Na ezen igazodjon el valaki. A Santos veice presidenteje lenyilatkozza hogy Neymar a Barcaban folytatja, aztan a valogatott edzoje is.... Erre jon Neymar, es....CS0ki írta:Neymar meg lenyilatkozta újra, hogy marad 2014-ig a Santosban.
Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Kommentáld a híreket
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
és még mellé azt is hozzáteszi, hogy mou kitölti a szerződését, mert mindenki mögötte áll.Galacticos írta:vagy bejelenti hogy ronaldoval és az ügynökével nem sikerült megegyezni, és idén kénytelen eladni.
ez is egy lehetőség.
Én sem hoznám Tevezt.Túl sok benne a kockázat.Tevez: sokszor szóba került itt a fórumon... Nem lenne rossz, de nekem túl balhés, és szerintem ő már nem motivált, csak a pénzért csinálja az egészet. 2-3 évvel ezelőtt még hoztam volna, mert a tudása megvolt (megvan), csak ha nem akar megdolgozni az eredményekért, akkor csak egy újabb rendbomlasztó egyén lesz, akivel az edzőnek egoharcot kell vívnia. Ráadásul a kora is arra sarkall, hogy ne akarjam őt itt látni.
Neymar meg lenyilatkozta újra, hogy marad 2014-ig a Santosban.
- Galacticos
vagy bejelenti hogy ronaldoval és az ügynökével nem sikerült megegyezni, és idén kénytelen eladni.
ez is egy lehetőség.
ez is egy lehetőség.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, Videoton FC
Akkor aludnék jól, ha Mourinho menesztését, és Laudrup érkezését a helyére közölnék Perezék, meg valami tervet a nyári igazolásokkal kapcsolatban, hogy mire számítsunk és mire ne
¡Gracias Raúl! http://www.youtube.com/watch?v=npS093rBZ7A
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.
Hattrick: Videoton BK
Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.
Hattrick: Videoton BK
Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1 Ez annyira nagy butaság lenne a Real részéről, hogy teljesen kizártnak tartom. Ha mondjuk Carvajal beint, az egy másik szitu, de én remélem, hogy nem.'shutterisland írta:lichsteinert még inkább a lazioban láttam többet, igazi melós szélsőhátvéd.
nem mondom, hogy rossz, vagy hogy nem hasznos egy ilyen játékos, de egy real madridban (főleg a kezdőben) nem tudom elképzelni.
Higuért vagy adnak 30 millát, vagy Pogbát, vagy Vidalt és mi adunk némi casht. Mást én nem fogadnék el.
Tevez: sokszor szóba került itt a fórumon... Nem lenne rossz, de nekem túl balhés, és szerintem ő már nem motivált, csak a pénzért csinálja az egészet. 2-3 évvel ezelőtt még hoztam volna, mert a tudása megvolt (megvan), csak ha nem akar megdolgozni az eredményekért, akkor csak egy újabb rendbomlasztó egyén lesz, akivel az edzőnek egoharcot kell vívnia. Ráadásul a kora is arra sarkall, hogy ne akarjam őt itt látni.
Itt az ideje. Új edző ma még szerintem nem lesz. Majd csak 2 hét múlva. Addig vagy Mou befejezi, vagy Toril...Akkor ma hivatalosan elköszönünk Mourinhotól...
Eladtuk annyiért, illetve ha később eladják, akkor miénk az 50%-a. Ha éppenséggel nekünk adják el, akkor is így van. Mintha átutalnánk nekik 20 milliót, ők meg visszautalnak 10-et.Garay nekünk nem olcsóbb? 5,5 fizettek anno nekünk. Vagy szokásos rossz üzlet?
Akkor ma hivatalosan elköszönünk Mourinhotól...
- sonic
Hogyhogy nem 200 millio font?mohaola írta:kivásárlási ára 60 millió euró lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lichsteinert még inkább a lazioban láttam többet, igazi melós szélsőhátvéd.
nem mondom, hogy rossz, vagy hogy nem hasznos egy ilyen játékos, de egy real madridban (főleg a kezdőben) nem tudom elképzelni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. május 20., hétfő 18:50-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Mou távozását szerintem tuti bejelentik!Az új edzőt is jó lenne de azt nem hiszem, hogy most fogják!
Lichsteiner pedig jó lenne csak ha Carvajal jön akkor felesleges szerintem...
Lichsteiner pedig jó lenne csak ha Carvajal jön akkor felesleges szerintem...
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha minden igaz akkor Perez Mourinho távozását fogja bejelenteni ami június 1 én lesz esedékes, valamint a választásokról fog szót ejteni.
Angol értesülések szerint Bale hosszabbítani fog a Tottenham-al, évi 7,5 millió eurót fog keresni, kivásárlási ára 60 millió euró lesz.
Angol értesülések szerint Bale hosszabbítani fog a Tottenham-al, évi 7,5 millió eurót fog keresni, kivásárlási ára 60 millió euró lesz.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
Minél előbb annál jobb. Az új edzőnek lesz ideje tervezni, bővíteni a játékoskeretet. Sajnos sanszos, hogy Carlo jön ide.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bejelentik a Neymar+Bale+Falcao pakkot..
Amúgy remélem már ma megtudjuk az utód nevét.
Amúgy remélem már ma megtudjuk az utód nevét.
- sonic
Mondjuk ez lehet sokminden, de eselyes hogy bejelentik hogy jovore mar nem Mourinho lesz a Real edzoje. Nincs jelentosege, ezt mar mindenki tudja. Ami lenyeges az inkabb az hogy ki lesz helyette... Es jo lenne ha minel elobb kineveznek es elkezdenek tervezni a nyarat.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Akkor én holnap nem kell suliba menyjekMonkey írta:Bejelentik Mourinho szerződészhoszabítását!MA ESTE 20:00 órától a Real Madridnál, Florentino Pérez elnök sajtótájékoztatót tart.
Az eseményt élőben követhetitek a Real Madrid hivatalos honlapján: http://www.realmadrid.com
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az a baj, h a Juve is ebben gondolkodik. Szerintuk is konnyebb lenne megszerezniuk Tevezt mint Higut. Az utobbit kellene vmelyik uj gazdag klubra raeroltetni, mert ugy nezki a Juvesok nagyon dorzsoltek es nem fognak megvenni egy letszam folottive valt jatekost nagypenzert.... es nem fognak adni erte ertelmes playat.(liktestajner nem az)ericco írta:Ami Higuaín pótlását illeti, ha nem sikerül elhozni Neymart (nem fog sikerülni), és egy Agüero szintű csatárt sem, esetleg Bale is beint, akkor mindenképp elgondolkodnék Tevezen. Egy év van hátra a szerződéséből, boldogtalan Manchesterben. Madrid sokkal közelebb áll a kultúrájához, ide talán a család is követné. Nem nagy rizikó, mivel sok pénzt nem kérhet érte a City, és talán maga a játékos is beéri kevesebb fizuval. Képességei megkérdőjelezhetetlenek, ha sikerülne újra rendbe rakni fejben, csak nyerhetünk vele. Ha befürdünk, ez van. Továbbadjuk a Milannak még olcsóbbért, mint vettük és kész. Minimális veszteséggel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Bejelentik Mourinho szerződészhoszabítását!MA ESTE 20:00 órától a Real Madridnál, Florentino Pérez elnök sajtótájékoztatót tart.
Az eseményt élőben követhetitek a Real Madrid hivatalos honlapján: www.realmadrid.com
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pérez papa ma este 8-kor sajtótájékoztatót ad.
Rekordösszegért megvesszük...
ÚJVÁRI JOCIT.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nagy valószinűséggel ő elmegy Monacoba,és azt a fizetést,amit a hercegségben,azt itt nem igen tudnák neki garantálni.ericco írta:Ami Higuaín pótlását illeti, ha nem sikerül elhozni Neymart (nem fog sikerülni), és egy Agüero szintű csatárt sem, esetleg Bale is beint, akkor mindenképp elgondolkodnék Tevezen. Egy év van hátra a szerződéséből, boldogtalan Manchesterben. Madrid sokkal közelebb áll a kultúrájához, ide talán a család is követné. Nem nagy rizikó, mivel sok pénzt nem kérhet érte a City, és talán maga a játékos is beéri kevesebb fizuval. Képességei megkérdőjelezhetetlenek, ha sikerülne újra rendbe rakni fejben, csak nyerhetünk vele. Ha befürdünk, ez van. Továbbadjuk a Milannak még olcsóbbért, mint vettük és kész. Minimális veszteséggel.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Pérez papa ma este 8-kor sajtótájékoztatót ad. Lehet majd valahol nézni???