hát kb . akárki jobbat csinál ennélmessideco írta:Ennél még én is jobbat csinálnékcsabi* írta:ha már gangster rap akkor csakis : Ő
csak gondoltam oldom egy kicsit a hangulatot
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 16., vasárnap 23:00
hát kb . akárki jobbat csinál ennélmessideco írta:Ennél még én is jobbat csinálnékcsabi* írta:ha már gangster rap akkor csakis : Ő
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 16., vasárnap 22:54
Ennél még én is jobbat csinálnékcsabi* írta:ha már gangster rap akkor csakis : Ő
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 22:47
Random hallgatok zenét, mindig ami épp jön. Hangulatra. Van amikor 80-as évek disco, van amikor blues, van amikor country zenéket, van amikor rock.Sierra írta:
Már észrevettem, hogy mindig ugyanazokat a számokat linkeled be, csak valamikor többet, van amikor kevesebbet.
HozzászólásSzerző: füst » 2014. március 16., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 22:37
Ezt teljesen adom, ebben ő is benne van!Én csak azt mondom, hogy ő ellentétben a többiekkel akkor is nagyfiú amikor nem állnak mögötte a "barátai"!Hát BBarni, pedig már a művészneve is egy nagy kamu, ahogy az egész magyarországi "gengszter" dolog. Az amerikai gettók szánalmas majmolása, ami itthon folyik, ebben Zolika ugyanúgy benne van.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 16., vasárnap 22:33
Sierra írta:Már észrevettem, hogy mindig ugyanazokat a számokat linkeled be, csak valamikor többet, van amikor kevesebbet.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 16., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 22:31
Ez így van!Bár amíg pénz van, minden van.
Nem tudom, lehet, hogy csak én látom rosszul, de én hallottam/láttam őt "szorultabb helyzetekben" és teljesen más jött le róla mint dopeman és társairól!Zoli meg a hitelesség egy mondatban? Joke
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 16., vasárnap 22:31
megtaláltad anyám könyvjelzőit? amúgy adom, egy jó totó az sose rosszRemy írta:Eagles - Hotel California
Scorpions - Wind Of Change
Guns N' Roses - November Rain
Queen - 'Bohemian Rhapsody'
Led Zeppelin - Stairway To Heaven
The Doors - Riders On The Storm
Toto - Africa
The Police - Every Breath You Take
Phil Collins - Another Day In Paradise
Bruce Springsteen - Born in the U.S.A.
Bryan Adams - Summer Of '69
Chuck Berry - Johnny B. Goode
Little Richard - Long Tall Sally
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Michael Jackson - Billie Jean
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 16., vasárnap 22:29
Már észrevettem, hogy mindig ugyanazokat a számokat linkeled be, csak valamikor többet, van amikor kevesebbet.Remy írta:Eagles - Hotel California
Scorpions - Wind Of Change
Guns N' Roses - November Rain
Queen - 'Bohemian Rhapsody'
Led Zeppelin - Stairway To Heaven
The Doors - Riders On The Storm
Toto - Africa
The Police - Every Breath You Take
Phil Collins - Another Day In Paradise
Bruce Springsteen - Born in the U.S.A.
Bryan Adams - Summer Of '69
Chuck Berry - Johnny B. Goode
Little Richard - Long Tall Sally
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Michael Jackson - Billie Jean
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 16., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 16., vasárnap 22:24
Majka meg a "spanjai", na az még nagyobb vicc Bár amíg pénz van, minden van.Ő mindig magát adja, és ha valaki bekérdezi, hogy hogy is volt ez meg az akkor ő nem kezd el sikongatni a haverjaiért mint pld körte. (egyébként csak neki és talán majkának van olyan ismeretségi köre amitől jobb egy picit távol lenni ha balhé van, de még ők is semmik!Sajnos egy időben túl sokat mozogtam ilyen körökben de ez már off)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 16., vasárnap 22:19
Ha az elektronikus zenére gondolsz, azt emberek csinálják, a számítógép csak eszköz, hogy így fogalmazzak. Egyébként ez teljesen szubjektív dolog, én például a régi, "nagy zenéket" nem tudom mindig annyira élvezni, amikre mindenki mondja, hogy a könnyűzene történetének legkiemelkedőbb darabjai, sokkal nagyobb hatással van rám a modern elektronikus zene sok műfaja, nem a populárisabb, gyengébb színvonalúak többségében, hanem a kevésbé szélesebb körben hallgatottak. Több érzelmet közvetítenek felém, jobban ellazulok, feltöltődöm tőlük, vagy éppen felpörgök, attól függ, milyen számról van szó.Remy írta:Számítógépek csinálják a zenét, nem pedig emberek illetve hangszerek.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 22:13
Szerintem ő hitelesebb mint az előbb említettek!Ő mindig magát adja, és ha valaki bekérdezi, hogy hogy is volt ez meg az akkor ő nem kezd el sikongatni a haverjaiért mint pld körte(egyébként csak neki és talán majkának van olyan ismeretségi köre amitől jobb egy picit távol lenni ha balhé van, de még ők is semmik!Sajnos egy időben túl sokat mozogtam ilyen körökben de ez már off)Ganxsta mint hiteles? Ugyan már.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 22:10
Mondjuk ezen nem kell meglepődni. Nem meglepő ez. Csak elég meghallgatni, hogy mik a mai nagy slágerek, mik a "zenék"... szánalmas szar az egész, már bocsánat. Számítógépek csinálják a zenét, nem pedig emberek illetve hangszerek.Zsombor írta:Ganxsta mint hiteles? Ugyan már. Ezek a faken gengszter rapperek, azt se tudják miről beszélnek sokszor, annyira nevetségesek, hogy az már fáj. Ennél a basztánál meg nem hiszem, hogy van lejjebb "zeneileg", bár még ennél is megdöbbentőbb, hogy az efféle szennyre van kereslet.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 16., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 16., vasárnap 21:33
realistahuni írta:Még ha a szám nem is olyan rossz, de egyszerűen nem tudom nem utálni ezt a verébceleb majkát meg a szintén zenész társát.
HozzászólásSzerző: el magico » 2014. március 16., vasárnap 21:28
én sem tudom melyik a nevetségesebb, a zenéje vagy a tetkójaferni írta:meg kellett néznem ezt a kibeba nagy bohócot, már a címből láttam, hogy igazi szép nóta lesz.... nevetséges, de ez a jobb szemöldök feletti God loves me tetkója bazze........Seraf írta:
a mai busta klipnek inkább nem adnék helyet most
Ez meg csak szerintem nem nagy szám? Mármint a klip... 3ből 2 és fél percig magukat mutogatják, a srácot aki köré úgy lehetett volna valami kis sztorit építeni meg összesen van 20 másodpercig...Persze a zene az oké, de lehettek volna kreatívabbak a klipet illetően.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem