Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 21:40

R.M.C.F írta:
Nem tűnt fel senkinek, hogy minden csapatban ahol volt visszavárják, imádják a játékosok, szurkolók, szeretik, megbecsülik??! Szerintem érdekes.
Dehogynem....azonnal feltűnt,csak itt sok volt a szar,amit el kellett volna lapátolni valakinek de senki sem merte......a média bohócai , céltáblái voltunk.....

Emberileg mindenhol imádták,igaz ember,a csapatáért él hal.......bárhol összetennék a két kezüket ha visszamenne....csak itt verik csalánnal a hátát és ennek van is oka......valószínű a szar,ami elkezdett lefolyni a retyón,és a munka büdös volt pár alaknak.
hallod alex, ebben igazad van, de ez még mindig nem egy óvoda, hanem egy focicsapat, itt produktum is kéne a pályára, nem bekkelős, kontrázós, egy lőtt gól után odahaza! is visszaállós szar, amit ez az ember idepakolt.

3 évig volt itt.
menjünk sorba:
céronaldo nem jutott fel a csúcsra, nem kapott aranylabdát ismét. (az okokba nem megyek bele, ezek sajnos tények)
özil, higuain, dimaria mindegyik szarabb, mint volt. jóval. visszafejlődtek és állandósították a szar formát sikeresen.

kedira. no comment.

pepe, casillas leépítési.

marcelo, bár a világ legjobbja a posztján, a sérülései miatt teljesen partvonalra került.

benzema kanyarban nincs a lyoni formájához és tudásához képest.

egyetlen egy dolgot köszönhetünk murinnyónak, varane-t. mondjuk őt is inkább zidane-nak.

minden más csak a folyamatos lejtmenet, rakás szar, stagnáló minőségű játék, lófasz felfogás és stratégia, elcseszett meccsek, szezonok és igazolások.

szakmai szempontból baszott nagy bukás az ember, pláne hogy mindent megkapott pereztől.
innentől kezdve nekem ne védje senki, hogy jaaj mi lesz most, jajistenem itt a vég.

faszt.
én annyira megkönnyebbültem, hogy iszom is egy szörpöt.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 21:20

Nem tűnt fel senkinek, hogy minden csapatban ahol volt visszavárják, imádják a játékosok, szurkolók, szeretik, megbecsülik??! Szerintem érdekes.
Dehogynem....azonnal feltűnt,csak itt sok volt a szar,amit el kellett volna lapátolni valakinek de senki sem merte......a média bohócai , céltáblái voltunk.....

Emberileg mindenhol imádták,igaz ember,a csapatáért él hal.......bárhol összetennék a két kezüket ha visszamenne....csak itt verik csalánnal a hátát és ennek van is oka......valószínű a szar,ami elkezdett lefolyni a retyón,és a munka büdös volt pár alaknak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 21:17

Szerintem nem Mou volt a bűnös, ő csak megpróbál rendet tenni, persze ezt sajnos rettenetes szigorral. Nem tűnt fel senkinek, hogy minden csapatban ahol volt visszavárják, imádják a játékosok, szurkolók, szeretik, megbecsülik??! Szerintem érdekes... simán el tudom képzelni, hogy valamelyik játékos hátbatámadja, mert nem teszi be a csapatba. Túl sok a megmondóember és az önértékelési problémában szenvedő sztárocska itt Madridban. AZ VAN AMIT AZ EDZŐ MOND, ez másnál is így lesz, azaz nem, mert ezek a játékosok az orránál fogva fogják vezetni a következő edzőnket. Mourinhonál is megpróbálkoztak ezzel, de ő ezt nem hagyta, mert tudta, hogy biztos helye van. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy Péreznek ki kellett volna rúgni, mert nem kellett volna, jó volt amit csinált egészen addig, amíg a játékosoknak túl sok beleszólása lett a dolgokba... itt van példának Ramos, beszólt Mounak, ő leültette a padra és volt olyan amikor kitette a csapatból. Mivel Ramos hatalmas Madridista és tudta, hogy ezzel csak ártana a csapatnak így megtanulta, hogy az van amit az edző mond. Ennyi és nem több.
Mounak is van rossz oldala és vannak problémái, de zseni és el kell ismerni (ezt a fórumon sose fogják megtenni) és vannak a csapatnak is rossz tulajdonságai és a játékosoknak is van rossz oldala.
A lényeg, hogy Mou megpróbált rendet tenni az ő sajátos stílusában, de mindenki rászállt és így csak még rosszabb lett. Tudom, hogy le fogtok szólni, de ez van, én így gondolom. Bocsi.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 21:15

végre.
mint egy megromlott párkapcsolat, egy besavanyodott depresszió, eltakarodott a korántsem "egyetlen".

megmérgezte a klubot, ellenünk hangolta az amúgy is ellenünk hangolt sajtót, megmérgezte a játékosokat, portugál klikk vs spanyol klikk, edző vs ősmadridista, a mutatott játék, a taktika, a bekkelés, a kudarcok, a temérdek igazolási, játékosmenedzselési és megannyi egyéb kudarc.

a mérleg erősen a bukott edző oldal felé billen, azt várom, hogy felüdülés lesz, fellélegzés lesz a nyár a klub életében, mindenki izgatottan, újult erővel vág bele az immár nem begyepesedett szarba, remélhetőleg sok új igazolással és a söpredék kitakarításával, egy sokkal inkább real madridhoz illő játékkal, felfogással.

josé mourinho, NEM vagy a világ legjobb edzője, maximum a nagy pofád elsőszámú.
a világ legnagyobb klubjába beletört a bicskád, akinek van egy kis agya, látta, hogy itt terítékre és megvilágításra kerültek a hatalmas hibáid, itt nem tudtad a szöveged mögé rejteni, itt kevés az, ami egy cselszinél vagy internél elég.
ide nem elég, ha rövid időre csúcsra járatod a csapatot, de nincs mögötte igazi mély tartalom, ha nincs mögötte tudás, ha nem értesz a játékosok igazolásához, mert lövésed sincs mi kell a madridizmusba.

egy jó zsoldos voltál, sajnos elég drágán, de megbuktál, most szedd a sátorfádat és takarodj, ha jövőre csak annyit látok a játékosokon, hogy örömmel fociznak és felszabadultan, és nem nyerünk szart se, már akkor boldogabb és vidámabb leszek.
hatalmas megkönnyebbülés számomra, hogy eltakarodsz, vigyed magaddal a KHÖD-ből minél többet, szerencsétlen.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 21:11

Nojbee írta:Félek megint az lesz a következő edzővel és a csapattal mint 2003 és Mou közötti időszakban :(
Egy ki Mou:
http://www.youtube.com/watch?v=GnYVgPPSO48

Nagyon nagy video.....nem nagyon ismerek edzőt aki ennyire együtt tudott/akart élni a csapatával......az ilyen egyébként a legjobb féle barát az életben,aki a családjáért,a csapatáért,a barátaiért tűzön vízen átmegy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. május 20., hétfő 21:02

Hát ezt a napot is megéltük...Nem tudom mit mondjak. Voltak szép és kevésbé szép pillanatok az elmúlt 3 évben. A csapat visszakerült az európai elitbe (vagy annak közelébe,ki hogy érzi). De valahogy a végére minden szétesett. Sajnálom,hogy így lett vége. Remélem a következő edző helyre tudja rakni a keretet és pár igazolással Európa trónjára ülteti a Realt.

Egy kérdésem lenne...Csatár ügyben Rooney nem lenne jó? Mert ahogy olvastam,nagyon menni akar a MU-ból, Moyes-szal sincs elméletileg jó kapcsolata...Szerintetek itt beválhatna?

Nojbee
Kedvenc játékosaid: Ronaldo the phenomenon, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Shearer, Beckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nojbee » 2013. május 20., hétfő 20:55

Félek megint az lesz a következő edzővel és a csapattal mint 2003 és Mou közötti időszakban :(
Egy ki Mou:
http://www.youtube.com/watch?v=GnYVgPPSO48

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:51

Galacticos írta:inkább reméled nem?
Jogos. :-) Szép is lenne, ha Moratti megdumálta volna vele, hogy mindent megkap csak jöjjön.

zolus
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 20., hétfő 20:50

Egy picit fáj a szívem, meg nem is. Hiszen ő hozta fel a csapatot oda ahol most van, ugyanakkor sok a negatívuma is. Sok sikert kívánok neki, köszönünk mindent!
:agree: vegyesek az érzelmek.Mindig is megosztó volt, az is marad.Kár hogy nem tudta befejezni, megcsinálni amiért jött.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 20:50

Casso írta:Régebben még volt egy olyan nyilatkozat, hogy, ha megy is akkor sokakat megfog lepni a döntése, hogy hova. Ezek alapján én az Intert gondolom. :kivagyhe:
Az Inter edzője nyártól állítólag Mazzarri lesz

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 20:49

Casso írta:Ezek alapján én az Intert gondolom.
inkább reméled nem? :-)
Kerlon írta:Kíváncsi vagyok, hogy tavaly ilyenkor mit írtál volna róla...
nem ezt. de azóta eltelt egy év + azért tavaly basztuk el mert nem kellett volna neki ilyen hosszú szerződést adni, így ha elküldte volna pereznek csomót kellett perkálnia.

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 20., hétfő 20:48

Casso írta:Régebben még volt egy olyan nyilatkozat, hogy, ha megy is akkor sokakat megfog lepni a döntése, hogy hova. Ezek alapján én az Intert gondolom. :kivagyhe:
Véleményem szerint, nem lesz egy süllyedő hajó kapitánya :roll:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:46

Régebben még volt egy olyan nyilatkozat, hogy, ha megy is akkor sokakat megfog lepni a döntése, hogy hova. Ezek alapján én az Intert gondolom. :kivagyhe:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 20., hétfő 20:44

No akkor most már ez is hivatalos, alig hiszem el.

Egy picit fáj a szívem, meg nem is. Hiszen ő hozta fel a csapatot oda ahol most van, ugyanakkor sok a negatívuma is. Sok sikert kívánok neki, köszönünk mindent!

Most már csak az új edző bejelentésére kell várni illetve focisták érkezésére és játékosok távozására.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 20., hétfő 20:42

fogalmam sincs, hányan linkelték már be előttem, de ez ütött :mrgreen:
Merci Zizou!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 20., hétfő 20:41

Galacticos írta:
Erti írta:Jól kezdődik ez a nyár is!
ezt tavaly nyáron basztuk el mikor meghosszabbítottuk mourinho szerződését. nem pedig idén nyáron.
Kíváncsi vagyok, hogy tavaly ilyenkor mit írtál volna róla...

Mourinhonak meg köszönjük az itt eltöltött éveit. Legalább nem kellett a BL-ből lehajtott fejjel kiesnünk egyszer sem sorsolás ide vagy oda. Tavaly illetve idén is megvertük vele az álszent gárdát és nem egy kupát elhappoltunk előlük. Egy hibája volt Mourinhonak, hogy tavaly felült a trónra és azt hitte, hogy könnyebb lesz megtartani a koronát, mint megszerezni. Tovább sok sikert neki!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 20., hétfő 20:41

RaúlRealMadrid írta:
accel írta:mikor fog menni? már most, vagy szezon végén? :coffee:
Szezon végén.
Köszönünk mindent José. :salute:
Most jön Ancelotti és még szarabb lesz a játékunk, kezdőcsapatban egy Kakával... ÉLJEN! :Đ
Az ilyenektől falra mászok...
1.Még nem fix, hogy ő jön. Lehet, de ameddig nem hivatalos addig nincs itt
2.Hogy lehet véleményt alkotni, hogy milyen szarok leszünk vele mikor még nem is volt a Real edzője :kivagyhe: ?
3.Azért ő is szerzet elég sok bajnoki címet meg ha jól rémlik 2 vagy 3 BL trófeát is amivel azért nem 1 jött ment valaki...
4.Nem lennék annyira bíztos, hogy Kaká maradna, ha jönne mert elég sok a fizuja plusz mindent elárul már róla, hogy be sem hívták a válogatott keretbe....
5.Én speciel jobban örülnék Yupp- nak, de ő sem 1 év alatt vitte oda a bayernt ahol most van ezt is hozzá kell tenni :hmmm:
6.Ami nálam Anchelotti mellet szól az az, hogy 1 frissen összepakolt psg-vel lett bajnok ami azért nem rossz + bl be negyeddöntőig meneteltek ami megint nem kis dolog friss csapattal. Elég csak megnézni a Manchester City-t :mrgreen:

Pont anyámék voltam mikor olvastam telefonon, hogy sajtó tájékoztató lesz. Erre felnézek anyám gépén és meg van halva rajta a hang :lol: . Bár nem mintha sokat értettem volna szerintem belőle :D

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 20., hétfő 20:40

Casillasnak nagy a hatalma, pont a születésnapján jelentik be Mout... :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 20:36

Galacticos írta:ha annyira kellett volna neki kaká akkor tavaly nyáron mikor két tábla csokiért cserébe is megváltunk volna tőle, elvitte volna a psgbe.
Shevchenko se kellett neki a Chelseaba, úgyhogy szerintem Kaka is így fog járni
Press írta:Az biztos, hogy ez az öltözői feszkó végre megszűnik és normális állapotok uralkodnak majd az öltözőben.
Hát igen ez biztos
Press írta:ezért lobbizik Ancelotti, hogy engedjék el ingyen... azért madridban is eléggé megoszlanak a vélemények Carloról, sokan nem akarják őt ott látni (én sem). Perez szerintem ezért nem fog fizetni érte, ha ingyen tud jönni akkor valószínűleg jön, ha nem akkor majd lesz más.
Wz eléggé valószínű. Remélem Perez így gondolkodik

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:35

Zidane lehet az edző? :|

Vissza: