Ezt nem hiszem,azért ő nem mvilla szint....ő sem volt rossz,nem azt mondom,de pogba túl jó....klasszis képességek,egy komoly csapatban van,innen nehéz elrontani.hogy két-három év múlva a Zenitben fog játszani.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Annyira nem vagyok képben kettőjük "kapcsolatával", csak annyit tudok, amit szerintem más is és amit RMCF is leírt. Együtt nőttek fel, együtt járták a szamárlétrát. Az való igaz, hogy Pogba is az a kaliber - legalábbis úgy tűnik - aki a jövő meghatározó játékosa lehet, de az is benne van, hogy két-három év múlva a Zenitben fog játszani.realmadridfan írta:A haveri kör más tészta, de szerintem alapvetően a legtöbb ember meg tudja számolni a két kezén a tényleges barátai számát, de sokaknál elég arra az egyik is. Az a pár ember az én tapasztalatom szerint több tulajdonságban hasonlít rád valamennyire, mint eltér, mert hosszabb távon amúgy idegesítene. Ezért furcsálltam ezt egy picit, mert nagyon különböző személyiségnek tűnnek kívülről. Aztán kitudja, lehet csak fals a kép amit kapunk. Nem fennakadtam ezen, csak érdekelt, hogy tényleg hogy van, azért kérdeztem, Te nyilván képben vagy a franciákkal, kösz a választ!Realista24 írta: Neked csak olyan barátaid vannak, akik szinte teljesen azt képviselik amit Te? Ne vedd támadásként, csak erdekel.
Első lépésnek akarnia kell Madridba jönni, aztán ezt fel is kell tudni dolgoznia, ha idekerül esetleg. Onnantól pedig rajta áll, mert a körülmények adottak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
A haveri kör más tészta, de szerintem alapvetően a legtöbb ember meg tudja számolni a két kezén a tényleges barátai számát, de sokaknál elég arra az egyik is. Az a pár ember az én tapasztalatom szerint több tulajdonságban hasonlít rád valamennyire, mint eltér, mert hosszabb távon amúgy idegesítene. Ezért furcsálltam ezt egy picit, mert nagyon különböző személyiségnek tűnnek kívülről. Aztán kitudja, lehet csak fals a kép amit kapunk. Nem fennakadtam ezen, csak érdekelt, hogy tényleg hogy van, azért kérdeztem, Te nyilván képben vagy a franciákkal, kösz a választ!Realista24 írta: Neked csak olyan barátaid vannak, akik szinte teljesen azt képviselik amit Te? Ne vedd támadásként, csak erdekel.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pont erre gondoltam. nyilván nem egy drogos rocker és egy lelkész fiú az példa,de azért ez fura megközelités volt. Együtt mentek végig a szamárlétrán,együtt edzőtáborozhattak stb....kik érdekel,ki milyen a pályán kivül.Neked csak olyan barátaid vannak, akik szinte teljesen azt képviselik amit Te? Ne vedd támadásként, csak erdekel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Teljesen komoly. Neked csak olyan barátaid vannak, akik szinte teljesen azt képviselik amit Te? Ne vedd támadásként, csak erdekel.realmadridfan írta:Ez a Varane-Pogba barátság tényleg komoly vagy csak az újságok találták ki? Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Varane-nak egy ilyen tahóvalaki legyen az öribarija Raphael eléggé szerény, értelmes gyereknek tűnik, még önszorgalomból valami egyetemet is végez a foci mellett, ami azért nagyon ritka. Pogba más stílus finoman szólva De azért megnézném fehérben, mert az kell nekünk amit ő tud.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
most miért, társul még ribery, aztán megvan a jó a rossz és a csúfrealmadridfan írta:Ez a Varane-Pogba barátság tényleg komoly vagy csak az újságok találták ki? Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Varane-nak egy ilyen tahóvalaki legyen az öribarija Raphael eléggé szerény, értelmes gyereknek tűnik, még önszorgalomból valami egyetemet is végez a foci mellett, ami azért nagyon ritka. Pogba más stílus finoman szólva De azért megnézném fehérben, mert az kell nekünk amit ő tud.
Nem illik.
- realmadridfan
Ez a Varane-Pogba barátság tényleg komoly vagy csak az újságok találták ki? Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Varane-nak egy ilyen tahóvalaki legyen az öribarija Raphael eléggé szerény, értelmes gyereknek tűnik, még önszorgalomból valami egyetemet is végez a foci mellett, ami azért nagyon ritka. Pogba más stílus finoman szólva De azért megnézném fehérben, mert az kell nekünk amit ő tud.
Hát a Real kapujába csak 1szer talált be, pedig volt jó pár meccse, amin növelhette volna ezt a számot....revolver írta:Van olyan spanyol csapat amely esetében hasonlóakat nem lehet elmondani?Cristiano Ronaldo nyolc Levante ellen játszott mérkőzésén kilenc gólt szerzett, hármat a Spanyol Kupában és hatot a spanyol bajnokságban. Forrás: Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Van olyan spanyol csapat amely esetében hasonlóakat nem lehet elmondani?Cristiano Ronaldo nyolc Levante ellen játszott mérkőzésén kilenc gólt szerzett, hármat a Spanyol Kupában és hatot a spanyol bajnokságban. Forrás: Madridom.hu
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
ebben egyetértek veled, ha Karim tudja tartani a formáját akkor Morata helyére kell 1 fiatal tehetséges arc, ha nem akkor van nagyobb gondban a vezetőség, hogy mi legyen.Realista24 írta:Én sokakkal ellentétben nem hoznék időset.
kp-ra 1, max 2 ember; és egy balhátvéd, nem lenne ez így nagy költekezés, bőven pozitívban is maradhat a budget nagy erősödés mellett is
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Érdekes lenne egy olyan embert, akinek volt egy jó szezonja, egy egészet sérült volt, és jövőre lejár a szerződése mondjuk 30-ért megvenni...attareal írta:Csak ehhez fel kell gyorsan épülnie, BVB-ben jól kell játszani, és VB-n is megmutatni , hogy mit tud, és 40 milla alatti ár
Én egy 10-esnél többet nem adnék érte, azt is csak pénz visszafizetési garanciával...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még soká. De készülj fel szerintem lelkiekbenMás:
Mikor lesznek meg a jövő évi mezek? Vki tud vmit, hogy kb. milyen?
[/Csak ne rózsaszínű
Én sokakkal ellentétben nem hoznék időset.vagypedig mint B opció egy idős, 30 feletti padtűrő csatár (amolyan Klose, Santa Cruz féle).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy DM maradjon, és Xabi helyére Gündogan, aki szerepelhet Dm,és Modric helyén is.
Csak ehhez fel kell gyorsan épülnie, BVB-ben jól kell játszani, és VB-n is megmutatni , hogy mit tud, és 40 milla alatti ár
Más:
[/Csak ne rózsaszínű
Csak ehhez fel kell gyorsan épülnie, BVB-ben jól kell játszani, és VB-n is megmutatni , hogy mit tud, és 40 milla alatti ár
Más:
[/Csak ne rózsaszínű
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
én csak attól félek, hogy: Lass zseni lett volna, de agyilag nulla. a legtöbb fórumozó által magasztalt M'Vila szintén hasonló: állítólag technikás és ügyes, de agyilag nulla. remélem Pogba nem lesz hasonló (nem száll el a sikerektől).
Coentrao helyett vagy Casadonak adni egy esélyt a baloson, vagy a Sevillás fiatal spanyol srácot hozni, vagypedig esetleg Nacho is opció lehet, Arbeloa is, és akkor egy belsőt lehetne hozni Pepe-Ramos-Varane trióhoz.
- Coentreao
- Casemiro
ez a kettőt fixnek és biztosnak érzem.
és remélem most is hasonló lesz mint idén, hogy előbb hozni valakit és csak utána eladni.
Szerintem is kell egy fiatal csatár Karim mögé,
vagypedig mint B opció egy idős, 30 feletti padtűrő csatár (amolyan Klose, Santa Cruz féle).
Coentrao helyett vagy Casadonak adni egy esélyt a baloson, vagy a Sevillás fiatal spanyol srácot hozni, vagypedig esetleg Nacho is opció lehet, Arbeloa is, és akkor egy belsőt lehetne hozni Pepe-Ramos-Varane trióhoz.
- Coentreao
- Casemiro
ez a kettőt fixnek és biztosnak érzem.
és remélem most is hasonló lesz mint idén, hogy előbb hozni valakit és csak utána eladni.
Szerintem is kell egy fiatal csatár Karim mögé,
vagypedig mint B opció egy idős, 30 feletti padtűrő csatár (amolyan Klose, Santa Cruz féle).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
téveswZoLee7 írta: Ezzel Modric mehetne oda, ahová igazán való, a három támadó mögé. Ott a legjobb
Modric ott a legjobb ahol most van. Mindig is ezen a véleményen voltam. Idén be is bizonyítja.
Meg amúgy is, amíg Carlo lesz az edzőnk valószínű nem lesz olyan hogy a "három támadó mögött".
jaj de megnéznék egy Pogba-Neymar csatát a Clásicón
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Coentrao Angliába fog menni érzésem szerint. Di Maríával már lehet alkudozni, de engem teljesen hidegen hagy, hogy kit hova adunk el. Sőt, jobban örülnénk, ha eladnánk és nem csereberélnénk.
A MU remélem tanult a tavaly nyárból és már az első napon faxolnak, Di Maríának meg tartson ki a jó formája és ő lehet az aduász anyagilag. (Chelsea, PSG). Moratát is viszonylag könnyen el fogjuk passzolni szerintem. És akkor itt jön képbe az, hogy ideje lenne a tehetségkutatóknak valamit tenni a pénzükért is, és hozni egy fiatal támadót Karim mögé, aki 1-2 éven belül meghatározó tagja lehet a csapatnak.
Bár azt sem bánnám, ha Balet adnánk el 80-90 millióért
A MU remélem tanult a tavaly nyárból és már az első napon faxolnak, Di Maríának meg tartson ki a jó formája és ő lehet az aduász anyagilag. (Chelsea, PSG). Moratát is viszonylag könnyen el fogjuk passzolni szerintem. És akkor itt jön képbe az, hogy ideje lenne a tehetségkutatóknak valamit tenni a pénzükért is, és hozni egy fiatal támadót Karim mögé, aki 1-2 éven belül meghatározó tagja lehet a csapatnak.
Bár azt sem bánnám, ha Balet adnánk el 80-90 millióért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
DM-Coentrao duóért 1 az 1-ben lepasszolhassák...Moratát meg elcseréljük egy rutinos csatárra, azzal a szöveggel, hogy ő még fiatal és sokat jelenthet a csapatnak a jövőben Legyen mondjuk David Villa
-
Tényleg top kvalitású a francia,de azért hátrébb az agarakkal,nagyon fiatal,még alig robbant be,és ténylegesen arc a gyerek.......
Én hoznám,de nem bármi áron....de ott van vidal is,na ő a király ott jelenleg,a csapat mindene.
De,pogba jó...tényleg.
Akarják DM,coentrao,morata pakkot.....ott vannak,csere bere...alkuldozás,megy ez.
Én hoznám,de nem bármi áron....de ott van vidal is,na ő a király ott jelenleg,a csapat mindene.
De,pogba jó...tényleg.
Akarják DM,coentrao,morata pakkot.....ott vannak,csere bere...alkuldozás,megy ez.