Matt009 írta:Az tök jó, csak nincs megfelelő minőségű kh/bhv csere, illetve van 1 db szélsőnk 2 posztra csere nélkül.
Vagy 4-3-3 a remélt felállás? Akkor még nagyobb a gond. 4 ember van 3 kp-s posztra, és ha Özillel szélsőként számolunk, akkor is csak a kezdő van meg, csere szélső nincs.
Nem szokásom Mike-ot védeni, mivel nem értünk egyet Özil témában(
), de ajánlom figyelmedbe ezt a részt ->
Mike írta:és akkor még saját zsebből nem is vettünk senkit.
Egy szóval sem mondta, hogy a padra ne hozzunk megfelelő minőséget. Azt boncolgatta, hogy miért nem elképzelhetetlen egy nagyobb volumenű költekezés.
Matt009 írta:Annyira idegesít engem ez az elvakult DM, Higu, Khedira utálat, ami nyilván a sikertelen szezon miatt a tetőfokára hágott, és a sok vérpistike nem lát a dühtől, csak eladni mindenkit, akire valamilyen szinten rá lehet kenni a csapat gyengélkedését. Csak senki nem realizál 2 dolgot (tisztelet a kivételnek):
- Egy csapat erőssége nem csak a kezdő erősségétől függ, hanem a pad minőségétől. Idén sok meccs azon ment el, hogy nem volt játékos a padon, aki lendített volna a csapat játékán.
- Ugyanez a csapat egy évvel korábban a fent említett nehezékkel is alázott spanyolhonban, és a BL-ben is egész meggyőző volt.
Mert tavaly még nem ismerték ki annyira a játékunkat, és mert akkor még általában a földön játszottunk, és nem ívelgettünk. Volt kondink, mert az edzői stáb nem cseszte el az előszezonbeli felkészítést. Az, hogy az edző elvesztette az öltözőt, már csak a hab a tortán. Ezt is realizálni kell.
Ahogy azt is, hogy az általad említett játékosoknál van jobb (szerintem Khedira igen is jó játékos, ebben nem osztom a fórum többségének a véleményét, de nem fekszik Neki a spanyol stílus). Ha lehet hozni ezeket az embereket, akkor ezt a triót el kell adni, mert belőlük lehetne pénzt csinálni (a Realnál sem fán terem a pénz), valószínűleg a padot sem tűrnék úgy, és ha padoznának, akkor a piaci értékük igen csak esne, mire egy év múlva távozni szeretnének. Ettől még a padot természetesen fel kell tölteni megfelelő emberekkel.
Matt009 írta:A különbség hol mutatkozott? Marcelon. Az ő előretolt bhv játéka miatt mi pszeudo 3-3-3-1et játszottunk, és ez miatt a kp-n relative meg volt az áhított 3. kkp-s. Marcelo helyét pedig Ramos tanárilag biztosította. Tehette, mert Marcelo előrébb történő szűrőmunkája a kp-nkat erősebbé tette, és így kisebb volt a nyomás hátul.
Marcelo hiányát tetézte a belső viszály, és a leeresztés, ami a korán elbukott bajnoksággal járt. Miért mentünk túl az MU-n? Mert fel voltunk pörgetve a köztes Barca meccsekkel. A BL későbbi szakaszában már nem volt ez a felpörgetett lelkiállapot, és leeresztettünk. Ennek az oka a Galata elleni idegenbeli meccs, a BVB elleni kiesés és a kupa elvesztése is. Lehet bűnbakot kreálni a KHÖD kvarrtettből, de nem csak ők buktak itt meg, hanem CR-en, Varane-on és Modricon kívül megbukott mindenki, ha nem teljesítménnyel, akkor hozzáállással vagy viselkedéssel (Ramos, Iker).
A különbség több dolgon is mutatkozott, lásd feljebb. Ha már pszeudo, akkor az inkább volt 3-1(Alonso)-3(Marcelo-Khedira-di María)-3(mert Özil is általában Benzemával egy vonalban szaladgált). A nyomás azért is volt kisebb, mert jobb volt a kondink. Odaértünk a labdás játékoshoz.
A MU-n azért (is) mentünk túl, mert Nanit kiállították, és az egyik edző ezt gyorsabban tudta lereagálni.
Milyen viselkedéssel bukott meg Casillas? Hogy képviselte a csapat és a madridizmus értékeit, és (amit Mourinho kért) négyszemközt közölte Vele a meglátásait?
Matt009 írta:Bocs, hogy kicsit feldúlt hangvételűre sikeredett, és ezek a dolgok nem csak neked szólnak Mike, hanem mindenkinek, aki a düh miatt ki akarja árusítani azt, amit nem biztos, hogy ki kellene.
Logikus érvek már nem szól(hat)nak emellett, csak a düh?
Matt009 írta:Azoknak akik pedig 10-20 millióért eldobnák Khedirát/Higut azoknak azt tudom mondani, hogy ők 0 üzleti érzékkel rendelkeznek, és pont az ilyen szemlélet miatt van az, hogy a Real drágán vesz, és aránytalanul olcsón ad el. Jó üzleti politikával ezekért a játékosokért 30+ milliót is lehet kapni. Persze könnyű, mert Perez majd úgyis vesz 40-50 milláért új arcot. Csak az a rossz hír, hogy a 30-40-50 millás arcok semmivel sem jobbak, mint Higu/Khedira, csak mivel ők nem itt játszanak és noname klubokban jól teljesítenek, azt hisszük, hogy ők majd jobbak lesznek.
A 10-20 millió az nem 0 üzleti érzék, hanem egyszerűen hülyeség. Ezzel egyetértek. De a Real nem ezért ad olcsón, és vesz drágán.
A Lens is egy noname klub, nem? És onnan olcsón is jött. Nem mindenki, akiért 40-50 millió t kérnek jobb a Khedira/Higuaín/Özil/di María kvartettnél (+ Arbeloa), de igen, van, aki jobb. És értük borsos árat kérnek.
Matt009 írta:Nem..., soha nem lesz így. Az utolsó tündérmese, amiben én hittem az Sahin leigazolása volt...
Sahinnnál más is közrejátszott.
Matt009 írta:Ráadásul Higu itt egyértelműen másodhegedűs volt...
Ezért kezdett a BL selejtezőkben is.
gerzsoooo írta:Carvajal megint 5 millio lehetne - bár szerintem ha Denist és Jeset odaadnák így fejlődni (nekik nem kellene az első keretben a padon szürkülni - be kell robbanjanak valahol ahol van lehetőségük játszani) akkor eltekintenének az 5 milliótól is
Már kaptunk egy ajánlatot, hogy ha Cheryshevet odaadjuk végleg, akkor eltekintene a 8 milliótól.
morientes írta: azért elég érdekes , hogy itt ezen a fórumon is elég nagy százalékban balet preferáljuk neymar helyett, de a spanyolok meg le lettek szólva mikor hatalmas %ban garethre voksoltak :lol: amúgy én is balere nyomtam, nem kéréds, hogy kevesebb kockázatot vállalunk vele és ezt nem negatív értelemben írom. :-)
Az ám,60millioert tiszta olcsóság.Amolyan igazi alkalmi vétel.Egy olyan szélsőért akit a jobb oldalon csak minden szökőévben lehet felfedezni.De csak jöjjön.Csak azt bánom hogy nincs belőle mindjárt 2
60? Legutóbb, mikor olvastam még 90-et kértek érte.
Bár a hétvégén nem voltam net közelében.