hallod alex, ebben igazad van, de ez még mindig nem egy óvoda, hanem egy focicsapat, itt produktum is kéne a pályára, nem bekkelős, kontrázós, egy lőtt gól után odahaza! is visszaállós szar, amit ez az ember idepakolt.R.M.C.F írta:Dehogynem....azonnal feltűnt,csak itt sok volt a szar,amit el kellett volna lapátolni valakinek de senki sem merte......a média bohócai , céltáblái voltunk.....Nem tűnt fel senkinek, hogy minden csapatban ahol volt visszavárják, imádják a játékosok, szurkolók, szeretik, megbecsülik??! Szerintem érdekes.
Emberileg mindenhol imádták,igaz ember,a csapatáért él hal.......bárhol összetennék a két kezüket ha visszamenne....csak itt verik csalánnal a hátát és ennek van is oka......valószínű a szar,ami elkezdett lefolyni a retyón,és a munka büdös volt pár alaknak.
3 évig volt itt.
menjünk sorba:
céronaldo nem jutott fel a csúcsra, nem kapott aranylabdát ismét. (az okokba nem megyek bele, ezek sajnos tények)
özil, higuain, dimaria mindegyik szarabb, mint volt. jóval. visszafejlődtek és állandósították a szar formát sikeresen.
kedira. no comment.
pepe, casillas leépítési.
marcelo, bár a világ legjobbja a posztján, a sérülései miatt teljesen partvonalra került.
benzema kanyarban nincs a lyoni formájához és tudásához képest.
egyetlen egy dolgot köszönhetünk murinnyónak, varane-t. mondjuk őt is inkább zidane-nak.
minden más csak a folyamatos lejtmenet, rakás szar, stagnáló minőségű játék, lófasz felfogás és stratégia, elcseszett meccsek, szezonok és igazolások.
szakmai szempontból baszott nagy bukás az ember, pláne hogy mindent megkapott pereztől.
innentől kezdve nekem ne védje senki, hogy jaaj mi lesz most, jajistenem itt a vég.
faszt.
én annyira megkönnyebbültem, hogy iszom is egy szörpöt.