csakatavasz&csakabéelcsak a tavasz számit.
Viszont a sérülés előtti Karim kulcsfontosságú, így nagyon remélem, hogy rendben lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 20., csütörtök 12:40
csakatavasz&csakabéelcsak a tavasz számit.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 20., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 20., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 20., csütörtök 11:51
+1, minden potenciális favorit ejtse csak ki a másikat. Engem a Tizedik érdekel, teszek a revansokra, meg a bosszúra. Ennek egyik oka az, hogy az első évében van a Carlo féle csapat, és még nagyon az út elején járunk. Egy esetleges korai BL kudarc pedig nem válna hasznára a csapatnak.h3x0r írta:Szorol szora egyet kell hogy ertsek. Paran irtak hogy milyen jo lenne Mou aktualis csapatat elintezni vagy a Bayernnek megmutatni ki az ur a haznal Engem egyaltalan nem hajt semmilyen bosszu, mindossze szeretnem ha minel tovabb jutnank, raadasul minek konnyebben. Kapjuk csak meg a leggyengebbet, az Bayern - Barca - Chelsea meg egymast.CS0ki írta:A Bayern kapja csak a Chelsea-t, aztán ha túlmennek rajtuk, akkor a Barcát...Ők a legerősebbek, kapják csak meg mindig a legkeményebb csapatokat rajtunk kívül, hátha megszívják az egyiken.
Mu, Dortmund a legideálisabb, nem kérdés, utána talán a PSG, Atletico. De a matracosokkal nem szívesen játszanék, unom a hülye fejüket. Meg BL-ben ne spanyol csapattal nyomjuk már.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 20., csütörtök 11:48
Szorol szora egyet kell hogy ertsek. Paran irtak hogy milyen jo lenne Mou aktualis csapatat elintezni vagy a Bayernnek megmutatni ki az ur a haznal Engem egyaltalan nem hajt semmilyen bosszu, mindossze szeretnem ha minel tovabb jutnank, raadasul minek konnyebben. Kapjuk csak meg a leggyengebbet, az Bayern - Barca - Chelsea meg egymast.CS0ki írta:A Bayern kapja csak a Chelsea-t, aztán ha túlmennek rajtuk, akkor a Barcát...Ők a legerősebbek, kapják csak meg mindig a legkeményebb csapatokat rajtunk kívül, hátha megszívják az egyiken.
Mu, Dortmund a legideálisabb, nem kérdés, utána talán a PSG, Atletico. De a matracosokkal nem szívesen játszanék, unom a hülye fejüket. Meg BL-ben ne spanyol csapattal nyomjuk már.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 20., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 20., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 20., csütörtök 10:25
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 20., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 20., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 20., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 20., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. március 20., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 20., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 20., csütörtök 0:55
Én sem tartok annyira a Chelseatől, bekkelős taktika+Joséval együtt sem. A gyenge pontjainkat a top csapatok mind tudják, nem csak José. A motiváltság nálunk is meglenne legalább, illetve a Chelsea is eléggé megfogható csapat szerintem.Najó, mondjuk a Bl-ben semmi sem ilyen egyszerű, csak ránézésre így ma este nem olyan rémisztő ez a chelsea.madridronie írta:Félni nem kell senkitől, max. tartani az ellenféltől --> jelen esetben José papától (a játékfelfogása miatt, utóbbi ugyanis egyáltalán nem kedvez nekünk), mert személyiség ide-oda meccselésben, felkészítésben, motiválásban azért még mindig ott van az öreg és elég jól ismeri a Madrid gyenge pontjait (na meg van 1-2 spíler is a csapatában)!Chelsea-től miért féltek amúgy?
Azok támadni nem tudnak, csak védekezni, ha meg esetleg találnak egy gólt, utána az lesz, mint amikor Mourinho itt volt.
+1álom sorsolás:
Real-Dortmund
Barca-Bayern
Chelsea-PSG
Atletico-Manu
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 20., csütörtök 0:47
Miért ismerné? Teljesen más felfogásban játszik a csapat. A kp volt a gyengeség, ami Khedira kiesésével és Modric szárnyalásával igencsak feljavult. Szerintem könnyebben vernénk ki a Chelseat, mint azt gondolnánk, de hozzáteszem, hogy én is tartanék a párharctól.madridronie írta:az öreg és elég jól ismeri a Madrid gyenge pontjait (na meg van 1-2 spíler is a csapatában)!
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. március 20., csütörtök 0:30
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 20., csütörtök 0:17
Már túl van a tűzkeresztségen, e tekintetben nem hatna rá a dolog az újdonság "varázsával", terhével; biztos vagyok benne, hogy most sokkal lazábban venné a párharcot, arról nem beszélve, hogy ez már nem Fergie csapata!Ne jöjjön a MU
Cronaldo megint csak sírdogálna, meg félősre venné a figurát.
Félni nem kell senkitől, max. tartani az ellenféltől --> jelen esetben José papától (a játékfelfogása miatt, utóbbi ugyanis egyáltalán nem kedvez nekünk), mert személyiség ide-oda meccselésben, felkészítésben, motiválásban azért még mindig ott van az öreg és elég jól ismeri a Madrid gyenge pontjait (na meg van 1-2 spíler is a csapatában)! Egyébként érdekes dolog ez, a játékosok a pletykák szerint kifejezetten örülnének, ha most a Chelseat kapnánk, míg a Real vezetés és maga José lehetőség szerint egyelőre elkerülné ezt a párosítást.Chelsea-től miért féltek amúgy?
Azok támadni nem tudnak, csak védekezni, ha meg esetleg találnak egy gólt, utána az lesz, mint amikor Mourinho itt volt.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 20., csütörtök 0:08
Mondjuk így belegondolva.. ezek a párosítások valóban igazán kedvezőek lehetnek nekünk.Atletico Madrid-Real Madrid
Chelsea-Barcelona
Bayern München-Manchester United
PSG-Dortmund
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 20., csütörtök 0:01
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem