Értékeld a legutóbbi meccset
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
van ám igazság abban amit Matt mond, bár érthető hogy nem tetszik
igaz h a Barcán az egész szezonban lehetett látni h ez már nem az igazi, de idén még ahhoz képest is rosszabbul teljesítenek mint ősszel, nem csak játékban, de pontokban főleg.
a bajnokság felénél 50 ponttal álltak, a mostani forduló előtt 63-al. 8 meccs alatt 13 pont, hát nem vmi egetrengető. Összel 19 meccs alatt vesztettek 7 pontot, most 8 alatt 11-et...
persze, mi is durván feljavultunk, de csinálhattunk volna akármit ha a Barca nem esik így vissza.
igaz h a Barcán az egész szezonban lehetett látni h ez már nem az igazi, de idén még ahhoz képest is rosszabbul teljesítenek mint ősszel, nem csak játékban, de pontokban főleg.
a bajnokság felénél 50 ponttal álltak, a mostani forduló előtt 63-al. 8 meccs alatt 13 pont, hát nem vmi egetrengető. Összel 19 meccs alatt vesztettek 7 pontot, most 8 alatt 11-et...
persze, mi is durván feljavultunk, de csinálhattunk volna akármit ha a Barca nem esik így vissza.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Matt, miért nem állsz át a BM oldalára Kikötteted a digit meg a sport tv-t, szépen a 4-0ás bundás meccseket megnézed, nincs stressz, nincs aggodalmaskodás. Olyan vagy mint azok a hungarokatalánok, akik most pánikolnak, hogy úú milesz vége a világnak. Ne vedd személyeskedésnek, de magadat és minket is megkímélnéd ezektől az apokaliptikus posztoktól. Egy csónakban ülünk és hidd már el, hogy az a csónak jó fele tart.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az a BM az Arsenalt úgy megfojtotta, hogy öröm volt nézni, a meccsek 2/3-át a Arsenal kapuja előtt legelve töltötték. Majd ha mi is ott legelünk a Barca kapuja előtt, akkor elégedett leszek.Ígyvan, a csodabayern 3-0ákra veri a világtalanabbnál világtalanabb nulla csapatokat a bundesligában. Mennyire túlvannak ők is hájpolva, hihetetlen.
A megszerezhető pontok alapján a Barca már csak 96 ponttal végezhet, az Atma csak 97-tel, és még nem vagyunk a végén, 2-2 botlást be lehet kalkulálni. Az elmúlt 2 évben 100 pontot szerzett a bajnok, szóval nem kell olyan stabilnak lenni, mint az elmúlt 2 évben. Ennek köszönhető az, hogy itt tartunk. Illetve nem vagyunk semmivel sem jobbak, mint az elmúlt 2 évben csak az ellenfeleink kevésbé eredményesek.minden bajnokság első helyezettje "csak" a többi csapat hibáinak köszönhetően első szvsz
Pepre és a BM-re ugyanez igaz. Javi Martinez bohóckodik kh-ban, de érdekes ott nincs ilyen kifogás, hogy a csapat épül... Miért, mert nem kell. Ők jók. Azt meg ne meséld be, hogy a hátvédsor védekezése annyit változott. A kp-s védekezésünk változott, de a kh attól még kh maard, mint ahogy a bhv is bhv marad.CA-val változott a rendszer és ezzel a csapat védekezése is
Itt mondtad ki a lényeget. Ha nem elég az, amit eddig elértünk a komolyabb meccseken, akkor az egész semmit nem ér, mert itt jártunk tavaly is. Szerintem itt sokan túl optimisták a csapat helyzetét illetően, és túlságosan nagyra értékelik azt, hogy középszar csapatok ellen vitézkedünk. Vitézkedtünk 2011/12-es szezonban is, aztán egy ennél körökkel gyengébb BM kivert minket. Akkor is nagy volt a mellény, most is az. És pont az ilyen meccsek, mint a tegnapi utalnak arra, hogy ezek az eredmények csak felszínesek, mint ahogy abban az ominózus szezonban.és 2014től a játékunk is szépen alakulgatott, már csak az a kérdés, hogy a most következő komolyabb meccseken ez mire is lesz elég.
ember.... kajak egyre nevetségesebb leszel...Az, hogy 4 ponttal megyünk a Barca előtt, az a Barca hullámvölgyének eredménye, nem a is érdemünk. Attól mi még nem lettünk jobbak. Ha nem esnek szét, még mindig ponthátrányban lennénk.
http://i.imgur.com/qLgEvWw.jpg
itt az egész szezonunk, meg még volt az első fordulóban egy Betis ellen győzelem...
kikaptunk az Atleticotól, csúnya volt, kikaptunk a Barcától, az Carlo sara is volt, remélhetőleg tanult is belőle, de lazán lehetett volna X is vagy ki tudja mi lett volna, ha bement volna az az 1 gól még 1-0nál...
ezen kívül leikszeltünk Idegenben a jelenleg 5. Villarreal ellen, az Osasuna ellen is idegenben, ami egy nagyon kemény terep (a Barca itt leikszelt szintén), egy Bilbao ellen szintén idegenben (itt kikaptak), akik ugye a 4.ek és az Atletico ellen idegenben akik ugye most a 2.ak....
4 X idegenben, mindegyik bőven benne volt, 1 csúnya vereség az Atleticotól, meg 1 a Barca ellen, ahol aztán a 2. félidőben bármi történhetett volna, de az ajándék 1. félidő megbosszulta magát...
ez egy bőven vállalható teljesítmény, (sőt... nem véletlen vezeti a Real a bajnokságot...) főleg, mert a 2 vereségkor még nagyon nem volt egyben a csapat.
és 2014től a játékunk is szépen alakulgatott, már csak az a kérdés, hogy a most következő komolyabb meccseken ez mire is lesz elég.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért ne vakítson el titeket az a 30 meccses veretlenségi sorozat.
Idén egy kezemen meg tudom számolni mikor játszottunk tetszetősen, élvezetesen, mikor nem untam szét az agyam meccs közben. Régen unatkoztam már ennyire Real meccsek alatt mint idén.
Hátul stabilak vagyunk, ennek köszönhetően kevés veszélyt teremtenek az ellenfelek, de az előre játékunk viszont színtelen szagtalan, és a kontrák is eltűntek.
Persze nem fogok fanyalogni ha így sikerül triplázni
Idén egy kezemen meg tudom számolni mikor játszottunk tetszetősen, élvezetesen, mikor nem untam szét az agyam meccs közben. Régen unatkoztam már ennyire Real meccsek alatt mint idén.
Hátul stabilak vagyunk, ennek köszönhetően kevés veszélyt teremtenek az ellenfelek, de az előre játékunk viszont színtelen szagtalan, és a kontrák is eltűntek.
Persze nem fogok fanyalogni ha így sikerül triplázni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Ez a csúcsmondat.Matt009 írta:Az, hogy 4 ponttal megyünk a Barca előtt, az a Barca hullámvölgyének eredménye, nem a is érdemünk. Attól mi még nem lettünk jobbak. Ha nem esnek szét, még mindig ponthátrányban lennénk.
FLAME ON!!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Matt, te vagy nem akarod érteni, vagy nem tudod. Az, hogy a védelem tavaly is ugyan ez volt...személyes véleményem az, hogy nem csak 4 ember védekezik, hanem egy egész csapat. CA-val változott a rendszer és ezzel a csapat védekezése is. Ősszel amikor te is optimista mosoly brigád többi tagja megtartotta éppen aktuális csapat temető programját páran írtuk, kupát sem szabad várni a csapattól, mert ez még nem az a csapat. 2014. veretlen a csapat, nagyszerű gól átlag. A védekezés jó, bár vannak kihagyásaik de ez még akkor is csak az első év! A kp-től mit várunk...van oda egy nagyszerű Modricunk, de ő sem lesz mindig minden meccsen a legjobbunk. Xabi aki néha már kevés, de még mindig szükséges a csapatnak oda. Két újoncunk, Illarra és Isco. Egy elfeledett Casemiro, aki jött látott de ugyan ilyen gyorsan fog távozni. Na és DM, aki egy teljesen új poszton játszik. Elöl szerintem jó a helyzet, nem csúcsformában lévő játékosokat látok, de jó a helyzet. Karimnak főleg örülök, remélem nem komoly a sérülése.
Persze, hogy vannak negatívumok, és a csapat játéka még nem a legjobb, de nem kell mindenben a hibát keresni. Várjuk meg nyáron hogy igazolnak, mi változik még, és jövőre hogy végződik a szezon. Nem rózsaszín szemüvegben nézem a csapatot, de egy 1:0 után nem ragadok ásót azonnal
Persze, hogy vannak negatívumok, és a csapat játéka még nem a legjobb, de nem kell mindenben a hibát keresni. Várjuk meg nyáron hogy igazolnak, mi változik még, és jövőre hogy végződik a szezon. Nem rózsaszín szemüvegben nézem a csapatot, de egy 1:0 után nem ragadok ásót azonnal
A német bajnokság 3. helyezettjét 1-6ra vertük idegenben....Úgyhogy én annyira nem lennék elszállva, hogy ez a BM mekkora császár németbe(elismerem, szerintem is most ők a legjobbak....), amikor már a Dortmund is kipukkant....
De hagyjuk is
Kiszálltam.
De hagyjuk is
Kiszálltam.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
Az, hogy 4 ponttal megyünk a Barca előtt, az a Barca hullámvölgyének eredménye, nem a is érdemünk. Attól mi még nem lettünk jobbak. Ha nem esnek szét, még mindig ponthátrányban lennénk.
Végülis egy 30 meccses veretlenségi sorozat teljesen hétköznapi dolog.
Ígyvan, a csodabayern 3-0ákra veri a világtalanabbnál világtalanabb nulla csapatokat a bundesligában. Mennyire túlvannak ők is hájpolva, hihetetlen.Amennyire új a csapatunk, annyira új a BM is, és zongorázni lehet a különbséget
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
A tavalyi bajnoki címük se a Barcelona érdeme, hanem a mi hullámvölgyeinknek köszönhető. Az idény elején is a mi hullámvölgyünknek köszönhetően vezették a bajnokságot.Az, hogy 4 ponttal megyünk a Barca előtt, az a Barca hullámvölgyének eredménye, nem a is érdemünk. Attól mi még nem lettünk jobbak. Ha nem esnek szét, még mindig ponthátrányban lennénk.
A fociban bennevan a hullámvölgy, minden csapatnál eljön egyszer, valakinél később, valakinél hamarabb....most nehogymár erre fogd...Alig kapunk gólt, hozzuk a meccseinket, de semmi nem a mi érdemünk....OMG
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ezt nagyon buktad, de mindegy.Matt, annyira látszik a hozzászólásaidon, hogy a focihoz csak TV-n keresztül van/volt közöd.
Nekünk túl sokszor van az a lemez, hogy semmi nem jön össze.Van, amikor minden osszejön, van amikor semmi sem.
Az, hogy 4 ponttal megyünk a Barca előtt, az a Barca hullámvölgyének eredménye, nem a is érdemünk. Attól mi még nem lettünk jobbak. Ha nem esnek szét, még mindig ponthátrányban lennénk.Ősztöl körbe-körbe temetsz mindent és mindenkit, novemberben leírtad, hogy elszállt a bajnokság, hogy Carlo megbukott, kevés és még sorolhatnám, ennek ellenére 4 ponttal megyünk a Barca előtt, ott vagyunk a BL legjobb 8 csapata közt és a kupa döntőjében
Az eredményeket én is aláírtam volna. A mutatott játékot nem.Lehet egy kupa sem lesz, de szerintem a nyáron a jelenlegi helyzetet a fórum 99%-a simán aláírta volna, és jogosan, mivel mé mindig csak egy alakuló csapatunk van, és a robbantást lkeghamarabb csak jövőre várhatjuk el.
Az alakuló csapat dolgot meg csak mondogassátok. Tipikusan egy bolond százat csinál effektus. Ez a csapat már nem a 0-ról épült. A védelem ugyanaz, mint tavaly, Xabi, Modric, CR, Benzema szerepe, feladata lényegében ugyanaz, apró módosításokkal. DM szerepe az új, meg Bale új ember. Ennyi a különbség. Pelle Realjára vagy José Realjára még lehetett mondani, hogy türelem, idő kell, új csapat, sok új játékos, de erre már nem. Amennyire új a csapatunk, annyira új a BM is, és zongorázni lehet a különbséget, sajnos nem a mi javunkra, pedig ott még aranylabdásviláglegjobbjaszuperronaldo/szupermessi sincs. Nekik is vannak gyenge meccseik, csak az a különbség, hogy amikor kell, akkor kíméletlenül bedarálják az ellenfelet. Mi nem tettük meg ezt idén párszor, és nem motiválatlanságból, hanem mert nem voltunk képesek (lásd Atma bajnoki).
Tavaly december-január környékén leírtam, hogy Mou-nak mennie kell. Az elsők között voltam, aki ezt leírta. Csak Mourinho képviselt egy minőséget, és én az alá nem akartam adni. Véleményem szerint azonban Ancelotti nem üti meg ezt a minőséget. Ebben lehet tévedek, de még mindig ezt gondolom. Na mikor kiderült, hogy egy adott minőség alá adjuk, akkor írtam azt, hogy ennél még Mou megtartása is jobb lett volna. De összességében örültem, hogy Mou elment innen. És jelenleg Carlo felülmúlja az elvárásaimat. Csak a hibái miatt elment pár fontos meccsünk a szezonban.és le tudd írni, mekkora hiba volt elengedni Mourinhot, Özilt, stb. Kezd nagy erőlködésbe átmenni ez az egész.
Carloról a végső véleményemet a szezon végén fogom leírni, jelenleg első ránézésre nincs mit kritizálni rajta, DM új posztja a szezon legnagyobb edzői húzása lehet, és könnyen lehet, hogy ezzel triplázáshoz fog segíteni minket. De ettől még nem vagyok 100%-ig megelégedve az eddigi munkájával (és amikor ezt leírom, akkor nem ahhoz viszonyítom, hogy én mit vártam tőle előzetesen, hanem egy úgynevezett "ideális edzőtől" milyen munkát várok el), főleg mert én a BM-hez mérem magunkat (vagy épp az aktuálisan legjobb csapathoz), és nem mondjuk egy Atmához vagy Valladolidtól kiszopó Barcához.
Még egyszer csak hogy világos legyen: Nem az a baj, hogy van egy ilyen meccsünk. Le se szarnám. Csak túl sok ilyen meccsünk van. Ráadásul az eddig is tudott volt, hogy felállt védelem meg a letámadás nem ízlik nekünk. De tegnap a Malaga egyik sem volt. Ez a baj. Azt meg ne higgyük, hogy majd a BM ellen vagy a Barca ellen vagy a PSG ellen, majd minden össze fog jönni a játékosainknak. Annyiszor írtátok, hogy most komolytalankodunk, de éles meccsen, majd ott leszünk fejben... Persze az előző években ezt láttuk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az egész csapat amblokk nem adott ki sokat magából, az utolsó 10-15 percben voltunk kissebb nyomás alatt de konkrét helyzete nem volt a Malaga-nak, csak annyitól lehetett tartani ,hogy valaki élete gólját veri ismét ellenünk.Bale-nek volt most területe gyakran volt játékban védekezésből is kivette a részét, sokszor megverte a védőjét.Varane-nak ha jól emlékszem egy eladott labdája volt amiből végül nem lett semmi baj, de ő is szépen jön vissza a top formájához.Carvajal tanár, Marcelo sem hibázott de igazából az egész csapat csak túl akart lenni a meccsen, de ettől függetlenül valóban nyerhettünk volna sok góllal is a helyzeteink alapján.Ez a lötyögés számomra azt jelenti ,hogy vasárnap 500% lesz otthon.Én bizakodó vagyok, persze amíg a Bayern szembe nem jön, mert akkor összevissza fogom magam csinálni a német import tiki-takától...tubatibi írta:Nem láttam a tegnapi mérkőzést... Varane-ról, Carvajal-ról, Bale-ről, Marcelo-ról írnátok pár sort, hogy játszottak?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez itt a lényeg a többi csak hablaty, sírunk itt fölöslegesen amikor a barcánál sokkal nagyobb gondok vannak mint nálunk, de ahogy látom ez az óriási City leiskolázás( ) megint félrevezetett mindenkit, mint tavaly a Milan elleni meccsük...Egy Classico mindig 3 esélyes, jövőhéten is az lesz,DE a lélektani előny a miénk, nekünk az x is elég+hazai pálya, persze a győzelem az elsődleges.De látom előre a sírást ha kikapnánk, mindenki takarodjon stb...pedig a 2 klasszikus közül jóval fontosabb a kupadöntő, mert ott azért a meccsért adják a kupát, itt nem.Számomra az az a meccs amit nyerni kell mindenáron.ericco írta:Lehet egy kupa sem lesz, de szerintem a nyáron a jelenlegi helyzetet a fórum 99%-a simán aláírta volna, és jogosan, mivel mé mindig csak egy alakuló csapatunk van, és a robbantást lkeghamarabb csak jövőre várhatjuk el.
A Bayern ellen meg kise kell állni annyira félelmetesek, annyira jók, annyira tökéletesek, egyszerűen verhetetlenek, a Real Madrid meg amúgy is mindent csak a máknak köszönhet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pont a rangadókon ment eddig az Atleticonak a legjobban.
Egyedüliként veretlenek a nagycsapatok ellen (a bajnokságban): 6-4-0
Még 4 nagyobb meccsük van: Villarreal (otthon), Barca-Bilbao-Valencia idegenben.
Amíg kitart Costa-Villa páros addig jók lesznek, illetve sok múlik a következő BL sorsoláson is, hogy kiket kapnak, mennyire izzasztják meg őket a meccseken.
Egyedüliként veretlenek a nagycsapatok ellen (a bajnokságban): 6-4-0
Még 4 nagyobb meccsük van: Villarreal (otthon), Barca-Bilbao-Valencia idegenben.
Amíg kitart Costa-Villa páros addig jók lesznek, illetve sok múlik a következő BL sorsoláson is, hogy kiket kapnak, mennyire izzasztják meg őket a meccseken.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Matt, annyira látszik a hozzászólásaidon, hogy a focihoz csak TV-n keresztül van/volt közöd. Hogy rendes, nagypályás focicsapat tagja sosem voltál, abban szinte biztos vagyok. Ha lettél volna, tudnád, hogy minden meccs más, minden ellenfél más. Van, amikor minden osszejön, van amikor semmi sem. Van amikor döcöős meccsen sikerül elhozni a nem emgérdemelt 3 pontot, és úgy is alakulhat, hogy leiskolázzuk az ellenfelet, mégis csak egy pontocska, vagy semennyi sem jut. Ősztöl körbe-körbe temetsz mindent és mindenkit, novemberben leírtad, hogy elszállt a bajnokság, hogy Carlo megbukott, kevés és még sorolhatnám, ennek ellenére 4 ponttal megyünk a Barca előtt, ott vagyunk a BL legjobb 8 csapata közt és a kupa döntőjében. De te csak fújod tovább ezeket a dolgokat, és közben egyre több embernek mész az agyára, hogy ha nem gálázik a csapat, egyből jössz károgni. Leírsz X negatív dolgot, hátha ebből egy bejön, és le tudd írni, mekkora hiba volt elengedni Mourinhot, Özilt, stb. Kezd nagy erőlködésbe átmenni ez az egész.
Lehet egy kupa sem lesz, de szerintem a nyáron a jelenlegi helyzetet a fórum 99%-a simán aláírta volna, és jogosan, mivel mé mindig csak egy alakuló csapatunk van, és a robbantást lkeghamarabb csak jövőre várhatjuk el.
Lehet egy kupa sem lesz, de szerintem a nyáron a jelenlegi helyzetet a fórum 99%-a simán aláírta volna, és jogosan, mivel mé mindig csak egy alakuló csapatunk van, és a robbantást lkeghamarabb csak jövőre várhatjuk el.
Mert ez csak ilyen egyszerűen működik.Ezek után nem találod furcsának, hogy egy megnyert meccs után akadok ki a csapatra? A tegnapi meccsen területünk és időnk is volt a labdával. Mégsem ment a foci. Ez a legalja mindennek. Tegnap 5-0-ra kellett volna nyernünk minimum.
Merci Zizou!
Nem láttam a tegnapi mérkőzést... Varane-ról, Carvajal-ról, Bale-ről, Marcelo-ról írnátok pár sort, hogy játszottak?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Megvolt rá a lehetőségünk, illetve hozzá a helyzetek is; csak épp élni nem éltünk vele a töketlenkedés, idegesítő, egyben nagyon bosszantó hibák és a dekoncentráltság miatt. Míg a Schalke ellen minden bejött, itt most pont ellenkezőleg!Ez a fos Malaga kp-s védelme egyenlő volt a nullával, kontrából verni kellet volna 4-5-t gólt, de látványosan elfelejtettünk kontrázni.
Jogos felvetés, de a hiba és a tegnapi teljesítmény okát én is inkább a következőkben látom! -->A tegnapi meccsen területünk és időnk is volt a labdával. Mégsem ment a foci. Ez a legalja mindennek. Tegnap 5-0-ra kellett volna nyernünk minimum. A Malaga bevazelinezve jött ki a pályára. Schuster úgy eltaktikázta magát, ahogy talán csak ő tudja. A kp-juk szétszakadt, kp-s védekezésük nem volt, a hátvédjeik nem haraptak, 1v1-ben simán le lehetett őket nyomni. Tipikusan gálaellenfél volt a Malaga tegnap. És ez a probléma. Ezt a gálaellenfelet nem tudtuk legálázni. És ha valaki tegnap élete gólját rúgta volna, akkor most dühöngene a fél fórum, és eladna meg kirúgna mindenkit.
a kapu előtt,úgy érzem túl sokszor vagyunk könnyelműek és dekoncentráltak,azt értem ez alatt,hogy egy energia bedobással felépitett támadás végén túl könnyen eladunk labdákat,elpasszolunk labdákat,amiket ha jobban odafigyelnénk,akkor több gólt,gólhelyzetet teremthetnénk...és ez egy nagyon fontos dolog. Ezt hibának látom,de ezt JM-nál is lehetett látni.
Cristiano hiába szolgált rá ismét az Aranyember titulusra az újabb 3 pontot érő góljával, tegnap csak örökölni lehetett tőle a labdát (már-már bicskanyitogató mód) és ezzel egyértelműen a kevésbé szimpatikus arcát mutatta! Isco meg .......; maradjunk annyiban, hogy Carlonak még nagyon sokat kell rajta dolgoznia, ha valóban egy új Seedorfot akar belőle faragni, már ha egyáltalán sikerül neki valaha is!?!Igazából a védekezés csak Ronaldon szokott elcsúszni, ha az alap 11 van a pályán, Bale és Benzema is nyomja becsülettel az iparos melót is csak a portugál baszik rá a kis csapatok ellen. A Barca ellen meg a nagyobb meccseken szerencsére extra motivált. Ronaldo önző volt, Isco meg pont olyan lett, mint Benzema, fejben elszállt, mert a tehetsége meg van. A védelmet még lehet dicsérni, mert komoly hiba nélkül tisztán lehozták a meccset. Annyi volt tegnap a különbség, hogy mi túl akartunk lenni a meccsen, ők meg megakartak halni hazai pályán, ezért volt a számunkra ilyen botrányos ez a meccs, de 3 pont a zsebben, ami mindennél fontosabb ilyen helyzetekben.
+1Nálam amúgy tegnap Alonso, Bale és Dm vitte a prímet.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
teljesen egyetértek veled a játékosokkal kapcsolatban. Annyi tűnt fel, hogy alonso főleg a védekezésben tette nagyon oda magát, bale meg a 2. félidőben kicsit visszaesett, de még akkor is sokat melózott. Isco és Jesé voltak a leggyengébbek, de elég keveset játszanak, ezért annyira nem lepődtem meg rajta.Kerlon írta:Igazából a védekezés csak Ronaldon szokott elcsúszni, ha az alap 11 van a pályán, Bale és Benzema is nyomja becsülettel az iparos melót is csak a portugál baszik rá a kis csapatok ellen. A Barca ellen meg a nagyobb meccseken szerencsére extra motivált. Nálam amúgy tegnap Alonso, Bale és Dm vitte a prímet. Ronaldo önző volt, Isco meg pont olyan lett, mint Benzema, fejben elszállt, mert a tehetsége meg van. A védelmet még lehet dicsérni, mert komoly hiba nélkül tisztán lehozták a meccset. Annyi volt tegnap a különbség, hogy mi túl akartunk lenni a meccsen, ők meg megakartak halni hazai pályán, ezért volt a számunkra ilyen botrányos ez a meccs, de 3 pont a zsebben, ami mindennél fontosabb ilyen helyzetekben.
Igazából a védekezés csak Ronaldon szokott elcsúszni, ha az alap 11 van a pályán, Bale és Benzema is nyomja becsülettel az iparos melót is csak a portugál baszik rá a kis csapatok ellen. A Barca ellen meg a nagyobb meccseken szerencsére extra motivált. Nálam amúgy tegnap Alonso, Bale és Dm vitte a prímet. Ronaldo önző volt, Isco meg pont olyan lett, mint Benzema, fejben elszállt, mert a tehetsége meg van. A védelmet még lehet dicsérni, mert komoly hiba nélkül tisztán lehozták a meccset. Annyi volt tegnap a különbség, hogy mi túl akartunk lenni a meccsen, ők meg megakartak halni hazai pályán, ezért volt a számunkra ilyen botrányos ez a meccs, de 3 pont a zsebben, ami mindennél fontosabb ilyen helyzetekben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ez kegyetlenR.M.C.F írta: DM kiváló volt, a drón megint leigázta az ellenfelet,állandóan ott ég a gatyájuk mellett,idegesiti őket mint a forgalmi dugó...mindenhol ott érezhető a lehelete,és ez annyira kellemetlen lehet,mint az buszon tolakodó öregasszonyok.
Az előre játéka sem volt rossz,sőt márádónás szólója után a gatyámat is letoltam volna a nappaliban,ha van bennem pia.....de nem volt.
Igazból ha még 2 ember hasonló felfogásban játszana mikor az ellenfélnél van a labda akkor kegyetlen ütős lenne a csapat...CR és Bale...Utóbbi tesz hozzá a védekezéshez, de mind kettejüktől kellene egy kicsi segítség a DM rohamhoz. Ha Isco tegnap belövi, ma minden DM-ről szólna