Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Először azt kéne tenni a helyi szurkolóknak és vezetőségnek, hogy szépen oda tenni a Pep féle sikerkorszakot, ahová való.
A polcra. Aztán néha napján levenni és emlékezni a szép dolgokra. De ha mindent és mindenkit ahhoz fogunk hasonlítani, akkor elvesztünk. Senki sem fogja pótolni Guardiola-t. ne sírjuk vissza a tiki-taka-t, mert azt csak ő tudja. Meg lehet nézni a mostani Bayern-t, fél év alatt megtanította nekik. Minden edzőnek megvan a maga dilije, ő ezt tudja, ebben világklasszis. De sem Martino, se más nem fogja tudni utána csinálni.
Amúgy is, a jelenlegi keret meghatározó részét Pep találta ki. Martino meg vészmegoldás volt Tito betegsége miatt. Nem tudjuk mire képes, mert kapott egy keretet, plusz Neymar-t a nyáron aztán azt várták tőle, hogy majd újra úgy játszunk, ahogy 3-4 évvel ezelőtt. Vicc.
Ha a rendszerünkhöz akarjuk igazítani a mindenkori edzőt, akkor jöhet bárki, nem fog működni. Az öltözővel is gond lehet, bár én itt nem a balhékra és klikkekre gondolok, hanem arra, hogy a játékosok is tanácstalanok. Fogalmuk sincs mit kéne csinálni, mert nincs aki megmondja nekik. Még ők is a múlt játékát keresik, viszont hiányzik a vezető hozzá.
Annak vége, elmúlt. Két lehetőség van, azon kívül, hogy elnökválasztást kéne kiírni. Vagy visszakönyörögjük Pep-et, ami jelenleg lehetetlen vagy kijelölünk egy utat, ahhoz hozunk egy edzőt és összeállítjuk a keretet hozzá.
Minden más bukés lesz, mert majmolni akarjuk azt, amit már nem lehet.
Olyan "húzzunk le még egy bőrt" effektus ez, hátha a következő évben működik. Nem fog. Nem kell nagyon radikális változásokra gondolni, nem leszünk bunkercsapat, de ha jön egy értelmes edző és azt mondja, center kell vagy átállunk a 2 csatáros játékra, akkor ne nézzenek rá úgy, mintha az űrből jött volna.
A polcra. Aztán néha napján levenni és emlékezni a szép dolgokra. De ha mindent és mindenkit ahhoz fogunk hasonlítani, akkor elvesztünk. Senki sem fogja pótolni Guardiola-t. ne sírjuk vissza a tiki-taka-t, mert azt csak ő tudja. Meg lehet nézni a mostani Bayern-t, fél év alatt megtanította nekik. Minden edzőnek megvan a maga dilije, ő ezt tudja, ebben világklasszis. De sem Martino, se más nem fogja tudni utána csinálni.
Amúgy is, a jelenlegi keret meghatározó részét Pep találta ki. Martino meg vészmegoldás volt Tito betegsége miatt. Nem tudjuk mire képes, mert kapott egy keretet, plusz Neymar-t a nyáron aztán azt várták tőle, hogy majd újra úgy játszunk, ahogy 3-4 évvel ezelőtt. Vicc.
Ha a rendszerünkhöz akarjuk igazítani a mindenkori edzőt, akkor jöhet bárki, nem fog működni. Az öltözővel is gond lehet, bár én itt nem a balhékra és klikkekre gondolok, hanem arra, hogy a játékosok is tanácstalanok. Fogalmuk sincs mit kéne csinálni, mert nincs aki megmondja nekik. Még ők is a múlt játékát keresik, viszont hiányzik a vezető hozzá.
Annak vége, elmúlt. Két lehetőség van, azon kívül, hogy elnökválasztást kéne kiírni. Vagy visszakönyörögjük Pep-et, ami jelenleg lehetetlen vagy kijelölünk egy utat, ahhoz hozunk egy edzőt és összeállítjuk a keretet hozzá.
Minden más bukés lesz, mert majmolni akarjuk azt, amit már nem lehet.
Olyan "húzzunk le még egy bőrt" effektus ez, hátha a következő évben működik. Nem fog. Nem kell nagyon radikális változásokra gondolni, nem leszünk bunkercsapat, de ha jön egy értelmes edző és azt mondja, center kell vagy átállunk a 2 csatáros játékra, akkor ne nézzenek rá úgy, mintha az űrből jött volna.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meglepő hírek, főleg ezután -->a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
Ja, bár nem tudom most ennek mennyi a valóságalapja. Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.
, de persze abszolút nem elképzelhetetlen. Sanszos, hogy akkora kaki van az öltözőn belül, ami véleménye szerint már bőven meghaladja a képességeit és egyszerűen kicsúszott a kezei közül az irányítás, illetve a játékosok nem hisznek benne! Hogy őszinte legyek nekem abszolút nem tűnik egy olyan kalibernek, akire rá lehetne bízni egy új csapat építését és az ezzel járó nagytakarítást is. Persze az sem lenne meglepő, ha a csapatépítés, valamint az új irány kapcsán lenne nézeteltérés közte és a vezetés között, mint anno Rosell és Pep esetében is történt ugye.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A hírhez az is hozzá tartozik, hogy az Ajax edzőjével pótolnák... Teszem hozzá, hogy szerintem ez erősen hápog...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Messi a főnök mint mindig.Tádám írta:Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.
Egyébként sajnálnám ha elmenne..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ja, bár nem tudom most ennek mennyi a valóságalapja. Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudomfrancois írta:a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Amit mondasz az teljesen helytálló,meg lehet úszni ezt is mint mindent és ez a Barca esetében is igaz,viszont én baromi naiv vagyok ilyen téren és hiszek abban,hogy az igazságszolgáltatás valamilyen szinten tényleg igazságot szolgáltat majd.R.M.C.F írta:Biztos jobban tudod mint én,de ez nem minden esetben van igy. Vagyis,attól, hogy egy jogi személy neve alatt fut a művelet,avagy jogi személy képzi a tranzakciót,attól még természetes személy (képviselő) jár el,aki elköveti az okirathamisitás vétségét alapból. Aztán,a jogi személy képviseletében,fiktiv szerződés kötése esetén,a szerződés semmis,de a pénzügyi tranzakció már lehet sikkasztás vagy hűtlen kezelés vagy mi a bánat a neve..... ami szintén büntethető ha igazolható.Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Az adócsalás pedig addig nem az, amig meg nem állapitják...ha eljárás indul,és a barca az eljárás határozatra emelése előtt(ami kb 30/60 nap min) az adóhiányt bevallja,akkor már nem adócsaló,csak elkerülte a figyelmét az adófizetés,ez pedig hivatalosan is korrigálható,önrevizió formájában és nem büntethető.
Lehetne ott fogás....de nem lesz,a barca mögött az unicef és a fél világ.
Rosell viszont már nehezebb helyzetben lesz,ha tényleg folyik ellene is az eljárás.Remélem legalább ő kap majd egy neki kijáró büntetést.
Jogi személyek mögé bújni és úgy bűnözni jó taktika lehet sok patkánynak,de mindent azért nem lehet megúszni. Legalábbis remélem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Biztos jobban tudod mint én,de ez nem minden esetben van igy. Vagyis,attól, hogy egy jogi személy neve alatt fut a művelet,avagy jogi személy képzi a tranzakciót,attól még természetes személy (képviselő) jár el,aki elköveti az okirathamisitás vétségét alapból. Aztán,a jogi személy képviseletében,fiktiv szerződés kötése esetén,a szerződés semmis,de a pénzügyi tranzakció már lehet sikkasztás vagy hűtlen kezelés vagy mi a bánat a neve..... ami szintén büntethető ha igazolható.Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Az adócsalás pedig addig nem az, amig meg nem állapitják...ha eljárás indul,és a barca az eljárás határozatra emelése előtt(ami kb 30/60 nap min) az adóhiányt bevallja,akkor már nem adócsaló,csak elkerülte a figyelmét az adófizetés,ez pedig hivatalosan is korrigálható,önrevizió formájában és nem büntethető.
Lehetne ott fogás....de nem lesz,a barca mögött az unicef és a fél világ.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mint mondtam a 3 fronton zajló és különálló eljárások (3 db. --> 1. Barca, mint jogi személy ellen adócsalás, 2. Rosell és bandája, mint természetes személyek ellen fiktív szerződések, hűtlen kezelés miatt a spanyol bíróságok előtt, 3. Neymar apja ellen minden miatt a brazil bíróságok előtt) közül ez csak az egyik /az első/ és ettől függetlenül a másik 2 eljárás továbbfolytatódik, így akár még a fenti kívánságod is teljesülhet, amennyiben a bíróságok elmeszelik a jómadarakat! :ĐRosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent.
Így van, ez a max.!Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása
Pontosan, de amíg nem érkezik be hozzájuk panasz, feljelentés ők ugyan hivatalból nem fognak eljárni! Tehát ez lenne az alap a Santos és a DIS részéről, de ők véleményem szerint előbb bírósági úton érvényesítenék a követeléseiket és max. az ott lefolytatott bizonyítási eljárás követően vinnék az ügyet a FIFA elé is, ugye jóval hatásosabb is lenne a fellépésük a bizonyítékkal a kezükben; ugyanakkor az én véleményem az, hogy ők bizony csak a "megérdemelt" pénzükre /a hivatalos vételárnak megfelelő arányos kiegészítésre + kártérítésre/ tartanak igényt és első sorban Neymar apját (nem pedig a Barcát) szeretnék kicsinálni, lecsontozni! Így vélhetően a katonás (mert az viszont az lesz) tejelés után szerintem is elhal majd a dolog.ha kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból,de ilyen dolgokban a FIFA vagy az UEFA kellene,hogy döntsön és vizsgálatot indítson,akik eddig láthatóan nem nagyon foglalkoztak az üggyel, és sajnos szerintem már nem is fognak semmit tenni.
RealMadrid
RealMadrid
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jogi szempontból is érdekes ez a történet és nincs könnyű dolga a spanyol igazságszolgáltatásnak,mert itt most jogi személyek ellen folyik eljárás és ezért kap a Barcelona büntetést (jogi személyként) és ezért néz ki úgy,hogy Rosell megússza a dolgot,pedig szerintem a spanyol törvények is lehetővé tennék,hogy jogi személy képviselője(elnök,ilyen-olyan igazgatók stb.) ellen is lehessen eljárni.Szépen lezárják a kis sztorit, tejelnek, mint a jóllakott csorda, de nem megy senki börtönbe, nem lesznek egyéb szankciók. Pedig ezt több ember, több érdekcsoport követte el, nem tudom, hogy kimeríti-e a szervezetbűnözés fogalmát (szerintem nem, de azért arra hajaz a dolog), ez elég komoly bűncselekmény volt a maga nemében, és pár millás bírság meg egy papíron létező "bűnösök" bélyeg igazából semmi nagy következményt nem von maga után. Félreértés ne essék, én nem a Barca első osztályból kizárását akarom, de valami szankciót csak kapjon már maga a klub is a pénzbírságon kívül, mert ez így vicc kategória. Rosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent.
A spanyol büntetőjogot nem ismerem,de nyilván az elkövetőket ott is hasonló módon definiálják a büntetőjogban mint nálunk,ebben az esetben pedig bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény nem lesz,de egy csoportos elkövetés mindenképp fent áll,ami a büntetés kiszabásakor ugyan úgy minősítő tényező kell,hogy legyen,szóval ha döntéskor ezt is figyelembe veszik,akkor súlyosabb büntetés lehet belőle(többet fizetnek), mintha a Barcelona csak egymaga trükközött volna a pénzekkel.
Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Sokan szerették volna (főleg mi Realosok ) ha kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból,de ilyen dolgokban a FIFA vagy az UEFA kellene,hogy döntsön és vizsgálatot indítson,akik eddig láthatóan nem nagyon foglalkoztak az üggyel, és sajnos szerintem már nem is fognak semmit tenni.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem itt max a legelvakultabb barca drukkerek hitték azt, hogy legális volt.Banana Joe ; a legfrissebb hírek szerint a Barca elkezdett takarítani Neymar és az apja után; a katalánok célja egyezségre jutni az ügyészséggel (ennek első lépése volt a megkésett tejelés 13,5 milla értékben az adóhatóság felé) megelőzve ezzel a Neymar család ellen irányuló esetleges eljárásokat, szankciókat, büntetéseket is e tekintetben; amennyiben az ügyvédeik sikerrel járnak, a katalán klubbal, mint jogi személlyel szemben adócsalás ügyében az eljárást is lezárná a Legfelsőbb Bíróság, persze az ítélet ettől függetlenül ott virítana feketén-fehéren, miszerint bűnösök voltak . Mindez persze nem érinti a Rosell és bandája (Spo.), valamint a brazil hatóságok előtt folyó eljárásokat Neymar papával szemben (Santos + DIS részéről), mivel azok ettől függetlenül továbbra is folytatódnak! Mindenesetre az El País szerint az egyezségi kísérlet keretében a Barca vezetés elismerte az adóbűncselekmény elkövetésének tényét és katonás tejelés, illetve a kellő díjfizetés (büntetés) ellenében lehetőség szerint szeretne elkerülni egy hosszan tartó, számukra kellemetlen tárgyalássorozatot! Ennyit arról, hogy minden f@sza, legális volt
De ez a szitu megint nem tetszik nekem. Ez már megint a színtiszta mosdatás. Ott van ugye Hoeness. Jön bevall mindent, egy csomó tárgyalása lesz, befizet egy rakat zsét, majd könnyen lehet, hogy pár évre börtönbe vonul. Na most a Barcánál mi lesz? Semmi. Szépen lezárják a kis sztorit, tejelnek, mint a jóllakott csorda, de nem megy senki börtönbe, nem lesznek egyéb szankciók. Pedig ezt több ember, több érdekcsoport követte el, nem tudom, hogy kimeríti-e a szervezetbűnözés fogalmát (szerintem nem, de azért arra hajaz a dolog), ez elég komoly bűncselekmény volt a maga nemében, és pár millás bírság meg egy papíron létező "bűnösök" bélyeg igazából semmi nagy következményt nem von maga után. Félreértés ne essék, én nem a Barca első osztályból kizárását akarom, de valami szankciót csak kapjon már maga a klub is a pénzbírságon kívül, mert ez így vicc kategória. Rosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent. Gyakorlatilag ott tartunk ezzel, hogy Neymar kicsit áron felül érkezett, meg belebukott egy unszimpatikus elnök, de igazából még így is a Barca járt jól, mert legalább övék Neymar. Egy olyan büntetés kellene, amit Neymar érkezése nem homályosítana el. Na az lenne igazságos. Persze tudom, hogy a jog megköti az ügyészek kezét, de azért mégis csak lehetne valamit kezdeni.
A legigazságosabb az lenne, hogy Neymar átigazolását érvénytelenítenék, de ez ugye már csak emberi jogok miatt sem lehetséges.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én kifejezetten örülök így utólag, hogy végignézhettem a Real Madrid mélyrepülését...14 éve vagyok Madrid szurkoló végignéztem ahogy a világ legjobb klubjából egy pofozógépet csináltak, láttam 5-0ás 4-0ás 6-2es megalázásokat, de úgy érzem ettől csak sokkal erősebben kötődtem a csapathoz, megtanultam ,hogy a foci nem csak a trófeákról szól meg a számokról, a dortmund elleni utolsó 10perc a mai napig számomra akkora energia bomba , hogy ezt el sem tudom mondani, akkor is ha nem jött össze végül.Örömömben majdnem bőgtem, egy kibekkelt kupadöntő láttán stb...Már régóta nem a focinak szurkolok, hanem a Real Madridnak, ha ez párosul szép focival nem bánom, de ha csúszva mászva rugdosódva győzünk akkor is ugyanolyan boldog vagyok.Úgy érzem ezekre a dolgokra szurkolói lélektan szempontjából szükség van,hogy majd ha eljön az aranykor akkor minél jobban megbecsüljem/megbecsüljük...Egyszerűen elkerülhetetlen dolgok ezek, hogy megtanuld, hogy valami nem csak fekete és fehér...Most a Barca szurkolókon lehet leginkább érezni, hogy ki mióta tart ki csapata mellett, aki mostanában csatlakozott azt az öngyilkosság kerülgeti, aki átélte az UEFA kupás korszakot az tapsol egyet ennek a kornak és a jövőbe tekint.Assault66 írta:Sziasztok!
Tudjátok az elmúlt pár évben nagyon sokat mérgelődtem és siránkoztam a csapatunk teljesítménye miatt, de mindig mellettük voltam. Nagyon nehéz évek voltak középiskola koli, fősuli koli... Mindenki "ős" Barcelona szurkoló volt. Elég sokszor éreztem azt, hogy beleverem a fejüket egy Dinho korszakot megelőző időszakot bemutató kis írásba Vegül ez elmaradt sajnos, de ami a legjobban fájt az az, hogy ők állították, hogy a Real a sátán mert játékosokat vesz, míg a Barcelona kineveli a világ legjobbjait... De most, most eljött az én időm! Bombaformában a keret és végre eljött az idő, hogy ők nem mernek a szemembe nézni amikor rájönnek, hogy hoppá igazolni kell. Hol vannak a saját nevelésű sztárok most? Igazolni? a Barcának? Ugyan már És először évek óta nyugodt vagyok. Mind a Bl meccsek alatt mind pedig a közelgő Barca elleni meccs miatt... Nem félek már
Ezeket a "kineveljük az aranylabdásokat" szlogeneket, meg tényleg csak az nyalta be aki most csatlakozott a labdarúgás vérkeringéséhez, sose volt így és nem is lesz, összejöttek most a dolgok Barcelonában, ahogy összejött 2szer Madridban, összejött az Ajaxban , Milánoban stb...Nem kell velük foglalkozni, én ilyenkor mindig teszek egy körkérdést nekik "imádott" klubjukról amin általában a többség elhasal, olyankor nagy lesz a csend ,hogy egy ReálMargitos többet tud a Barcáról mint ők...De egyébként sem kell soha mások véleményével foglalkozni, meg kell hallgatni az érveit ha meggyőzőek akkor egyetértesz, ha meg csak üres fecsegés legyen boldog ,hogy ő most megmondta a frankót.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
Banana Joe ; a legfrissebb hírek szerint a Barca elkezdett takarítani Neymar és az apja után; a katalánok célja egyezségre jutni az ügyészséggel (ennek első lépése volt a megkésett tejelés 13,5 milla értékben az adóhatóság felé) megelőzve ezzel a Neymar család ellen irányuló esetleges eljárásokat, szankciókat, büntetéseket is e tekintetben; amennyiben az ügyvédeik sikerrel járnak, a katalán klubbal, mint jogi személlyel szemben adócsalás ügyében az eljárást is lezárná a Legfelsőbb Bíróság, persze az ítélet ettől függetlenül ott virítana feketén-fehéren, miszerint bűnösök voltak . Mindez persze nem érinti a Rosell és bandája (Spo.), valamint a brazil hatóságok előtt folyó eljárásokat Neymar papával szemben (Santos + DIS részéről), mivel azok ettől függetlenül továbbra is folytatódnak! Mindenesetre az El País szerint az egyezségi kísérlet keretében a Barca vezetés elismerte az adóbűncselekmény elkövetésének tényét és katonás tejelés, illetve a kellő díjfizetés (büntetés) ellenében lehetőség szerint szeretne elkerülni egy hosszan tartó, számukra kellemetlen tárgyalássorozatot! Ennyit arról, hogy minden f@sza, legális volt.Neymar ügyével kapcsolatban van valami fejlemény? Nagyon csendesednek a dolgok, nem érdekel a büntetés csak az ára legyen hivatalos.
Óriási a tag.Kiss Ádám volt már?
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
Sziasztok!
Tudjátok az elmúlt pár évben nagyon sokat mérgelődtem és siránkoztam a csapatunk teljesítménye miatt, de mindig mellettük voltam. Nagyon nehéz évek voltak középiskola koli, fősuli koli... Mindenki "ős" Barcelona szurkoló volt. Elég sokszor éreztem azt, hogy beleverem a fejüket egy Dinho korszakot megelőző időszakot bemutató kis írásba Vegül ez elmaradt sajnos, de ami a legjobban fájt az az, hogy ők állították, hogy a Real a sátán mert játékosokat vesz, míg a Barcelona kineveli a világ legjobbjait... De most, most eljött az én időm! Bombaformában a keret és végre eljött az idő, hogy ők nem mernek a szemembe nézni amikor rájönnek, hogy hoppá igazolni kell. Hol vannak a saját nevelésű sztárok most? Igazolni? a Barcának? Ugyan már És először évek óta nyugodt vagyok. Mind a Bl meccsek alatt mind pedig a közelgő Barca elleni meccs miatt... Nem félek már
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Egyetértek, az a korszak amit most temetnek már 2012-ben véget ért amikor bajnokok lettünk...Az ,hogy csak most realizálódott az emberekben köszönhető a mítosznak is amit maguk körül kialakítottak, részben nekünk is a tavalyi évünk miatt stb stb...Tavalyi barca is ilyen erőt képviselt kb szerintem(legalábbis nem sokkal erősebbet), csak akkor Messi formában volt és mindig befoltozta gyorsan a problémákat a góljaival...A vezetőségük reagált rosszul, most szerintem óriási szarban vannak mert nincs keret a frissítésre, megújúlásra...nyáron max egy khv+Ter stegen és pár ifjonc fér bele, egyszerűen nem fér bele nekik hogy kirakják a kerékkötőket (Xavi és társai)...és akkor még az edző kérdésről nem is beszéltünk+botrányok a klub körül...van itt minden kéremszépen
Szóval itt az ajtó ablak ziccer ,hogy helyre állítsuk a világ rendjét, ha elbénázzuk meg is érdemeljük.
Szóval itt az ajtó ablak ziccer ,hogy helyre állítsuk a világ rendjét, ha elbénázzuk meg is érdemeljük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
Én meg azt mondom, hogy a 2011/2012-es szezonban az elbukott bajnoksággal, a Chelsea elleni kieséssel és Guardiola távozásával (a spanyol Kupával a zsebben) már akkor vége volt annak a korszaknak! Csak a Mou féle Madridtól kaptak még egy ajándék évet spanyol fronton, akik szó szerint tökön szúrták, rúgták magukat egy "öngóllal" ...Igazából én sokkal előbbre predesztináltam ezt a szétesést. Én már azon megvoltam lepődve, hogy a 2011-2012-es szezonra nem értetek el erre a szintre. Ez így elég hosszú regnálás volt, más hasonló csapatok 1-2 év alatt szétestek a nagy sikerek után, ti meg 5 évig húztátok a szétesést, még akkor is, ha tavaly már nagyon nem stimmelt sok minden.
Kb.; a tavalyi Barca már csak a híresen jó kezdésének és a szezon első felének köszönhetően húzhatta be a 2013-as bajnoki serleget! Olyan előnyt adtunk nekik tavaly pár hét alatt, ahonnan már képtelenség volt visszajönni és ami bőven kitartott a szezon végéig; dühítő az az igazság!..és legyünk őszinték, a tavalyi Tito féle bénázás is annak köszönhette a bajnoki címet, hogy a Mou féle Real már ősszel darabjaira hullott...De azt a bajnokságot az erőviszonyok alapján a Real Madridnak kellett volna nyerni.
RealMadrid
RealMadrid
- madridronie
-->kifejtenéd?
+ várd meg míg az oldal betölti a twittelők képeit, magukért beszélnek!Kerlon!
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta. Csak érzi a törődést kicsit
RealMadrid
RealMadrid
Ünnepli itt valaki a triplázást?kiki. írta:de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást.
- dzsi91
Én nem ünneplek semmit és én soha egy percig nem kérdőjeleztem meg Ancelottit...kiki. írta:Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják. Majd május végén lehet értékelni, de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást. Főleg hogy nem olyan rég még sírtatok Ancelotti miatt.dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
két barcás veszekszik egy madridista fórumon mert a csapatuk egy nagy szar
felbecsülhetetlen.
Valószinüleg bajnokok már nem leszünk, de egy kupa + BL győzelem szezonnal nagyon boldog lennék. Bár a BL-el kapcsolatba néha az az érzésem, hogy itt mindenkinek addig tartanak majd az álmok, ameddig össze nem kerülnek a Bayernnel.
Egyszerűen csak mint minden jóérzésű madridistát örömmel tölt el Xavi értetlen tekintetét nézni hétről hétre
A triplázás még nagyon messze van, de az irány az jó.
A Bayern legyőzhetetlen mítosza meg mármár Barcelonai magasságokban van...A barcánál is ez volt a kulcs,hogy mindenki összeszarta magát, aztán előbb utóbb csak Kiderült ,hogy mint mindenki verhetőek, jó lenne a bajorokkal nem ugyanebbe a hibába esni.