Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 28., péntek 15:41

Yelawolf - Trunk Muzik 0-60
Na, kezdjük azzal, hogy a lehető legjobbkor hozott össze a sors (vagyis pheco) ezzel a lemezzel. Mostanában az elektronikus zene mellett egyre szívesebben hallgatok hiphop-ot is, viszont nem igazán tudom, hogy hol és hogyan keresgéljek új előadókat, albumokat, úgyhogy jól jött már csak ezért is az ajánlás. :)

Hát, a kezdés, a Get The Fuck Up! nem annyira jött be, viszont utána kurva jó számok következtek, és már azon gondolkodtam, hogy ha marad ez a színvonal a végéig, akkor kénytelen leszek 9,5-et vagy 10-et adni rá. :D Ez a periódus a Daddy's Lambo-tól a Box Chevy-ig tartott (utóbbi talán a legjobb zene az egész lemezről), aztán sajnos jött egy kis visszaesés, a Good To Go és a Marijuana annyira nem tetszett.

The next one: Love Is Not Enough. Itt egyetértek Zsoc kollégával, tényleg elég érdekes alkotás lett, elsőre kicsit furcsa volt, de nem rossz egyáltalán.

A végén az I Wish számomra kicsit közömbös maradt, szerintem nem lett annyira eltalálva, viszont a Trunk Muzik szinte tökéletes lezárás volt. :)

Összességében remek album és kiváló ajánlás volt, grazie mille, pheco. :agree: A pontozással kicsit gondban vagyok... Alapesetben egy erős nyolcast kapna, de most, miközben írtam az értékelést, meghallgattam még egyszer a Box Chevy-t, és akkor szám, hogy végül úgy döntöttem, legyen inkább
8,5/10

Az eddigi legjobb kör számomra. :salute:

---

Egyébként kapkodjátok magatokat, emberek, holnap éjfélkor határidő. :) Aztán pedig soadroli ajánlása következik, hacsak Tarsi elő nem kerül addig valahonnan. :D

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. március 26., szerda 16:04

Yelawolf -Trunk Muzik 0-60
Sikerült megértenem, azt hiszem, hogy miért szeretik sokan. Pörgős, ugyanakkor laza, populáris témák. Viszont nekem sem ezek a témák, sem az előadási stílusuk sem tetszettek java részt. Az alapok azonban kifejezetten bejöttek. Az album nyitószáma önmagában nem volt erős nekem, de bevezetőnek jó lett volna, ha nem gyengébb számok jönnek. Aztán egy kis felüdülés volt nekem a billy crystal-os cucc, majd megint visszaesés. Majd a love is not enough az elég érdekes egy szám lett, valószínű nem ezt mutogatná még erről az albumról sem mint legjobban sikerült szám, de még ez fogott meg a legjobban.
Összességében nem nyerte el a tetszésem maradéktalanul, de ez utóbbi két számot leszedtem magamnak. 5,5/10

Copy Con - A nép hangja
Hát ez meg klasszikus. :D
Rengeteg számot szeretek a lemezről. 17-ből az első 12-ben nem igen tudok kifogást találni, hihetetlen hangulatos, egyedi és kurva jó. AZ utolsó 5 számból igazán csak a lapulok amit szeretek, a lemez lezárásának a legjobb választás volt szerintem.
Nagyon örültem mikor megláttam, hogy ezt az albumot és őt ajánlottad. Nagyon jó kikapcsolódás volt. 8/10

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 25., kedd 19:40

Copy Con - A nép hangja
Tré.
1,5/10

:mrgreen:

Egyébként egészen korrekt volt, pár számot ugyan ismertem pár az albumról, de a dalok többsége új volt számomra. CC hangját nagyon szeretem, egyedi és kellően rekedt :lol: , a lemez hangulata szintén nagyon különleges, ellazított, jobb kedvem lett tőle, ebben nagy szerepet játszottak a király dalszövegek is. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reggel az órád basztat, bassza meg...
Aztán meg mész a melóba, bassza meg...
Aztán a rendőr igazoltat, bassza meg...
Persze, hogy elkésel miatta, bassza meg...
Aztán meg jön a munkatársad, bassza meg...
Aztán meg jön a Mr. Boss, bassza meg...
Persze, hogy lekúr a picsába, bassza meg...
Aztán meg vágjál jó képet a melóhoz...

Hatalmas. :lol:

Summa summarum, baromira tetszett. :)

8,5/10
pheco írta:Az elkésett értékeléseket kivétel nélkül 10 pontnak írjuk be, igaz GT? :mrgreen:
Ha módosítod a Summer Sessions-re és a Peace Of Mind-re adott osztályzatodat 10-esre, akkor igen. :agree: :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 25., kedd 19:27

Az elkésett értékeléseket kivétel nélkül 10 pontnak írjuk be, igaz GT? :mrgreen:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. március 23., vasárnap 18:19

Copy Con - A nép hangja

Kellemesen csalódtam.Rosszabbra számítottam megmondom őszíntén, de kellemes kis muzsika volt meg kell hagyni.Sose tudtam rávenni magam, hogy meghallgassak egy számot is tőlük és épp ezért örültem is kicsit az ajánlásnak, mert úgymond erőszakból rá lettem így kényszerítve.Volt pár szám ami jobban bejött meg talán 2-3 ami kevésbé.Jó ajánlás volt ez. 7 pont.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 21., péntek 15:08

Copy Con - A nép hangja
Bírom a csávót. Már régen hallgatom időközönként, eddig teljes albumot nem hallgattam tőle.

Jó az album, sajnos pár nem is tudom, elszállt szám, főleg a két Babylon és az 1 kicsit nem nyerte el egyáltalán a tetszésemet.

A Tordast régebb naponta hallgattam, a magyar raggae egyik királya az a szám :D

7,5/10

Hozom majd a másodikat is hétvégén asszem.
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 18., kedd 16:39

Copy Con - A nép hangja
Rohadt jó :D Már rég ismerem, az albumról meg 10 számot kívülről fújok. Szövege jó, zene is tetszik. Pedig én nagy rockos vagyok, de Copyt imádom. A Szolnok city is nagyon jó album, arról 7 számot szeretek, szóval ez mégis csak jobb lett egy kicsit :D Erről a kedvenc: Szépen kérlek, Mondd ki a szót, Babylon, Tordas, Rázd meg baby, Raggazin, Lapulok.
8,5/10
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 18., kedd 16:29

realistahuni írta:Ez a Yelawolf album királyság, simán dobnám rá a 10-et, nem tudjátok mi a jó. :mrgreen:
Következő körre lehet jelentkezni fogok, bár a GT zenéket nehéz lesz túlvészelni, mint manapság egy spurs meccset. :Đ
:lol: :banplz:

Egyébként örülnék, ha jönnél, majd dobok egy pü-t, ha indul a jelentkezés a következő körre, nehogy lemaradj. :D

Amúgy gyorsan belehallgattam ebbe a Yelawolf-albumba, tényleg nem tűnt rossznak, úgyhogy mégis inkább ezzel kezdek majd, ma vagy holnap lepörgetem. :coffee:

Viszont, pheco, remélem tudod, hogy ha legalább 8-ast adok valamelyik ajánlásodra, akkor neked módosítanod kell a Summer Sessions-re adott osztályzatod 9,5-re. :coffee: Benne volt a szabályzat apróbetűs részében. :mrgreen:

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 18., kedd 12:34

Javaslom, hogy realistahunit tekintsük a zeneklub tagjának és írjuk be pheco ajánlása mellé a 10 pontot :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 18., kedd 12:18

Ez a Yelawolf album királyság, simán dobnám rá a 10-et, nem tudjátok mi a jó. :mrgreen:
Következő körre lehet jelentkezni fogok, bár a GT zenéket nehéz lesz túlvészelni, mint manapság egy spurs meccset. :Đ

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 18., kedd 12:13

na, akkor meg pláne megérdemlik a dicséretet, azt hittem ezek egy együttes munkája :) kicsit beégtem, nem gond :mrgreen:

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 18., kedd 11:52

Annyit javítanék, hogy Copy és Yela is szóló előadó, nem együttes :) Örülök, hogy Yelával tudtam újat mutatni.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 18., kedd 11:27

Copy Con - A nép hangja

Őket én is ismertem, de igazából sose jött be az a fajta műfaj, amit ők képviselnek. Nekem kicsit idegesítő, hogy őszinte legyek, kicsit olyan, mintha részegen énekelnének. Kicsit humoros, kicsit rap, kicsit ilyen is és olyan is, összességében azért rossznak nem mondanám, legalább egyedi és felismerhető.
4,5/10

Yelawolf - Get the F*ck Up!
Na, róluk a büdös életben nem hallottam még :mrgreen: Az elején már tudtam, hogy rapről lesz szó, de az igényesebbik fajtából hálaistennek :) Igazából a legtöbb helyen az alapzene tetszett, az "ének" annyira nem. Ez a stílus borzalmasan távol áll tőlem, mégis volt két szám is, ami igazán bejött, ez pedig nem más, mint a Pop the trunk és főleg a Marijuana. Utóbbi rendesen pörgős volt, tetszett az alap és kicsit magával is sodort :)
Ha a Copy Conra, ahol nem tudnék egy számot se kiemelni (na jó, talán a Tordast, mert van ott egy telkünk :mrgreen: ) 4,5 felett adtam, akkor erre legalább:
5,5/10

azért, mert nem az én stílusom, nem fogom lehúzni vagy lesz*rozni, szerintem a maguk műfajában nem számítanak rossznak ezek az együttesek. köszönöm az ajánlásokat, különösen a Yelawolfot, magamtól sose hallgattam volna hasonlót, sose találtam volna rájuk :) :)

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. március 17., hétfő 13:04

Yelawolf - Trunk Muzik 0-60

Nem ismertem az előadót, de voltak olyan számok amik nagyon ismerősek voltak valószínűleg más előadótól hallhattam hasonló alapú számot.Nem volt egy rossz ajánlás, de nem is fogott meg annyira.Nemigen tudok mit mondani róla eléggé hasonló dallamú számok voltak szerintem.Legyen mondjuk 5 pont.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 16., vasárnap 22:09

BBarni írta:Mennyit fizettél érte? :lol: :mrgreen:
Spurs 0-1 Arsenal.

Van még kérdés? :mrgreen:
pheco írta:Ezentúl egy rossz szót sem szólhatsz Kydre GT :mrgreen:
Eddig sem tettem.

Tkyd :salute: :salute: :mrgreen:

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 16., vasárnap 22:05

BBarni írta:
Örülök, hogy tetszettek, bár attól eléggé féltem, hogy a Cornetta-lemezt senkinek sem fog bejönni, de legalább egy tag pozitívan értékelte, úgyhogy boldog vagyok. :mrgreen:
Ja messideco megmentette az albumodat, hogy ne annak legyen a legalacsonyabb pontszáma! :mrgreen:
Mennyit fizettél érte? :lol: :mrgreen:
Ehhez kellett Tkyd is :mrgreen: Ezentúl egy rossz szót sem szólhatsz Kydre GT :mrgreen:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 16., vasárnap 22:02

Mes que un club B-) :mrgreen: :mrgreen:

A Copy albumot fogom kedvelni, a másikat egyelőre nem ismerem.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 21:58

Örülök, hogy tetszettek, bár attól eléggé féltem, hogy a Cornetta-lemezt senkinek sem fog bejönni, de legalább egy tag pozitívan értékelte, úgyhogy boldog vagyok. :mrgreen:
Ja messideco megmentette az albumodat, hogy ne annak legyen a legalacsonyabb pontszáma! :mrgreen:
Mennyit fizettél érte? :lol: :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 16., vasárnap 21:48

ÁLLÁS

Holnap szerintem le is pörgetem a Copy Con-albumot, kíváncsi leszek. :)
messideco írta:Mindkét ajánlásod remekbe szabott volt szvsz, tetszett, hogy mertél váratlant húzni, és tőled stílusidegen albumokat hozni, erről is szól a dolog :)

Spoiler: következő körben legalább egy elektronikus zenei albummal jövök, ezt már most megígérhetem. :D

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 16., vasárnap 21:29

Pedro Cornetta - Summer Sessions
Elnézést kérek a magas hangszintemért, teljesen leblokáltam pár napon keresztül, de hoztam az albumot.

Nem tudom milyen stílusa van az albumnak, de nem volt rossz. Három részletben hallgattam meg, így nem untam halálra magam, vasárnap estére pont jó hangulata volt. :coffee:

Mindkét ajánlásod remekbe szabott volt szvsz, tetszett, hogy mertél váratlant húzni, és tőled stílusidegen albumokat hozni, erről is szól a dolog :)

7/10*

*csak a késés miatt :mrgreen:

Vissza: