helyett mindegy ki játszik,az már fejlődés!

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 9:11

CS0ki írta:Jól, persze...
Abban a játékrendszerben ahol Higu nem csatár és Arbeola helyett egy Stephan Lichtsteiner szaladgál azt én már előrelépésnek, fejlődésnek tekintem. Higu nálam sehol nem 25-30 hanem egy 15-20 milliós csatár. Ha valaki kiad érte ennyit akkor már jól járunk vele. Annak örüljünk, hogy egyáltalán érdekel valakit.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 20., hétfő 9:11

zolus írta:Állítólag ma minden eldöl a Perez-Mourinho megbeszélésen.Nagyon kíváncsi vagyok.Ettől a két embertől azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy Jose itt marad még egy szezont.Csak azért is.
Még az kell ide... Mou tönkreteszi a madridizmust.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

zolus
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 20., hétfő 9:00

Állítólag ma minden eldöl a Perez-Mourinho megbeszélésen.Nagyon kíváncsi vagyok.Ettől a két embertől azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy Jose itt marad még egy szezont.Csak azért is.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 20., hétfő 8:36

CS0ki írta:Igazából már most kezdek aggódni, mert kb akárkit kötnek össze Ancelottival, mint az "első igazolása" ide, fognom kell a fejemet...
sztem pérez nem fog neki olyan hatalmat adni, mint mounak. és amúgy is zidane lesz az átigazolás felelős, nem? :hmmm:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 20., hétfő 8:26

CS0ki írta:Monaco meg nem akar bejelentkezni nálunk pár falábúért? Egy jó Higu mehetne hozzájuk 35-ért.
Úgy látszik ott kicsire nem adnak. Csak 50-60 milliós játékosok fognak érkezni hozzájuk... :D
hehe írta:
RaúlRealMadrid írta:Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A k :cens: va isten ba :cens: za meg de öreg vagyok... :( :( :-@ :'(
én úgy tudom, hogy azért gravesen még játszik vmi alsóbb ligában hobbiból :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: De ő legalább csak egy évig boldogitott minket, nem ugy mint a tuniszi hercegünk...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 8:24

Szerintem érthető ha carvajal MÉG maradna, miért kellene eldobnia mindent és jönnie? Megy neki,elindult a bicaj.......kár lenne megtörni , főleg hogy biztos kezdő nem lenne.
Ha úgy érzi megy ott neki,fejlődik,akkor maradjon csak,én is ezt javasolnám neki.....ráér még jönni egy év múlva is.....vagy kettő,amikor kész már egy madridra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 20., hétfő 0:28

Lichtsteiner egy igazi futóbolond. Remekül asszisztál a támadásokhoz. Simán van benne még 3-4 év. 15 millió körül van az ára. Higu is nagyjából ennyit ér. Jól járnánk vele.
Jól, persze...

Igazából már most kezdek aggódni, mert kb akárkit kötnek össze Ancelottival, mint az "első igazolása" ide, fognom kell a fejemet...

Sajnálom Carvajalt, hogy szívesen játszana a Bayerben, de leszarom, hozni kell vissza és kész.

Monaco meg nem akar bejelentkezni nálunk pár falábúért? Egy jó Higu mehetne hozzájuk 35-ért. :roll:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 0:27

RaúlRealMadrid írta:Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A k :cens: va isten ba :cens: za meg de öreg vagyok... :( :( :-@ :'(
én úgy tudom, hogy azért gravesen még játszik vmi alsóbb ligában hobbiból :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 22:58

Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A k :cens: va isten ba :cens: za meg de öreg vagyok... :( :( :-@ :'(

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 19., vasárnap 21:53

numberone1 írta: Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol. :roll:
Van ilyen szavazás az oldalon, én is pont ma találtam rá. :D
Elég érdekes az eredmény, én is Bale-re nyomtam (de azt hittem, hogy elsöprő fölénnyel fog Neymar vezetni...szóval meglepődtem), de nem azért mintha nem örülnék a brazilnak, csak esélyesebbnek érzem walesit és nem is bánnám az érkezését. Én nagyon sokra tartom, elámultok attól, hogy egy flopnak induló balhátvédből hogyan lett néhány év alatt egy ilyen komplex támadó játékos.
Persze Neymarban nagyobb a potenciál, komolyabb a médiaérték, így érthető, hogy a klub rá hajt, én is örülnék neki, ha kicsit is azt látnám, hogy szeretne a Realban játszani.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 19., vasárnap 21:48

Casso írta:Higu is nagyjából ennyit ér.
Higu még jelen állapotban is 25-30 milliós csatár. Nagy hiba ilyen mélyen alulértékelni az argentint.
Jó lesz nekünk Carvajal :-)

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 21:05

mohaola írta:A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
Gyerünk mindent bele! Utalhatja Pérez a 100 millát... :D Azért az egyik szemem sírna, de a másik kövéren nevetne...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:59

Mehet nekik a 100 milla. :mrgreen:

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 20:56

A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Vissza: