ugyanakkor bármikor jó egy tizire a csúnya, mindig durva és mindig szabálytalan Pepe ellen..madridronie írta:Nevekre szépen cseng és ez alapján valóban a legerősebb csapat, amit Tata kiállíthat, ugyanakkor arról már koránt sem vagyok meggyőzve, hogy a legjobb teljesítményre is a fenti sor lenne képes jelenleg (főleg Neymar formája és a pályán való jelenléte miatt --> Pedro és Alexis is jobban teljesít mostanában nála, Messi komfort érzéséről már nem is beszélve )!VV---Alves-Piké-Masch-Alba---Busi-Xavi-Cesc---Iniesta-Messi-Neymar
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nevekre szépen cseng és ez alapján valóban a legerősebb csapat, amit Tata kiállíthat, ugyanakkor arról már koránt sem vagyok meggyőzve, hogy a legjobb teljesítményre is a fenti sor lenne képes jelenleg (főleg Neymar formája és a pályán való jelenléte miatt --> Pedro és Alexis is jobban teljesít mostanában nála, Messi komfort érzéséről már nem is beszélve )!VV---Alves-Piké-Masch-Alba---Busi-Xavi-Cesc---Iniesta-Messi-Neymar
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
win-win szituáció tudodziro4vr írta:olyan egyszerű ezt mondani ha bejön te megmondtad, ha nem akkor meg zsír nyertünk megcsapjuk őket azt mondom, nem lesz díszmenet, nem lesz 5-0 de kiizzadjukhunmadridista írta:Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem
Nem vagyok pesszimista, vagy ilyenek, csak igazából ezt érzem. Egyrészt a veretlenségi sorozatunknak valamikor meg kell szakadnia egyszer és nem hiszem, hogy ez a Schalke ellen lesz majd. Valamint nem hiszem, hogy most és a kupadöntőben is meg tudnánk verni a Katalánokat, így inkább azt szeretném, hogy ott győzzünk, itt meg mondjuk legyen X és akkor marad a 4 pontos fór...
Egyébként én 1-1-et mondok...CR+Messi góllal
Benzema nagyon jó lenne ha felépülne addig...bár így lehet csak 1 félidőt fog bírni, ha játszik is
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
olyan egyszerű ezt mondani ha bejön te megmondtad, ha nem akkor meg zsír nyertünk megcsapjuk őket azt mondom, nem lesz díszmenet, nem lesz 5-0 de kiizzadjukhunmadridista írta:Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem
Nem vagyok pesszimista, vagy ilyenek, csak igazából ezt érzem. Egyrészt a veretlenségi sorozatunknak valamikor meg kell szakadnia egyszer és nem hiszem, hogy ez a Schalke ellen lesz majd. Valamint nem hiszem, hogy most és a kupadöntőben is meg tudnánk verni a Katalánokat, így inkább azt szeretném, hogy ott győzzünk, itt meg mondjuk legyen X és akkor marad a 4 pontos fór...
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tavaly 1 hét alatt kentük el őket 2szer ...hunmadridista írta:Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem
Egyébként én is a kupadöntőt választanám ga csak 1et nyerhetnénk
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hunmadridista
Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
VV---Alves-Piké-Masch-Alba---Busi-Xavi-Cesc---Iniesta-Messi-Neymar
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az lesz a kezdő állítólag ami a city ellen volt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Sánchez meg Pedro helyett tippre Fabregas meg Neymar lesz.
- hunmadridista
Azt olvastam, hogy Tata Martino állítólag már tudja a kezdőcsapatot, amit kiküld majd a mieink ellen a Klasszikuson
Én egy ilyenre tippelnék:
-------------Valdes-------------
Alves--Piqué-Mascherano--Alba
----------Busquets-------------
-------Xavi-------Iniesta-------
------------Messi--------------
Sanchez------------Pedro-----
Én egy ilyenre tippelnék:
-------------Valdes-------------
Alves--Piqué-Mascherano--Alba
----------Busquets-------------
-------Xavi-------Iniesta-------
------------Messi--------------
Sanchez------------Pedro-----
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ez így igaz, ugyanakkor maradjunk annyiban, hogy mi vezettünk és a játékosok saját bevallása szerint is elsősorban magunknak köszönhetjük, hogy engedtük visszajönni őket nemcsak a meccsbe, de a bomba után már mi futhattunk az eredmény után! Engem csupán ez (meg a hozzáállás) dühített a végén és nem maga a döntetlen, illetve a végeredmény (még Carlot sem tudtam hibáztatni egyáltalán a 2 szélső védő miatt), mert kemény meccs /mi tettük magunknak nehézzé/ volt egy jó ellenféllel szemben.+sokan elfelejtik,hogy ők egy hetet készülhettek a meccsre amíg mi németországban toltuk, meg az Atletico-nak kb a szezon legfontosabb meccse volt, mert ha azt bukják a bajnokság is végleg elúszik...és még így is kellet az ,hogy Gabi belebombázzon egyet 50-ről...az nem szerencse ,hogy beakadt csak a mi góljaink a kupában?
By Sergio Ramos
„Lehet, hogy túl könnyen vettük ezt a mérkőzést, és túl lazák voltunk az első gól után."
By Xabi Alonso"Ahogy tegnap is mondtam, lehet, hogy túl nagy volt az önbizalmunk, de a második félidőre feljavultunk és sikerült egyenlítenünk.
Na ez az a hozzáállás, ami a szezon hátralévő részében már nem fér bele, a nagy meccseken meg pláne!"Mivel korán szereztünk vezetést, onnantól már nem koncentráltunk annyira a támadásokra, mint amennyire kellett volna, és kaptunk is két gólt két hiba után."
RealMadrid
RealMadrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+sokan elfelejtik,hogy ők egy hetet készülhettek a meccsre amíg mi németországban toltuk, meg az Atletico-nak kb a szezon legfontosabb meccse volt, mert ha azt bukják a bajnokság is végleg elúszik...és még így is kellet az ,hogy Gabi belebombázzon egyet 50-ről...az nem szerencse ,hogy beakadt csak a mi góljaink a kupában? Nem beszélve arról ,hogy a kupameccseken az Atletico-nak kb egy épkézláb támadása nem volt ellenünk...Szerintem is most lesz az első IGAZI erőfelmérőnk, de ha kikapunk is lehet belőle tanulni, ha a játékosok hozzáállása megfelelő lehetne az akár egy jókor jött józanító pofon...Nagyon jó helyzetben vagyunk, mert az x is jó, pont ezért várok sokat ettől a meccstől, a teher és a győzelmi kényszer a Barcán van,ha mi is győzni megyünk ki a pályára nem taktikázva akkor a legrosszabb opció a döntetlen szerintem.Géci írta:Nagyon nagy +Csabi írta:nekem tetszik ez a stílus. igen, hasonlít a barca játékára, de sokkal direktebb, nem kell 100 hátrapassz, hanem a támadók nekirontanak a védelemnek. a málaga elleni meccs gyengébb volt, igen. minden csapatnál vannak gyengébb meccsek. ettől függetlenül lehetett volna 3 is közte. nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál, és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze). az ő játéka és munkabírása létkérdés a csapat számára. ez a barca ellen is nagyon sokat fog jelenteni, mikor nem tudnak majd passzolgatni mert az argentin mindig ott lesz valakinek a nyakán.
Addig következtetést sem lehet levonni ameddig az igazi kezdő 11-ünk nem játszott még olyan csapat ellen akik akarnak focizni, mert az AtMa nem akart és ezt sokan elfelejtik. Az AtMa is akkor jutott el oda, hogy így játszon miután 2x feltöröltük velük a padlót a kupában... Nálam az első erőfelmérő vasárnap lesz!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Nagyon nagy +Csabi írta:nekem tetszik ez a stílus. igen, hasonlít a barca játékára, de sokkal direktebb, nem kell 100 hátrapassz, hanem a támadók nekirontanak a védelemnek. a málaga elleni meccs gyengébb volt, igen. minden csapatnál vannak gyengébb meccsek. ettől függetlenül lehetett volna 3 is közte. nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál, és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze). az ő játéka és munkabírása létkérdés a csapat számára. ez a barca ellen is nagyon sokat fog jelenteni, mikor nem tudnak majd passzolgatni mert az argentin mindig ott lesz valakinek a nyakán.
Addig következtetést sem lehet levonni ameddig az igazi kezdő 11-ünk nem játszott még olyan csapat ellen akik akarnak focizni, mert az AtMa nem akart és ezt sokan elfelejtik. Az AtMa is akkor jutott el oda, hogy így játszon miután 2x feltöröltük velük a padlót a kupában... Nálam az első erőfelmérő vasárnap lesz!
- madridronie
Egyetértek; ennek ellenére nagyon remélem, hogy nem labdatartós játékban akarjuk majd felvenni velük a versenyt, mert abban azért még mindig előrébb járnak! A José-féle, a Barca ellen a végére teljesen tökéletesített "masszív, koncentrált védekezés kontrákkal megtámogatott" játékot kell ötvözni és megfelelően vegyíteni a Carlo-féle új elemekkel (stabil középpálya, nyugodt labdakihozatalok és labdatartás, amikor azt a meccs képe megkívánja); az intenzív, megdöglök a pályán a csapatért, címerért attitűdről már nem is beszélve, mert anélkül fel se menjenek a pályára a fiúk! Ha még1x-szer eljátsszak azt, mint 3 hete az AtMa ellen és picit light-ra veszik a figurát, illetve ellazsáljak a meccset, akkor azért mérges leszek! A győzelem "szükségessége" lebegjen a fiúk szeme előtt és erre illetve ennek megfelelően is játsszanak majd ésszel, akkor nagy probléma nem lehet, ebben biztos vagyok!nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál,
Nem gyenge az; illetve a lehetőségekhez mérten a max. és a legjobb, amit ebből a jelenlegi keretből most ki lehetne hozni, de azért még mindig sebezhető és bőven vannak gyenge pontjai, amik remélhetőleg a nyáron végleg orvoslásra kerülnek majd! Ettől függetlenül simán elég lehet akár a címekhez is hozzátéve, hogy az igazán komoly vizsgák azért csak most jönnek majd a középpálya számára a hétvégétől kezdődően!és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze).
RealMadrid
RealMadrid
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon remélem, hogy nem változtat semmit Ancelotti úgy, mint az őszi meccsen. Bár most nem indokolja semmi ezt, mivel összeért a csapat. Annyiban reménykedem, hogy a BBC nem sül be, illetve DM is a jobbik énjét mutatja és akkor szerintem nagy gond nem lehet. Ha Benz nem játszhat, akkor én Jesét tenném be a helyére és nem Iscot vagy Moratat.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem tetszik ez a stílus. igen, hasonlít a barca játékára, de sokkal direktebb, nem kell 100 hátrapassz, hanem a támadók nekirontanak a védelemnek. a málaga elleni meccs gyengébb volt, igen. minden csapatnál vannak gyengébb meccsek. ettől függetlenül lehetett volna 3 is közte. nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál, és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze). az ő játéka és munkabírása létkérdés a csapat számára. ez a barca ellen is nagyon sokat fog jelenteni, mikor nem tudnak majd passzolgatni mert az argentin mindig ott lesz valakinek a nyakán.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
A meccsről, bajnoki döntőről... Gálát szerintem senki nem,var. Ugyanakkor én az oregtol azt várom h taktikailag felveszi a kesztyűt. Ugye Tata sem annyira hülye, Messit vissza fogja húzni a középső sor es a támadó sor közé, így lendületből tud nekimenni a védőknek, s kvazi plusz egy ember a kp-n, ügye erről szolna a csatár nélküli játék... Aztán a két szélső támadó nyit majd neki, meg ha jol sejtem a resbe belépő Fabregasnak. Addig megy majd a kézilabda amig valamelyik nagymenő le nem veszi az emberét, a két szél nyit es megy a ziccerpassz. No mar most, nalunk Modric adott, labdabiztos, jol támad le es fordulekony. A tobbi kp-sunkat statikusabbnak érzem, Avagy nem tud védekezni. Így taktikailag kulcsszerepe Dm-nem lesz, védekezésben letamadasban, és támadásban is, mert a mi letszamfolenyunk ügye Marcival van meg, Cr belep középre, Marci jon balszelloben, Dm pedig támadásban kp-bol beléphet egyfajta baloldali támadóba. Erdekes lesz.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én még a negatívumhoz hozzávenném a játékstílusunkat is.
- Egy Realra szabott "tiki-taka" hasonmás. Gyakran adogatjuk hátul a labdát, amit a Barca imád. Arról nem beszélve, hogy mi is szeretünk szűk helyen játszani, ami pont a Barca területszűkítésének kedvez.
- A letámadás továbbra sem mindig ízlik a csapatunknak. Bár volt pár látványos labdakihozatalunk is így.
- Di María a nyomás alatt hamar elfárad. És jönnek a pontatlanságok.
- És mivel Alonsot kikapcsolják (érdekes, hogy Alonsonak a védekezéskor és az ellenfél térfelén való támadásakor vesszük ilyenkor komoly hasznát), valószínűleg Modric sem lesz annyira megjátszható (lásd AtMa és Bilbao mérkőzések), így Pepének, Ramosnak teszik majd vissza a bogyót Gondolom nem kell részletezni, hogy abból milyen és hova menő ívelgetések lesznek. Utóbbi időben López sem igen talál saját embert guruló labdából.
- És negatívum, hogy a döntetlen is jó nekünk. A Barcának sem ízlik, ha nyomják őket a kapunak, sőt. De mivel a döntetlen is jó, valószínűleg hasonló játék lesz, mint volt az AtMa ellen.
Pozitívum, hogy ha feltolják a védekezést, akkor Ronaldo és Bale könnyen szétfutja őket. Kérdés, hogy Alba és főleg Alves a belépésiket megússzák kacsintással (ahogy általában szokták - bár Albára nem jellemző, hogy úgy lépjen oda mint Alves, legalábbis amennyit láttam belőle), vagy kapnak majd lapot érte. És ha kapnak egyet, és kéne még egy, vajon bevállalja-e a bíró. Ha jól emlékszem Undiano Mallenco lesz a játékvezető. Szerintem korrekt szokott lenni, de nehezen nyúl a sárgákhoz. Ami mondjuk Ramos esetében lehet, hogy nem hátrány.
- Egy Realra szabott "tiki-taka" hasonmás. Gyakran adogatjuk hátul a labdát, amit a Barca imád. Arról nem beszélve, hogy mi is szeretünk szűk helyen játszani, ami pont a Barca területszűkítésének kedvez.
- A letámadás továbbra sem mindig ízlik a csapatunknak. Bár volt pár látványos labdakihozatalunk is így.
- Di María a nyomás alatt hamar elfárad. És jönnek a pontatlanságok.
- És mivel Alonsot kikapcsolják (érdekes, hogy Alonsonak a védekezéskor és az ellenfél térfelén való támadásakor vesszük ilyenkor komoly hasznát), valószínűleg Modric sem lesz annyira megjátszható (lásd AtMa és Bilbao mérkőzések), így Pepének, Ramosnak teszik majd vissza a bogyót Gondolom nem kell részletezni, hogy abból milyen és hova menő ívelgetések lesznek. Utóbbi időben López sem igen talál saját embert guruló labdából.
- És negatívum, hogy a döntetlen is jó nekünk. A Barcának sem ízlik, ha nyomják őket a kapunak, sőt. De mivel a döntetlen is jó, valószínűleg hasonló játék lesz, mint volt az AtMa ellen.
Pozitívum, hogy ha feltolják a védekezést, akkor Ronaldo és Bale könnyen szétfutja őket. Kérdés, hogy Alba és főleg Alves a belépésiket megússzák kacsintással (ahogy általában szokták - bár Albára nem jellemző, hogy úgy lépjen oda mint Alves, legalábbis amennyit láttam belőle), vagy kapnak majd lapot érte. És ha kapnak egyet, és kéne még egy, vajon bevállalja-e a bíró. Ha jól emlékszem Undiano Mallenco lesz a játékvezető. Szerintem korrekt szokott lenni, de nehezen nyúl a sárgákhoz. Ami mondjuk Ramos esetében lehet, hogy nem hátrány.
-
Pozitív dolgokat adom. A negetív részből az első kettőt. Benzema még nem fix, hogy nem lesz. CR nem tündökől, de pont az ilyen meccseket szokta meghùzni. Bale játéka pedig javuló tendenciát mutat, meccsrő-meccsre. Kemény meccs lesz ez tuti, de remélem nyerünk. Benzema nagyon kéne, de Jesé vagy Isco játéka esetén sem sírom el magam, de tény, hogy Benya játéka most fontos lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem fogja.Úgynézki, hogy a legjobb formában lévő támadónk(Benzema) kihagyja a mérkőzést
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema