Bundesliga
-
Re: Bundesliga
Az átláthatóság mintaklubja alias Bayern München Ulija azért csak beismert 18.5 millió adóelkerülést. Pedig mennyire imádott fentről pofázni a játék tisztasága és az egyértelmű pénzügyi struktúrák kialakítása miatt. Otthon azért nem sikerült megvalósítania.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Plusz még a United is kitömte a Leverkusent.azért az leverkusen-psg meg a schalke-real meccs elég sokatmondóak. persze ettől függetlenül is nagyon durva ez a mostani Bayern.
- ateeemadrid
azért ebből a bundesligából ne induljunk ki. röhej az egész, van 17 csapat, amit a Castilla meg a Barca B is kitömne kis túlzással.a bayern meg brutális, nem gondoltam, hogy akár jobbak is lehetnek, mint tavaly, pedig benne van a pakliban.
azért az leverkusen-psg meg a schalke-real meccs elég sokatmondóak. persze ettől függetlenül is nagyon durva ez a mostani Bayern.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg fair play, de ismerek olyat, aki 2.5 gól felé húzta beten, ő máshogy nyilatkozott chat-en róla.
a bayern meg brutális, nem gondoltam, hogy akár jobbak is lehetnek, mint tavaly, pedig benne van a pakliban.
a bayern meg brutális, nem gondoltam, hogy akár jobbak is lehetnek, mint tavaly, pedig benne van a pakliban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
áááááá...az egyik egylábas futóbolond,a másik egy betanult gép,a harmadik egy alamuszi nyuszi. Ugyan. A mi támadótriónknál csak jobbak vannak világszerte.Egy jó napot kifogó BBC tud nekik kellemetlen pillanatokat okozni
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha a Dortmundnak nem lett volna ekkora sérüléshulláma az ősszel, akkor ha nem is szorosan, de ott lennének 10 ponton belül szerintem a Bayernhez képest. Gündogan nyár óta nem játszott, volt olyan amikor Subotic és Hummles mellett az egyik cserevédő is off-os volt és egy 18 éves srác volt a kezdő. támadószekciójuk nagyon jó, középpálya lyukas és a védelem sokszor volt hiányos. meg ugye Piszcsek is volt sérült egy darabig.
Leverkusen sem a legjobb manapság, most is csak egy 1-1, és idén nem nagyon megy nekik.
A PSG elleni bukta várható volt, de a BuLi-ban sem megy nekik.
Leverkusen sem a legjobb manapság, most is csak egy 1-1, és idén nem nagyon megy nekik.
A PSG elleni bukta várható volt, de a BuLi-ban sem megy nekik.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A schalke 4-0ra verte a hoffenheimet, akik meg 6-2re verték a wolfsburgot az előző fordulóban ha jól emlékszem..erről beszéltem, 4 gólokkal verik körbe egymást ezek a random bundás csapatok, kicsit a tömeg fölött a leverkusen, sokkal a tömeg felett a dortmund, és valahol az olümposzon a bayerntorjack írta: Ez viszont elég durva. Sok mindent elmond a bundásról.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amúgy elég komoly, hogy már 20+ ponttal vezetnek a müncheniek. Bayern-győzelemre számítottam szezon elején is, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten le fog szakadni tőlük a Dortmund.
Még az, hogy leszakadt a BVB...Götze már bőrnacit hord, Gündogan offon van, a kezdő védők is többször sérültek, mint amennyit játszanak, így nem csoda...
Ez viszont elég durva. Sok mindent elmond a bundásról.1 Bayern Munich 24 22 2 0 72 11 61 68
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kösz a válaszokat, srácok.
Amúgy elég komoly, hogy már 20+ ponttal vezetnek a müncheniek. Bayern-győzelemre számítottam szezon elején is, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten le fog szakadni tőlük a Dortmund.
Hm, hát igen, nem lenne rossz. Nem mondom, hogy világmegváltó lenne és vele most éppen hat ponttal előttetek lennénk a ligában, de azért jelentene egy kis különbséget, hogy 0-1-nél nem Sergi Robertót cserélnénk be, hanem Thiagót.torjack írta:Úgy kellene a jelenlegi Barcába, mint egy falat kenyér. Világi marhák vannak a Barcánál, hogy hagyták elmenni bagóért.
becserélték, adott egy gólpasszt meg 40+ alibit.GT37 írta:Valaki, aki nézte a Bájern-meccset, egy-két mondatban össze tudná nekem foglalni Thiago teljesítményét, játékát? Előre is köszönöm.
Igazából jó meccs volt úgy a második Bayern gólig, aztán valami elszállt a Wolfsburgban, mert addig lőhettek volna ők is 6-ot, de szétestek teljesen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Külön nem figyeltem a srácot, iksznél állt be, a vége meg tudjuk mi lett. El tette-vette a lasztit szokás szerint. Úgy kellene a jelenlegi Barcába, mint egy falat kenyér. Világi marhák vannak a Barcánál, hogy hagyták elmenni bagóért.GT37 írta:Valaki, aki nézte a Bájern-meccset, egy-két mondatban össze tudná nekem foglalni Thiago teljesítményét, játékát? Előre is köszönöm.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Valaki, aki nézte a Bájern-meccset, egy-két mondatban össze tudná nekem foglalni Thiago teljesítményét, játékát? Előre is köszönöm.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi, a bundás csapatok legyalulásából nem következik egyenes arányosan a bl címvédés..botrányosan gyenge csapatok vannak ott..ugyanakkor a Bayernt kell megvernie annak, aki akar valamit. De mi akarunk..csak jöjjön össze, lehetőleg a döntőben, aztán kard ki kardtorjack írta:Hátul foghatóak, a Rafinha-Dante-Boateng trió zavarba hozható. Egy jó napot kifogó BBC tud nekik kellemetlen pillanatokat okozni. Viszont a helyzeteket kegyetlenül be kell verni, mert ha nem, keményen büntetnek. Mondjuk a bundásban a BVB-n kívül nemzetközi szinten a többiek nokedli csapatok. Mi is porrá aláztunk egy sálkét, a PSG meg kusent...
Nem illik.
- torjack
Hátul foghatóak, a Rafinha-Dante-Boateng trió zavarba hozható. Egy jó napot kifogó BBC tud nekik kellemetlen pillanatokat okozni. Viszont a helyzeteket kegyetlenül be kell verni, mert ha nem, keményen büntetnek. Mondjuk a bundásban a BVB-n kívül nemzetközi szinten a többiek nokedli csapatok. Mi is porrá aláztunk egy sálkét, a PSG meg kusent...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazából a BL-ben egy gyengébb nap is elég az elvérzéshez. De tény, hogy a papírforma az, hogy ők nyerik meg. Pep megint belenyúlt a tutiba..ikarus93 írta:Félelmetes ez a BM, szerintem idén még nem tudjuk megfogni őket a BL-be, de jövőre már ha jobban összeszokik a brigád meg fogjuk tudni őket verni.
- ikarus93
Félelmetes ez a BM, szerintem idén még nem tudjuk megfogni őket a BL-be, de jövőre már ha jobban összeszokik a brigád meg fogjuk tudni őket verni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- torjack
Újabb körömlerágós Bayern meccs
Eddig egy hatos Wolfsburgban.
Eddig egy hatos Wolfsburgban.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Neuer csatárt játszik Neuer >>>>>>> Messi.