Bundesliga
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bundesliga
Én azt nem értem, hogy egy ilyen ember mint Uli miért megy bele ilyen dolgokba.
Ott van egy jól működő társaságban, ahol most kezdenek jönni az eredmények, de 2003- és 2009 közütt sem hiszem, hogy szarul keresett volna. A világ egyik legnagyobb klubjának az elnöke...
Erre félretesz egy számlára pénzt ami után nem adózik, hogy játszadozhasson vele és hazardírozzon egyet ?! Mert nekem a szavaiból kb ez jött le, hogy ezzel a pénzzel szórakozott nyilván a komoly haszon érdekében. Én sem vagyok szent és nyilván sosem lesz ennyi pénzem uh. ez az érzés biztos nem fog kerülgetni majd, de nem érem fel ésszel miért ennyire mohók azok az emberek akik ilyen pozícióban vannak.
Azt viszont azért hangsúlyozom, nehogy összemosódjék a kettő, hogy ennek a pénznek nincs köze a Bayern Münchenhez.
Ott van egy jól működő társaságban, ahol most kezdenek jönni az eredmények, de 2003- és 2009 közütt sem hiszem, hogy szarul keresett volna. A világ egyik legnagyobb klubjának az elnöke...
Erre félretesz egy számlára pénzt ami után nem adózik, hogy játszadozhasson vele és hazardírozzon egyet ?! Mert nekem a szavaiból kb ez jött le, hogy ezzel a pénzzel szórakozott nyilván a komoly haszon érdekében. Én sem vagyok szent és nyilván sosem lesz ennyi pénzem uh. ez az érzés biztos nem fog kerülgetni majd, de nem érem fel ésszel miért ennyire mohók azok az emberek akik ilyen pozícióban vannak.
Azt viszont azért hangsúlyozom, nehogy összemosódjék a kettő, hogy ennek a pénznek nincs köze a Bayern Münchenhez.
-
Az átláthatóság mintaklubja alias Bayern München Ulija azért csak beismert 18.5 millió adóelkerülést. Pedig mennyire imádott fentről pofázni a játék tisztasága és az egyértelmű pénzügyi struktúrák kialakítása miatt. Otthon azért nem sikerült megvalósítania.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Plusz még a United is kitömte a Leverkusent.azért az leverkusen-psg meg a schalke-real meccs elég sokatmondóak. persze ettől függetlenül is nagyon durva ez a mostani Bayern.
- ateeemadrid
azért ebből a bundesligából ne induljunk ki. röhej az egész, van 17 csapat, amit a Castilla meg a Barca B is kitömne kis túlzással.a bayern meg brutális, nem gondoltam, hogy akár jobbak is lehetnek, mint tavaly, pedig benne van a pakliban.
azért az leverkusen-psg meg a schalke-real meccs elég sokatmondóak. persze ettől függetlenül is nagyon durva ez a mostani Bayern.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg fair play, de ismerek olyat, aki 2.5 gól felé húzta beten, ő máshogy nyilatkozott chat-en róla.
a bayern meg brutális, nem gondoltam, hogy akár jobbak is lehetnek, mint tavaly, pedig benne van a pakliban.
a bayern meg brutális, nem gondoltam, hogy akár jobbak is lehetnek, mint tavaly, pedig benne van a pakliban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
áááááá...az egyik egylábas futóbolond,a másik egy betanult gép,a harmadik egy alamuszi nyuszi. Ugyan. A mi támadótriónknál csak jobbak vannak világszerte.Egy jó napot kifogó BBC tud nekik kellemetlen pillanatokat okozni
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha a Dortmundnak nem lett volna ekkora sérüléshulláma az ősszel, akkor ha nem is szorosan, de ott lennének 10 ponton belül szerintem a Bayernhez képest. Gündogan nyár óta nem játszott, volt olyan amikor Subotic és Hummles mellett az egyik cserevédő is off-os volt és egy 18 éves srác volt a kezdő. támadószekciójuk nagyon jó, középpálya lyukas és a védelem sokszor volt hiányos. meg ugye Piszcsek is volt sérült egy darabig.
Leverkusen sem a legjobb manapság, most is csak egy 1-1, és idén nem nagyon megy nekik.
A PSG elleni bukta várható volt, de a BuLi-ban sem megy nekik.
Leverkusen sem a legjobb manapság, most is csak egy 1-1, és idén nem nagyon megy nekik.
A PSG elleni bukta várható volt, de a BuLi-ban sem megy nekik.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A schalke 4-0ra verte a hoffenheimet, akik meg 6-2re verték a wolfsburgot az előző fordulóban ha jól emlékszem..erről beszéltem, 4 gólokkal verik körbe egymást ezek a random bundás csapatok, kicsit a tömeg fölött a leverkusen, sokkal a tömeg felett a dortmund, és valahol az olümposzon a bayerntorjack írta: Ez viszont elég durva. Sok mindent elmond a bundásról.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amúgy elég komoly, hogy már 20+ ponttal vezetnek a müncheniek. Bayern-győzelemre számítottam szezon elején is, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten le fog szakadni tőlük a Dortmund.
Még az, hogy leszakadt a BVB...Götze már bőrnacit hord, Gündogan offon van, a kezdő védők is többször sérültek, mint amennyit játszanak, így nem csoda...
Ez viszont elég durva. Sok mindent elmond a bundásról.1 Bayern Munich 24 22 2 0 72 11 61 68
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kösz a válaszokat, srácok.
Amúgy elég komoly, hogy már 20+ ponttal vezetnek a müncheniek. Bayern-győzelemre számítottam szezon elején is, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten le fog szakadni tőlük a Dortmund.
Hm, hát igen, nem lenne rossz. Nem mondom, hogy világmegváltó lenne és vele most éppen hat ponttal előttetek lennénk a ligában, de azért jelentene egy kis különbséget, hogy 0-1-nél nem Sergi Robertót cserélnénk be, hanem Thiagót.torjack írta:Úgy kellene a jelenlegi Barcába, mint egy falat kenyér. Világi marhák vannak a Barcánál, hogy hagyták elmenni bagóért.
becserélték, adott egy gólpasszt meg 40+ alibit.GT37 írta:Valaki, aki nézte a Bájern-meccset, egy-két mondatban össze tudná nekem foglalni Thiago teljesítményét, játékát? Előre is köszönöm.
Igazából jó meccs volt úgy a második Bayern gólig, aztán valami elszállt a Wolfsburgban, mert addig lőhettek volna ők is 6-ot, de szétestek teljesen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Külön nem figyeltem a srácot, iksznél állt be, a vége meg tudjuk mi lett. El tette-vette a lasztit szokás szerint. Úgy kellene a jelenlegi Barcába, mint egy falat kenyér. Világi marhák vannak a Barcánál, hogy hagyták elmenni bagóért.GT37 írta:Valaki, aki nézte a Bájern-meccset, egy-két mondatban össze tudná nekem foglalni Thiago teljesítményét, játékát? Előre is köszönöm.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Valaki, aki nézte a Bájern-meccset, egy-két mondatban össze tudná nekem foglalni Thiago teljesítményét, játékát? Előre is köszönöm.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi, a bundás csapatok legyalulásából nem következik egyenes arányosan a bl címvédés..botrányosan gyenge csapatok vannak ott..ugyanakkor a Bayernt kell megvernie annak, aki akar valamit. De mi akarunk..csak jöjjön össze, lehetőleg a döntőben, aztán kard ki kardtorjack írta:Hátul foghatóak, a Rafinha-Dante-Boateng trió zavarba hozható. Egy jó napot kifogó BBC tud nekik kellemetlen pillanatokat okozni. Viszont a helyzeteket kegyetlenül be kell verni, mert ha nem, keményen büntetnek. Mondjuk a bundásban a BVB-n kívül nemzetközi szinten a többiek nokedli csapatok. Mi is porrá aláztunk egy sálkét, a PSG meg kusent...
Nem illik.
- torjack
Hátul foghatóak, a Rafinha-Dante-Boateng trió zavarba hozható. Egy jó napot kifogó BBC tud nekik kellemetlen pillanatokat okozni. Viszont a helyzeteket kegyetlenül be kell verni, mert ha nem, keményen büntetnek. Mondjuk a bundásban a BVB-n kívül nemzetközi szinten a többiek nokedli csapatok. Mi is porrá aláztunk egy sálkét, a PSG meg kusent...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazából a BL-ben egy gyengébb nap is elég az elvérzéshez. De tény, hogy a papírforma az, hogy ők nyerik meg. Pep megint belenyúlt a tutiba..ikarus93 írta:Félelmetes ez a BM, szerintem idén még nem tudjuk megfogni őket a BL-be, de jövőre már ha jobban összeszokik a brigád meg fogjuk tudni őket verni.
- ikarus93
Félelmetes ez a BM, szerintem idén még nem tudjuk megfogni őket a BL-be, de jövőre már ha jobban összeszokik a brigád meg fogjuk tudni őket verni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- torjack
Újabb körömlerágós Bayern meccs
Eddig egy hatos Wolfsburgban.
Eddig egy hatos Wolfsburgban.