Hát nem tudom, én nézem jó ideje a Spursben, és zseniális játékos.Kerlon írta:Sírva fakadnék, ha Bale játszana 10-es szerepkörben és nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolod. Szerintem egy túl sztárol brit és ennyi. Nálam tuti kiverné a biztosítékot, ha egy ilyen erő ember játszana azon a poszton. Az meg pláne, hogy a kis területes foci se az ő világa... Szerintem a legfeleslegesebb igazolás lenne, ha itt kötne ki. Jobb oldalon nem nagyon tud játszani bal oldalon meg ott a világ legjobbja. Inkább a Götze, Hazard, Mata vonalon kéne lovagolni...
Persze lehet, hogy nem tudna beilleszkedni a csapatba, vagy nem illene hozzá a spanyol foci, de én meg vagyok győződve arról, hogy ennek a Madridnak is vezéregyénisége lehetne.
De megegyezhetünk abban, hogy marad Londonban, nekem is jobb, mert marad a (z egyik) kedvenc csapatomban, meg neked is.
Götze-Hazard-Mata közül utóbbi kettőre nem hiszem, hogy sok esély lenne, épül egy nagyon jó, fiatal csapat a Chelsea-nél, ha jön egy normális edző is, akkor elég jók lesznek, ráadásul a belga és a spanyol is brutál fizetést kap, gondolom, alapemberek a kékeknél, szóval nem hiszem, hogy otthagynák Londont.
Götze már valószínűbb, de nem lenne olcsó mulatság ő sem.
Amúgy ő hol játszana szerinted? Özil helyén? Vagy inkább a szélen?