Matt009 írta: Meg lehet nézni a Barcát vagy a BM-et. Simán ráerőltették az akaratukat a Cityre és az Arsenalra, a két csapatnak a meccsek képe alapján nem volt reális esélye a továbbjutásra. Én félek attól, hogy mi is itt tartunk. És az igazi baj az, hogy itt tartunk már évek óta.
Egyedül az Atma elleni odavágón nyújtott játékkal voltam elégedett, ha a komoly ellenfeleket tekintjük, bár ott is kevés helyzetet dolgoztunk ki, legalább az Atmát teljesen megöltük, és mi irányítottuk a meccset. Ez az apró meccs irányítási képesség hiányzik a csapatunkból.
Lényeg annyi, hogy volt erőfelmérő, nem a legkeményebb fajtából, azért én nyugodtabb leszek, ha erősebb csapatok ellen is leteszünk valamit az asztalra, de az Atma elleni teljesítményünkkel sem lehetünk maradéktalanul elégedettek.
A Barca az lesz, a Schalke nem. A Barca nyerni akar majd ellenünk, ha más okból nem, de presztizsből mindenképp. Azt meg láttuk, hogy felspanolva még mindig jók, simán top3.
Azért a tavalyi BM nem tudta ennyire ráerőltetni a játékát az ellenfélre mint az idei. Amugy meg mindenki a BM-ről beszél pedig nekik sem voltak eddig komoly ellenfeleik, és szerintem a Bundesliga is elég gyenge számukra mert ott sincsenek nívós ellenfeleik.
Lehet hogy elbeszéltünk egymás mellett. De senki nem igazán látja hogy Isco az edzéseken hogyan muzsikál.. lehet hogy nagyon is jól. Amit meg te mondasz hogy Kroos nagyon jó. Ebben teljesen igazad van. De őt le kellene igazolni valószínűleg nem kevés pénzért és ráadás ha jól tudom elég sok fizetést is igényel és ezért nem kell a BM-nem sem. Abból a pénzből szerintem idén inkább egy normális VKP-t hozzunk. És ráadásul még azt sem tudjuk hogy idén mennyit tud a vezetőség az igazolásokra áldozni. Szerintem 60-70 milliót. Ebből ha veszünk egy épkézláb VKP-t az nekünk legalább 45-50 millióba fog kerülni. Marad körülbelül 20-25 millió. Nem hiszem hogy ennyiért a BM oda adná.Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Mert amit leírtál azt többé-kevésbé adom. De miért Iscot erőltessük bele egy posztba, ami nem is biztos, hogy fekszik neki, meg mi a tökömért várjunk 2 évet, hogy komoly kp-s legyen, ha most nyáron jöhetne a már szinte kész Kroos, akinek még posztja is van a jelenlegi szerkezetben? (Na meg Kroosnak van minimum 6-7 jó éve a karrierjében, ha nem több, 6-7 év múlva meg úgyis lesznek új klasszisok, akikből be lehet vásárolni.)
Számomra tök egyértelmű, hogyha majd Iscoval számolunk alapemberként, akkor a szerkezetet is aszerint alakítjuk, hogy ő kényelmesen beleilleszkedjen. Ez a beleerőszakolunk valakit egy posztra nagyon ritkán szokott bejönni, most sem próbálkoznék vele. Azt meg ne higgye senki, hogy most 10 évig csak 4-3-3-ban fogunk focizni.