Kommentáld a híreket
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom, volt-e már:
Pepe lehet Pellegrini első igazolása a Citynél.
Pepe lehet Pellegrini első igazolása a Citynél.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább Giggs. CR-t csak majmolja.Los Blancos írta:Aki egy nagyon gyenge Cr utánzat.
Jó spíler amúgy, ott Angliában, de én nem hoznám ide.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jól látod.Te nagyon szereted ezt a selejt szót. Még indokolatlanul is használod, mert ha Bale nálad selejtnek számít, akkor elég kevés örömöd lehet a mai fociban.
Aki játsza a focit az Lucas, Neymar nem Bale. Aki egy nagyon gyenge Cr utánzat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az ilyen fineszes jelzőket egyáltalán nem én találom ki,ezt egy pár komolyabb ember is elsütötte már... :-)Nem ez a Barcelona játéka. Hiába találgatsz te ki ilyen fineszes jelzőket akkor még ez úgy is az marad. Az akkori Real nem csak ebből állt és a mostaninak sem kell csak ebből állnia. Balenak nagyon is van itt helye, de 50-60 millióért én is drágának tartom. Mondjuk én nem is adnék ennyit senkiért sem
Balet meg nem értem,hogy miért kellene nekünk annyira,de hát ez legyen az én gondom.De nem fér bele a Real Madridrol alkotott elképzeléseimbe...nyilván nem én döntök ebben a kérdésben,de a véleményem azért leírom...
Van olyan játékos akiért adnék 60milliót,és van akiért nem.Bale nem ez a kategória,aki megér ennyit.És Nem Neymar az egyetlen,mielőtt előkerülne a téma... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem ez a Barcelona játéka. Hiába találgatsz te ki ilyen fineszes jelzőket akkor még ez úgy is az marad. Az akkori Real nem csak ebből állt és a mostaninak sem kell csak ebből állnia. Balenak nagyon is van itt helye, de 50-60 millióért én is drágának tartom. Mondjuk én nem is adnék ennyit senkiért semmorientes írta:A rövidpasszos,kényszerítős,gyors,fineszes foci,nem azonos a barca féle unalmas,altatós tilitolival...
- morientes
Itt most asszem arról van szó,hogy a benfica 20-ért adná az argentint,abból nekünk a szerződés szerint járna 10.Garay nekünk nem olcsóbb
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Semmi baj a jelenlegi vedelemmel. Egyedul a jobbhatved posztra kell igazolni egy jatekost de oda tokeletes megoldas Carvajal. Nem kell eladni senkit a vedelembol. Carvalhonak lejar a szerzodese o elmegy, es kesz is.gerzsoooo írta:Érdekes lesz milyen védelem áll majd össze... Coentrao, Pepe, Albiol, Carvalho mehet. Szinte a fél védelem.. Bár csöndben megjegyzem egyikért se kár. Carvajal, Arbeo, Ramos, Varane, Garay, Nacho, Marcelo, Coentrao vagy vki más akár Martinez nem lenne egy rossz védelem.
Nem, csak aki megtartana, az nem irkal feleslegesen.mocsok írta:én vagyok az egyedüli aki nem akarja eladni pepét?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mocsok
én vagyok az egyedüli aki nem akarja eladni pepét?
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Erre hol találtál infot? Mert mindenhol katalánoknál is 10 misi fut infoként. Ezért prefelálják jobban Martinezt mint Hummelst. Tudnál linket adni? Griezmannról ilyen infod nincs véletlen akkor már rá is kíváncsi lennék.Az a kivásárlási ár jó lesz 30 millának is!
Közben meg van: http://www.marca.com/2013/05/03/en/foot ... 04088.html The home-grown talent renewed his contract until 2017 just three months ago, with a €30 million buy-out clause.
A nagy baj hogy megint mintha nulla koncepció lenne két név nagyon fut Neymar és Bale mellette meg komolytalanabb szálak vannak.
Igen Sahinnal ez baj... Egy újabb hülye szerződés, ahelyett hogy okosan próbálnánk igazolni. Bár ahogy halad Klopp keze között a fejlődése nem sokára a régi lesz. Utóbbi időben nagyon nem volt rossz a játéka.
Garay nekünk nem olcsóbb? 5,5 fizettek anno nekünk. Vagy szokásos rossz üzlet?Garay meg nekünk is 10 millió lenne. (20ért lehet vinni, felét kell kifizetnünk.) én egyébként ha megoldható lenne, cserélném Pepére.(mármint nem közvetlenül)
Érdekes lesz milyen védelem áll majd össze... Coentrao, Pepe, Albiol, Carvalho mehet. Szinte a fél védelem.. Bár csöndben megjegyzem egyikért se kár. Carvajal, Arbeo, Ramos, Varane, Garay, Nacho, Marcelo, Coentrao vagy vki más akár Martinez nem lenne egy rossz védelem.
- morientes
A rövidpasszos,kényszerítős,gyors,fineszes foci,nem azonos a barca féle unalmas,altatós tilitolival...Erti írta:Szerintem te csapatot téveszthettél. Rövid passzos, kényszerítős csapat a Barcelona és nem a Real Madridmorientes írta:A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
Gondolom mikor Zidane,Figo,Ronaldo nyomta a joga bonitot,undorodva kapcsoltad ki a TV-t.
Ehhez hasonlót most is tudna Marcelo,Benzema,Modric,Ronaldo,Özil,de ebbe a mintába egyszerűen Bale nem passzol bele.
Rúgott 21 gólt a PL-be,abból kb a felét szabdrugásból,meg 11-ből...
Itt Ronaldo rúgott több mint 40-et...akkor nem tom ha mezőnybe nem tud annyit hozzátenni,akkor 60gurigáért minek?
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bale nem kell.
Nem értem. Pont az ilyen Higuan, Khedira féle embereket akarjátok elzavarni, és egy Bale-t hoznátok a helyére???
Nem látom azt a hatalmas minőségi ugrást...
Neymar kell, ha lehet.
Nem értem. Pont az ilyen Higuan, Khedira féle embereket akarjátok elzavarni, és egy Bale-t hoznátok a helyére???
Nem látom azt a hatalmas minőségi ugrást...
Neymar kell, ha lehet.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
De most akkor Ancelottinak megsem jar le a szerzodese?CS0ki írta:Ancelottiért meg nagyon azt akarják, hogy pengessünk. Szerintem kénytelenek is leszünk 1-2 milliót ledobni az asztalra.
Egyebkent meg a Santos sakkot adott sajat maganak azzal hogy hagytak hogy Neymar szerzodese leporogjon. Most meg ugy tesznek mintha nem is tudnanak rola. Vagy tenyleg ilyen fogalmatlanok, vagy megjatsszak. Inkabb az utobbi.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Senki nem mondta, hogy abból a pénzből veszünk embert a helyükre, amennyiért eladjuk Őket. Mi nem az Arsenal vagyunk. Nyilván fogunk még ráfizetni, hogy jobbat és ne rosszabbat hozzunk helyettük.karesz46 írta:tokeletesen egyet ertek veled, ha nm is feltetlen a kezdobe kellenek ok, de annyi penzbol amennyiert eladjuk oket, annyibol nm fogjuk oket jobbra cserelni, lasd Higu is az argentin valogatottba, a Realba is voltak jo meccsei anno, nm felejthetett el focizni, egyszeruen nm megy most, de lehet egy ujabb edzonel kiviragozni, meg 1 eselyt sztem erdemel
Egy új edző meg igen is döntse el, hogy ki a kezdőcsatár. Ebben az esetben pedig a kettejük közül egyértelműen Benzema. Így nem sokat játszana, fizetésemelést sem kapná meg, miért maradjon? Hogy még kevesebbet kapjunk érte jövőre?
Szerintem meg a Real Madrid is ezt játszotta régen. A Barcelona amúgy tiki-takázik. Nem csak úgy lehet "kispasszos, kényszerítős játékot" játszani.Erti írta:Szerintem te csapatot téveszthettél. Rövid passzos, kényszerítős csapat a Barcelona és nem a Real Madridmorientes írta:A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
újabb szarkavarás szerintem a média részéről:
Gareth Bale on Sky Sports: "I have had offers from Manchester United and Real Madrid. If I leave Spurs, I would still like to stay in England."
Gareth Bale on Sky Sports: "I have had offers from Manchester United and Real Madrid. If I leave Spurs, I would still like to stay in England."
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
tokeletesen egyet ertek veled, ha nm is feltetlen a kezdobe kellenek ok, de annyi penzbol amennyiert eladjuk oket, annyibol nm fogjuk oket jobbra cserelni, lasd Higu is az argentin valogatottba, a Realba is voltak jo meccsei anno, nm felejthetett el focizni, egyszeruen nm megy most, de lehet egy ujabb edzonel kiviragozni, meg 1 eselyt sztem erdemelMatt009 írta:
Azoknak akik pedig 10-20 millióért eldobnák Khedirát/Higut azoknak azt tudom mondani, hogy ők 0 üzleti érzékkel rendelkeznek, és pont az ilyen szemlélet miatt van az, hogy a Real drágán vesz, és aránytalanul olcsón ad el. Jó üzleti politikával ezekért a játékosokért 30+ milliót is lehet kapni. Persze könnyű, mert Perez majd úgyis vesz 40-50 milláért új arcot. Csak az a rossz hír, hogy a 30-40-50 millás arcok semmivel sem jobbak, mint Higu/Khedira, csak mivel ők nem itt játszanak és noname klubokban jól teljesítenek, azt hisszük, hogy ők majd jobbak lesznek.
Nem..., soha nem lesz így. Az utolsó tündérmese, amiben én hittem az Sahin leigazolása volt...
Szerintem te csapatot téveszthettél. Rövid passzos, kényszerítős csapat a Barcelona és nem a Real Madridmorientes írta:A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
A Santos a Realtól vár egy komoly ajánlatot Neymarért
A Santos megerősítette, hogy visszautasította a Barcelona Neymarért tett ajánlatát, arra számítva, hogy a Real Madrid egy vonzóbb ajánlatot tesz az ifjú brazilért.
“Volt egy nagyon őszinte beszélgetés. A megbeszéléseket folytatni kell, mert az ajánlat nem volt elég jó a számunkra. – mesélte a Radio A Xarxának az elnök.
Megerősítette, hogy a Santosnál rövid időn belül a Realtól is várnak egy ajánlatot, majd hozzátette: “Tudjuk, hogy a Real Madrid is készül egy ajánlattal, ami kedvezőbb lesz számunkra.”
A Santos megerősítette, hogy visszautasította a Barcelona Neymarért tett ajánlatát, arra számítva, hogy a Real Madrid egy vonzóbb ajánlatot tesz az ifjú brazilért.
“Volt egy nagyon őszinte beszélgetés. A megbeszéléseket folytatni kell, mert az ajánlat nem volt elég jó a számunkra. – mesélte a Radio A Xarxának az elnök.
Megerősítette, hogy a Santosnál rövid időn belül a Realtól is várnak egy ajánlatot, majd hozzátette: “Tudjuk, hogy a Real Madrid is készül egy ajánlattal, ami kedvezőbb lesz számunkra.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem simán átszoktatható jobboldalra. Egyre többet van ott, és egyáltalán nem tolja rosszul. Sôt a pálya minden pontján megtalálható, nagyon szabadan játszik.morientes írta: Egy dolog mikor néha valaki átkeveredik a jobb oldalra esetenként,vagy az összeállításban ott a helye.Nyilván azérr Ronaldo maradna a bal szélen ha Bale idejönne.
A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
Rá pont nem igaz ez a "ragaszkodjunk" az eredeti posztjához dolog, mivel ha így tettek volna, még mindig egy közepes képességü hátvéd lenne.
Szerintem érthető ha carvajal MÉG maradna, miért kellene eldobnia mindent és jönnie? Megy neki,elindult a bicaj.......kár lenne megtörni , főleg hogy biztos kezdő nem lenne.
Ha úgy érzi megy ott neki,fejlődik,akkor maradjon csak,én is ezt javasolnám neki.....ráér még jönni egy év múlva is.....vagy kettő,amikor kész már egy madridra.
Ha most nem jön vissza, akkor szerintem később se fog már. Max úgy, hogy adjuk tovább. Ha most nem lenne kezdő nálunk, akkor soha nem lenne, mert most konkrétan nincs konkurenciája. Arbeloa sosem volt nagy szám, de mostanra bárki jobb nála. Ramos középen van, Essien megy vissza Chelsea-be. Egy közepes teljesítménnyel már fix kezdő lenne nálunk. Viszont ha nem jön, akkor is fogunk valakit hozni jobb oldalra. És ha hozunk valakit, akinek jól megy, akkor minek hoznánk vissza Carvajalt, de ha vissza is hozzuk, miért tennénk a kezdőbe? Azért nem tűnik egyelőre olyan istenáldotta nagy tehetségnek ő se, de a körülmények miatt most simán kezdő lehet a nevelőklubjában. Szerintem hülye lenne nem kihasználni a helyzetet.
6,5 millióból itt is van, ne kelljen már még jobb oldali védő után futkozni, meg 15 milliókat kiadni még.
Amikor mostanában láttam Bale-t, többször volt a jobb oldalon, mint a balon.nézd meg a tegnapi gólját. ott is honnan indult.
nagyon sokszor van a jobb oldalon, ahogy középen is sokat van. már nem egy futóbolond balszélső aki csak bead meg baloldalról lövi a hosszúkat az inter ellen.
Sajnos Gündogan kicsit több lenne, mint 10 millió...(Sahint 5,5 millióért vehetik meg a szerződése szerint)Sahin bele lehetne venni Gündogan üzletbe - 5 millio és Sahin Gündoganért
Garayval lenne egy jó védőnk 5 millioért akivel lehetne Pepet pótolni (érte 20 millio körül is kaphatnánk)
Carvajal megint 5 millio lehetne - bár szerintem ha Denist és Jeset odaadnák így fejlődni (nekik nem kellene az első keretben a padon szürkülni - be kell robbanjanak valahol ahol van lehetőségük játszani) akkor eltekintenének az 5 milliótól is
Garay meg nekünk is 10 millió lenne. (20ért lehet vinni, felét kell kifizetnünk.) én egyébként ha megoldható lenne, cserélném Pepére.(mármint nem közvetlenül)
Ancelottiért meg nagyon azt akarják, hogy pengessünk. Szerintem kénytelenek is leszünk 1-2 milliót ledobni az asztalra.
- morientes
Egy dolog mikor néha valaki átkeveredik a jobb oldalra esetenként,vagy az összeállításban ott a helye.Nyilván azérr Ronaldo maradna a bal szélen ha Bale idejönne.Galacticos írta:nézd meg a tegnapi gólját. ott is honnan indult.morientes írta:Egy olyan szélsőért akit a jobb oldalon csak minden szökőévben lehet felfedezni.
nagyon sokszor van a jobb oldalon, ahogy középen is sokat van. már nem egy futóbolond balszélső aki csak bead meg baloldalról lövi a hosszúkat az inter ellen.
A másik,nekem egyszerűen nem paszol bele abba a kispasszos,kényszerítős játékba,amit sztm te is látni szeretnél...
LEGIO PATRIA NOSTRA