Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 23:18

Mike írta:
Sierra írta:Egyszer hoz egy brilliáns meccset, aztán meg hoz egy ilyet, mint ma...
még ha hozná ezt az 50 százalékot.... :kivagyhe:
10 sincs... Egy kutyaütő!

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 9., vasárnap 23:11

Sierra írta:Egyszer hoz egy brilliáns meccset, aztán meg hoz egy ilyet, mint ma...
még ha hozná ezt az 50 százalékot.... :kivagyhe:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 9., vasárnap 22:56

Azt hiszem lesz még bajunk Bale-lel a jövőben..
Egyszer hoz egy brilliáns meccset, aztán meg hoz egy ilyet, mint ma... A második félidőben konkrétan a nevét nem hallottam. A másik meg ami nagyon zavar vele kapcsolatban, hogy eddig nagyon 2bites a játéka. Ugyanazt csinálja mindig: ha megkapja, toporzékol egyet a labda előtt, mint Cé (csak nem olyan röhejesen) aztán meghúzza a védő mellett, aztán vagy bejön, vagy megállítja. Semmi váratlan, semmi ösztönös csel, nekem ezek rohadtul hiányoznak. Viszont Schalke ellen meg pont ezt csinálta, de kb az volt az első a szezonban. Szóval fogjuk még őt szidni meg isteníteni is azt hiszem.

Isco meg tiszta CéRonaldo, mindenáron gólt akar rúgni. :lol: :lol:

A meccs meg langyi volt, azért hazai pályán gálát vártam volna. Mindegy, 3 meg 4 pont előny, ez a lényeg, irány Málaga!

Ja, én Benzemára nyomta, nekem ma is bejött a játéka, kár hogy nem jött össze a gól. :)
Marcelo meg csak a 2.-ban játszott jól, az elsőben szerintem botrányos volt, pont mondtam is magamban, hogy mi lelte ezt az embert, csak árnyéka önmagának.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 9., vasárnap 22:53

Ramos szerintem még örült is, hogy besárgult.
ramos konkrétan akarta a sárgát, már korábban is ellenfél szabijánál elrúgta a labdát ilyenek

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 22:37

Kerlon írta:Szerintem Varane-nak semmi baja csak óvatosságból hozták le. Ramos sárgája szerintem nem teljesen volt jogos, mert a gyerek akkor is átesik rajta, ha nem rúg oda... Ráadásul labdára ment.
Én is remélem, hogy semmi baja! Ramos sárga meg ùgy is lett volna, hogy lenullázza magát a classicóra. Állítólag Carvajalnak sincs komoly baja :).

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 9., vasárnap 22:35

Kerlon írta:Szerintem Varane-nak semmi baja csak óvatosságból hozták le. Ramos sárgája szerintem nem teljesen volt jogos, mert a gyerek akkor is átesik rajta, ha nem rúg oda... Ráadásul labdára ment.
Ramos szerintem még örült is, hogy besárgult.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 9., vasárnap 22:28

Szerintem Varane-nak semmi baja csak óvatosságból hozták le. Ramos sárgája szerintem nem teljesen volt jogos, mert a gyerek akkor is átesik rajta, ha nem rúg oda... Ráadásul labdára ment.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 22:22

Nem láttam végig, de toltam egy noszogató szavazatot Marci papára, most már tessék belelendülni, elöl nagyon sokat adhat, ha fullos. Karim sajnálom hogy nem talált be, ki kell tolni a jó szériát, amíg csak lehet.
Nem illik.

Dan_P
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. március 9., vasárnap 21:58

revolver írta:kövi fordulóban nem lesz Ramos, Arbeloa tuti, esélyes, hogy Carvajal és talán Varane sem lesz 100%-os. A rúgás után csak nagyon minimálisan erőltette meg magát. Legrosszabb esetben egy Coentrao-Pepe-Nacho-Marcelo védelem lesz a Malaga ellen :D
igazából ebben az a pozitív, hogy még a legsz@rabb esetben is egész tűrhető védelmet ki lehet állítani.

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. március 9., vasárnap 21:10

Én is nagyon remélem hogy legalább a Barca ellen már visszatér Carvajal mert ott nagyon nagy szükség lesz rá de sajnos nagyon nem nézett ki jól hogy hordágyon kellet lehozni :(
Varane is nagyon csúnyát kapott pont a térdére..amikor csapkodta a földet ott azt hittem game over és megint kezdődhet a gyógyulási folyamat..de az számomra hihetetlen hogy még 1 sárgát se adott érte a bíró..
A meccs igazából ennél simább nem is lehetett volna és a Levante még örülhet is hogy csak 3-0 tekintve a rengeteg kapufát és 2-3 óriási kapus bravúrt.
Aki számomra kicsit halványabbnak tűnt az egyértelműen Ramos a másik pedig meglepő módon Modric..nem volt rossz és nem is lehet elvárni tőle hogy mindig God mode legyen de főleg az első félidőben szokatlanul pontatlan volt.
Szeretem az ilyen gála meccseket :) Ronaldót gondolom majd megint savazzák kicsit hogy rájátszott de attól függetlenül az ember nem tudom mit gondolt hogy 2 méterről hátulról rácsúszik a labdát fedező emberre.
Benzemán most érződött hogy ha 100-at rúghatna se lőne 1 gólt de ettől függetlenül jól csinálta a dolgát..sok helyzetet alakított ki,jól mozgott csak a ziccereket most nem tudta berúgni.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 21:01

Nálam ma a 2 legjobb Marcelo és DM volt, de az argentinra raktam le a voksom, mert hihetetlen mennyit gülizik az emberünk. Nagyon remélem, hogy Carvajalal nincs semmi komoly, mert nagy szükség lenne rá a barca ellen!! :angry:
Grat a srácoknak! Megyünk három ponttal az atma előtt, és 4 el a barca előtt! Ennyi a lényeg! -5-ből +3 lett :iszunk:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 9., vasárnap 21:01

kövi fordulóban nem lesz Ramos, Arbeloa tuti, esélyes, hogy Carvajal és talán Varane sem lesz 100%-os. A rúgás után csak nagyon minimálisan erőltette meg magát. Legrosszabb esetben egy Coentrao-Pepe-Nacho-Marcelo védelem lesz a Malaga ellen :D

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 9., vasárnap 20:52

- Az eredmény pofás, örülök nagyon, hogy ismét nem kaptunk gólt.
- Benzemát sajnálom, hogy nem tudott gólt lőni...két kapufa, mondjuk a ziccerénél, ha agresszívabban támadja a kipattanót...az gól, de labdákat szerzett, mozgott, nem volt rossz ma.
- CR...gól, gólpassz...többet nem érdemel a mai produkciója, ha minden meccsen hoz ennyit akkor elnézem, hogy játékban gyenge.
- Carvajal, tette amit tennie kellett...nem volt különösebben nagy dolga.
- Modric ügyesen játszott, a szokásos.
- DM tette, vette, futott megint, mint a mérgezett egér...Jó volt
- Lopeznek nem volt semmi dolga, amit kellett, azt fogta
- Ramos-Varane páros...."Örülök" SR4 sárgalapjának...legalább most kitudta harcolni így ottlehet a Barca ellen. Varane...ez a gyerek, a világ legjobb középhátvédje lehet, ha elkerülik a sérülések, de amit ma is kapott a térdére....nem csodálom, hogy ütögette a földet.
- Xabi Alonso is megtette, amit megkövetelt a haza...több nem is kellett.
- Bale...továbbra is tartom, hogy ő a BL-ben lesz nagy fegyvertény...volt pár jó megindulása...de annyi.
Utoljára hagytam a számomra a meccs emberét:
- Marcelo...ez igen...végigtámadott, viszonylag simán ment át az embereken...a gólja meg isten volt. Úgy elküldte a gyereket, hogy még most se ért vissza.

A cserékről nagyon nemtudok véleményt mondani....egy lagymatag meccsbe szálltak be. A piros, hogy jogos volt-e? Faragtak minket rendesen, szerintem meglehetett adni.

Örülök, hogy nem kellett izgulni és megszakadni a meccs miatt. Simán behúztuk, az ilyen meccsek szinte a legfontosabbak a bajnokságban.
3 pont a fór az ATMA, 4 a Barca előtt...

Jövőhéten kötelező a győzelem a Malaga ellen!

Real Madrid 3-0 Levante
HALA MADRID! :lilasalas:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 3., hétfő 22:17

Talan R.M.C.F mondta a 11-12 es szezonnal kapcsolatban, hogy az egyik kulcs Marcelo jatszatasa volt, aki rendre felment a tamadasokkal, a kozeppalyan es a tamado harmadban is emberelonyos szituaciokat dolgozott ki. (igaz, Marcelo azota elegge visszaesett). De en ugyan ezt erzem Carvajal-al kapcsolatban is: Bale-el megertik egymast es nem egyszer a kettojuk osszjatekaval kerultunk a vedelem moge.
Igen,a kis brazil volt az egyik legnagyobb fegyverünk,ha emberelőnyöst kellett kialakitani,egyszerűen bárkit levett,mint iniesta.
Idén ez más,hogy mi történt nem tudom,de gyanitom,pusztán taktikai oka van.CA sajnos őt vont vissza,gondolom a sokat emlegetett egyensúly miatt,mert a csapat eléggé féloldalas,amig CR kap 30 labdát/meccs,addig bale 10 -et max,plusz oda alig mennek ki összjátékra,mint tavaly is.....a jobb oldalt KELL erősitenünk,mint támadó oldalt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. március 3., hétfő 18:08

h3x0r írta: Persze, kicsit furan hangzik, hogy behozunk ket vedekezobb arcot, de megse lesz jobb a vedelmunk. Viszont azzal hogy kevesebb nyomast helyezunk az ellenfel vedelmere, toluk tobb ember tud koncentralni a kozeppalyajuk megerositesere, nagyobb nyomast tudnak helyezni az egyebkent se bivaly eros kozeppalyankra, ez altal pedig joval tobb labdat vezethetnek ra a vedelmunkre, tobbszor kell tisztazni, tobbszor lehet hibazni.
Erre van egy olyan mondás, hogy "A legjobb védekezés a támadás."

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 3., hétfő 17:41

Talan R.M.C.F mondta a 11-12 es szezonnal kapcsolatban, hogy az egyik kulcs Marcelo jatszatasa volt, aki rendre felment a tamadasokkal, a kozeppalyan es a tamado harmadban is emberelonyos szituaciokat dolgozott ki. (igaz, Marcelo azota elegge visszaesett). De en ugyan ezt erzem Carvajal-al kapcsolatban is: Bale-el megertik egymast es nem egyszer a kettojuk osszjatekaval kerultunk a vedelem moge.
Még azt hozzá kell tenni, hogy labdavesztéskor nem ment vissza, hanem Xabi és Khedira sávjában zárta a bal oldalt, így amolyan pseudoközéppályásként kialakított létszámfölényt a kp-n, ami sokszor labdavisszaszerzést eredményezett. Ezt akkor meg lehetett tenni, mert Arbeloa sosem volt fent, így 3 védő még volt hátul, ha nem működött az azonnali labdaszerzés. Carvajal többet van elől, ha csak 2 kh marad hátul, akkor könnyen gebasz lehet ezért Marci most a ténylegesen helyén veszi fel a védőpozíciót, így kevesebb a magasabban szerzett labda, többet kell futnia, és kevesebbszer lép fel támadásokhoz.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 3., hétfő 17:17

Amúgy ez az X aranyat fog érni :)
Ha okosan csinálják és a jövőben jobban figyelnek a srácok, akkor sanszos! Egyébként a Marca angol verziója nagyon találóan fogalmaz ebben a pár soros írásában! "Az intenzív játék felborítja az egyensúlyt; a futballban nem elegendő csupán az egyensúly, mint ahogy nem lehet elégséges önmagában az intenzív játék sem, a győzelemhez szükség van mind2-re!" :agree:

Utóbbi; a hajtás, a tűz elégé hiányzott tegnap a srácokból ... :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 3., hétfő 16:39

ancelottinak továbbra is dolga van,

és itt térnék ki iscora: igen basszameg, ez kell. amint megkapta a bogyót, egyből vezette rá a védelemre, megbontva őket, marceloval, benzemával ment a kényszeritő.

több hangsúlyt kéne az összjátékra, a kis területen sok passzos dologra fektetni,
van 2-3 csapat, akiktől simán kieshetünk, de ugyanúgy be is húzhatjuk, pillanatnyi döntéseken fog múlni.
Nagyjából ezt várnám a szezon hátralévő részében és a jövő idénytől is előrelépés gyanánt!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 14:28

tubatibi írta:a saját játékunkat kéne ráerőltetni az ellenfélre és nem egy felforgatott kezdőt felküldeni...ez még odébb van...
Ezt Mourinhonal is eszrevettem, hogy volt egy viszonylag normalis kezdonk, akik rendszeresen jatszottak, ossze voltak szokva, amikor pedig jott a barca, teljesen felforgatta a csapatot, olyan kezdot kuldott ki, akik tetmeccsen egyszer se jatszottak egyutt, a jatekosok nem ereztek egymas mozgasat, rendre jott is a pofara eses. Amikor viszont kikuldtuk a gala 11-et, siman partiban voltunk, nagyjabol hoztuk is azokat a meccseket.
Ugyan ez volt Ancelottival is az elso clasicon. Volt egy viszonylag osszeallt csapatunk, kezdtunk belelendulni, majd jott a barca elleni meccs es teljesen felforgatta a csapatot. Nem volt meglepetes a gyenge jatek. A cserek utan vissza is allt a rendes jatekunkra, megint partiba voltunk.

Ugyan ez volt az Atletico ellen is. Attol hogy ket tamadobb jellegu szelso hatved helyett ket vedekezesben jobb(?), de tamadasban gyengebb jatszik, meg nem lesz jobb a vedekezesunk. Persze, kicsit furan hangzik, hogy behozunk ket vedekezobb arcot, de megse lesz jobb a vedelmunk. Viszont azzal hogy kevesebb nyomast helyezunk az ellenfel vedelmere, toluk tobb ember tud koncentralni a kozeppalyajuk megerositesere, nagyobb nyomast tudnak helyezni az egyebkent se bivaly eros kozeppalyankra, ez altal pedig joval tobb labdat vezethetnek ra a vedelmunkre, tobbszor kell tisztazni, tobbszor lehet hibazni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 3., hétfő 9:17

barca ellen inkább Jesé

Vissza: