Inkább Giggs. CR-t csak majmolja.Los Blancos írta:Aki egy nagyon gyenge Cr utánzat.
Jó spíler amúgy, ott Angliában, de én nem hoznám ide.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 15:33
Inkább Giggs. CR-t csak majmolja.Los Blancos írta:Aki egy nagyon gyenge Cr utánzat.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 20., hétfő 15:18
Jól látod.Te nagyon szereted ezt a selejt szót. Még indokolatlanul is használod, mert ha Bale nálad selejtnek számít, akkor elég kevés örömöd lehet a mai fociban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 20., hétfő 14:49
Az ilyen fineszes jelzőket egyáltalán nem én találom ki,ezt egy pár komolyabb ember is elsütötte már... :-)Nem ez a Barcelona játéka. Hiába találgatsz te ki ilyen fineszes jelzőket akkor még ez úgy is az marad. Az akkori Real nem csak ebből állt és a mostaninak sem kell csak ebből állnia. Balenak nagyon is van itt helye, de 50-60 millióért én is drágának tartom. Mondjuk én nem is adnék ennyit senkiért sem
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 14:10
Nem ez a Barcelona játéka. Hiába találgatsz te ki ilyen fineszes jelzőket akkor még ez úgy is az marad. Az akkori Real nem csak ebből állt és a mostaninak sem kell csak ebből állnia. Balenak nagyon is van itt helye, de 50-60 millióért én is drágának tartom. Mondjuk én nem is adnék ennyit senkiért semmorientes írta:A rövidpasszos,kényszerítős,gyors,fineszes foci,nem azonos a barca féle unalmas,altatós tilitolival...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 20., hétfő 14:01
Itt most asszem arról van szó,hogy a benfica 20-ért adná az argentint,abból nekünk a szerződés szerint járna 10.Garay nekünk nem olcsóbb
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 13:58
Semmi baj a jelenlegi vedelemmel. Egyedul a jobbhatved posztra kell igazolni egy jatekost de oda tokeletes megoldas Carvajal. Nem kell eladni senkit a vedelembol. Carvalhonak lejar a szerzodese o elmegy, es kesz is.gerzsoooo írta:Érdekes lesz milyen védelem áll majd össze... Coentrao, Pepe, Albiol, Carvalho mehet. Szinte a fél védelem.. Bár csöndben megjegyzem egyikért se kár. Carvajal, Arbeo, Ramos, Varane, Garay, Nacho, Marcelo, Coentrao vagy vki más akár Martinez nem lenne egy rossz védelem.
Nem, csak aki megtartana, az nem irkal feleslegesen.mocsok írta:én vagyok az egyedüli aki nem akarja eladni pepét?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 20., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 20., hétfő 13:50
Erre hol találtál infot? Mert mindenhol katalánoknál is 10 misi fut infoként. Ezért prefelálják jobban Martinezt mint Hummelst. Tudnál linket adni? Griezmannról ilyen infod nincs véletlen akkor már rá is kíváncsi lennék.Az a kivásárlási ár jó lesz 30 millának is!
Garay nekünk nem olcsóbb? 5,5 fizettek anno nekünk. Vagy szokásos rossz üzlet?Garay meg nekünk is 10 millió lenne. (20ért lehet vinni, felét kell kifizetnünk.) én egyébként ha megoldható lenne, cserélném Pepére.(mármint nem közvetlenül)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 20., hétfő 13:48
A rövidpasszos,kényszerítős,gyors,fineszes foci,nem azonos a barca féle unalmas,altatós tilitolival...Erti írta:Szerintem te csapatot téveszthettél. Rövid passzos, kényszerítős csapat a Barcelona és nem a Real Madridmorientes írta:A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 20., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 13:43
De most akkor Ancelottinak megsem jar le a szerzodese?CS0ki írta:Ancelottiért meg nagyon azt akarják, hogy pengessünk. Szerintem kénytelenek is leszünk 1-2 milliót ledobni az asztalra.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 13:39
Senki nem mondta, hogy abból a pénzből veszünk embert a helyükre, amennyiért eladjuk Őket. Mi nem az Arsenal vagyunk. Nyilván fogunk még ráfizetni, hogy jobbat és ne rosszabbat hozzunk helyettük.karesz46 írta:tokeletesen egyet ertek veled, ha nm is feltetlen a kezdobe kellenek ok, de annyi penzbol amennyiert eladjuk oket, annyibol nm fogjuk oket jobbra cserelni, lasd Higu is az argentin valogatottba, a Realba is voltak jo meccsei anno, nm felejthetett el focizni, egyszeruen nm megy most, de lehet egy ujabb edzonel kiviragozni, meg 1 eselyt sztem erdemel
Szerintem meg a Real Madrid is ezt játszotta régen. A Barcelona amúgy tiki-takázik. Nem csak úgy lehet "kispasszos, kényszerítős játékot" játszani.Erti írta:Szerintem te csapatot téveszthettél. Rövid passzos, kényszerítős csapat a Barcelona és nem a Real Madridmorientes írta:A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 20., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 20., hétfő 13:24
tokeletesen egyet ertek veled, ha nm is feltetlen a kezdobe kellenek ok, de annyi penzbol amennyiert eladjuk oket, annyibol nm fogjuk oket jobbra cserelni, lasd Higu is az argentin valogatottba, a Realba is voltak jo meccsei anno, nm felejthetett el focizni, egyszeruen nm megy most, de lehet egy ujabb edzonel kiviragozni, meg 1 eselyt sztem erdemelMatt009 írta:
Azoknak akik pedig 10-20 millióért eldobnák Khedirát/Higut azoknak azt tudom mondani, hogy ők 0 üzleti érzékkel rendelkeznek, és pont az ilyen szemlélet miatt van az, hogy a Real drágán vesz, és aránytalanul olcsón ad el. Jó üzleti politikával ezekért a játékosokért 30+ milliót is lehet kapni. Persze könnyű, mert Perez majd úgyis vesz 40-50 milláért új arcot. Csak az a rossz hír, hogy a 30-40-50 millás arcok semmivel sem jobbak, mint Higu/Khedira, csak mivel ők nem itt játszanak és noname klubokban jól teljesítenek, azt hisszük, hogy ők majd jobbak lesznek.
Nem..., soha nem lesz így. Az utolsó tündérmese, amiben én hittem az Sahin leigazolása volt...
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 13:22
Szerintem te csapatot téveszthettél. Rövid passzos, kényszerítős csapat a Barcelona és nem a Real Madridmorientes írta:A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 20., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 13:11
Szerintem simán átszoktatható jobboldalra. Egyre többet van ott, és egyáltalán nem tolja rosszul. Sôt a pálya minden pontján megtalálható, nagyon szabadan játszik.morientes írta: Egy dolog mikor néha valaki átkeveredik a jobb oldalra esetenként,vagy az összeállításban ott a helye.Nyilván azérr Ronaldo maradna a bal szélen ha Bale idejönne.
A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 20., hétfő 13:09
Szerintem érthető ha carvajal MÉG maradna, miért kellene eldobnia mindent és jönnie? Megy neki,elindult a bicaj.......kár lenne megtörni , főleg hogy biztos kezdő nem lenne.
Ha úgy érzi megy ott neki,fejlődik,akkor maradjon csak,én is ezt javasolnám neki.....ráér még jönni egy év múlva is.....vagy kettő,amikor kész már egy madridra.
Amikor mostanában láttam Bale-t, többször volt a jobb oldalon, mint a balon.nézd meg a tegnapi gólját. ott is honnan indult.
nagyon sokszor van a jobb oldalon, ahogy középen is sokat van. már nem egy futóbolond balszélső aki csak bead meg baloldalról lövi a hosszúkat az inter ellen.
Sajnos Gündogan kicsit több lenne, mint 10 millió...(Sahint 5,5 millióért vehetik meg a szerződése szerint)Sahin bele lehetne venni Gündogan üzletbe - 5 millio és Sahin Gündoganért
Garayval lenne egy jó védőnk 5 millioért akivel lehetne Pepet pótolni (érte 20 millio körül is kaphatnánk)
Carvajal megint 5 millio lehetne - bár szerintem ha Denist és Jeset odaadnák így fejlődni (nekik nem kellene az első keretben a padon szürkülni - be kell robbanjanak valahol ahol van lehetőségük játszani) akkor eltekintenének az 5 milliótól is
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 20., hétfő 13:05
Egy dolog mikor néha valaki átkeveredik a jobb oldalra esetenként,vagy az összeállításban ott a helye.Nyilván azérr Ronaldo maradna a bal szélen ha Bale idejönne.Galacticos írta:nézd meg a tegnapi gólját. ott is honnan indult.morientes írta:Egy olyan szélsőért akit a jobb oldalon csak minden szökőévben lehet felfedezni.
nagyon sokszor van a jobb oldalon, ahogy középen is sokat van. már nem egy futóbolond balszélső aki csak bead meg baloldalról lövi a hosszúkat az inter ellen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 20., hétfő 12:59
Àllítólag mi kináltunk megint annyit,de választ még nem kaptunk.A spurs 170ezer fontot kinál neki hetente,de most,hogy eldőlt,hogy nem indul a tottenham a BL-be,lehet hogy mégsem marad,hanem sajnos jönne ide...60? Legutóbb, mikor olvastam még 90-et kértek érte. :hmmm: Bár a hétvégén nem voltam net közelében.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem