Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Attól befogja húzni a Barcelona, ez a Valladolid nem szint.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Wááá, dettó... nézem eredmenyek.com-ot mikor játszanak, gyorsan végigfut a szemem, nem látom őket.. mondom biztos holnap.. aztán félszemmel vissza, Valladolid - Barcelona 1-0 30. perc...Toti írta:srácok. most nézem h a barca ma 4kor kezd.
vezet a valladolid. erre hazaérni felbecsülhetetlen.
Kérlek maradjon így... nyugodtan mehetnénk a Classicóra ha minden stimmelne addig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
maradjon így, mert ha a végére rúgnak 4-et akkor semmi...nagyon jó lenne most egy barca pont vesztésToti írta:srácok. most nézem h a barca ma 4kor kezd.
srácok. most nézem h a barca ma 4kor kezd.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mi lenne... Az a sok sz*r amivel tele tömte már magát.Realista24 írta:Messi a hányásairól.“It happens to me regularly in games, in training, when I’m at home. I don’t really know what it is. I’ve had thousands of tests. Sometimes it happens to me before the match. I start to retch, I end up almost vomiting and then it passes.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi a hányásairól.“It happens to me regularly in games, in training, when I’m at home. I don’t really know what it is. I’ve had thousands of tests. Sometimes it happens to me before the match. I start to retch, I end up almost vomiting and then it passes.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
ez az ember hogyan tudott ilyen mértékben leépülni azt én nem tudom feldolgozni, pár éve magasan a legjobb volt, az interes Maiconnal tudott versenyezni, sőt szerintem akkor még nála is jobb volt...de az elmúlt 2 évben mi lett belőle..GT37 írta:igen, Alves távozásáról én is olvastam, de nem tartom valószínűnek..
teljesen leépült...
de ja, nincs kit hozni helyette, de ez legyen gránátvörösék problémaja, mi is jártunk ebben a cipőben sokáig.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ja igen, Alves távozásáról én is olvastam, de nem tartom valószínűnek... Egyszerűen nem tudnánk kit hozni a helyére. Montoya (még?) kevés, és alig-alig van normális, elérhető, megfizethető jobbhátvéd a piacon. Erről a fiorentinás Cuadrado gyerekről írnak, de az alapján, amit olvastam róla (nem követem az olasz bajnokságot egyébként), ő is inkább jobb oldali középpályásnak/jobbszélsőnek tűnik, mint jobbhátvédnek.madridronie írta:Dani Alves, Alexis Sánchez helye is erősen kérdéses, ezért említenek könnyűszerrel 4 érkezőt.
Alexis meg marad szerintem, hacsak nem jelentkezik be érte a PSG vagy valaki más valami beteg összeggel. Ugyanez igaz Pedróra is.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Alexist miért adnánk el?Az idei a legjobb szezonja,Messi mellett a 2. legjobb góllövő.Ha tavaly cikkezték volna ezeket a híreket akkor talán elhiszem,de idén...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Dani Alves, Alexis Sánchez helye is erősen kérdéses, ezért említenek könnyűszerrel 4 érkezőt.Négy igazolás pedig szerintem biztosan nem lesz.
1. Ter Stegen
2. egy középhátvéd (Vertonghen/Mangala )
3. esetleg még egy középhátvéd, ha Mascherano távozik
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az FFT vicc...fél évekkel vannak lemaradva a legtöbb hírrel...lehet most olvasták csak valahol azt amiről itt már szó volt pár hónapja
- GT37
A cikk szerint Messi kiábrándult a barcelonai életbőlpheco írta:Ha csak el nem viszi a City Messit itt a cikk Hápog, de én el tudom képzelni, hogy 1-2 év múlva eligazol Messi, bár inkább a Bayernbe tudom. Mondjuk ennyi pénzből vehetnétek két top khv-t egy Reust meg egy Agüerot is, szóval lehet nem járna jól a Real ezzel az üzlettel.
Ok
Egyébként ezt a témát egyszer (vagy többször) már kiveséztük, nem? Nem hiszem, hogy elmenne Barcelonából, legfeljebb majd csak levezetni, a Newell's-be.
Mondjuk 200 millió... Odaadjuk Messi mellé Neymart is +150-ért, aztán jöhet Vertonghen, Hummels, Reus, Agüero, Suárez, Gündogan meg Vidal.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha csak el nem viszi a City Messit itt a cikk Hápog, de én el tudom képzelni, hogy 1-2 év múlva eligazol Messi, bár inkább a Bayernbe tudom. Mondjuk ennyi pénzből vehetnétek két top khv-t egy Reust meg egy Agüerot is, szóval lehet nem járna jól a Real ezzel az üzlettel.GT37 írta: A támadósorral nekem nincs problémám, Messi, Neymar kiváló, Sánchez és Pedro is jó szezont fut.
- GT37
Azért a katalán újságírók fantáziájára még mindig nem lehet panaszmadridronie írta:Szép lista, úgy látszik nagy bevásárlásra készül a Barca, minimum 4 érkezőre számíthatnak a katalán drukkerek! :Đ A teljesség igénye nélkül, akik már szóba kerültek: Ter Stegen, Laporte, David Luiz, IÑigo Martínez, Hummels, Vertonghen, Mangala, Musacchio, SchÄR, Fazio, Cuadrado, ZúÑiga, Vidal, Gündogan, Müller, Kroos, Bruno, Ramíres, Koke, Agüero, Van Persie + a kölcsönben szereplő tehetségek --> nos ezek közül több szerintem alapól felejtős kategória, de változások lesznek, la.is elégé úgy tűnik! Kérdés persze, hogy milyen szinten?
A felsoroltak közül elég sok a felejtős kategória, ahogy írod, Vidal, Müller, RvP, Agüero, Ramires, Kroos, Bruno...
Négy igazolás pedig szerintem biztosan nem lesz.
1. Ter Stegen
2. egy középhátvéd (Vertonghen/Mangala )
3. esetleg még egy középhátvéd, ha Mascherano távozik
Középpályára szerintem meg fogunk elégedni Rafinha visszahozatalával, megérdemel egy esélyt a srác. Aztán ha nem válik be, hozhatunk 2015 nyarán egy kápét, ha muszáj.
A támadósorral nekem nincs problémám, Messi, Neymar kiváló, Sánchez és Pedro is jó szezont fut. Tello out, jöhet a helyére Deulofeu, aztán jó lesz. (Bár most írtak olyanokat is, hogy Deu még egy évet fog játszani az Evertonban.)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szép lista, úgy látszik nagy bevásárlásra készül a Barca, minimum 4 érkezőre számíthatnak a katalán drukkerek! :Đ A teljesség igénye nélkül, akik már szóba kerültek: Ter Stegen, Laporte, David Luiz, IÑigo Martínez, Hummels, Vertonghen, Mangala, Musacchio, SchÄR, Fazio, Cuadrado, ZúÑiga, Vidal, Gündogan, Müller, Kroos, Bruno, Ramíres, Koke, Agüero, Van Persie + a kölcsönben szereplő tehetségek --> nos ezek közül több szerintem alapól felejtős kategória, de változások lesznek, la.is elégé úgy tűnik! Kérdés persze, hogy milyen szinten?
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy azt nézem, végre 1x mi pihenünk egy nappal többet válogatott meccsek után és most a Barca játszik előbb. Csak kár, hogy a Valladoliddal.
Minden viccet félretéve, szerintem kezd beütni a sok "szer", lehet, hogy a sok növekedési hormon, lehet hogy más, hogy pontosan mik, csak ő tudhatja.
Ha egyszer megtörténik, legyintés, kétszer is elmegy, de hogy az utóbbi időben kábé rendszeresen, és minden előzmény (értsd:betegség) nélkül. Még csak az idegállapotra se lehet fogni, mert azért egy Románia elleni barátságos meccsen is mindezt?
Könnyen lehet, hogy a teste kezd besokallni, (lehet, hogy csak a túlterhelés miatt) mutatja ezt az is, hogy korábbi varázslatos vasemberré válása (mert fiatalabban egy pontig érdekes módon porcelánból volt) ellenére mennyi időt hagy ki mostanság.
Azért ezt kötve hiszem, hogy egészséges testi reakció akár/még/főleg egy sztársportoló esetében.The vomiting is nothing that has not happened to me before," he told a TV channel in quotes reported by Barcelona-based newspaper Sport. "It is something that always happens to me,"
Aztán lehet, hogy egyik sem, és mindig csak elrontja a gyomrát.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szatmári szilvára gyanakszom.