Raphael Varane
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Raphael Varane - 2
remélem, hogy holnap az Elche ellen már kap pár percet...jól jönne a hétvégi derbire a higgadtsága és a precizitása
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ___Samy___
nagyon kellene már játszania, ezek a védelemből felépített támadások se ramosnak, se pepének nem mennek, ívelgetést meg nem akarok már látni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marca hozott ma le 1 cikket, hogy lehet, hogy a Getafe ellen játszhat már.dannen írta:tudunk róla valamit mikor épül fel kb.? nagyon hiányzik
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remélem hogy még erősödik,úgyértem inszalagok,csontok,izmok,stb....még nem alakult ki sztm a genetika....de javítsatok ki,mert nem vagyok ebben jártas...
Megfelelő edzésmunkával,remélhetően ezek a sérülések kiküszöbölhetőek...szurkolok neki,mert Ronaldo meg Modric melkett az alőző szezonba,talàn csak ő volt még,aki odarakta magát,ahogy kell.Marcelo is talán,míg meg nem sérült,de aztán kicsit elengedte magát sulyban...
Megfelelő edzésmunkával,remélhetően ezek a sérülések kiküszöbölhetőek...szurkolok neki,mert Ronaldo meg Modric melkett az alőző szezonba,talàn csak ő volt még,aki odarakta magát,ahogy kell.Marcelo is talán,míg meg nem sérült,de aztán kicsit elengedte magát sulyban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az alkata sajna ilyen, elég kötött (vagy mi) izomzata van, látszik ahogy fut... reméljük minden rendbe jön, leszarom ha fél évet nem játszik, csak legyen egészséges.
Remélem nem lesz jellemző nála, hogy gyakran lesérül, mert az nem annyira tetszetős...Ramosnak egy nagyon fontos erénye, hogy az a faszi tényleg acélból van, 9 év alatt gyakorlatilag alig volt sérült, játszotta az évi 60 meccseket. Varane azért 1-2szer már megsérült úgy, hogy nem nyomta egymás után a meccseket. Jó lenne, ha nem lenne ebből rendszer.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kár, hogy nem úgy alakul a felépülése, mint ahogy azt szerettük volna. Egy meccse sincs az előszezonban, és még mindig speciális edzésmunkát végez. Reméljük, már nincs messze a teljes felépülése.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vagyis az egyik legjobbal......thiago silva is tanár,de pepe és ramos a két legjobb.Ők 3an a legjobbak jelenleg.Úszómester írta:Azért Ramos-sal sem rossz .
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
laza volt, azt mondta gondolkodik rajta, aztán letette a telót...a tesója meg lehülyézteAz lehetett az igazán durva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- bzsk
- Kedvenc játékosaid: CR7, Varane, Guti, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, MKB Veszprém
És amikor az érettségije napján hívta fel Zidane, hogy szeretné, ha a Real Madridba igazolna? Az lehetett az igazán durva.raul0791 írta:milyen kemény érzés lehet Varane-nak az, hogy kispöcsként nézte otthon valószínűleg a 2002-es BL döntőt, és ott aki a győztes gólt rúgta, Ő most az egyik edzője, tőle tanulhat. Fantasztikus érzés lehet.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
milyen kemény érzés lehet Varane-nak az, hogy kispöcsként nézte otthon valószínűleg a 2002-es BL döntőt, és ott aki a győztes gólt rúgta, Ő most az egyik edzője, tőle tanulhat. Fantasztikus érzés lehet. Én legbelül nagyon azt érzem, hogy Zidane, mint edző übersikeres lesz, remélem Ancelotti helyét majd Ő veszi át valamikor.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Itt lehet szavazni: http://www.goal.com/en/news/2466/goalco ... the-seasonAnthony írta:Varane vezeti eddig a goal.com szavazását arról, hogy ki volt a szezon legjobb védője
Vertonghenre ment a voks.
Amúgy az mi, hogy Barzagli áll a második helyen?
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Azért Ramos-sal sem rossz .
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Varane vezeti eddig a goal.com szavazását arról, hogy ki volt a szezon legjobb védője
(képzeljük el egy percre Thiago Silvával párban)
(képzeljük el egy percre Thiago Silvával párban)
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Örülök,hogy egy Barca-drukker így is tudja látni a dolgokat
Nekem a tesóm elvakult Barcás...Ő jött mindig azzal,hogy na mi van,mit csinált Varane,semmit se ér. Mondom persze,de 19 évesen a Barca ellen lehozott hibátlan meccseket. És akkor ő is jött a Messi ennyit meg annyit lőtt cuccal. De hát kérem szépen. A két ember posztja teljesen más.
Nekem a tesóm elvakult Barcás...Ő jött mindig azzal,hogy na mi van,mit csinált Varane,semmit se ér. Mondom persze,de 19 évesen a Barca ellen lehozott hibátlan meccseket. És akkor ő is jött a Messi ennyit meg annyit lőtt cuccal. De hát kérem szépen. A két ember posztja teljesen más.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pont mostanában került szóba a túloldali Barça-Real topikban Varane, jött egy gyerek azzal, hogy Varane mennyire túl van értékelve, volt két jó meccse a szezonban, blablabla, lehet, hogy még csak 19, de Messi ilyen idősen már mesterhármast lőtt a Realnak (érvelés befigyel)...
Erre szinte azonnal jöttek jó néhányan (köztük én is), akik ellenben dicsérték Varane teljesítményét, azt, hogy fiatal kora ellenére mennyire magabiztosan és jól tudott játszani idén a legmagasabb szinten is.
Szóval szerintem mi, barçások talán őt ismerjük el leginkább. Én személy szerint szívesen látnám nálunk is, de azt hiszem, ez nem meglepő. :-)
Alázatos, tisztességes, szimpatikus srácnak tűnik, ha elkerülik a komolyabb sérülések, biztos vagyok benne, hogy a Madrid oszlopa, kulcsembere lesz még 15 évig legalább, és remélem, José távozása után ő lesz az új Barça-Real kapcsolat kialakulásának egyik alapköve, azé a kapcsolaté, amelyre a mostaninál remélhetőleg sokkal kevesebb ellenségeskedés lesz jellemző, mind a pályán, mind azon kívül.
Varane=Hierro 2. (Nagyon imádtam azt az embert.)
Erre szinte azonnal jöttek jó néhányan (köztük én is), akik ellenben dicsérték Varane teljesítményét, azt, hogy fiatal kora ellenére mennyire magabiztosan és jól tudott játszani idén a legmagasabb szinten is.
Szóval szerintem mi, barçások talán őt ismerjük el leginkább. Én személy szerint szívesen látnám nálunk is, de azt hiszem, ez nem meglepő. :-)
Alázatos, tisztességes, szimpatikus srácnak tűnik, ha elkerülik a komolyabb sérülések, biztos vagyok benne, hogy a Madrid oszlopa, kulcsembere lesz még 15 évig legalább, és remélem, José távozása után ő lesz az új Barça-Real kapcsolat kialakulásának egyik alapköve, azé a kapcsolaté, amelyre a mostaninál remélhetőleg sokkal kevesebb ellenségeskedés lesz jellemző, mind a pályán, mind azon kívül.
Varane=Hierro 2. (Nagyon imádtam azt az embert.)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kacsaAngol lapok szerint José Mourinho szeretné magával vinni Raphael Varanet a Chelseahez. A fiatal francia védő az elmúlt hetekben térdműtéten esett át, szerződése 2017 júniusáig szól, és kivásárlási ára 30 millió euró. A vezetőség ezt szeretné meghosszabbítani, és természetesen szeretné sokszorosára emelni a kivásárlási árát.
tudja Mou is, hogy Varane érinthetetlen lett
#whatisyourexcuse
Rá kell vasalni a 1000 millió eurós kivásárlási árat, nincs mese.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ő lett az év felfedezettje és talán ő az egyetlen pozitívumunk az idényre. Hala Varane!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Maci
- Kedvenc játékosaid: casillas*cr7*ramos
- Kedvenc csapatod: *real madrid*
Azért a kis francia is nagyon hiányzott onnan Ramos mellől, bár tény, ha a helyzeteinket értékesítjük, akkor nincs miről beszélni :-)