madridronie írta:A spanyol ABC szerint 3 erősítés, változás várható a keretben a nyáron; egy bal bekk (A. Moreno), egy középpályás (Pogba) és egy csatár Benzema mögé!
És én ezt alá is írnám, ha lehetne... Csatárt is valami fiatal feltörekvőt kéne. Igazán találhatnának valami kis csillagot Dél-Amerikában aki technikás és tökös gyerek, akiből lesz is valaki... Benzema mögé padra fölös lenne venni 50-60-70 milláért játékost.
(bár egy Ibrát elnézegetnék itt, de ez nem a FIFA
)
Lenne egy: Casillas/Lopez,Carvajal/Arbeloa,Varane/Pepe,Ramos/Nacho,Marcelo/Moreno,Modric/Khedira,Alonso/Illarra,Pogba/DM,Bale,CR,Jesé,Isco,Benzema és egy feltörekvő
Coentrao,Morata,Casemiro eladásából pedig jöhetne be kb 50-60 misi
CS0ki írta:Akkor ne hozzuk el...
Pedig megpróbáljuk... Ez majdnem biztos.
d.gergo írta:Köszi!
Örültem hogy rátaláltam, fordítani is egy élmény volt. Remélem rábukkanunk még hasonló gyöngyszemekre a jövőben is, mert tényleg kicsit közelebb kerül a csapat az ember szívéhez egy-egy ilyen cikk elolvasása után
Nekem is nagyon tetszett! Amit sajnáltam a cikk elolvasása után, hogy kár azért az emberért aki tavaly januárban elhunyt balesetben, mert ahogyan Clement beszélt róla, biztos vagyok benne, hogy nagy hasznunkra lett volna