Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
VanillaSky

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 14., péntek 20:35

Én nem hiszek az ilyen "minden ember egyenlő" és hasonló maszlagokban, az emberek egyenjogúsítását a másik kárára is elvetem, DE magyarázza már el valaki, hogy hogy lehet 27.2 millió euro ADÓt be nem fizetni? Az nem két túrórudi meg egy 6os sör ára.

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 14., péntek 19:57

Különösebben nem hinném, hogy ezt a BM meg fogja érezni, lemondott jön egy másik elnök. A pénz nem az elnöknél van, mint a City,Chelsea,Psg kluboknál, hanem a klub maga csinálja a gazdaságát. Szóval ettől függetlenül is lazán fognak tudni igazolni akár 50-60-100 millió eurókért is játékost.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 14., péntek 19:28

sztem csak tele lett a fasza az asszonnyal meg a kamaszodó ribanc gyerekeivel, gondolta elmegy egy hosszút pihenni :lol:
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 14., péntek 19:25

Mindig is utáltam ezt a fazont, tipikus nagyképű német gyökér volt. Kár, hogy csak ilyen luxusbörtönbe küldik, párszor felvetethetnék vele a szappant.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 14., péntek 19:00

madridronie írta:
3,5 év letöltendőt kapott első fokon, de még nem jogerős.
Immár az; az ügyvédjének kiadta, hogy nincs fellebbezés és letölti a börtönbüntetést, emellett azonnali hatállyal lemondott az elnöki posztjáról! :coffee:
Akkor most el lehet kezdeni gondolkodni, hogy vajon mennyi pénze van meg itt-ott :lol: csak ugy, fellebbezés nelkul nem vállalta volna be. Na de sebaj, irány egy luxuscella, aztán fele időben szabadul gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 15:02

3,5 év letöltendőt kapott első fokon, de még nem jogerős.
Immár az; az ügyvédjének kiadta, hogy nincs fellebbezés és letölti a börtönbüntetést, emellett azonnali hatállyal lemondott az elnöki posztjáról! :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 16:13

Továbbra sem fogom fel ezt az egészet. Mi a bánatért kellett ekkorát kockáztatni... Csalódtam benne. Legalábbis mint magánemberben mindenképpen.
Pénz, hatalom, mohóság.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 13., csütörtök 16:04

Na akkor jövök az infókkal:
3,5 év letöltendőt kapott első fokon, de még nem jogerős. Egy hétig tud fellebbezni ez ellen. Amennyiben másodfokra emelkedik az ügy, elképzelhető, hogy fél évet kell várni az újabb tárgyalásra.

A bíróság nem vette figyelembe az önfeljelentést, mondván, hogy a Stern cikke nélkül ez nem következett volna be.
Az első hírek pár millióról szóltak, amely után 18 millióról érkezett beismerő vallomás, de végül közel 28 millió euróról van szó.
Németországban ilyen jellegű ügyeknél csak akkor lehet felfüggesztettet kérni, ha az ítélet maximum 2 év.
A védelemnek arra kell törekednie, ha el akarja kerülni a börtön büntetést, hogy meggyőze a bíróságot, az önfeljelentésről. (Ez akkor számít ha a hatóságok tőle szereznek elsőként tudomást az adócsalásról. Elviekben viszont már ott volt a neve a listán mielőtt feljelentést tett volna maga ellen.)
Ha azt figyelembe veszik akkor az ítélet máris enyhül, és ezáltal lehet belőle házi őrizet vagy felfüggesztett börtönbüntetés.
Mindez persze kártérítés stb. mellet.

Továbbra sem fogom fel ezt az egészet. Mi a bánatért kellett ekkorát kockáztatni... Csalódtam benne. Legalábbis mint magánemberben mindenképpen.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 15:44

Jó, forintban gondoltam, 18 millió euróról szólnak a hírek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 15:41

Kerlon írta:
VanillaSky írta:Letöltendőt? :ozil:
Milliárdokat sikkasztott... Kenőpénzzel úgy is elkerüli a dutyit.
Milliárdokról azért nincs szó, legalábbis euróban. Nem hinném, hogy el tudja kerülni. Első fokú ítéletnek megkapta ezt, szerintem legjobb esetben 1,5-2 évet kap, szabadul 1 év múlva felfüggesztettel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 15:38

Milliárdokat sikkasztott... Kenőpénzzel úgy is elkerüli a dutyit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. március 13., csütörtök 15:21

Amely csapatoknak Guardiola az edzője, ott mindig vannak adócsalók? :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 13., csütörtök 15:13

Rossel, Hoeness....Pár hete még nagy volt a szájuk, most meg.... :lol:

GG
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 15:00

Igen, az ügyész 5,5-et kért. 1 hétig lehet fellebbezni, még nem jogerős.
Az ügyészség öt és fél éves börtönbüntetést kért Hoenessre, akinek ügyvédje, Hanns W. Feigen felfüggesztett büntetést kért, illetve a Bayern-elnök ellen kiadott elfogatóparancs felfüggesztését is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 13., csütörtök 14:56

Letöltendőt? :ozil:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 14:52

Bayern: Hoeness 3 és fél év börtönbüntetést kapott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 10., hétfő 20:35

Azt viszont azért hangsúlyozom, nehogy összemosódjék a kettő, hogy ennek a pénznek nincs köze a Bayern Münchenhez.
Én sem ebben az összefüggésben nyilatkoztam róla. Viszont, mint Bayern elnök nem kevésszer osztotta az igét arról, hogy átlátható szerződések szükségesek a labdarúgás világába - ami elvárható is lenne - ezalatt meg otthon milliárdos összegekben rakosgatta ide-oda a pénzecskéjét. Így pedig bőven feltételezhető, hogy nem csak magánemberként szeret a zavarosban halászni, hanem munkaadóként is. Amúgy Hoeneß kívül volt még valami Bayern vezérnek valami stiklije, nem? Luxuskarórákkal, ha jól emlékszem. :) (persze Perezéket sem kell félteni, de a magas lóról való pofázás utáni lebukásnál kevés dolgot rühellek jobban)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 10., hétfő 19:27

mia san mia írta:Én azt nem értem, hogy egy ilyen ember mint Uli miért megy bele ilyen dolgokba.
Ott van egy jól működő társaságban, ahol most kezdenek jönni az eredmények, de 2003- és 2009 közütt sem hiszem, hogy szarul keresett volna. A világ egyik legnagyobb klubjának az elnöke...
Erre félretesz egy számlára pénzt ami után nem adózik, hogy játszadozhasson vele és hazardírozzon egyet ?! Mert nekem a szavaiból kb ez jött le, hogy ezzel a pénzzel szórakozott nyilván a komoly haszon érdekében. Én sem vagyok szent és nyilván sosem lesz ennyi pénzem uh. ez az érzés biztos nem fog kerülgetni majd, de nem érem fel ésszel miért ennyire mohók azok az emberek akik ilyen pozícióban vannak.

Azt viszont azért hangsúlyozom, nehogy összemosódjék a kettő, hogy ennek a pénznek nincs köze a Bayern Münchenhez.
A pénznek nincs, de az elnökről van szó. Ki tudja....bár kétségem sincs afelől, hogy ez a sok ingyen érkező játékos, részben miért vár inkább 1-2 évet és vár arra, hogy ingyen távozzon, mintsem elfogadja egy Barca vagy Real ajánlatát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 10., hétfő 18:47

Én azt nem értem, hogy egy ilyen ember mint Uli miért megy bele ilyen dolgokba.
Ott van egy jól működő társaságban, ahol most kezdenek jönni az eredmények, de 2003- és 2009 közütt sem hiszem, hogy szarul keresett volna. A világ egyik legnagyobb klubjának az elnöke...
Erre félretesz egy számlára pénzt ami után nem adózik, hogy játszadozhasson vele és hazardírozzon egyet ?! Mert nekem a szavaiból kb ez jött le, hogy ezzel a pénzzel szórakozott nyilván a komoly haszon érdekében. Én sem vagyok szent és nyilván sosem lesz ennyi pénzem uh. ez az érzés biztos nem fog kerülgetni majd, de nem érem fel ésszel miért ennyire mohók azok az emberek akik ilyen pozícióban vannak.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 10., hétfő 15:22

Az átláthatóság mintaklubja alias Bayern München Ulija azért csak beismert 18.5 millió adóelkerülést. Pedig mennyire imádott fentről pofázni a játék tisztasága és az egyértelmű pénzügyi struktúrák kialakítása miatt. Otthon azért nem sikerült megvalósítania.

Vissza: