a trollfootball már lefordította.adamzz írta:Már megy. Forditás mikor lesz látható?
BREAKING: Real Madrid confirm that Jose Mourinho is leaving at the end of this season!
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 20., hétfő 20:13
a trollfootball már lefordította.adamzz írta:Már megy. Forditás mikor lesz látható?
BREAKING: Real Madrid confirm that Jose Mourinho is leaving at the end of this season!
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 20., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 20., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 20., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. május 20., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 20., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: Press » 2013. május 20., hétfő 19:57
hát nyilván de valljuk be, Perez nem bukott meg, szóval nagyon kevés az esélye annak, hogy most holnap jelentkezik valaki és ezerrel belehúz a kampányba és megnyeri.. Perez nagyon nyugodtan intézheti abban a 15 napban is, hogy jöjjön Wenger. Mert ha nekem idehozza Andzselót.......madridronie írta:Az egy dolog; a 15 napos időszak viszont a jelöltállítás időszaka, amit bizony mindenképp ki kell várni, mint ahogy tették azt 2009-ben is!
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. május 20., hétfő 19:53
Anthony írta:Biztos én vagyok a hülye, de ha az Arsenal felajánlotta a 25-öt, akkor a Juve vajon hogy gondolta azt, hogy ők kevesebbet ajánlanak és mégis ők lesznek a befutók? Licitáljatok rá genyó
Erre apellálnak, valószínűleg.Higuaín azt mondta, ő személy szerint szívesen a tornióiakhoz szerződne
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 20., hétfő 19:52
Az egy dolog; a 15 napos időszak viszont a jelöltállítás időszaka, amit bizony mindenképp ki kell várni, mint ahogy tették azt 2009-ben is!jelenleg nincs más jelölt, uh marad ő
És valószínűleg dolgoznak is, én csak a bejelentésekre gondoltam! :ĐDe addig ő a regnáló elnök. És ha tuti befutó, akkor teljesen nyugodtan dolgozhatnak az átigazolásokon. Sőt, a háttérben akkor is, ha nem szabadna
Egyre inkább úgy tűnik, hogy abban az előszerzésedben a Santos egyáltalán nem szerepel és a korábban szóban forgó 42 milla (mint ahogy annak az első részlete is --> 10 milla, amiből apuci a jachtját vette) csak és kizárólag Neymart és az apját illeti (amennyiben természetesen az átigazolás megvalósul) quasi egy nagyon drága aláírási (de mondjuk inkább kenő) pénz gyanánt!Jó eséllyel az előszerződésben le van fixálva egy összeg, amelyet a Santos mindenképp megkap. Csak hát most már elég világos, hogy messze nem tökéletes.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 20., hétfő 19:50
Biztos én vagyok a hülye, de ha az Arsenal felajánlotta a 25-öt, akkor a Juve vajon hogy gondolta azt, hogy ők kevesebbet ajánlanak és mégis ők lesznek a befutók? Licitáljatok rá genyóA Juventus az Arsenal gárdájával verseng Gonzalo Higuaín kegyeiért. A Tuttosport szerint a Juventus csökkentené a Real 25 milliós árcéduláját az argentinért, tudatában annak, hogy az Arsenal már megadta a Real által kért árat.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. május 20., hétfő 19:47
jelenleg nincs más jelölt, uh marad őericco írta:egy 15 napos (választási) időszakot így is-úgyis kénytelen kivárni az elnök az újbóli beiktatásához! Minden más, egyéb csak ezt követően várható a csapatnál!
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 20., hétfő 19:35
De addig ő a regnáló elnök. És ha tuti befutó, akkor teljesen nyugodtan dolgozhatnak az átigazolásokon. Sőt, a háttérben akkor is, ha nem szabadnaegy 15 napos (választási) időszakot így is-úgyis kénytelen kivárni az elnök az újbóli beiktatásához! Minden más, egyéb csak ezt követően várható a csapatnál!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 20., hétfő 19:30
Előbbi csak sanszos még; utóbbi viszont nagyon valószínű! Egyébként június közepéig nem nagyon kell várni semmi extrát --> a bajnokság június elsején véget ér; nagy valószínűséggel a választásokat is csak azt követő nap(ok)ra írják ki, ami hiába lesz csak formalitás; egy 15 napos (választási) időszakot így is-úgyis kénytelen kivárni az elnök az újbóli beiktatásához! Minden más, egyéb csak ezt követően várható a csapatnál!Ha minden igaz akkor Perez Mourinho távozását fogja bejelenteni ami június 1 én lesz esedékes, valamint a választásokról fog szót ejteni.
Neymar meg lenyilatkozta újra, hogy marad 2014-ig a Santosban.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na ezen igazodjon el valaki. A Santos veice presidenteje lenyilatkozza hogy Neymar a Barcaban folytatja, aztan a valogatott edzoje is.... Erre jon Neymar, es....
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. május 20., hétfő 19:28
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 20., hétfő 19:27
Jó eséllyel az előszerződésben le van fixálva egy összeg, amelyet a Santos mindenképp megkap. Csak hát most már elég világos, hogy messze nem tökéletes. A Barca hagyott magának egy kiskaput, amit ki is használ, a Santost pedig sikerült sarokba szorítania. Persze ehhez kellett a brazil, és az apuka hathatós segítsége is.sonic írta:De aztan ha ingyen elmegy 1 ev mulva a Santosbol, akkor en kajak lehidalok.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 19:14
De aztan ha ingyen elmegy 1 ev mulva a Santosbol, akkor en kajak lehidalok.CS0ki írta:Szerintem régóta nem az a kérdés, hogy hova igazol, hanem hogy mikor. És Neymar mindig is azt mondta, hogy 2014, meg nincs itt még az idő.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 20., hétfő 19:10
Szerintem régóta nem az a kérdés, hogy hova igazol, hanem hogy mikor. És Neymar mindig is azt mondta, hogy 2014, meg nincs itt még az idő.Na ezen igazodjon el valaki. A Santos veice presidenteje lenyilatkozza hogy Neymar a Barcaban folytatja, aztan a valogatott edzoje is.... Erre jon Neymar, es....
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem