Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 22:22

Amùgy mikor volt utoljára 3.helyen a barca a bajnokságban? Mert szerintem az se most volt...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 9., vasárnap 19:02

fc barcelona - manchester city
the battle of losers. :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 9., vasárnap 18:44

Las mofas en Twitter sobre Xavi y el césped
Epic, Xavi most is keményen kapja az ívet! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. március 9., vasárnap 17:58

szép lassan bekövetkezik majd egy 2008-ashoz hasonló hatalmas bukta, mint ronaldinhoékkal és beindul a szórás. a kérdés csak az, tudnak e hozni egy olyan edzőt, aki képes egy új csapatot építeni. tata nem olyannak tűnik, szerintem az idény végén meg is kapja a szerződésbontást. már a nyáron sem értettem, miért kell egy ilyen edzőt hozni, de jöttek a hírek, hogy jóban van messivel és ez jól fog elsülni. egyelőre úgy tűnik, hogy a dobogóig elég :lol: a bl-ben ilyen formával nagyon meg fognak szenvedni, mert a city nem hiszem, hogy még egyszer tálcán fogja kínálni a lehetőségeket. igaz, éppen égnek is az fa-kupában... :mrgreen:

a hátramaradó két klasszikus még nagyon szoros lesz, de a bajnokságot nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk, ha legalább leikszelünk velük. a kupadöntő pedig egy ki-ki meccs lesz, nem csodálkoznék, ha megint a hosszabbításban dőlne el.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 9., vasárnap 17:49

Én azért nem írnám le annyira ezt a Barcát mind itt sokan. Az hogy most visszaestek ez törvényszerű volt ők sem lehetnek mindig a legjobbak. De azért egy egy meccsre simán fel tudják magukat szívni és azon a meccsen bármi megeshet főleg ha az a Real ellen van . Szerintem most a City ellen is tovább fognak menni azért az a kettő nullás idegenbeli siker elég lesz ahhoz hogy tovább tudjanak menni.
A klasszikus és a kupadöntő brutál nehéz lesz. Ezt szerintem mindenki tudja. De a csapatuk ideje lejárt. Ez a bagázs együtt már nem fog nagy dolgokat véghez vinni. Örülnék, ha visszaadhatnánk a 2-6-ot, de nem fogjuk. Nincs még akkora különbség egy felajzott Barca és a Real között.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 9., vasárnap 17:11

Én azért nem írnám le annyira ezt a Barcát mind itt sokan. Az hogy most visszaestek ez törvényszerű volt ők sem lehetnek mindig a legjobbak. De azért egy egy meccsre simán fel tudják magukat szívni és azon a meccsen bármi megeshet főleg ha az a Real ellen van . Szerintem most a City ellen is tovább fognak menni azért az a kettő nullás idegenbeli siker elég lesz ahhoz hogy tovább tudjanak menni.

Az viszont már sokkal nagyobb kérdés hogy kiket fognak igazolni :hmmm: már persze ha fognak :) De azért azt ne higgye senki hogy majd igazolnak valakit aztán az biztos kezdő is lesz. De ha esetleg így is lesz akkor oda egy komoly edzőt is kell hozni mert szerintem Tata nem az a bevállalós fickó aki mondjuk Xavit és Pique-t is a padra tegye mert nem fogja megkockáztatni hogy esetleg "fellázadjanak" ellene, és persze kitudja hogy ez milyen bomlasztó hatást váltana ki az öltözőbe is. Nem igazán vagyok nagyon otthon a Barcás hírekben de ha jól tudom ezért ment el Pep is , pedig ő megmondta a vezetőségnek hogy ezek a játékosok nem igazán valók már a Barcába. Erre mi történt... Inkább Pep-et finoman "elküldték" . Mert azt azért szerintem ne gondolja senki hogy ha Pep kéréseit teljesítik akkor nem maradt volna... legalábbis szerintem de majd az itteni Barcások kijavítanak ha nem így volt. Ha annak idején ez Pepnek nem ment akkor azt ne gondolja senki sem hogy Tata-nak menni fog :lol:

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 9., vasárnap 16:35

Neymar ügyével kapcsolatban van valami fejlemény? Nagyon csendesednek a dolgok, nem érdekel a büntetés csak az ára legyen hivatalos.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 9., vasárnap 15:32

hát mikor Puyol bejelentette hogy ennyi volt, tartottam tőle hogy most olyan szinten összeszedik magukat és átgázolnak mindenkin mint a Baltimore tavaly az NFL-ben. Aztán jött az Iniestás eset is, erre lecidáznak egy Valladolid ellen...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 9., vasárnap 15:10

maradjunk annyiban, hogy ez finoman szólva sem volt a barcelona és a szurkolók hete :|

a city ellen is ki fogunk egyébként esni, ha nem javulunk fel.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 9., vasárnap 14:13

ziro4vr írta:Az a baj, hogy a szurkolóik igen nagy százaléka nem fogja fel, hogy az elmúlt pár év egy szűk keresztmetszet, nem volt mindig aranygeneráció, nem volt 7 szezonos trófea, nem voltak 5-6 gólos győzelmek a bajnokságban.
ezeket a szurkolókat nem is tudom hova tenni, legalább a saját csapatuk történelmével lennének tisztában...

én 2000től vagyok Real szurkoló, mondhatni nagyjából a galaktikus korszakba nőttem bele, de mégse ülök fel soha az olyan Hegyi és társai féle kijelentéseknek hogy itt mindig Zidaneok meg Ronaldok játszottak, most meg nézzük meg... Fel is kúrják az agyamat mindig. Pedig természetes lenne hogy nálam az a mérce, de tudom h nem volt ez mindig így, volt ha úgy tetszik két galaktikus korszak, egy a Puskás-Di Stéfano féle, és egy a közelmúltban, aztán ennyi. Voltak nálunk is gyengébb korszakok.

és ha már történelem
GT tegnap írta h nem tudja ki az a Rivaldo, ez persze poén volt nála, de biztos vagyok benne hogy van jópár ember a barcás fórumon akinek télleg halvány lila fingja sincs róla hogy ki vagy mi az.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 9., vasárnap 14:11

Semmi baj nincs a barcával. 3. helyen vannak az is szép eredmény.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 9., vasárnap 14:02

én a barcások helyében nem félnék ter stegentől...befog válni, én ebben nem is kételkedem...sajnos :D
lesz egy jó kapus, alba kivételével cserélném az egész védelmet, hogy új arcot igazolnak vagy az utánpótláshoz nyúlnak mind1, a mostaninál nem lehet rosszabb (de kell 1 jó helyen rangsorolt védő, akire a többiek hallgatnak és aki vezére lehet a védelemnek)...a kp-n Busquets helye nem kérdés, Iniesta is tud még, de folyamatosan adhatná át a helyét Fabregasnak...neveldéből hoznak valakit Busi mellé, igazolnak egy pöpec középpályást és kész a kp. Előre nem kell igazolni senkit, utánpótlásból padra ezt is és pipa. Ahol utánpótlást írtam ott a kölcsön is jöhet vissza mind, és helló szia kész...Eladnak egy rakat játékost jó pénzért is még a kiadás se lesz olyan borzasztó
Ezzel szemben mit fognak csinálni? Ha sikerül venni egy védőt, kölcsön adják Bartrát, és marad a mostani két űber fasza védő plussz lesz még egy ember oda. A kp-ről talán Songot eladják, de nem hoznak senkit, hisz Mascherano tud ott is játszani. Vesznek egy csatárt áron felül, és megválnak Tellotol és/vagy Alexistől. Ez a barca logika, kíváncsi vagyok mi lesz :D

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 9., vasárnap 13:53

tudom, hogy ez a szurkolók általános világa, több száz olyan kommentet olvastam már itt is, vagy a madridistán is, ahol már októberben vagy novemberben 3-4-5 pontos barca fórnál feladták a bajnokságokat, ahol nem túlzás, hogy a fél csapatot elküldték volna, ahol hoztak volna már mindenkit, aki kétszer egyeneset rúgott a labdába, vagy hogy ancelottit is volt, aki elküldte volna már az ősszel.

ettől még ugyanúgy leülsz és megnézed a következő meccset és reménykedsz
nyilván ezt is teszem.
csak a rossz játék, és a lélektelen, szarok rá című performansz közötti különbségről beszéltem, ami bántó számunkra.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 13:47

'shutterisland írta:
a tehetetlenség érzése idegesíti fel ilyenkor a szurkolót, mikor látja, hogy pörög az óra, ők meg köbö mintha leszarnák az egészet.
te legszívesebben befutnál, hajtanád őket, ökölbe szorított kézzel mennél előre, de nem teheted, és végig kell nézni ezt a lélektelen, "mimárúgyismegnyertünkmindent" produkciót...ez talán a legrosszabb a világon egy szurkolónak, nem maga a vereség vagy botlás.
de most erre mit lehet mondani? üdv a szurkolók átlagos világában. mis is néztük gravesent, olvastuk faubert leigazolását, végigszenvedtük Mourinho hattyúdalát stb.. ezzel, jár, ettől még ugyanúgy leülsz és megnézed a következő meccset és reménykedsz

meg amúgy is mit panaszkodsz te, akit itt lehet sajnálni az max GT :lol:
Nem illik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 9., vasárnap 13:44

én akkor is tartom azért magam a szarul játszani lehet, de lélektelenül nem filozófiához.
tudom, hogy jóllakottak, hisz a klubsikereken kívül sokaknak még vb és eb címek is leestek, 20-on évesen már halálra nyerték magukat, de ezt akkor is nagyon nehéz elviselni.

a tehetetlenség érzése idegesíti fel ilyenkor a szurkolót, mikor látja, hogy pörög az óra, ők meg köbö mintha leszarnák az egészet.
te legszívesebben befutnál, hajtanád őket, ökölbe szorított kézzel mennél előre, de nem teheted, és végig kell nézni ezt a lélektelen, "mimárúgyismegnyertünkmindent" produkciót...ez talán a legrosszabb a világon egy szurkolónak, nem maga a vereség vagy botlás.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 13:41

Matt009 írta: Főleg a túloldalon olvasni egyébként olyanokat, mint "szánalmas banda" és ennek a durvább verzióit, amelyekkell az elmúlt 5 év fényében nehezen tudok azonosulni (az, hogy emberileg milyennek tartom őket, az most más tészta). Váltani kell, új csapatra és új alapkoncepcióra van szükség, de a Barca szurkolóknak most nem pocskondiázni kellene azokat, akik éveken keresztül adták alájuk a magas lovat, hanem megköszönni a sok nagy élményt, és intelligensen búcsút venni a kiégett/kiöregedett csapat magjától. Mert, ha ez a csapat 5 évig méltó volt a mezre a sikerekkel együtt, akkor még most is azok.
Az a baj, hogy a szurkolóik igen nagy százaléka nem fogja fel, hogy az elmúlt pár év egy szűk keresztmetszet, nem volt mindig aranygeneráció, nem volt 7 szezonos trófea, nem voltak 5-6 gólos győzelmek a bajnokságban. Csak hát igen nagy részük, na de most nem akarok itt divatozni... Nem lesz egyébként semmi különös, szépen igazolgatnak majd, alakulnak, ott lesznek ez nem kérdés, de a fennkölt több mint egy csapat, csak katalánok, csak a tikitaka, szóval ezeket le lehet hagyni majd.
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 9., vasárnap 13:37

a bajom nekem (de tényleg mondhatnám többes számban) azzal van, hogy a csapat nem focizni felejtett el, hanem nincs bennük az a tűz, az a nyerni akarás, ami korábban jellemezte őket.
Az elmúlt 5 szezonban halálra nyerték magukat. Igen sokat köszönhet nekik a Barca és a szurkolók is. Azért hibáztatni őket, hogy egy ilyen erős 5 szezon után kiveszett a tűz, az talán nem teljesen fair. Azt gondolom, hogy ezek az emberek méltók voltak a Barca mezre, és most az utolsó meccseiken nem szidást, hanem tapsot érdemelnek, akármilyen csúfos is lesz a következő 2 és fél hónap.
Főleg a túloldalon olvasni egyébként olyanokat, mint "szánalmas banda" és ennek a durvább verzióit, amelyekkell az elmúlt 5 év fényében nehezen tudok azonosulni (az, hogy emberileg milyennek tartom őket, az most más tészta). Váltani kell, új csapatra és új alapkoncepcióra van szükség, de a Barca szurkolóknak most nem pocskondiázni kellene azokat, akik éveken keresztül adták alájuk a magas lovat, hanem megköszönni a sok nagy élményt, és intelligensen búcsút venni a kiégett/kiöregedett csapat magjától. Mert, ha ez a csapat 5 évig méltó volt a mezre a sikerekkel együtt, akkor még most is azok.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 9., vasárnap 13:35

'shutterisland írta:senkinek nem azzal van ám a baja, hogy képesek vagyunk néha kikapni, döntetlent játszani akár kisebb csapatok ellen is.
ez egy full normális dolog, nem lehet mindig jó napunk, és ahhoz is hozzászoktunk az utóbbi években, hogy ez nyilván már nem a pep féle csodabarca, ami szinte foghatatlan volt.

a bajom nekem (de tényleg mondhatnám többes számban) azzal van, hogy a csapat nem focizni felejtett el, hanem nincs bennük az a tűz, az a nyerni akarás, ami korábban jellemezte őket.

persze a legtöbb meccset így is nyerjük, mert tele vagyunk sztárokkal, akik képesek villanni, és azért még mindig egy összeszokott gépezetről beszélünk, amely rutinból sok meccset le tud hozni.
sőt, a nagyobb meccseken jobban toljuk, ott jobban odateszi magát a csapat, mint nagy általánosságban.
viszont egy stabil, állandó csúcsteljesítményre szerintem pont emiatt nem képes már a csapat.
sétálgatva, meg úgy, ha csak a mezt visszük ki, nem fogunk nyerni semmit.

hát várom a nyarat, mert a vébén kívül vélhetően a csapatnál is lesznek izgalmak, ha valóban nem lesz trófea idén.
Ebben egyetértek, valóban hiányzik a tűz, a lélek a játékból sajnos. Tegnap is ezt éreztem, mentünk előre egygólos hátrányban, támadtunk, domináltunk, de nem lehetett azt érezni, hogy a srácok mindent megtesznek a győzelemért, hogy tényleg maximálisan odateszik magukat. Tényleg elveszett a motiváció, ami szomorú dolog, annak fényében is, hogy a négy év alatt nyert trófeák nagy számát tekintve valahol azért érthető.

Pedig pl. Neymaron látszik, hogy akar, hajt végig, motivált (bár az egy dolog, hogy mostanában annyira nem játszik jól), de ezzel semmit sem ér, amíg a többiek ugyanazt a lélektelen, lötyögős valamit "játsszák".

Szóval igen, fel van adva a lecke Tatának, hogy valahogy motiválja Messiéket. Különben, ahogy írod, nem elképzelhetetlen, hogy trófea nélkül zárjuk a szezont, ebben az esetben pedig nem lennék benne biztos, hogy a vezetőség kitartana Tata mellett.
pheco írta:Egyébként örülök, hogy 3 csapatos lett a liga. Sokkal emberibb az egész. A Real úgy áll most x-ek és vereségek terén, mint ahogy 2 éve a bajnokság végén vagy, mint a Barca tavaly(4x-2vereség) Idén lehet, hogy 90 pont is elég a bajnoki címhez :mrgreen:
Ez szerintem is jó dolog, még ha így van is esély arra, hogy csak harmadikok leszünk. :lol: :mrgreen:

Bár továbbra is tartom, hogy az AtMa nem fogja bírni a végét. :shifty:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 9., vasárnap 13:34

pheco írta:Egyébként örülök, hogy 3 csapatos lett a liga. Sokkal emberibb az egész.
És nem is ez a legnagyobb pozitívum az egészben, hanem az, hogy egyik nagy sem mehet biztosra egy Bilbao, Villarreal, Sociedad, Sevilla, Osasuna ellen idegenben, (+ még a meglepetés meccsek) de néha még hazain se. Végre kiélezett a bajnokság, és nem lehet minden fordulóban beírni a nagyok neve mellé a 3 pontot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 9., vasárnap 13:27

Egyébként örülök, hogy 3 csapatos lett a liga. Sokkal emberibb az egész. A Real úgy áll most x-ek és vereségek terén, mint ahogy 2 éve a bajnokság végén vagy, mint a Barca tavaly(4x-2vereség) Idén lehet, hogy 90 pont is elég a bajnoki címhez :mrgreen:

Vissza: