Szerző: Realista24ilyen hírt melyik retard tud írni??
:Đ :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 22:19
Szerző: Realista24ilyen hírt melyik retard tud írni??
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 13., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 22:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 13., csütörtök 22:01
hát én 5 perce ezen szakadok bakker......... ilyen hírt melyik retard tud írni?? jézusom....peti_madrid írta:Mernek nagyot álmodni Inkább csapnánk le mi Kroosra, bár azt nem gondoltam végig, hogy hova férne be, de tetszene, ha nálunk játszana. Modricot viszont ugye értelemszerűen kizárt dolog, hogy elengedjük...Olasz lapértesülések szerint Guardiola szeretné, ha a következő szezontól Modric a Bayern csapatát erősítené. Minden jel szerint elhagyja a bajor együttest Toni Kroos, és az ő helyére akarja a horvát középpályást. A források szerint ennek érdekében Guardiola nagy összeget lenne hajlandó áldozni a transzferre. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 13., csütörtök 22:01
Nekik mehetne egy hármas pakk, Coentrao-Khedira-Morata 80 misi (khedira felhúzza az árat )Géci írta: Érzem, hogy lép RvP a MU-ból, és simán adnak érte egy huszast
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 21:56
Érzem, hogy lép RvP a MU-ból, és simán adnak érte egy huszastGT37 írta:Jöhet a Spursbe Morata, olcsóbb lenne, mint Soldado volt, de biztos nem lenne rosszabb nála.
Egyébként 15 körül lenne reális elpasszolnotok szerintem a fiatal spanyolt, 20-at nem hiszem, hogy bárki is kifizetne érte.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 21:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 13., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 13., csütörtök 21:52
azt nem lehetKerlon írta:Moratanak a tehetségét kell megfizetni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 13., csütörtök 21:34
Vicc, de ez van.dzsi91 írta:Elképesztő,hogy ez a kijelentés a mai realitást képezi...20 milla egy Morataért kb 15 felnőtt meccsel lábában...realbeckham írta:egy 20millával boldog lennék én is ha kapnánk érte, és áldanám a nevét.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 13., csütörtök 21:32
Mernek nagyot álmodni Inkább csapnánk le mi Kroosra, bár azt nem gondoltam végig, hogy hova férne be, de tetszene, ha nálunk játszana. Modricot viszont ugye értelemszerűen kizárt dolog, hogy elengedjük...Olasz lapértesülések szerint Guardiola szeretné, ha a következő szezontól Modric a Bayern csapatát erősítené. Minden jel szerint elhagyja a bajor együttest Toni Kroos, és az ő helyére akarja a horvát középpályást. A források szerint ennek érdekében Guardiola nagy összeget lenne hajlandó áldozni a transzferre. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 13., csütörtök 21:31
Elképesztő,hogy ez a kijelentés a mai realitást képezi...20 milla egy Morataért kb 15 felnőtt meccsel lábában...realbeckham írta:egy 20millával boldog lennék én is ha kapnánk érte, és áldanám a nevét.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 13., csütörtök 21:25
Ott ro***jon meg!mindenki kedvenc Uli Hoeness-e, a bajor Keresztapát 3 és fél börire ítélték!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 13., csütörtök 21:05
Hát azért az Inter, Napoli, Wolfsburg nem épp a legmagasabb szint. Szóval azért az 1-2szintel alattunk levőek érdeklődnek leginkább.Remy írta:Most mi vagyunk vakok és Morata tényleg kurva jó, vagy mindenki más vak, és csak mi látjuk, hogy a legmagasabb szinten kevés?Realista24 írta:Gyerekek, Morataból világsztár lesz.
Arsenal, Juventus, MU, Napoli, Inter és most már a Wolfsburg is vinné. Morata-saga :Đ
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 13., csütörtök 21:01
Most mi vagyunk vakok és Morata tényleg kurva jó, vagy mindenki más vak, és csak mi látjuk, hogy a legmagasabb szinten kevés?Realista24 írta:Gyerekek, Morataból világsztár lesz.
Arsenal, Juventus, MU, Napoli, Inter és most már a Wolfsburg is vinné. Morata-saga :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 13., csütörtök 20:36
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem