Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 15., szombat 11:26

Matt009 írta: Meg lehet nézni a Barcát vagy a BM-et. Simán ráerőltették az akaratukat a Cityre és az Arsenalra, a két csapatnak a meccsek képe alapján nem volt reális esélye a továbbjutásra. Én félek attól, hogy mi is itt tartunk. És az igazi baj az, hogy itt tartunk már évek óta.

Egyedül az Atma elleni odavágón nyújtott játékkal voltam elégedett, ha a komoly ellenfeleket tekintjük, bár ott is kevés helyzetet dolgoztunk ki, legalább az Atmát teljesen megöltük, és mi irányítottuk a meccset. Ez az apró meccs irányítási képesség hiányzik a csapatunkból.

Lényeg annyi, hogy volt erőfelmérő, nem a legkeményebb fajtából, azért én nyugodtabb leszek, ha erősebb csapatok ellen is leteszünk valamit az asztalra, de az Atma elleni teljesítményünkkel sem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

A Barca az lesz, a Schalke nem. A Barca nyerni akar majd ellenünk, ha más okból nem, de presztizsből mindenképp. Azt meg láttuk, hogy felspanolva még mindig jók, simán top3.

Azért a tavalyi BM nem tudta ennyire ráerőltetni a játékát az ellenfélre mint az idei. Amugy meg mindenki a BM-ről beszél pedig nekik sem voltak eddig komoly ellenfeleik, és szerintem a Bundesliga is elég gyenge számukra mert ott sincsenek nívós ellenfeleik.

Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Mert amit leírtál azt többé-kevésbé adom. De miért Iscot erőltessük bele egy posztba, ami nem is biztos, hogy fekszik neki, meg mi a tökömért várjunk 2 évet, hogy komoly kp-s legyen, ha most nyáron jöhetne a már szinte kész Kroos, akinek még posztja is van a jelenlegi szerkezetben? (Na meg Kroosnak van minimum 6-7 jó éve a karrierjében, ha nem több, 6-7 év múlva meg úgyis lesznek új klasszisok, akikből be lehet vásárolni.)

Számomra tök egyértelmű, hogyha majd Iscoval számolunk alapemberként, akkor a szerkezetet is aszerint alakítjuk, hogy ő kényelmesen beleilleszkedjen. Ez a beleerőszakolunk valakit egy posztra nagyon ritkán szokott bejönni, most sem próbálkoznék vele. Azt meg ne higgye senki, hogy most 10 évig csak 4-3-3-ban fogunk focizni.
Lehet hogy elbeszéltünk egymás mellett. De senki nem igazán látja hogy Isco az edzéseken hogyan muzsikál.. lehet hogy nagyon is jól. Amit meg te mondasz hogy Kroos nagyon jó. Ebben teljesen igazad van. De őt le kellene igazolni valószínűleg nem kevés pénzért és ráadás ha jól tudom elég sok fizetést is igényel és ezért nem kell a BM-nem sem. Abból a pénzből szerintem idén inkább egy normális VKP-t hozzunk. És ráadásul még azt sem tudjuk hogy idén mennyit tud a vezetőség az igazolásokra áldozni. Szerintem 60-70 milliót. Ebből ha veszünk egy épkézláb VKP-t az nekünk legalább 45-50 millióba fog kerülni. Marad körülbelül 20-25 millió. Nem hiszem hogy ennyiért a BM oda adná.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 15., szombat 10:33

Komolyan kérdezem hogy mikor lesz nekünk már komoly erőfelmérőnk
Én nem mondtam azokra, hogy erőfelmérő. A Schalke nem igazán lehet erőfelmérő (ezt a BL meccs előtt is így gondoltam), mert baromi nagy szakadék van köztük, és a BL esélyes klubok között. Az Atma meccseket talán annak lehet nevezni, de hát be is fuccsoltunk a bajnokin, és itt nem az a gond, hogy 2-2 lett, hanem az, hogy a helyzetek kialakításával gondjaink voltak. Jelenleg ugyanott tarunk ahol a City és az Arsenal, ha van területünk, akkor szépen, ötletesen játszunk, de terület nélkül az egész csapat kuka, és a saját játékunkat nem tudjuk az ellenfelünkre ráerőltetni. Még egy Atmára sem, pedig az Atma legalább 1 szinttel alattunk van, a BM alatt meg min 2-vel.

Meg lehet nézni a Barcát vagy a BM-et. Simán ráerőltették az akaratukat a Cityre és az Arsenalra, a két csapatnak a meccsek képe alapján nem volt reális esélye a továbbjutásra. Én félek attól, hogy mi is itt tartunk. És az igazi baj az, hogy itt tartunk már évek óta.

Egyedül az Atma elleni odavágón nyújtott játékkal voltam elégedett, ha a komoly ellenfeleket tekintjük, bár ott is kevés helyzetet dolgoztunk ki, legalább az Atmát teljesen megöltük, és mi irányítottuk a meccset. Ez az apró meccs irányítási képesség hiányzik a csapatunkból.

Lényeg annyi, hogy volt erőfelmérő, nem a legkeményebb fajtából, azért én nyugodtabb leszek, ha erősebb csapatok ellen is leteszünk valamit az asztalra, de az Atma elleni teljesítményünkkel sem lehetünk maradéktalanul elégedettek.
Ha majd jövő héten ismét szétverjük a Schalkét és a Barcát is akkor is majd jönnek a kifogások hogy de hát ez most nem volt igazán komoly erőfelmérő meg hogy ezek már lefutott meccsek voltak. Ez nem az igazi barca XD meg hasonlók...
A Barca az lesz, a Schalke nem. A Barca nyerni akar majd ellenünk, ha más okból nem, de presztizsből mindenképp. Azt meg láttuk, hogy felspanolva még mindig jók, simán top3.
Szerintem ez lenne a legrosszabb megoldás. Ha Carlo télleg egy jó kis középpályást szeretne belőle faragni akkor itt kell hagyni hadd tanítsa a mester. Illetve Zidane is hadd foglalkozzon vele. Ha jól tudom Kroos 23 éves Isco pedig 21 . 2 év szerintem nagyon sokat számít és akár még az is előfordulhat hogy sikerül belőle faragni egy nagyon komoly középpályást. Persze az is lehet hogy nem. De ha most kölcsön adjuk akkor tutti hogy azon a poszton játszatnák ami neki a legjobban fekszik és akkor nem tudnánk beilleszteni oda ahova szeretnénk.
Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Mert amit leírtál azt többé-kevésbé adom. De miért Iscot erőltessük bele egy posztba, ami nem is biztos, hogy fekszik neki, meg mi a tökömért várjunk 2 évet, hogy komoly kp-s legyen, ha most nyáron jöhetne a már szinte kész Kroos, akinek még posztja is van a jelenlegi szerkezetben? (Na meg Kroosnak van minimum 6-7 jó éve a karrierjében, ha nem több, 6-7 év múlva meg úgyis lesznek új klasszisok, akikből be lehet vásárolni.)

Számomra tök egyértelmű, hogyha majd Iscoval számolunk alapemberként, akkor a szerkezetet is aszerint alakítjuk, hogy ő kényelmesen beleilleszkedjen. Ez a beleerőszakolunk valakit egy posztra nagyon ritkán szokott bejönni, most sem próbálkoznék vele. Azt meg ne higgye senki, hogy most 10 évig csak 4-3-3-ban fogunk focizni.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 15., szombat 8:26

Sierra írta:
Matt009 írta:A játékkal meg nem vagyok maradéktalanul elégedett, szerintem gyengén muzsikálunk szervezett csapatok ellen.
Ezzel én is így vagyok, igazi erőfelmérő nem volt még a csapatnak. Én is attól félek, hogy egy komolyabban szervezett csapat ellen becsődölünk. Voltak jó meccsek ebben a naptári évben, de egyik sem volt igazán komoly meccs (az ATMA elleniket leszámítva), szóval tényleg most fog kiderülni mit is tud a csapat, a BL negyeddöntőben illetve a Barca elleni meccseken.
Ezt komolyan mondom nem értem... Amikot az Atletico ellen játszottunk hazai pályán akkor mindenki azt mondta hogy az lesz az első komolyabb erőfelmérő.. simán nyertünk.... utána már ez nem volt elég és az jött hogy majd a visszavágó lesz a komoly erőfelmérő mert ott idegenbe megyünk.. azt a meccset is hozni tudtuk. Utána jött a Schalke elleni idegenbeli meccs és hogy most már télleg komoly erőfelmérés lesz erre nyertünk 6-1 -re. Ismét jött egy Atletico elleni idegenbeli meccs ahol bár kicsit gyengébben teljesítettünk azért az látszott hogy ha mind a két szélső hátvédünknek van esze akkor őket is le tudjuk focizni de ettől függetlenül azt lehet mondani hogy még az eredmény elfogadható. Nem a legjobb de elfogadható.... Komolyan kérdezem hogy mikor lesz nekünk már komoly erőfelmérőnk ? :hmmm: Ha majd jövő héten ismét szétverjük a Schalkét és a Barcát is akkor is majd jönnek a kifogások hogy de hát ez most nem volt igazán komoly erőfelmérő meg hogy ezek már lefutott meccsek voltak. Ez nem az igazi barca XD meg hasonlók... ezért is kérdezem hogy mikor jön el nekünk az erőfelmérőnk...
tucsoki írta:
Matt009 írta:A fejlődés meg relatív. Évek óta a fejlődésről beszélgetünk, de igazából a csapat stagnál. Van egy szint, amit át kellene tudni ugorni, de ahhoz már csak az idő kevés. Megfelelő edző/megfelelő keret és ezek közötti összhang kell ehhez. Lehet, hogy Ancelotti képes lesz elérni a csapattal erre a szintre, de még nem vagyunk ott. De ha ez a szint nem lesz meg október/november környékére, akkor nem lesz meg 3 év múlva sem, hiába marad addig Carlo az edző.
Jupp első éve "pocsékra" (relatív, eredményesség terén) sikerült. A következő szezonra olyan csapatot rakott össze, ami a mai Bayern-t is agyba-fűbe verné.
számból vetted ki a szót :)
Én Iscot el is raknám kölcsönbe, ide még 1-2 évig nem fér be, a padot ne koptassa, inkább fejlődjön.
Szerintem ez lenne a legrosszabb megoldás. Ha Carlo télleg egy jó kis középpályást szeretne belőle faragni akkor itt kell hagyni hadd tanítsa a mester. Illetve Zidane is hadd foglalkozzon vele. Ha jól tudom Kroos 23 éves Isco pedig 21 . 2 év szerintem nagyon sokat számít és akár még az is előfordulhat hogy sikerül belőle faragni egy nagyon komoly középpályást. Persze az is lehet hogy nem. De ha most kölcsön adjuk akkor tutti hogy azon a poszton játszatnák ami neki a legjobban fekszik és akkor nem tudnánk beilleszteni oda ahova szeretnénk.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. március 14., péntek 23:19

Matt009 írta:A fejlődés meg relatív. Évek óta a fejlődésről beszélgetünk, de igazából a csapat stagnál. Van egy szint, amit át kellene tudni ugorni, de ahhoz már csak az idő kevés. Megfelelő edző/megfelelő keret és ezek közötti összhang kell ehhez. Lehet, hogy Ancelotti képes lesz elérni a csapattal erre a szintre, de még nem vagyunk ott. De ha ez a szint nem lesz meg október/november környékére, akkor nem lesz meg 3 év múlva sem, hiába marad addig Carlo az edző.
Jupp első éve "pocsékra" (relatív, eredményesség terén) sikerült. A következő szezonra olyan csapatot rakott össze, ami a mai Bayern-t is agyba-fűbe verné.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. március 14., péntek 23:08

Nem kellene átnevezni ezt a témát Football Manager 2015-re?

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 14., péntek 22:02

Jim írta:megemlíteném, hogy van egy Isco és egy Illara a csapatnál
így tervezzük a nyári igazolásokat :D
Attól, hogy itt vannak, még nem jelenti azt, hogy megütik a szintet. Én jövőre kezdőemberként sem Illarával sem Iscoval nem számolnék, ugyanez igaz Xabira és Khedirára is, Casemiro meg már említésre sem érdemes. Szóval ott tartunk, hogy van egy szem Modric, meg DM abban az esetben, ha nem vall szégyent ezen a poszton a szezon hátralevő részében. Akárhogy is nézem, ide kell igazolni, Pogbát szinte kötelező.

Én Iscot el is raknám kölcsönbe, ide még 1-2 évig nem fér be, a padot ne koptassa, inkább fejlődjön. Illarában én meg nem látok semmit, ami arra utalna, hogy itt alapemberként a jövőben szóba jöhetne, így őt én eladnám az első nagy összeget ajánló csapatnak. Pogba, Modric, Kroos, Xabi, Khedira, DM jövőre elég lenne a kp-ra.
Nekem úgy tűnik, hogy az Ő érkezése vagy inkább elődje távozása óta vagy ennyire negatív. Ahogy Mourinho idejében a portugál, úgy most is az edzői stáb feladata (pontosabban Ancelottié és Zidane-é) az igazolások kiválasztása.
Nem Ancelotti a fő bajom. Az a bajom, hogy ugyanazokat a hibákat követjük el évről-évre.
hogy türelem kell, és nem baj, ha esetleg nem esik le egyik kupa sem, csak lássuk, hogy van fejlődés, és legyünk végig tűz közelben.
A türelem megvan. De a múltkor leírtam, hogy a jelenlegi helyzetben ha nem lesz az év végén egy trófea sem, az innen már kudarc (én egyébként úgy gondolom, hogy nem lesz több egynél, de az nekem jelenleg elég). Akkor Ancelottinak mennie kell, ez egyértelmű.
A fejlődés meg relatív. Évek óta a fejlődésről beszélgetünk, de igazából a csapat stagnál. Van egy szint, amit át kellene tudni ugorni, de ahhoz már csak az idő kevés. Megfelelő edző/megfelelő keret és ezek közötti összhang kell ehhez. Lehet, hogy Ancelotti képes lesz elérni a csapattal erre a szintre, de még nem vagyunk ott. De ha ez a szint nem lesz meg október/november környékére, akkor nem lesz meg 3 év múlva sem, hiába marad addig Carlo az edző.
Szezon elején még elég jól védekezett.
mert a posztjáért harcolt. Özilt kiverte, vissza is esett.
Szerintem Alonso is klasszis.
Az volt. A legjobb volt a posztján. Ma már nem az. Sok nagy meccs rajta ment el az elmúlt 2 évben.
Szóval hiába írod, hogy tessék itt a mágnestábla és meg van oldva, mert Te nem számolsz Alonsoval, Illarra szar, Isco egy vágyálom, és egyikük sem klasszis. Attól még (igen valószínű, hogy) továbbra is ez marad a rendszer, amíg Ancelotti az edző.
Attól még, hogy ez lesz a rendszer, nincs garancia, hogy működni fog. Tudom, hogy nem az én szavam fogja eldönteni azt, hogy mi lesz a rendszer és kit igazolunk, de a fórum pont azért van, hogy a csalódottságomat kifejtsem. Én úgy gondolom, hogy ha Kroos jönni akar (és itt a hangsúly a "ha" szócskán van), akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség, és itt nem szabad azt nézni, hogy dehát van egy Isconk meg egy Illaránk... Kroos jelenleg mindkettejüknél jobb, és vele jövőre simán lehet kezdőként számolni, Illarával és Iscovan nem. Ez egy akkora különbség, amit ki kellene használni. Ha egy szupercsapat összehozásához be kell áldozni Isco és Illara madridi karrierjét, ám legyen.
ovábbá a bajnokságot és a BL-t nem csak a klasszis középpályásokkal felálló csapatok nyerik. (Az örök klisé. :mrgreen: )
:mrgreen:

Ezt ugattam nyáron, amikor Khedirát pocskondiázták sokan. És a mai napig is egyetértek ezzel a kijelentéssel. Csak a 2 sztori között van egy árnyalatnyi különbség. Khedira azért van még itt, mert a jobb játékosok nem voltak megszerezhetők.
A BL győzelem elmaradásának nem Khedira volt az oka, mint ahogy Iscoval és Illarával is simán lehet BL-t nyerni, és Kroos-szal sem 100%. Csak jelen esetben a hírek szerint megszerezhető egy elit kkp. Mivel a kkp poszton klasszis játékosok ritkán megszerezhetők (nincs minden évben a piacon klasszis ilyenekből), ezért rá kell repülni. Ha nem tudunk jobbat szerezni Khedira vagy Illara helyére (tudom, hogy nem az a poszt, de lényegében helyettük jönne), akkor be lehet velük érni, de ha adódik az a ritka lehetőség, akkor élni kell vele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 14., péntek 21:56

Arpinho írta:Jérôme Valcke a FIFA főtitkára meglátogatta a Bernabéut miután előadást tartott a Real Madrid Európai Egyetemén.
Találtam egy ilyesféle hírt a facebook oldalon. Nos, nekem az szúrt szemet leginkább, hogy a csapatnak van egyeteme (!!!). Mondjuk, ha kicsit belegondolok, ha már van madridos energiaital meg egyéb, akkor egyetem miért ne?! :mrgreen:
Valami hozzáértő esetleg nem szolgálna egyéb információval erről az intézményről? :roll:
http://realmadrid.universidadeuropea.es/en
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2014. március 14., péntek 21:53

Jérôme Valcke a FIFA főtitkára meglátogatta a Bernabéut miután előadást tartott a Real Madrid Európai Egyetemén.
Találtam egy ilyesféle hírt a facebook oldalon. Nos, nekem az szúrt szemet leginkább, hogy a csapatnak van egyeteme (!!!). Mondjuk, ha kicsit belegondolok, ha már van madridos energiaital meg egyéb, akkor egyetem miért ne?! :mrgreen:
Valami hozzáértő esetleg nem szolgálna egyéb információval erről az intézményről? :roll:
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 21:52

madridronie írta:És a Herceg hol marad?
Marad a lelátón :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 21:46

Vagyis (ha hihetünk a híreknek): Modric/Isco - Alonso/Illarramendi - Pogba/Di María.
És a Herceg hol marad? :lol: :lol: :lol:
az összekötő___________box-to-box
_________mélységi irányító

Kroos-Modric
-----Pogba----

Ennyire egyszerű. Ha 4-3-3-at akarunk Bale-lel és CR-rel, akkor Kroos a jobb választás. Iscoval ez 4-2-3-1 lehet csak. Illúzió azt hinni, hogy majd kkp-t faragunk Iscoból. Így is gondjaink vannak a védekezéssel, sem Bale sem CR nem szeret védekezni, kell a kp-ra védekezni tudó ember Isco helyett.
Egyelőre valóban illúzió szaga van, ugyanakkor Carlo nyilatkozatai nagyon afelé mutatnak, hogy ez a terv (és "Seedorfot" akar belőle faragni), a vezetés szándékáról már nem is beszélve; nem kérdés, hogy rövid távon a kezdőbe szánják a fiatal spanyolt!
A mélységi irányító dolgot meg el kell felejteni, Xabi már nem a régi, rá nem kehet építeni, Illara meg messze van az elvárt szinttől.
Ezzel megint az a baj, hogy a jelek ugye nagyon nem erre utalnak (Xabi hosszabbítása, Illarra áron felül való megvásárlása). Az egy más kérdés, hogy -->
Jobban járnánk, ha 2 szervezőnk lenne egy defenzív kp-s előtt, és ahogy állna a dolgok, össze is lehet az általam felvázolt kp-t hozni. A legjobb megoldás a BBC trió mögé.
Az meg még mindig alapgond nálunk, hogy Modricon kívül nincs klasszis középpályásunk. Ezzel a 2 igazolással a kp-nk évekre rendbe lenne.
Ezzel én is maximálisan egyetértek és osztom Matt véleményét miszerint egy Bale-Cristiano pároshoz ha gördülékeny, tetszetős "játékot" akarunk akkor ahhoz valami ilyen középpályás (2 kreatív, okos, jól passzoló, jól lövő és védekezni is megfelelően tudó ember a 2 gigasztár mögött) sorra lenne szükség! Jelenállás szerint Iscon múlik a dolog és azon, hogy képes lesz-e ilyen elvárásnak is eleget tenni? :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. március 14., péntek 21:41

Hat ugy nez ki, hogy a jovo Madridjának a kozeppályáját a kovetkezokeppen tervezik Carlóék:

--------Illarramendi------
Pogba ----------------Isco

Ha Ancelottin múlna, szerintem Verrattit hozná Illarramendi helyére, azt hiszem le is nyilatkozta multkor hogy szerinte a jovo legtehetsegesebb kozeppalyasa ez a 3 ember (Pogba, Verratti, Isco)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. március 14., péntek 21:19

Matt009 írta:Ad1: Hogy jön ide az Ancelotti elleni kampányom? Ha Kroos nem jön el, pedig szeretne, az az egész vezetőség hibája lenne.
Nekem úgy tűnik, hogy az Ő érkezése vagy inkább elődje távozása óta vagy ennyire negatív. Ahogy Mourinho idejében a portugál, úgy most is az edzői stáb feladata (pontosabban Ancelottié és Zidane-é) az igazolások kiválasztása.
Matt009 írta:Ad2: Az eredmények még nem jöttek, egy trófea sincs zsebben, az egész pereputtyot szezon végén lesz értelme eredmények szempontjából értékelni.
Mivel még nem is lehetett kupát nyerni, így elég nehéz bármilyen trófeát felmutatni. :)
Én sem azt mondtam, hogy itt vannak már az eredmények, hanem azt, hogy "ha jönnek". És ahogy ziro4vr is írta, még elég jól állunk mindhárom fronton úgy, hogy többen szezon előtt azzal indítottunk, hogy türelem kell, és nem baj, ha esetleg nem esik le egyik kupa sem, csak lássuk, hogy van fejlődés, és legyünk végig tűz közelben. (Bár engem meglepne, ha BL-t nyernék, azért reménykedek.)
Matt009 írta:A játékkal meg nem vagyok maradéktalanul elégedett, szerintem gyengén muzsikálunk szervezett csapatok ellen.
Az új évben még nem is játszottunk igazából szervezett és komolyabb csapat ellen. Egyedül az Atlético ellen, ahol a kupában kivertük őket (bár szerintem ott visszafogottabbak voltak), a Calderónban meg úgy mentünk ki, hogy jó a döntetlen is. A Barca ellen lesz érdekes, hogy nekik kvázi egy hét, nekünk meg 4 nap áll majd rendelkezésre a felkészülésre, bár cserébe mi hazai pályán játszunk. Ott majd sok minden el fog válni (mint a jófajta cipőtalp).
Matt009 írta:
Kroos-Modric
-----Pogba----

Ennyire egyszerű. Ha 4-3-3-at akarunk Bale-lel és CR-rel, akkor Kroos a jobb választás. Iscoval ez 4-2-3-1 lehet csak. Illúzió azt hinni, hogy majd kkp-t faragunk Iscoból. Így is gondjaink vannak a védekezéssel, sem Bale sem CR nem szeret védekezni, kell a kp-ra védekezni tudó ember Isco helyett.
A mélységi irányító dolgot meg el kell felejteni, Xabi már nem a régi, rá nem kehet építeni, Illara meg messze van az elvárt szinttől. Jobban járnánk, ha 2 szervezőnk lenne egy defenzív kp-s előtt, és ahogy állna a dolgok, össze is lehet az általam felvázolt kp-t hozni. A legjobb megoldás a BBC trió mögé.
Az meg még mindig alapgond nálunk, hogy Modricon kívül nincs klasszis középpályásunk. Ezzel a 2 igazolással a kp-nk évekre rendbe lenne.
Elhiszem, hogy ez a véleményed, és el is fogadom, de ahogy már írtam:
Toky írta:Akár tetszik itt a fórumozóknak, akár nem, a mi a középpályán így áll(na) fel:
Szóval hiába írod, hogy tessék itt a mágnestábla és meg van oldva, mert Te nem számolsz Alonsoval, Illarra szar, Isco egy vágyálom, és egyikük sem klasszis. Attól még (igen valószínű, hogy) továbbra is ez marad a rendszer, amíg Ancelotti az edző.
Amúgy Isco nem csak a 4-2-3-1-ben lehet játszatni. Szezon elején még elég jól védekezett. Fiatal még, így ezt lehet fejleszteni, ha Ő is akarja. És a hírek szerint akarja. Meglátjuk, hogy Ancelotti mit tud Vele kezdeni. Továbbá bármennyire nem csípem a walesit, Bale azért visszaszokott zárni a jobb oldalon. Nem olyan jó védekezésben mint Di María, de kiveszi a részét.
A mélységi irányítót nem felejtjük el, mert ez Ancelotti taktikájának egyik fő eleme, akár tetszik Neked és a többi fórumozónak, akár nem. Illarra meg most még tényleg nem egy Alonso, és lehet, hogy nem is lesz az, de jó úton halad, és van kitől tanulnia. Alonso meg valóban öregszik, de korábban sem volt igazán gyorsabb. Ugyanakkor a jelen taktikánkba kell a személye és a stílusa. Szerintem meg ez a legjobb megoldás a BBC mögé.
Szerintem Alonso is klasszis. De lehet ezzel egyedül vagyok. Míg Illarramendi és Isco feltörekvő tehetségek, akik szerintem lehetnek azok (főleg az utóbbi). És ha Pogba jön (ha jön), akkor máris egy újabb tehetség a klasszis felé vezető úton. Továbbá a bajnokságot és a BL-t nem csak a klasszis középpályásokkal felálló csapatok nyerik. (Az örök klisé. :mrgreen: )

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 14., péntek 21:14

Jim írta:megemlíteném, hogy van egy Isco és egy Illara a csapatnál
én is azon röhögök, hogy vettünk egy illarramendit, aki korántsem ért és ér annyit, amennyit csengettünk érte, most meg már nézzük a helyére az arcokat :lol:

monnyuk ő xabi klón lenne, csak kicsit kéne még fejlődnie...

egy baba kp-s mindenképp kell kedira helyére, mást nem is kell igazolni sztem.
űzhetjük egész nyáron pogbát :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. március 14., péntek 21:12

megemlíteném, hogy van egy Isco és egy Illara a csapatnál

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 14., péntek 20:50

Hogy mennyit tudtok mufurckodni hihetetlen :lol: Itt a tavasz, sunshine, jók vagyunk mind3 fronton, ennyi

Vidal>Pogba>Kroos a sorrendem, de mivel a chilei nem fog jönni, életbe léphet a francia
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 14., péntek 20:38

Ezzel én is így vagyok, igazi erőfelmérő nem volt még a csapatnak. Én is attól félek, hogy egy komolyabban szervezett csapat ellen becsődölünk. Voltak jó meccsek ebben a naptári évben, de egyik sem volt igazán komoly meccs (az ATMA elleniket leszámítva), szóval tényleg most fog kiderülni mit is tud a csapat, a BL negyeddöntőben illetve a Barca elleni meccseken.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 14., péntek 20:32

de Te már Ancelotti érkezésekor is ellene kampányoltál. Ha most még hibaként feljegyzed Neki, hogy nem hozzuk el Kroost (ami hiába újsághír, egyszer sem biztos, hogy eljönne hozzánk), aligha hatja meg az olasz trénerünket. És valószínűleg a szurkolókat sem, ha jönnek az eredmények.
Ad1: Hogy jön ide az Ancelotti elleni kampányom? Ha Kroos nem jön el, pedig szeretne, az az egész vezetőség hibája lenne.

Ad2: Az eredmények még nem jöttek, egy trófea sincs zsebben, az egész pereputtyot szezon végén lesz értelme eredmények szempontjából értékelni. A játékkal meg nem vagyok maradéktalanul elégedett, szerintem gyengén muzsikálunk szervezett csapatok ellen.
Kroos-Modric
-----Pogba----

A mélységi irányító dolgot meg el kell felejteni, Xabi már nem a régi, rá nem kehet építeni, Illara meg messze van az elvárt szinttől. Jobban járnánk, ha 2 szervezőnk lenne egy defenzív kp-s előtt, és ahogy állna a dolgok, össze is lehet az általam felvázolt kp-t hozni. A legjobb megoldás a BBC trió mögé.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 14., péntek 20:21

Hehe,

Mi a szösz, meglepődök rajtad...ezekszerint te Kroost is szívesen látnád a csapatban? Gündogan, Kroos...a végén még Khedirambot is megkedveled. :lol:

Pogbához mit szólnál? Vagy te milyen reális terveket várnál a nyárral kapcsolatban?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 14., péntek 20:20

hehe írta:képzeld el mária helyett.
Máriát sem cserélném le Kroosra. Játszik eleget, jó formában van, szerintem ő sem akar már annyira lépni.
Merci Zizou!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 14., péntek 20:17

ericco írta:Most elképzeltem nálunk ugyanebben a rendszerben Kroost Modric helyett azon a poszton, hát nem pozitívan hatott rám a dolog.
képzeld el mária helyett. :)

de oda pogba fog jönni, hogy váránynak legyen pajtása szombat este a lounge bárban :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Vissza: