Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 15:35

Én úgy látom, hogy ha eligazolna a franciákhoz, akkor az is borítékolható lenne, hogy ki kapja az aranylabdát. Mivel manapság a gólok számítanak, és ott bizony lőne, nem is keveset... hááát.
Benne van a pakliban, ettől függetlenül szerintem hiába van erőteljes feljövőben a francia bajnokság, azért még mindig egy jóval alacsonyabb szintet képvisel a nemzetközi közvélemény szemében is, mint a jelenlegi TOP3, ami csak nem egy elhanyagolható tény!

Srácok, egyébként a francia bajnokság gól/érték aránya még mindig kevesebb (1,5 X-es szorzó azt hiszem), mint a 3 TOP /korábbi 4 nagy --> spanyol, angol, olasz, német/ bajnokságé, ahol 2X-szeres szorzó van/volt??? :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 14., péntek 14:57

Realista24 írta: Máshol nincsenek védők? Ezt nem tudtam. :| Ráadásul az angoloknál még területe is lenne, ami megint kedvező lenne a szempontjából.
Azért mert utálod, nem kell úgy beállítani, mint egy gyökkető játékost, aki csak azért van a legjobbak között emlegetve, mert a spanyol bajnokságban vitézkedik.
Nem gyökkető, csak nem biztos, hogy feküdne neki az, hogy nem fújnak be minden kis szart... Teljesen más a bíró ténykedés angliában, és emiatt lenne nehezebb dolga, mert odalépnek, nem fújnak, többet engednek stb. Hiába lenne területe, az egy dolog... gólokat így is, úgy is lőne, de azért spanyolban van nem 1, nem 2 gólja, amit csak végignéznek a védők, aztán már be is sétált a kapuba. Sokkal nehezebb dolga lenne szerintem angliában.
Máshol nincsenek védők? Ezt nem tudtam.
--> ebből meg arra tudok következtetni, hogy nálad az angol, a francia, és a német bajnokság is egy szint. Nyilván vannak védők itt is és ott is... :)
h3x0r írta:A PL-ben joval tobb szabalytalansagot engednek es a kis es kozep csapatok ellen lenne gond, akik csak arra mennenek hogy leseruljon. Azert az utobbi egy evben lathattuk hogy boven volt problemaja a serulesekkel. Szoval esetlegesen nem azzal lenne gondja, hogy nem tudna golt loni, hanem hogy sokat lenne serult.
+1. Valahogy így. Elég megnézni, hogy a Stoke mit csinált az Arsenal ellen.. az valami komédia volt.
madridronie írta: borítékolható bajnoki, gólkirályi stb. címek sokasága + eszméletlen fizu; ugyanakkor általa nemzetközi porondon is komoly esélyessé válna a csapata! Ki tudja, hogy kell-e neki ennél több?
Én úgy látom, hogy ha eligazolna a franciákhoz, akkor az is borítékolható lenne, hogy ki kapja az aranylabdát. Mivel manapság a gólok számítanak, és ott bizony lőne, nem is keveset... hááát. :roll:

utálat ide, utálat oda... ebben van igazság.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 14., péntek 14:42

madridronie írta:őszintén szólva én azon sem csodálkoznék, ha 31-32 évesen teljesen felhagyna az aktív focival! B-)
Érdekes felvetés, de szerintem tovább fog játszani profi szinten, csak nem csatárként, hanem középpályásként, amikor a gyorsasága, robbanékonysága már nem lesz a régi.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 14:35

Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű játékosnak mekkora kihívás lenne a francia liga, ahol már most nincs kihívója a PSG-nek. Neki csak Angliában lehet bizonyítani valója. Rengeteget lépne előre vele a City
Abban egyetértek, hogy Angliában nagyobbat kellene domborítania és a visszhangja is nagyobb durranás lenne, de ki tudja, hogy egy 4X-szeres Aranylabdás vágyik-e még bármiféle kihívásra is, illetve hogy magát Messit mi motiválja? :hmmm: Ha nyugiban KISKIRÁLY szeretne lenni, komolyabb megerőltetés és igazi rivális nélkül, akkor a PSG és a francia bajnokság tökéletes választás lenne számára mielőtt visszatér Argentínába végleg levezetni --> hazai fronton borítékolható bajnoki, gólkirályi stb. címek sokasága + eszméletlen fizu; ugyanakkor általa nemzetközi porondon is komoly esélyessé válna a csapata! Ki tudja, hogy kell-e neki ennél több? :shifty:

Mindentől függetlenül én azért még mindig nagyobb esélyt látok arra, hogy marad a Barcában; hozzátéve ugyanakkor azt, hogy a távozása sem lepne meg egyáltalán. Mindenesetre a döntése számomra sokatmondó lesz, már ami a hozzáállását és a motivációs tényezőket illeti; őszintén szólva én azon sem csodálkoznék, ha 31-32 évesen teljesen felhagyna az aktív focival! B-)
Ancelotti, aki eddig tökéletes munkát végez, és sokkal nagyobb név is mint a chilei, nem merte meghúzni azt, hogy támadólag lépjünk fel ellenük.
De 45 perc elteltével be is ismerte a hibáját és azonnal változtatott! B-)
Pelle érdemeit nem érdemes még lehúzni, bár az, hogy ilyen Demichelisekhez meg Milnerekhez ragaszkodik az nem éppen jó dolog. Mindenki nyomta, hogy mekkora csatárpáros az Aguero-Negredo, erre padon ült a két cula Aguerót meg lekapták a pályáról... Részemről Pelle hibája az, hogy kikapott a City, mert egy támadóbb felfogású Citynek lett volna keresnivalója a barca ellen...
Egyetértek.
Na, körülbelül annyit érdemes foglalkozni ezzel a cikkel, mint Gallardo többi információjával: semennyit.
Csak a Marca cikk kapcsán jegyeztem meg "érdekesség" illetve kiegészítés gyanánt és mondtam, hogy mint mindent ezt is fenntartásokkal tessék kezelni. :mrgreen:

RealMadrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 14., péntek 14:34

Madridistaként ezt mondod, de pont hogy Ronaldo szerződése körül volt a hiszti. Szerintem ha nem emelnének a fizetésén akkor is maradna. A Citybe jobb lenne neki? Jobban bele illene abba a rendszerbe? Sok barátja lenne ott? Az időjárás? Ilyeneket is figyelembe kell venni. Ronaldo is nyilatkozta, hogy összeségébe sokkal jobban érzi magát Madridban mint Manchesterben.
Cének is fontos a pénz, ezt egy percig nem vitatom, de minek kevered bele, amikor Messi a téma?
És azt sem mondtam, hogy elmenne, de ha most keres 15 misit, és egy nívós csapat 20-25-öt feldob, akkor kezdhetnek aggódni a vezetők.

Barátok: Messi pont nem úgy néz ki, mint aki olyan húdenagyon barátkozós lenne. CR-nek meg persze, hogy van viszonyítási alapja, hiszen volt már mind a két országban. Messinek nincs, így addig kár ilyeneket kijelenteni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 14., péntek 14:33

kiki. írta:El kell felejteni ezt a "Messi angliába gyenge lenne" dolgot. Az Arsenal ellen egy mecsen 4 gól, a Unitednek mindkét BL-döntőbe gól (fejes, 16-oson kívülről.) A Chelsea ellen még nem jött össze, de általában ott is szépen átverte a védőket.
A PL-ben joval tobb szabalytalansagot engednek es a kis es kozep csapatok ellen lenne gond, akik csak arra mennenek hogy leseruljon. Azert az utobbi egy evben lathattuk hogy boven volt problemaja a serulesekkel. Szoval esetlegesen nem azzal lenne gondja, hogy nem tudna golt loni, hanem hogy sokat lenne serult.
kiki. írta:Az angol bajnokság már rég nincs a legerősebb bajnokságok közt. Elég megnézni hogyan teljesítenek a BL-be és az El-be. A válogatottról már nem is beszélve...
En is egyfeszt hallom, hogy a PL ilyen eros, meg olyan eros, kozbe meg a BL-ben megmutatjak hogy mennyit is ernek. Regen tenyleg elhuztak, amikor az elodontoben 4-bol 3 csapat angol volt, de azota mar valtozott a helyzet.
Realista24 írta:Hát, Messinél pont hogy igenis számít a lóvé, de ettől függetlenül mostanában szerintem sem megy Párizsba.
Mindenkinel szamit. Ronaldo se mondta, hogy neki eleg a 12 vagy hany millios fizetese, hanem az ugynokevel mindent megtett azert hogy ez az osszeg minel magasabb legyen. Messinel is elo fog jonni hogy szomoru Barcelonaban, uj kihivasokat keres, PSG, City, megkapja a fizut es mindenki boldog. Ertem mire mondod, vannak olyan jatekosok, akiknel csak ez a fontos, de Messi szerintem inkabb bealdoz par milliot a kupakert, stb. (nem mintha eddig nem ment volna par milla a birok szamlajara :mrgreen: )

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 14., péntek 14:30

Géci írta:Mancini nekem se a szívem csücske, de azért leesett neki egy bajnoki győzelem...
Az a bajnoki cím is "nevetséges" volt. Egy ugyanilyen gyenge MU ellen éppen csak (QPR elleni fordítás az utolsó forduló utolsó percében), hogy behúzták. Akkor még a Chelsea, Arsenal, 'Pool is gyengébb volt. Idén mind erősödtek mégis az egyik legnagyobb esélyes a City.
Géci írta:Carló meg elmondta, hogy azért nem kezdette Illarrát mert nem érezte még rá alkalmasnak, és Ramos elvállalta, hogy vkp-t játszik.
Ott nem azon a cserém múltak a dolgok. Illara még zöld fülű volt nálunk, sérülésből jött vissza, úgyhogy biztos, hogy nem az Ő becserélése okozta azt, hogy elkezdtünk játszani. Azt a meccset Ancelotti el taktikázta, de nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy ha a világ egyik legjobb edzője, a világ egyik legjobb csapatával nem merte felvállalni az első Barca elleni meccsén azt a játékot, amit a csapata tud, akkor mit várunk el egy Pellegrinitől?
Géci írta:ilyen Demichelisekhez meg Milnerekhez ragaszkodik az nem éppen jó dolog.
Ragaszkodna ő Thiago Silva-hoz, meg CR-hez is, de főleg az első meccsen nem sok választása volt.
Géci írta:Mindenki nyomta, hogy mekkora csatárpáros az Aguero-Negredo
Jó páros, de egy Barca ellen 2 csatárral felállni, nem éppen életbiztosítás, mert lyukasabb a k.pálya. Főleg ha az a k.pálya támadó szellemű lenne egy Fernandinho-Yaya, Silva-Nasri négyessel. Szóval érted, neki lehet menni a Barca-nak, csak ésszel. Hibázott Pellegrini, mert ebből sokkal jobban is ki jöhettek volna, de rohadtul nem volt egyszerű a dolga.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. március 14., péntek 14:30

Realista24 írta:
Messi nem fog a PSG-hez igazolni. Pont azért amiért Ronaldo se ment anno... Nem kihívás nekik ott játszani. Ezen a szinten az, hogy valaki 20 vagy 30 milliót keres, az már lényegtelen. 10 vagy 14 Ferrari áll a garázsban? Főleg, hogy szerintem ezeket a játékosokat már nem is a pénz motiválja, hanem a kupák és a sikerek.
Hát, Messinél pont hogy igenis számít a lóvé, de ettől függetlenül mostanában szerintem sem megy Párizsba.
Madridistaként ezt mondod, de pont hogy Ronaldo szerződése körül volt a hiszti. Szerintem ha nem emelnének a fizetésén akkor is maradna. A Citybe jobb lenne neki? Jobban bele illene abba a rendszerbe? Sok barátja lenne ott? Az időjárás? Ilyeneket is figyelembe kell venni. Ronaldo is nyilatkozta, hogy összeségébe sokkal jobban érzi magát Madridban mint Manchesterben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 14., péntek 14:25

Messi nem fog a PSG-hez igazolni. Pont azért amiért Ronaldo se ment anno... Nem kihívás nekik ott játszani. Ezen a szinten az, hogy valaki 20 vagy 30 milliót keres, az már lényegtelen. 10 vagy 14 Ferrari áll a garázsban? Főleg, hogy szerintem ezeket a játékosokat már nem is a pénz motiválja, hanem a kupák és a sikerek.
Hát, Messinél pont hogy igenis számít a lóvé, de ettől függetlenül mostanában szerintem sem megy Párizsba.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. március 14., péntek 14:17

El kell felejteni ezt a "Messi angliába gyenge lenne" dolgot. Az Arsenal ellen egy mecsen 4 gól, a Unitednek mindkét BL-döntőbe gól (fejes, 16-oson kívülről.) A Chelsea ellen még nem jött össze, de általában ott is szépen átverte a védőket.

Az angol bajnokság már rég nincs a legerősebb bajnokságok közt. Elég megnézni hogyan teljesítenek a BL-be és az El-be. A válogatottról már nem is beszélve...

Itt mondjuk kitérnék arra, hogy szerintem a PSG idén bekavar a BL-be a nagyok dolgába mondjuk. Ibra, Cavani, Sirigu, Thiago Silva... A világ legjobb játékosai, és nagyon jól össze vannak rakva. Lesz majd meglepetés.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 14., péntek 14:15

madridronie írta:François Gallardo
Na, körülbelül annyit érdemes foglalkozni ezzel a cikkel, mint Gallardo többi információjával: semennyit. Sok mindent hozott már le az öreg, Terry megy a Valenciába, Pedro a PSG-be, Javi Martínez a Realba, Diego Costa a Chelsea-be ment volna télen, Pep Barcelonából történt távozása után váltig bizonygatta, hogy a katalán tréner a City-nél folytatja, és még sorolhatnám. Szóval kis túlzással egy szikkadt fűcsomó is megbízhatóbb forrás, mint az emberünk. :D
madridronie írta:Ezzel párhuzamosan, a Barca alelnöke, Faus meg hatalmas nyári költekezésről, nagy bevásárlásról beszél; kérdezem én mégis miből? :hmmm: Nyilván nem kell készpénznek venni ezt a történetet sem, de kétségkívül van benne némi ráció!
Faus azt nyilatkozta két hete nagyjából, hogy 50-60 millió eurót költhetünk játékosokra a nyáron. Ezek szerint azóta megváltozott a véleménye erről? :D

Messi pedig nem fog távozni, ez olyan biztos, mint hogy idén nem lesz bajnok a Spurs.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 14:11

M1Ö írta:
Chris írta:mondjuk náluk az sem ártana, ha végre egy igazán top edzőt hoznának.
Nem ide tartozik, de gondolom ezzel megint Pellegrini van fikázva.
Írj már egy olyan edzőt aki neki ment volna a Barca-nak, főleg az első évében! Egy nagyon nagy skalp lett volna a City-nek, ha kiejtik a Barca-t, Pellegrini próbált a biztosra menni, nem kockáztatva. Ancelotti, aki eddig tökéletes munkát végez, és sokkal nagyobb név is mint a chilei, nem merte meghúzni azt, hogy támadólag lépjünk fel ellenük.
Már most az első évében többet csinált mint Mancini 3 (?) év alatt.
Így is rengeteget léptek előre, ha megkapja azt a bizalmat mint elődje, és ki foldozza a lyukakat, akkor kemény csapat lesz ez a City.
Mancini nekem se a szívem csücske, de azért leesett neki egy bajnoki győzelem... Carló meg elmondta, hogy azért nem kezdette Illarrát mert nem érezte még rá alkalmasnak, és Ramos elvállalta, hogy vkp-t játszik. Ugyebár akkor még nem volt Alonso... Tanult belőle, és biztos vagyok benne, hogy jó meccset játszunk jövőhéten. Pelle érdemeit nem érdemes még lehúzni, bár az, hogy ilyen Demichelisekhez meg Milnerekhez ragaszkodik az nem éppen jó dolog. Mindenki nyomta, hogy mekkora csatárpáros az Aguero-Negredo, erre padon ült a két cula Aguerót meg lekapták a pályáról... Részemről Pelle hibája az, hogy kikapott a City, mert egy támadóbb felfogású Citynek lett volna keresnivalója a barca ellen...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 14., péntek 14:03

Remy írta:Hát, ha megy valahová, akkor remélem a City lesz, mert angliában azért vannak védők is... elmenne a németekhez vagy a franciákhoz, akkor aztán megint minden róla szólna. Úgy szarná a gólokat, hogy az valami elképesztő.
Máshol nincsenek védők? Ezt nem tudtam. :| Ráadásul az angoloknál még területe is lenne, ami megint kedvező lenne a szempontjából.
Azért mert utálod, nem kell úgy beállítani, mint egy gyökkető játékost, aki csak azért van a legjobbak között emlegetve, mert a spanyol bajnokságban vitézkedik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 14., péntek 13:30

Chris írta:mondjuk náluk az sem ártana, ha végre egy igazán top edzőt hoznának.
Nem ide tartozik, de gondolom ezzel megint Pellegrini van fikázva.
Írj már egy olyan edzőt aki neki ment volna a Barca-nak, főleg az első évében! Egy nagyon nagy skalp lett volna a City-nek, ha kiejtik a Barca-t, Pellegrini próbált a biztosra menni, nem kockáztatva. Ancelotti, aki eddig tökéletes munkát végez, és sokkal nagyobb név is mint a chilei, nem merte meghúzni azt, hogy támadólag lépjünk fel ellenük.
Már most az első évében többet csinált mint Mancini 3 (?) év alatt.
Így is rengeteget léptek előre, ha megkapja azt a bizalmat mint elődje, és ki foldozza a lyukakat, akkor kemény csapat lesz ez a City.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. március 14., péntek 13:22

Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű játékosnak mekkora kihívás lenne a francia liga, ahol már most nincs kihívója a PSG-nek. Neki csak Angliában lehet bizonyítani valója. Rengeteget lépne előre vele a City, mondjuk náluk az sem ártana, ha végre egy igazán top edzőt hoznának.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 13:00

Hamarabb gondolnám azt, hogy megveszi a BM az Adidassal karöltve, mint, hogy kikössön egy City-ben vagy PSG-ben...
Állítólag nettó 30 millás (vagyis kézhez) fizetést kínálnak neki a párizsiak, amivel egyetlen egy klub sem tud, illetve akar versenyezni! Többen úgy vélik, hogy a katalánoknál véget ért egy ciklus és ha valamikor, akkor talán most lenne érdemes eladni az argentin sztárt is lévén a követelései felborítanák, veszélyeztetnék a klub költségvetését és a fizetési struktúrát + adott lenne a teljes megújulás lehetősége is. Messi távozása esetén Reus lehet az utód egyes pletykák szerint!

Ezzel párhuzamosan, a Barca alelnöke, Faus meg hatalmas nyári költekezésről, nagy bevásárlásról beszél; kérdezem én mégis miből? :hmmm: Nyilván nem kell készpénznek venni ezt a történetet sem, de kétségkívül van benne némi ráció!

RealMadrid

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 14., péntek 12:38

Azért, ha a City kicsit kovácsolódik és odamenne egy Messi....

Agüero-Messi támadókettős...mögöttük egy Silva,Nasri,Touré,Fernandinho....hát na... :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 14., péntek 12:22

Hát, ha megy valahová, akkor remélem a City lesz, mert angliában azért vannak védők is... elmenne a németekhez vagy a franciákhoz, akkor aztán megint minden róla szólna. Úgy szarná a gólokat, hogy az valami elképesztő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 12:19

madridronie írta:
Lío Messi
A Marca szerint 45 milla választja el Messit jelenleg a Barcától és attól, hogy maradjon a katalán fővárosban! A hírek szerint Bartomeu most kevesebb pénzt ajánl neki, mint amiről Rosell-lel előzetesen már tárgyaltak --> emiatt apuci azt tervezi, hogy megszakítja a tárgyalásokat a klubbal és máshol keres megoldást a kisfia számára! Erre rátesz még egy lapáttal François Gallardo, aki szerint az argentin csatár a nyáron elhagyja Barcelonát, elfogadja a PSG ajánlatát és Párizsba igazol, akikkel szóban már meg is állapodott + ott van a tarsolyban további lehetőségként még a City is, akik szintén tárt karokkal fogadnák a támadót! :shifty: Amennyiben valóban nem bír magával, akkor talán tényleg most lenne optimális eladni az argentin 10-est!
Hamarabb gondolnám azt, hogy megveszi a BM az Adidassal karöltve, mint, hogy kikössön egy City-ben vagy PSG-ben... :hmmm:

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 11:02

Lío Messi
A Marca szerint 45 milla választja el Messit jelenleg a Barcától és attól, hogy maradjon a katalán fővárosban! A hírek szerint Bartomeu most kevesebb pénzt ajánl neki, mint amiről Rosell-lel előzetesen már tárgyaltak --> emiatt apuci azt tervezi, hogy megszakítja a tárgyalásokat a klubbal és máshol keres megoldást a kisfia számára! Erre rátesz még egy lapáttal François Gallardo, aki szerint az argentin csatár a nyáron elhagyja Barcelonát, elfogadja a PSG ajánlatát és Párizsba igazol, akikkel szóban már meg is állapodott + ott van a tarsolyban további lehetőségként még a City is, akik szintén tárt karokkal fogadnák a támadót! :shifty: Amennyiben valóban nem bír magával, akkor talán tényleg most lenne optimális eladni az argentin 10-est!

RealMadrid

Vissza: