OFF
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: OFF
innen nem, teletipp belső embere vagyok, a tégla, de ne mondd el senkinek.
Köszönöm a választ, remélem balesetvédelmi nem kell, az orvosit még meg tudnám szerezni... :-)
Köszönöm a választ, remélem balesetvédelmi nem kell, az orvosit még meg tudnám szerezni... :-)
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Pippppa barátom, te itt kapsz fizut? Mert akkor csak engem csesztek átPipita írta:Lehet, hogy idióta kérdés, de az EU törvényei szerint ki számít alkalmazottnak? Van munkaszerződésem, heti 10 óra van beleírva, fizetek adót... akkor én annak számítok, ugye? Nincs ahhoz kötve, hogy minél többet dolgozz, annál inkább alkalmazott vagy...ugye?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- P. Krisz
igen alkalmazottnak vagy , de kell lennie érvényes orvosi engedélynek és a balesetvédelmi oktatásról is kell papír , ígaz ez helyfüggő is
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Lehet, hogy idióta kérdés, de az EU törvényei szerint ki számít alkalmazottnak? Van munkaszerződésem, heti 10 óra van beleírva, fizetek adót... akkor én annak számítok, ugye? Nincs ahhoz kötve, hogy minél többet dolgozz, annál inkább alkalmazott vagy...ugye?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Egy újabb elégedett vásárlónmate írta:Na múltkor kérdezgettem, mennyi lehet a késés mezrendelésnél, ma már a kezemben a mez. Very happy van
Örülök ha tetszik, hordjad egészséggel jó sokáig :-)
szerk.: remelem olyan a mez mint amire szamitottal es tenyleg tetszik :-)
Gusztustalan az igazságszolgáltatás, hánynom kell tőle. Rendőrök sokat tettek a védelmében, kezébe kellett venni a sorsát...
A presszós életét féltve lelövi a két (feltehetőleg cigány) bűnözőt -> életfogytiglan.
Sztojkáék megölik Cosmát, és életveszélyesen megsebesítik két társát -> 8-18 év és kártérítés.
A bíró vicces kommentje meg felháborító...
A presszós életét féltve lelövi a két (feltehetőleg cigány) bűnözőt -> életfogytiglan.
Sztojkáék megölik Cosmát, és életveszélyesen megsebesítik két társát -> 8-18 év és kártérítés.
A bíró vicces kommentje meg felháborító...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szilard allaspont.Faust írta:Ez sosem lesz szavazás kérdése. nem kell Raisen 8.0, téma lezárva.
kis keno penz
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
statokkal, szavazásoknál stb..
A statjai rendre pontatlanok voltak, mindegy, ez nem téma, szerencsére. :-)Szoval akkor a kovetkezo szavazas, h vissza engedjetek Raisent vagy sem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez sosem lesz szavazás kérdése. nem kell Raisen 8.0, téma lezárva.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szoval akkor a kovetkezo szavazas, h vissza engedjetek Raisent vagy sem?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
nekem még mindig fogalmam sincs, hogy Raisen miért kap ekkora tiszteleted, mert tényleg nem szoktam leállni az idiótákkal. Sebaj kellenek az urbanlegendek. #respect
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az a baj, hogy ő már az óhazában is kapott már 3-4 esélyt és sose sikerült megváltoznia...dannen írta:én egyébként gondoltam rá, hogy kaphatna egy új esélyt. ha jól tudom még így is segített folyamatosan a háttérben a statokkal, szavazásoknál stb.. persze ezt nem az én tisztem eldönteni, csak szerintem megérdemelnéMickey írta:egyébként mi van,ha réj megváltozik?
na hoppá emberek,há erre nem gondoltatok,he?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha innen is költöznünk kell véletlenül, az új oldalon már Te is benne leszelRemy írta:akárhogy is nézem Raisen hatalmas celeb lett. Külön benne van a szabályzatban, hihetetlen
Ha ez véletlenül megtörténik, és rájön, hogy kell kezelni az új Excelt, úgyis visszatér a régi kerékvágásbaMickey írta:egyébként mi van,ha réj megváltozik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 18., csütörtök 16:19-kor.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
akárhogy is nézem Raisen hatalmas celeb lett. Külön benne van a szabályzatban, hihetetlen nem kis meló egy ilyet összehozni
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
akkor bővítik a szabályzatotmessideco írta:De ha más néven beregisztrál?
egyébként mi van,ha réj megváltozik?
na hoppá emberek,há erre nem gondoltatok,he?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2013. április 18., csütörtök 16:15-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez jutott nekem is eszembe,de igaza van Realistának.messideco írta:De ha más néven beregisztrál?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!