Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
Vicc Beatz - Pszichoszomatematika közr.Saiid (Official)
Ez a szám még mindig beteg
Ez a szám még mindig beteg
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A VOLTosok jó nagy szarháziak voltak, csomóan megvették előre a bérletet, aztán bejelntették az Arctic Monkeyst. Akik miatt 1 nappal meghosszabbították a fesztivált, így a bnérleteseknek külön napijegyet kell majd rávenni. + egy tizesért, ha jól tudom, de lehet hogy csak 5ezer...azért ez elég undorító húzás szerintem, na mindegy.
Amúgy én idén a Szigetre akarok kijutni, mindegy hogy hogy, de a Ska-P-n meg az Imagine Dragonson nagyon ott kéne lenni.
The high kings - Rocky road to Dublin
The high kings - Whiskey in the Jair
éljen az ír népzene, zseniális.
Amúgy én idén a Szigetre akarok kijutni, mindegy hogy hogy, de a Ska-P-n meg az Imagine Dragonson nagyon ott kéne lenni.
The high kings - Rocky road to Dublin
The high kings - Whiskey in the Jair
éljen az ír népzene, zseniális.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
én meg sajnálom, hogy az én kedvenceim, vagy olyan előadók közül akiket szívesen meghallgatok soha nem jönnek. Ákos volt, Kowalsky volt, de 1-1 koncert és 1-1 óra miatt nem fizetek egy egész napos jegyet (nem tudom hányadik VOLT jön most, de még 1-en sem voltam). Móvár után a határ túloldalán lesz egy rockfesztivál is: Nova Rockfiore írta:Más kérdés, hogy magáért a hangulatért és az élményért én úgy is elmennék a VOLT-ra, hogy semelyik együttes sem érdekel. Szerintem ezt a pénzt (én elővételben 21ért vettem a jegyet) bőven megéri, főleg hogy tőlünk viszonylag közel is van. (Szombathely)
Viszont hál Isten Bécs közelsége miatt sok lehetőség van mindenféle koncertre menni
Tech N9ne is nagyon jó koncertet adott másfél éve, egyedül az kár, hogy egy putriba vitték oda, ami egy 20x20 méteres terület volt, egy nagyobb garázs... nevetséges volt.
Viszont a bécsi aréna már sokkal másabb volt, minőségi hely. 2014-ben jön például: Jason Derülo, James Blunt, Revolverheld, Sean Paul, Amaranthe, DJ Bobo Robbie Williams, Rod Stewart, 30 sec to Mars, Billy Idol, Metallica, Avicii, Marylin Manson, Lady Gaga, stb, stb, de volt tavaly Rihanna, Pink, Britney (mondjuk ők Pesten is voltak), de nekem közelebb van Bécs
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nekem a 30stm az egyik kedvenc együttesem, úgyhogy én örülök, hogy lassan már vacsoravendégként számolnak velük Sopronban . (az idei lesz a 3. koncertjük amin ott leszek).reeed_ati írta:Viszont a Volt idei felhozatala annyira nem tetszik, nektek mi a véleményetek róla?
A másik együttes aminek nagyon nagyon örülök az a bring me the horizon. Az új albumot egyszerűen imádom tőlük, bár gondolom olyan minőségben nem lehet előadni élőben, de azért nagyon várós nálam.
Aztán mellettük még amik jobban érdekelnek az a You me at six, Hatebreed, Steve Aoki, Birdy, Sunrise Avenue.
Meg ha már helyben lesznek megpróbálok belehallgatni a többibe is.
Más kérdés, hogy magáért a hangulatért és az élményért én úgy is elmennék a VOLT-ra, hogy semelyik együttes sem érdekel. Szerintem ezt a pénzt (én elővételben 21ért vettem a jegyet) bőven megéri, főleg hogy tőlünk viszonylag közel is van. (Szombathely)
.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
kétségtelenül nem lettek olyan kegyetlenek az alapok mint általában, pedig eddig eléggé védjegy volt, ilyen magyar Snowgoons fless...
MAKJ & Lil Jon - Let's Get Fucked Up (Original Mix)
MAKJ & Lil Jon - Let's Get Fucked Up (Original Mix)
- pheco
Ráfüleltem mindegyik számra és így elsőre a leggyengébb Barbár albumnak tűnik. Alapok nem igazán tetszenek, de azért majd felrakom telóra és meglátom mit tud buszon
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
maga a szám tényleg csalódás egy kicsit, de Mikee és Saiid része is elég kegyetlen ettől függetlenülpheco írta:Barbárfivérek - Napalm teljes album
Mikee, Saiid számot nagyon vártam, elég nagy csalódás
viszont a Kettyósba nem lehet csalódni Fura Csé-be meg aztán végképp... elsőre az a kedvenc meg a Karrier
- pheco
Barbárfivérek - Napalm teljes album
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
https://www.youtube.com/watch?v=Pv1nit0BLKw
Legyen ilyen is a topicban
Legyen ilyen is a topicban
"And my heart will leave you never."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem azt mondom, nekem is tetszettek az előző albumok, szívesen hallgatom őket, de én inkább a zúzósabb LP.-ra szavazok.Nagyon bejön. Mondjuk nekem a legutóbbi lemez is tetszett. Az előtte lévőben volt pár ami nem jött be.
Örülök hogy van megint egy zúzósabb. Kíváncsi leszek hogy az egész új album ilyen lesz-e.
Nekem nem tudnak rossz zenét csinálni igazság szerint
Más: Júniusban Offspring is lesz a pafén, én biztos ott leszek, alig várom már.
Viszont a Volt idei felhozatala annyira nem tetszik, nektek mi a véleményetek róla?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha jól tudom jönnek Sopronba a VOLT fesztiválra!Caraway írta:http://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM
Arctic Monkeys - Do i wanna know
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!