Egyeseknél ez a menő...a Song is nagykirály, amiért a kertészgatyát öltönnyel hord...Géci írta:Számomra meg a leg ellenszenvesebb játékosok egyike... Rosszul vagyok az ilyen páváktól...
Hiányozni fog abból az öltözőből Puyol nagyon.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 17:47
Egyeseknél ez a menő...a Song is nagykirály, amiért a kertészgatyát öltönnyel hord...Géci írta:Számomra meg a leg ellenszenvesebb játékosok egyike... Rosszul vagyok az ilyen páváktól...
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. március 13., csütörtök 17:47
Te csak az ilyentől, én az összestől.Géci írta:Rosszul vagyok az ilyen páváktól...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 17:14
Szerintem ne kérdezősködj felfelé'shutterisland írta:csak kérdezem, hogy mikor múltkor én is beraktam, hogy gitározik, az miért lett fél percen belül törölve, ha nem számít off-nak ?
amúgy legnagyobb forma.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 13., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 16:45
HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 13., csütörtök 6:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 13., csütörtök 0:18
Dééézsááávűűűűűű, tavaly kikaptak Milánóban mindenki temette őket, visszavágón nyertek megint ők voltak a világ legjobbjai aztán jött megint az értetlen nézés a továbbiakban.Szerintem Dani Alves "gólöröméből" le lehet szűrni mik a vélemények a kritikákról a barca öltözőjében és ez szerintem egyáltalán nem bíztató(mármint számunkra az ).gkovi írta:Azért gyorsan változik egy-két barcás véleménye. Pár napja még lecserélték volna a fél csapatot, most meg olyanokkal jönnek, hogy nekik csak a Bayern lehet az ellenfelük a BL-ben, és nem mondanák esélyesebbnek a Bayernt. Fel nem foghatom tavalyi 0-7 után, hogy mondhatnak ilyet.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 13., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 23:21
Akkor Ancelotti-t nyilvánosan kikiálthatjuk az év idiótájának...Erősebbek vagyunk, 4pont előny, hazai pálya, ha nem az lesz a cél ,hogy minél több gólt rúgjunk én többet nem jövök.De hiszem ,hogy Ancelotti tanúlt a múltkoriból, egyszerűen jobbak vagyunk és ennek ki kell jönnie, nem szabad variálni.A barca fel fogja szívni magát nagyon, de mi keményebben feltudjuk magunkat szívni, jó lenne ha most nem várnánk addig amíg ég a ház.fringsquad írta: én most kezdtem el félni a classicotól. mi lesz, ha mi is ezt fogjuk csinálni? mi lesz ha neki állunk buzizni? úgy érzem, hogy ugyan ez lesz a kimenetele, mint most a city ellen.. ezek felszívják magukat, vért izzadnak. mi meg...mi rá ülünk arra a 4 pont előnyre, kiállunk mou féle taktikával, h osztjólesz az iksz is.. vagy ancelotti most talál ki új taktikát.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 12., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 12., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. március 12., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. március 12., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 12., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 12., szerda 19:57
Na ez mellett nem tudok csak úgy elmenni. Röhejes, de komolyan mondom. Tipikus védekezés, szar van az udvarom közepén akkor azzal védekezek, hogy biztos a másikén is van.csababarca írta:Én meg nem hiszem el,hogy Bale annyi volt amennyi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 19:31
Wenger Guardiola előtt van, Egervári lenyomta Blanc-t és van Gaalt isdzsi91 írta:Hát valamelyik világnak biztos a legjobb edzője de nem ennek az hótziherRealista24 írta:ON: ha már Tata a téma.
A http://www.coachworldranking.com/ szerint jelenleg Tata a világ legjobb edzője, második Carlo, harmadik Simeone.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. március 12., szerda 19:30
Jah, amit elcsaltak...Realista24 írta:17/18 millió.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 19:30
Hát valamelyik világnak biztos a legjobb edzője de nem ennek az hótziherRealista24 írta:ON: ha már Tata a téma.
A http://www.coachworldranking.com/ szerint jelenleg Tata a világ legjobb edzője, második Carlo, harmadik Simeone.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 19:26
17/18 millió.Mennyi volt Neymar?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem