Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 22., szombat 8:50

Nyáron elvileg egy balhátvéd, egy középpályás és egy csatár fog érkezni. Tuti távozók pedig szerintem Casemiro, Coentrao és Morata lesznek. A többi majd eldől.

longhair

HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 0:03

torjack írta:Ez a Gallardo kurvasokat iszik :lol:
Pedig én látok ezekben rációt:
- Tudjuk, hogy Benzema mellé/mögé kell egy gólfelelős és Mandzukic tökéletes választás lenne szvsz. Ami kérdésessé teszi az egészet, hogy Karim nem csípi a "konkurenciát" ill. a horvát sem szívesen padozna. Ebben az esetben érdekelne, hogy Ancelotti milyen módon oldaná meg ezt. Bár engem picit meglep, hogy pont Di María pótlását emlegetik vele kapcsolatban. :hmmm:
- Az Arbeloás hír nem meglepő, mivel már 3 egykori játékosunk is a Napoliban kötött ki, vele is könnyen megtörténhet, mert nem egy nélkülözhetetlen láncszem és ha szerephez jut, akkor sem egy életbiztosítás + sokszor csupán a keménységével tűnik ki. Viszont nem tudom, hogy Lichtsteiner mennyire lenne jó megoldás, nem nézek Juve meccseket.
- A Messis hírhez annyit, hogy ha garantálnak neki ennyi pénzt, akkor nem csodálkoznék ha lelécelne. :roll: Kérdés, hogy Ibrával hogy férne meg egy csapatban, de ez már a párizsiak problémája.
- Morata eligazolása meg cseppet sem meglepő, az utóbbi időben bizonyította, hogy nem ez az ő szintje.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 21., péntek 23:44

Ez a Gallardo kurvasokat iszik :lol:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 21., péntek 23:35

Gallardo: "El Madrid tiene un acuerdo con Mandzukic"
Heti (François) Gallardo; kedvenc FIFA-ügynökünk szerint a Real Madrid gyakorlatilag teljes megállapodásra jutott Mandzukic-csal a játékos nyári átigazolását illetően, a horvát csatár elvileg Carlo kívánságlistájának élén áll, aki többek közt a távozó Di Maríat pótolhatja a jövőben! Egy másik lehetséges érkezőről is szót ejtett a pali a svájci Lichtsteiner (Juve) személyében, aki Arbeloa helyére érkezhet, amennyiben a spanyol hátvéd elfogadja a Napoli ajánlatát! :hmmm:

További érdekességként biztos forrásra hivatkozva állítja, hogy Messi elfogadta a PSG nettó 30 millás fizetési ajánlatát és a vb. után Párizsba igazol, mivel az argentin úgy érzi szerint elárulták őt Barcelonában! :mrgreen:
El agente de Morata abre la puerta de salida
Juanma López asegura que "todo puede pasar" en relación al delantero
Miközben Morata ügynöke picit sem próbálja, illetve kívánja tagadni az ügyfele távozásával kapcsolatos pletykákat! :shifty: Bye-bye Alvaro! B-) :agree:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. március 21., péntek 20:46

@hehe:
Amikor a Raúllal kapcsolatos megjegyzéseidet olvasom,mindig az jut eszembe,hogy Piqué pont így beszél a Real Madridról...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 21., péntek 18:15

A hirek szerint DM is a csapattal edzet a mai napon. Ezt csak azért irom, mert a napokban voltak hirek, hogy lebetegedett, de úgy tűnik, hogy jól van! :) Ez azt jelenti, hogy igazából mindenki bevethető lesz vasárnap! :workout: :box: :rock:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 21., péntek 17:38

hehe írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_8

törném le a kezét a sok nyámnyila szavazónak, meg úgy általában az ilyen szavazás kiirójának is, miközben egyértelmű, hogy a ronaldo-rivaldo-ronaldinho trió überel mindent.

Még az...de sehol a KÖD...no meg a RÖG (Reus,Özil,Gomez a Nationalelfből)

:mrgreen:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 21., péntek 11:41

Igen mondhatjuk,hogy szerencséje volt. :mrgreen:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 21., péntek 11:39

csabi87 írta:
cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.

komáltam figot, de azért a helyére akár egy rault is be lehet irni, egyikük sem a legszűkebb elit, mint ahogy xavi és iniesta sem tartozik oda, ha a futballtörténelmet és szigorúan a futballtudást nézem.
Hmmm Figo.Mindíg az a pipa jut eszembe,amit az Európa bajnokságon rúgott el köténybe... :salute: :)
megpattant, mákos lövés :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 21., péntek 11:38

hehe írta:cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.
Ugye nem hiszed, hogy komolyan ezért gondolom Figot elitnek, amiért lendületből megkerült egy VB-re tévedt asztalost az angolai válogatottból? :D
hehe írta:egy rault is be lehet irni, egyikük sem a legszűkebb elit,
Ezzel egyetértek. Sőt én első felindulásból csak támadókban gondolkoztam, szóval vannak itt még gyöngyszemek, pl. RC is idesorolható, sőt mondok egy csupa védekező felfogású triót (akiket ugyan csak videóról láttam): Desailly, Maldini, Baresi. Simán ide lehet venni bármelyiket, pláne ha a BBC kapott 15%-t...

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 21., péntek 11:38

cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.

komáltam figot, de azért a helyére akár egy rault is be lehet irni, egyikük sem a legszűkebb elit, mint ahogy xavi és iniesta sem tartozik oda, ha a futballtörténelmet és szigorúan a futballtudást nézem.
Hmmm Figo.Mindíg az a pipa jut eszembe,amit az Európa bajnokságon rúgott el köténybe... :salute: :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 21., péntek 11:31

nmate írta:
hehe írta:figo ott azért kilóg lefelé kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=FHPYewITyS4 Varanet is lenyomta volna az öreg, simán felfelé lóg ki :D

Amúgy ja, ő nem volt akkora klasszis, mint a másik kettő, de akkoriban - hangsúlyoznám, hogy klubcsapat szinten - ez volt a legjobb trió.

Kép
Kép
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 21., péntek 11:28

hehe írta:figo ott azért kilóg lefelé kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=FHPYewITyS4 Varanet is lenyomta volna az öreg, simán felfelé lóg ki :D

Amúgy ja, ő nem volt akkora klasszis, mint a másik kettő, de akkoriban - hangsúlyoznám, hogy klubcsapat szinten - ez volt a legjobb trió.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 21., péntek 11:24

nmate írta:13 évesek szavaznak túlnyomórészt úgy néz ki :lol: :lol: Amúgy Zizu - Figo - Ronaldo triót nem hagytam volna ki. Khedira - Özil - Di Maria
figo ott azért kilóg lefelé kicsit :lol:
Kép
Kép
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 21., péntek 11:23

Hat ezt a szavazast se kell komolyan venni. BBCt se raktam volna oda pl. Meg amugy is KÖD :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 21., péntek 11:18

13 évesek szavaznak túlnyomórészt úgy néz ki :lol: :lol: Amúgy Zizu - Figo - Ronaldo triót nem hagytam volna ki. Khedira - Özil - Di Maria

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 21., péntek 11:02

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_8

törném le a kezét a sok nyámnyila szavazónak, meg úgy általában az ilyen szavazás kiirójának is, miközben egyértelmű, hogy a ronaldo-rivaldo-ronaldinho trió überel mindent.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 21., péntek 9:37

Pedig szerintem ez a narancssárga nagyon adta. :) Tetszett a piros is, a zöld nem annyira...kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a pinkes árnyalat..
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 21., péntek 0:57

wZoLee7 írta:
mire megszokja az ember a mostanit, sőt még talán meg is kedveli addigra jön egy még rosszabb...ezek a színek nem a Real Madridhoz valóak. Fehér/Fekete/Kék...teljesen hülyeség évről évre változtatni
jó azért ezek csak 3. számú mezek, csak a BLben vannak használva, általában idegenben meg max 1-2 bajnoki is, de az nem jellemző.

egyértelmű, hogy ezek jobban fogynak, mintha ha a 3. számú olyan lenne, mint a 2., csak egy picit más árnyalatban...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 21., péntek 0:53

mire megszokja az ember a mostanit, sőt még talán meg is kedveli addigra jön egy még rosszabb...ezek a színek nem a Real Madridhoz valóak. Fehér/Fekete/Kék...teljesen hülyeség évről évre változtatni

Vissza: