Na ja. Simán kinézem a gyerekeből.Felidegesítenék Pogbával,aztán olyat játszana a kp-én hogy csak lesnénk,hogy wtf?én csak csatárt hoznék, valami fiatal, mozgékony gyereket aki morata helyét átvenné, és nem szarna be szélen se, ha oda lenne bedobva. jesét nem pótolnám, dm amúgyis mindjárt sír ha nem kezdő, márpedig pogba érkezésével nem lenne már az sztem. bár kitudja, amilyen keményfejű még lehet őt is "ledolgozná"
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezen a srácon már én is gondolkoztam, de hova?Remy írta:DM-et nem tenném vissza szélre, így nyáron hoznám Griezmannt. Morata elmenne Benzema maradna a csatár. Ha Benz kiesne, akkor Jesé is tudna ott játszani vagy Isco. 4-3-3 pont jó számunkra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
DM-et nem tenném vissza szélre, így nyáron hoznám Griezmannt. Morata elmenne Benzema maradna a csatár. Ha Benz kiesne, akkor Jesé is tudna ott játszani vagy Isco. 4-3-3 pont jó számunkra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én csak csatárt hoznék, valami fiatal, mozgékony gyereket aki morata helyét átvenné, és nem szarna be szélen se, ha oda lenne bedobva. jesét nem pótolnám, dm amúgyis mindjárt sír ha nem kezdő, márpedig pogba érkezésével nem lenne már az sztem. bár kitudja, amilyen keményfejű még lehet őt is "ledolgozná"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha jon mondjuk pogba, akkor DM-et lehet feljebb rakni, plusz isco plusz remelhetoleg normalis cserecsatar. Szoval nem hinnem. Jesé melletf ki kell és ki is fognak állni.tubatibi írta:Jesé kiválásával lehet, hogy előre nem csak egy csatár, hanem egy másik támadószellemű kiegészítőember is érkezik?
Nem illik.
Jesé kiválásával lehet, hogy előre nem csak egy csatár, hanem egy másik támadószellemű kiegészítőember is érkezik?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az lehet hogy Khedira lelép, de szerintem 1 nagy név fog érkezni kp-ra és annyi, nem is kell több, csak 1 kiemelkedő játékos kp-radannen írta:nem tudom volt-e már, de a goal.com szerint készen állunk eladni a nyáron Khedira-t és a sporting játékosát William Carvalho-t figyeljük, mint potenciális érkezőt helyette. mindenki döntse el mennyire hápog
- h3x0r
Khedira innen fog visszavonulni.. remelemdannen írta:nem tudom volt-e már, de a goal.com szerint készen állunk eladni a nyáron Khedira-t és a sporting játékosát William Carvalho-t figyeljük, mint potenciális érkezőt helyette. mindenki döntse el mennyire hápog
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Sanszos, lévén a legtöbb helyen egybecsengenek ezek a nevek! Ugyanakkor én személy szerint Khedira távozására kisebb esélyt látok, mint Di Maríara --> ne felejtsük el, hogy decemberben még dobbantott volna a pali és azóta sem csökkent az iránta érdeklődő klubok száma, sőt! Ettől függetlenül sanszos, hogy az argentin is inkább marad, viszont a német Herceg ezzel szemben meg 100% biztosan érzésem szerint!DM is marad a fenekén, mert ott baromi hasznos + univerzális. Casemiro viszont szerintem lép, és még kérdéses Khedira sorsa is. bár ő birja a padot. Én egy olyat tudok elképzelni, hogy Casemiro, Coentrao, Morata out, Pogba, Moreno in
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem Lopez marad. Legalább a Copa del Rey ben szerintem engedni fogják, hogy védjen, de ha nem szerintem akkor sem sértődik meg... Szerintem! Pogba szerintem jön, és DM is marad a fenekén, mert ott baromi hasznos + univerzális. Casemiro viszont szerintem lép, és még kérdéses Khedira sorsa is. bár ő birja a padot. Én egy olyat tudok elképzelni, hogy Casemiro, Coentrao, Morata out, Pogba, Moreno inwZoLee7 írta:Szerintem Lopez távozni fog. Jön majd valaki a helyére a padra. Arbeloa érdekes kérdés...jó csapatban van, lehetőséget is kap a játékra. Tudja ő, hogy nem lesz első számú, de kérdés hogy a Napoliban az lenne? Nem vagyok benne biztos...De Sciglio képes mind a két oldalon játszani, ezért se lenne rossz igazolás. A kp...Pogbát hagyjuk ki lett már tárgyalva, és még lesz is majd nyáron bőven. A mai nyilatkozat alapján Iscoval DM jelenlegi posztján számolnak. Nem tudom mi lesz ebből, de nem lepődnék meg ha maradni DM is és Isco is, csatár pedig nem érkezne.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem Lopez távozni fog. Jön majd valaki a helyére a padra. Arbeloa érdekes kérdés...jó csapatban van, lehetőséget is kap a játékra. Tudja ő, hogy nem lesz első számú, de kérdés hogy a Napoliban az lenne? Nem vagyok benne biztos...De Sciglio képes mind a két oldalon játszani, ezért se lenne rossz igazolás. A kp...Pogbát hagyjuk ki lett már tárgyalva, és még lesz is majd nyáron bőven. A mai nyilatkozat alapján Iscoval DM jelenlegi posztján számolnak. Nem tudom mi lesz ebből, de nem lepődnék meg ha maradni DM is és Isco is, csatár pedig nem érkezne.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az El Confidencial szerint sem kell nagy változásokra számítani a nyáron; Carlo elégedett a keretével és alapesetben csak 1-2 helyen változtatna azon! Ami fixnek tűnik, hogy történjék bármi jövőre egy alapkapusa lesz a csapatnak, vagyis Ancelotti nem hajlandó még1X-szer eljátszani az idei forgatókönyvet --> lévén elvileg mind2 kapus maradni szeretne a klubnál, így jó eséllyel a következő szezontól ismét Iker védi majd Kapitányként a Real kapuját! A távozó Coentrao helyére bal bekk posztra biztosan érkezik majd valaki és amennyiben végül Arbeloa is a távozás mellett döntene (Napoli nagyon hívja) úgy a jobb szélre is --> a 2 jelölt a 2 szélre Moreno és De Sciglio lehet! Erősítés várható a középpályán is; 1, max. 2 érkező személyében, attól függően, hogy mit tervez Di María a jövőben --> Ancelotti megtartaná és minél előbb szeretné tudni a játékos szándékait, de egyelőre abszolút nem tisztázott még az argentin jövője, maga a futballista miatt --> ehhez kapcsolódik, hogy angol hírek szerint Pogba csak és kizárólag a Realba igazolna, amennyiben elhagyja a Juvét! Ami pedig a csatárposztot illeti; nos nem biztos, hogy ide is igazol majd a Madrid Morata biztos távozás mellett sem, lévén Carlo nagyon ragaszkodik Iscohoz és neki kíván helyet csinálni a keretben középpályásként, illetve hamis 9-esként lehetőség szerint!quiere un sólo portero con vitola de titular
Ancelotti no quiere que Florentino Pérez toque una plantilla que sueña con el 'triplete'
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem kell. Sok a fizetese, a Chelseabe is kiszorult,jogosan.BBeno írta:ingyen jönne. szerintem belefér. ha Moreno-t nem adják 15-ért.Ashley Cole offered to Real Madrid
The agent of Ashley Cole, Jonathan Barnett, has held talks with Jose Angel Sanchez, general manager of Real Madrid.
Inkabb adnek en is 15-20 millat egy fiatalert mint hogy Cole jojjon.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Egész évben mellőzve volt, mire hozzánk kerülne már a 35. életévét fogja taposni. Jelenleg 200 ezer fontot keres.BBeno írta:ingyen jönne. szerintem belefér. ha Moreno-t nem adják 15-ért.Ashley Cole offered to Real Madrid
The agent of Ashley Cole, Jonathan Barnett, has held talks with Jose Angel Sanchez, general manager of Real Madrid.
Inkább Moreno 20-ért.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
BBeno írta:ingyen jönne. szerintem belefér. ha Moreno-t nem adják 15-ért.Ashley Cole offered to Real Madrid
Nem tudom hogy érdemes lenne-e pont őt elhozni. Magas fizetés és ráadásul elég idős is. Lassú és körülményes. Szerintem nekünk egy olyan játékos kellene aki legalább Marcelonak megnehezítené a dolgát. Egy kis konkurencia nem ártana neki mert így nagyon el van kényelmesedve.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ő is túlfizetett játékos, nagyon nem kell. Inkább egy fiatal jöjjön.BBeno írta:ingyen jönne. szerintem belefér. ha Moreno-t nem adják 15-ért.Ashley Cole offered to Real Madrid
Moreno, ha ő nem akkor meg akár Casado fél-egy évre.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
ingyen jönne. szerintem belefér. ha Moreno-t nem adják 15-ért.Ashley Cole offered to Real Madrid
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pogbával kapcsolatban senki nem vitatkozik. (Max annyiban, hogy Vidalt páran jobban szeretnénk, csak nem jönne össze. ) De Alonso továbbra is alapember lesz. Isco meg Illarramendi pedig szépen tanulnak a mostani kezdőktől (Modric és Alonso) és lassan de biztosan és legfőképp türelmesen be lesznek építve.Matt009 írta:Attól, hogy itt vannak, még nem jelenti azt, hogy megütik a szintet. Én jövőre kezdőemberként sem Illarával sem Iscoval nem számolnék, ugyanez igaz Xabira és Khedirára is, Casemiro meg már említésre sem érdemes. Szóval ott tartunk, hogy van egy szem Modric, meg DM abban az esetben, ha nem vall szégyent ezen a poszton a szezon hátralevő részében. Akárhogy is nézem, ide kell igazolni, Pogbát szinte kötelező.Jim írta:megemlíteném, hogy van egy Isco és egy Illara a csapatnál
így tervezzük a nyári igazolásokat
Nekem nem úgy tűnik. Sem edző, sem a csapat egyes játékosai, sem pedig a csapat úgy egységében (beleértve játék és eredmény) felé nem ezt érzem a hozzászólásaidból.Matt009 írta:A türelem megvan.
Ez sem éppen a türelemről szól. Akárhogy is nézzük, jelenleg még mindig csak a kupára van a legnagyobb esélyünk. Ha a Clásicot hozzuk, vagy döntetlen, akkor mondom azt, hogy a bajnokságban reális esélyünk van a győzelemre. Azért még lesz nekünk hazai pályán (Barcán kívül) Valencia, Espanyol, idegenben Sevilla (rögtön a Barca után 2-3 nappal), Real Sociedad. Szóval néznek itt még ki hullajtott pontok. Az unikum is "csak" egy spanyol kupát tudott felmutatni első évében. (Az 5-0-on túl.)Matt009 írta:De a múltkor leírtam, hogy a jelenlegi helyzetben ha nem lesz az év végén egy trófea sem, az innen már kudarc (én egyébként úgy gondolom, hogy nem lesz több egynél, de az nekem jelenleg elég). Akkor Ancelottinak mennie kell, ez egyértelmű.
Csak az idő önmagában valóban kevés. DeMatt009 írta:A fejlődés meg relatív. Évek óta a fejlődésről beszélgetünk, de igazából a csapat stagnál. Van egy szint, amit át kellene tudni ugorni, de ahhoz már csak az idő kevés. Megfelelő edző/megfelelő keret és ezek közötti összhang kell ehhez. Lehet, hogy Ancelotti képes lesz elérni a csapattal erre a szintre, de még nem vagyunk ott. De ha ez a szint nem lesz meg október/november környékére, akkor nem lesz meg 3 év múlva sem, hiába marad addig Carlo az edző.
1. Ancelotti kiváló szakember,
2. a csapat háza táján újra béke és egység honol,
3. a játékosok az EDZŐVEL vannak(!),
4. és ez az első éve még a csapatnak és az edzőnek együtt. Úgy látszik, hogy Khedira kiesését 2014-re sikerült megoldani, és megtalálni az egyensúlyt. Ezután lehet továbbfinomítani a gépezeten, amihez -mint amit eddig is szajkóztam- idő kell és türelem.
Már akkor sem Özil volt a konkurencia. Emlékezz vissza, hogy Özil az első 3-asban játszott, Ő meg a középsőben. Ő már akkor is Modriccsal kellett, hogy felvegye a versenyt. Első szezonjukban páran igen jól szoktak teljesíteni (mondhatnám Özilt, Lasst), a kérdés az, hogy meg van-e benne a vágy a fejlődésre. Ha igen, akkor vissza fog térni a helyes útra. A kölcsönadásról meg már korábban írtak.Matt009 írta:mert a posztjáért harcolt. Özilt kiverte, vissza is esett.Isco... Szezon elején még elég jól védekezett.
Idén nem rémlik, hogy elment volna rajta meccs. Tavaly meg mind tudjuk, hogy sérülten játszott, lényegében pihenés nélkül. Ancelotti most többet pihenteti, és látszólag nem is sérült. Szerintem továbbra is az egyik legjobbja a posztján. Más kérdés, hogy Pirlo és Illarramendi (talán Verratti) kivételével nem tudom ki játszik még ott.Matt009 írta:Az volt. A legjobb volt a posztján. Ma már nem az. Sok nagy meccs rajta ment el az elmúlt 2 évben.Szerintem Alonso is klasszis.
Garancia nincs. De a rendszer még ez lesz.Matt009 írta:Attól még, hogy ez lesz a rendszer, nincs garancia, hogy működni fog.
Nem mondtam, hogy ne fejtsd ki. Mondtam is, hogy elfogadom, hogy Te így látod. Én csak azt kértem, hogy a realitások talaján mozogjunk. Tudjuk, hogy Ancelotti ezt a rendszert játszatja, tudjuk, hogy kiket igazoltunk és milyen posztokra, tehát felesleges elrugaszkodni más rendszerbe.Matt009 írta:Tudom, hogy nem az én szavam fogja eldönteni azt, hogy mi lesz a rendszer és kit igazolunk, de a fórum pont azért van, hogy a csalódottságomat kifejtsem.
Kroos és Illarramendi nem egy poszt. Szóval, hogy ki a jobb azt ebben az értelemben nehéz összehasonlítani. Másrészről Te kidobnád Iscot és Illarrát, és hoznád Kroost abban a reményben, hogy ebből lesz a szupercsapat. De erre sincs garancia. Ráadásul ez megint új felállás, új mozgások. Megint elmenne az év harmada-fele, mire ezt megszoknák, plusz ugye ez majdnem teljes garnitúra csere a középpályán úgy, hogy a játékosok sem igen csereszabatosak.Matt009 írta:Én úgy gondolom, hogy ha Kroos jönni akar (és itt a hangsúly a "ha" szócskán van), akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség, és itt nem szabad azt nézni, hogy dehát van egy Isconk meg egy Illaránk... Kroos jelenleg mindkettejüknél jobb, és vele jövőre simán lehet kezdőként számolni, Illarával és Iscovan nem. Ez egy akkora különbség, amit ki kellene használni. Ha egy szupercsapat összehozásához be kell áldozni Isco és Illara madridi karrierjét, ám legyen.
A BL győzelem elmaradásának nem Khedira volt az oka, mint ahogy Iscoval és Illarával is simán lehet BL-t nyerni, és Kroos-szal sem 100%. Csak jelen esetben a hírek szerint megszerezhető egy elit kkp. Mivel a kkp poszton klasszis játékosok ritkán megszerezhetők (nincs minden évben a piacon klasszis ilyenekből), ezért rá kell repülni. Ha nem tudunk jobbat szerezni Khedira vagy Illara helyére (tudom, hogy nem az a poszt, de lényegében helyettük jönne), akkor be lehet velük érni, de ha adódik az a ritka lehetőség, akkor élni kell vele.
Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Mert amit leírtál azt többé-kevésbé adom. De miért Iscot erőltessük bele egy posztba, ami nem is biztos, hogy fekszik neki, meg mi a tökömért várjunk 2 évet, hogy komoly kp-s legyen, ha most nyáron jöhetne a már szinte kész Kroos, akinek még posztja is van a jelenlegi szerkezetben? (Na meg Kroosnak van minimum 6-7 jó éve a karrierjében, ha nem több, 6-7 év múlva meg úgyis lesznek új klasszisok, akikből be lehet vásárolni.)
Szóval mivel igen valószínű, hogy marad a rendszer, Kroosnak nem Illarrával, nem Alonsoval, de nem is Pogba/Khedira/Di Maríával kellene megküzdenie a posztért, hanem Modriccal (Iscot beáldoznád ugye). Jobb Modricnál? Megéri valamelyiket padoztatni?
Másrészről nem mindig csak vásárolni kell. Ha van tehetség, akár nevelni is lehet. És lehet, hogy Isco nem válik be abban a posztban (ahol szezon elején még játszott, és megint ott játszik), de Ancelotti azért ért a szakmájához annyira, hogy én elhiggyem Neki, hogy ez menni fog. Idővel kiderül.
Vidal az volt.Matt009 írta:Khedira azért van még itt, mert a jobb játékosok nem voltak megszerezhetők.
Ancelotti számára meg az az egyértelmű, hogy Modric klónt nevel Iscoból. Ritkán szokott bejönni, de a labdatartási képesség, és a passzok is (már ha akar) benne van a srácban. Védekezését kell fejleszteni, amit mivel 21 éves még lehet.Matt009 írta:Számomra tök egyértelmű, hogyha majd Iscoval számolunk alapemberként, akkor a szerkezetet is aszerint alakítjuk, hogy ő kényelmesen beleilleszkedjen. Ez a beleerőszakolunk valakit egy posztra nagyon ritkán szokott bejönni, most sem próbálkoznék vele. Azt meg ne higgye senki, hogy most 10 évig csak 4-3-3-ban fogunk focizni.
Azt nem tudjuk, hogy 10 évig fogunk-e ebben a rendszerben játszani. De most ebben játszunk. Ehhez kellenek az emberek, és ebbe kell beilleszteni a mostaniakat. Ancelotti és látszólag a játékosok szerint is ebben érzik a legjobban magukat.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Matt009 írta: Meg lehet nézni a Barcát vagy a BM-et. Simán ráerőltették az akaratukat a Cityre és az Arsenalra, a két csapatnak a meccsek képe alapján nem volt reális esélye a továbbjutásra. Én félek attól, hogy mi is itt tartunk. És az igazi baj az, hogy itt tartunk már évek óta.
Egyedül az Atma elleni odavágón nyújtott játékkal voltam elégedett, ha a komoly ellenfeleket tekintjük, bár ott is kevés helyzetet dolgoztunk ki, legalább az Atmát teljesen megöltük, és mi irányítottuk a meccset. Ez az apró meccs irányítási képesség hiányzik a csapatunkból.
Lényeg annyi, hogy volt erőfelmérő, nem a legkeményebb fajtából, azért én nyugodtabb leszek, ha erősebb csapatok ellen is leteszünk valamit az asztalra, de az Atma elleni teljesítményünkkel sem lehetünk maradéktalanul elégedettek.
A Barca az lesz, a Schalke nem. A Barca nyerni akar majd ellenünk, ha más okból nem, de presztizsből mindenképp. Azt meg láttuk, hogy felspanolva még mindig jók, simán top3.
Azért a tavalyi BM nem tudta ennyire ráerőltetni a játékát az ellenfélre mint az idei. Amugy meg mindenki a BM-ről beszél pedig nekik sem voltak eddig komoly ellenfeleik, és szerintem a Bundesliga is elég gyenge számukra mert ott sincsenek nívós ellenfeleik.
Lehet hogy elbeszéltünk egymás mellett. De senki nem igazán látja hogy Isco az edzéseken hogyan muzsikál.. lehet hogy nagyon is jól. Amit meg te mondasz hogy Kroos nagyon jó. Ebben teljesen igazad van. De őt le kellene igazolni valószínűleg nem kevés pénzért és ráadás ha jól tudom elég sok fizetést is igényel és ezért nem kell a BM-nem sem. Abból a pénzből szerintem idén inkább egy normális VKP-t hozzunk. És ráadásul még azt sem tudjuk hogy idén mennyit tud a vezetőség az igazolásokra áldozni. Szerintem 60-70 milliót. Ebből ha veszünk egy épkézláb VKP-t az nekünk legalább 45-50 millióba fog kerülni. Marad körülbelül 20-25 millió. Nem hiszem hogy ennyiért a BM oda adná.Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Mert amit leírtál azt többé-kevésbé adom. De miért Iscot erőltessük bele egy posztba, ami nem is biztos, hogy fekszik neki, meg mi a tökömért várjunk 2 évet, hogy komoly kp-s legyen, ha most nyáron jöhetne a már szinte kész Kroos, akinek még posztja is van a jelenlegi szerkezetben? (Na meg Kroosnak van minimum 6-7 jó éve a karrierjében, ha nem több, 6-7 év múlva meg úgyis lesznek új klasszisok, akikből be lehet vásárolni.)
Számomra tök egyértelmű, hogyha majd Iscoval számolunk alapemberként, akkor a szerkezetet is aszerint alakítjuk, hogy ő kényelmesen beleilleszkedjen. Ez a beleerőszakolunk valakit egy posztra nagyon ritkán szokott bejönni, most sem próbálkoznék vele. Azt meg ne higgye senki, hogy most 10 évig csak 4-3-3-ban fogunk focizni.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én nem mondtam azokra, hogy erőfelmérő. A Schalke nem igazán lehet erőfelmérő (ezt a BL meccs előtt is így gondoltam), mert baromi nagy szakadék van köztük, és a BL esélyes klubok között. Az Atma meccseket talán annak lehet nevezni, de hát be is fuccsoltunk a bajnokin, és itt nem az a gond, hogy 2-2 lett, hanem az, hogy a helyzetek kialakításával gondjaink voltak. Jelenleg ugyanott tarunk ahol a City és az Arsenal, ha van területünk, akkor szépen, ötletesen játszunk, de terület nélkül az egész csapat kuka, és a saját játékunkat nem tudjuk az ellenfelünkre ráerőltetni. Még egy Atmára sem, pedig az Atma legalább 1 szinttel alattunk van, a BM alatt meg min 2-vel.Komolyan kérdezem hogy mikor lesz nekünk már komoly erőfelmérőnk
Meg lehet nézni a Barcát vagy a BM-et. Simán ráerőltették az akaratukat a Cityre és az Arsenalra, a két csapatnak a meccsek képe alapján nem volt reális esélye a továbbjutásra. Én félek attól, hogy mi is itt tartunk. És az igazi baj az, hogy itt tartunk már évek óta.
Egyedül az Atma elleni odavágón nyújtott játékkal voltam elégedett, ha a komoly ellenfeleket tekintjük, bár ott is kevés helyzetet dolgoztunk ki, legalább az Atmát teljesen megöltük, és mi irányítottuk a meccset. Ez az apró meccs irányítási képesség hiányzik a csapatunkból.
Lényeg annyi, hogy volt erőfelmérő, nem a legkeményebb fajtából, azért én nyugodtabb leszek, ha erősebb csapatok ellen is leteszünk valamit az asztalra, de az Atma elleni teljesítményünkkel sem lehetünk maradéktalanul elégedettek.
A Barca az lesz, a Schalke nem. A Barca nyerni akar majd ellenünk, ha más okból nem, de presztizsből mindenképp. Azt meg láttuk, hogy felspanolva még mindig jók, simán top3.Ha majd jövő héten ismét szétverjük a Schalkét és a Barcát is akkor is majd jönnek a kifogások hogy de hát ez most nem volt igazán komoly erőfelmérő meg hogy ezek már lefutott meccsek voltak. Ez nem az igazi barca XD meg hasonlók...
Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Mert amit leírtál azt többé-kevésbé adom. De miért Iscot erőltessük bele egy posztba, ami nem is biztos, hogy fekszik neki, meg mi a tökömért várjunk 2 évet, hogy komoly kp-s legyen, ha most nyáron jöhetne a már szinte kész Kroos, akinek még posztja is van a jelenlegi szerkezetben? (Na meg Kroosnak van minimum 6-7 jó éve a karrierjében, ha nem több, 6-7 év múlva meg úgyis lesznek új klasszisok, akikből be lehet vásárolni.)Szerintem ez lenne a legrosszabb megoldás. Ha Carlo télleg egy jó kis középpályást szeretne belőle faragni akkor itt kell hagyni hadd tanítsa a mester. Illetve Zidane is hadd foglalkozzon vele. Ha jól tudom Kroos 23 éves Isco pedig 21 . 2 év szerintem nagyon sokat számít és akár még az is előfordulhat hogy sikerül belőle faragni egy nagyon komoly középpályást. Persze az is lehet hogy nem. De ha most kölcsön adjuk akkor tutti hogy azon a poszton játszatnák ami neki a legjobban fekszik és akkor nem tudnánk beilleszteni oda ahova szeretnénk.
Számomra tök egyértelmű, hogyha majd Iscoval számolunk alapemberként, akkor a szerkezetet is aszerint alakítjuk, hogy ő kényelmesen beleilleszkedjen. Ez a beleerőszakolunk valakit egy posztra nagyon ritkán szokott bejönni, most sem próbálkoznék vele. Azt meg ne higgye senki, hogy most 10 évig csak 4-3-3-ban fogunk focizni.