Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 10., hétfő 16:28

GT37 írta:Viszont ez a csatárkérdés érdekes lesz, mert ha Benzema formája visszaesik a szezon végére, akkor nem tartom elképzelhetetlennek, hogy mégiscsak Suárez/Agüero felé hajlotok majd.
Nem esik vissza, és kész :D
GT37 írta:Pogba meg igaz, hogy baromi drága lenne, de egyrészt bizonyos értelemben nem is olyan drága
Ez van. Így elszabadultak az árak. Potenciál mindenféleképp van a srácban. Hogy ez meg érné-e a 60 milliót, az már más kérdés. Azt csak az idő tudja megmondani.
Merci Zizou!

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 10., hétfő 16:14

Kerlon írta:Az életbe nem kapunk szerintem értük 50 milliót se... Coentrao max 20, Morata 15, Casemiro meg 10. Aztán lehet lesz, akit letudunk húzni, de pl a brazilért még ennyit se adnék.
Tavaly se gondoltuk, aztan jott a Napoli :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 10., hétfő 15:51

Hát baromi jól járnátok Courtois-val, pláne, ha sikerülne ingyen elvinnetek... :hmmm: Már most ragyogó kapus, szerintem a Casillas-Buffon-Cech utáni generáció (egyik) legjobb hálóőre lesz. (Én egyébként őt preferáltam volna Ter Stegen helyett, de most már mindegy. Azért a németnek is örülök.)

Pogba meg igaz, hogy baromi drága lenne, de egyrészt bizonyos értelemben nem is olyan drága, ha azt nézzük, hogy Bale 90valahány volt, Neymar meg 140 ( :mrgreen: ), másrészt meg szerintem pont egy olyan típusú játékosra van szükségetek most, mint a fiatal francia.

Viszont ez a csatárkérdés érdekes lesz, mert ha Benzema formája visszaesik a szezon végére, akkor nem tartom elképzelhetetlennek, hogy mégiscsak Suárez/Agüero felé hajlotok majd.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 10., hétfő 15:44

Géci írta: Coentrao,Morata,Casemiro eladásából pedig jöhetne be kb 50-60 misi :hmmm:
Az életbe nem kapunk szerintem értük 50 milliót se... Coentrao max 20, Morata 15, Casemiro meg 10. Aztán lehet lesz, akit letudunk húzni, de pl a brazilért még ennyit se adnék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 10., hétfő 14:44

madridronie írta:A spanyol ABC szerint 3 erősítés, változás várható a keretben a nyáron; egy bal bekk (A. Moreno), egy középpályás (Pogba) és egy csatár Benzema mögé!
És én ezt alá is írnám, ha lehetne... Csatárt is valami fiatal feltörekvőt kéne. Igazán találhatnának valami kis csillagot Dél-Amerikában aki technikás és tökös gyerek, akiből lesz is valaki... Benzema mögé padra fölös lenne venni 50-60-70 milláért játékost. :hmmm: (bár egy Ibrát elnézegetnék itt, de ez nem a FIFA :mrgreen: :lol: :lol: :lol: )

Lenne egy: Casillas/Lopez,Carvajal/Arbeloa,Varane/Pepe,Ramos/Nacho,Marcelo/Moreno,Modric/Khedira,Alonso/Illarra,Pogba/DM,Bale,CR,Jesé,Isco,Benzema és egy feltörekvő

Coentrao,Morata,Casemiro eladásából pedig jöhetne be kb 50-60 misi :hmmm:
CS0ki írta:Akkor ne hozzuk el...
Pedig megpróbáljuk... Ez majdnem biztos. :)
d.gergo írta:Köszi! :salute: Örültem hogy rátaláltam, fordítani is egy élmény volt. Remélem rábukkanunk még hasonló gyöngyszemekre a jövőben is, mert tényleg kicsit közelebb kerül a csapat az ember szívéhez egy-egy ilyen cikk elolvasása után :)
Nekem is nagyon tetszett! Amit sajnáltam a cikk elolvasása után, hogy kár azért az emberért aki tavaly januárban elhunyt balesetben, mert ahogyan Clement beszélt róla, biztos vagyok benne, hogy nagy hasznunkra lett volna :/

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 10., hétfő 14:38

Ha tényleg jönne Courtois, az remek hír. Rohadt jó kapus, és remekül pótolná a kapusainkat. Persze sok kapus a legmagasabb szinten nyomja 37 éves koráig vagy akár tovább is. :hmmm:
Pedig a pletykák szerint is alsó hangon olyan 50-60 milla lesz a kezdőlicit! Hozzáteszem, az elmúlt évek nevetséges piaci árai mellett meglepődnék én is, ha ennél olcsóbban hozni lehetne a srácot.
Akkor ne hozzuk el...

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. március 10., hétfő 14:35

Pipita írta:Király lett a Clement cikk Gergő, nagyon érdekes volt. :agree: :)
Jó olvasni az ilyen háttérben lévő emberekről is néha, nekik is nagy szerepük van a sikerekben, kétségtelenül.
Köszi! :salute: Örültem hogy rátaláltam, fordítani is egy élmény volt. Remélem rábukkanunk még hasonló gyöngyszemekre a jövőben is, mert tényleg kicsit közelebb kerül a csapat az ember szívéhez egy-egy ilyen cikk elolvasása után :)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 10., hétfő 14:20

Jövőre még csak 2015 lesz. Nem két év múlva jár le a szerződése/jön ingyen?
Tudom. Szerintem sok múlik ezen a nyáron és azon, hogy mi lesz már most a 2 kapusunkkal; a sztori egyébként úgy áll a pletykák szerint, hogy teszt jelleggel bepróbálkozik a Madrid a Chelseanél (miután nem hajlandó velük hosszabbítani a kapus) és ha jövő nyárig sikerül megegyezni az angolokkal, akkor pénzért cserébe akár előbb is érkezhet Courtois, ellenkező esetben vár még 1 évet a belga és ingyen igazol a Madridba!
Éste es el Plan Renove 2015
ABC desvela los planes del club para la próxima temporada
A spanyol ABC szerint 3 erősítés, változás várható a keretben a nyáron; egy bal bekk (A. Moreno), egy középpályás (Pogba) és egy csatár Benzema mögé!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 10., hétfő 13:20

Király lett a Clement cikk Gergő, nagyon érdekes volt. :agree: :)
Jó olvasni az ilyen háttérben lévő emberekről is néha, nekik is nagy szerepük van a sikerekben, kétségtelenül.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 10., hétfő 13:14

Florentino Pérez: "Cristiano Ronaldót hitelből vettük meg, de Bale-t nem. A Barcelonának hitele van a Caja Madridnál, a Madridnak viszont nincs kötelezettsége a La Caixával szemben." goal.com

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. március 10., hétfő 13:09

madridronie írta:Hogy őszinte legyek az alapkoncepció nekem bejön; jövőre kapna még a 2 "öreg" egy évet aztán frissítenénk azon a poszton is nem is akárkivel (függetlenül attól, hogy nem lenne élet-halál kérdése). A Kapitány meg akkor eldöntheti, hogy Madridban "vezet le" második számú kapusként, de mindvégig az anyaegyesület kötelékében, vagy Valdes módjára kipróbálja magát egy másik környezetben, bajnokságban is!
Jövőre még csak 2015 lesz. Nem két év múlva jár le a szerződése/jön ingyen? (Igaz még akkor is lesz Casillasnak 1 éve hátra a szerződéséből.)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 10., hétfő 12:46

Azt meg továbbra is remélem, hogy nem pengetünk ki 60-70 milliókat Pogbára. Nevetséges összegekről beszélünk.
Pedig a pletykák szerint is alsó hangon olyan 50-60 milla lesz a kezdőlicit! Hozzáteszem, az elmúlt évek nevetséges piaci árai mellett meglepődnék én is, ha ennél olcsóbban hozni lehetne a srácot.
A Cadena Ser szerint Thibaut Courtois közölte Miguel Angel Gillel, az Atletico Madrid többségi tulajdonosával, hogy szóban már elkötelezte magát a Real Madriddal miután jelenlegi szerződése 2016 júniusában lejár a Chelseanél. A Királyi Gárda korábban is megkörnyékezte a belga kapust és most a szóbeli ígéretet írásos formában is rögzítenék ami biztosítaná, hogy két év múlva ingyen érkezzen a Blancókhoz. Forrás: Madridom.hu

Még a végén Lopez tényleg a Milanba köt ki :hmmm: Sajnálnám is meg nem is, de most még erősen hihetetlennek tűnik a sztori...
Hogy őszinte legyek az alapkoncepció nekem bejön; jövőre kapna még a 2 "öreg" egy évet aztán frissítenénk azon a poszton is nem is akárkivel (függetlenül attól, hogy nem lenne élet-halál kérdése). A Kapitány meg akkor eldöntheti, hogy Madridban "vezet le" második számú kapusként, de mindvégig az anyaegyesület kötelékében, vagy Valdes módjára kipróbálja magát egy másik környezetben, bajnokságban is!

RealMadrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 10., hétfő 12:42

wZoLee7 írta:eléggé hápog, de 2016-ban jár le a szerződése...szóval addigra lehet Lopez befejezi
vagy akkor megy Milánóba, ott még a serdülőkhöz pont beférne :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 10., hétfő 12:37

eléggé hápog, de 2016-ban jár le a szerződése...szóval addigra lehet Lopez befejezi

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 10., hétfő 12:17

madridronie írta:
El Larguero: Courtois le dijo a Gil Marín que se irá al Madrid
A Cadena Ser szerint Courtois a jelenlegi szerződésének lejártával a Real Madridba igazol, amit Gil Marínnal (Atmás vezető) is közölt; a belga kapus állítólag már hetekkel ezelőtt elkötelezte magát szóban a blancóknak! :hmmm:
Még a végén Lopez tényleg a Milanba köt ki :hmmm: Sajnálnám is meg nem is, de most még erősen hihetetlennek tűnik a sztori...

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 10., hétfő 2:13

El Larguero: Courtois le dijo a Gil Marín que se irá al Madrid
A Cadena Ser szerint Courtois a jelenlegi szerződésének lejártával a Real Madridba igazol, amit Gil Marínnal (Atmás vezető) is közölt; a belga kapus állítólag már hetekkel ezelőtt elkötelezte magát szóban a blancóknak! :hmmm:

RealMadrid

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 9., vasárnap 0:14

-Nachót elküldeném, nem egy nagy játékos, meg már 24. Nem hiszem, hogy az egész karrierjét arra az évi 12 meccsre meg a padozásra alapozná. Real Madrid referenciával bőven befér bármelyik spanyol vagy angol középszerű csapat védelmébe.
Ha el akar menni, akkor esetleg mehet, de küldeni? Minek? Saját nevelés, minimális fizuval, és amikor játszott, egyáltalán nem vallott szégyent, több poszton is megfordult már. Nálam biztos helye van a keretben, tényleg csak akkor engedném el, ha ő akarna nagyon menni.

Azt meg továbbra is remélem, hogy nem pengetünk ki 60-70 milliókat Pogbára. Nevetséges összegekről beszélünk...

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2014. március 9., vasárnap 0:05

Szvsz:
-Én Pogbát hoznám árától függetlenül (60 millióról írnak a spanyolok, a PSG meg 73-at sem sajnálna).

-Nachót elküldeném, nem egy nagy játékos, meg már 24. Nem hiszem, hogy az egész karrierjét arra az évi 12 meccsre meg a padozásra alapozná. Real Madrid referenciával bőven befér bármelyik spanyol vagy angol középszerű csapat védelmébe.

-Coentrao egyértelmű, helyére a Sevillából megvenni Albero Moreno-t, spanyol, 21 éves, full jó Marcelo mögé.

-Pepe-Ramos-Varane triót a Castillás Derikkel egészíteném ki, saját nevelésű, tényleg tehetséges védő, spanyol, ő is 20 körül van plusz nem kerül semmibe.

-Középpályáról Khedirától és Casemirótól válnék meg krokodikkönnyek közt, helyükbe hoznám Pogbát. (Bár Khedira tuti marad.........)

-DM-t én megtartanám, nem rossz ő. Iscót is. Kp-ra Pogbán kívül lehet nem is hoznék senkit.

-csatárposzton Benzema remélem tartja a formát mostmár tényleg. Ha igen akkor Morata kuka, helyette jöhetne valami gólerős öregedő csatár olcsóért, mint pl van Persie (van Nistelrooyra emlékezvén) aki nyáron lesz 31, a United meg tuti nem ér oda semmilyen európai kupasorozatra sem szóval még ki is nézem belőle h eligazol idén. Plusz így nem kell megvenni Suarezt (akire Pogba miatt amúgy sem lenne cash, meg Falcaot sem sérülten).

Casillas/Lopez
Carvajal/Arbeloa - Varane/Derik - Ramos/Pepe - Marcelo/Moreno
Pogba/Khedira - Xabi/Illarra - Modric/Isco
Bale/DM - Benzema/v.Persie - CR/Jesé

Azt világverő "Tizedik"-keret lenne ez, ha jól számolom 11 spanyollal a csapatban
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 8., szombat 22:00

lehet valamikor régen ezek ketten tajtrészegre itták magukat együtt és azóta tökjó haverok :lol:
na....nekem is van ilyen 143 legjobb haverom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 21:59

egyik embert sem ismerjük, akkor honnan kéne tudnunk mi a közös bennük?
most hogy így belegondolok a legszűkebb baráti köröm sokban különbözik tőlem, de szerintem nincs ezzel semmi baj...valaki nem attól barát mert ugyan olyan mint én, hanem mert tényleg barát
lehet valamikor régen ezek ketten tajtrészegre itták magukat együtt és azóta tökjó haverok :lol:

Vissza: