Azért idéztem, mert most egyetértettem Vele. És nem a szakértő mondta, hanem kommentátor. A szakértőket nem vártam meg. Az Arrowt néztem a szünetben. Lehet, hogy Ők szidták a Realt, azt nem láttam.flori írta:mondjuk eleg visszas dolog akarmilyen szakertot idezni,akiknek a legjobb szorakozas ha a madridot szidhatjak,alazhatjak.
Nem egy hír volt, hogy Casillasnak/Ramosnak és Ronaldonak nem felhőtlen a viszonya. Ők rendezni tudták. És Mourinho nem csak a spanyolokkal veszett össze. Ronaldoval is. Pepe -aki valószínűleg azért maradhatott a rugdosódása után, mert Mourinho kérte- is Casillas mellett állt ki. Ha Casillas olyan szar alak, akkor az eddig Vele dolgozó edzők, játékosok miért álltak ki mellette?flori írta:tenyleg erdekes h mindenki a veret adna erte ,erre itt meg minden jatekosa utalja.
meggyozodesem h iker hibaja volt h szertefoszlott 2 ev munkaja...
ikernek nem tetszett,hogy vegre van edzo,akinel tenyleg az jatszik aki megerdemli.erdekes h ot senki nem veszi elo,a mi szent ikerunket,aki magat a real ele helyezte,de jose a szar ember.casillas elkezdte es onnantol ezt nem lehetett megfogni.ramos a masodik kapitany,iker baratja akinek gondolom issza a szavait.aztan jott az osszes spanyol jatekos es vege.
Nem tudom (és ahogy írtad, valószínűleg nem is fogjuk megtudni), hogy mit mondhatott Mourinhonak 4 szemközt, de nem tudom elképzelni, hogy olyat mondott volna, ami annyira sértő lett volna az edzőre nézve.
Ízlések és pofonok. Üzleti szempontból nyilván a kupák a fontosak. A Real szurkolók közül is sokaknak az a fontosabb. Sokak viszont a szép játék, a fineszes megoldások, esetleg egyik-másik játékos miatt lett Real szurkoló. Nekik hadd legyen fontosabb a szép játék.flori írta:nem szamitanak a kupak csak a szep jatek..bullshit.
Ettől függetlenül, szerintem nem lehetetlen a kettő együtt. Olyan edző kell, akinek a játékfilozófiája illik a klubhoz és a kerethez, valamint megvan a tudása, ami egy ilyen nagy klubhoz kell.