Kommentáld a híreket
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nyáron elvileg egy balhátvéd, egy középpályás és egy csatár fog érkezni. Tuti távozók pedig szerintem Casemiro, Coentrao és Morata lesznek. A többi majd eldől.
Pedig én látok ezekben rációt:torjack írta:Ez a Gallardo kurvasokat iszik
- Tudjuk, hogy Benzema mellé/mögé kell egy gólfelelős és Mandzukic tökéletes választás lenne szvsz. Ami kérdésessé teszi az egészet, hogy Karim nem csípi a "konkurenciát" ill. a horvát sem szívesen padozna. Ebben az esetben érdekelne, hogy Ancelotti milyen módon oldaná meg ezt. Bár engem picit meglep, hogy pont Di María pótlását emlegetik vele kapcsolatban.
- Az Arbeloás hír nem meglepő, mivel már 3 egykori játékosunk is a Napoliban kötött ki, vele is könnyen megtörténhet, mert nem egy nélkülözhetetlen láncszem és ha szerephez jut, akkor sem egy életbiztosítás + sokszor csupán a keménységével tűnik ki. Viszont nem tudom, hogy Lichtsteiner mennyire lenne jó megoldás, nem nézek Juve meccseket.
- A Messis hírhez annyit, hogy ha garantálnak neki ennyi pénzt, akkor nem csodálkoznék ha lelécelne. Kérdés, hogy Ibrával hogy férne meg egy csapatban, de ez már a párizsiak problémája.
- Morata eligazolása meg cseppet sem meglepő, az utóbbi időben bizonyította, hogy nem ez az ő szintje.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ez a Gallardo kurvasokat iszik
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Heti (François) Gallardo; kedvenc FIFA-ügynökünk szerint a Real Madrid gyakorlatilag teljes megállapodásra jutott Mandzukic-csal a játékos nyári átigazolását illetően, a horvát csatár elvileg Carlo kívánságlistájának élén áll, aki többek közt a távozó Di Maríat pótolhatja a jövőben! Egy másik lehetséges érkezőről is szót ejtett a pali a svájci Lichtsteiner (Juve) személyében, aki Arbeloa helyére érkezhet, amennyiben a spanyol hátvéd elfogadja a Napoli ajánlatát!Gallardo: "El Madrid tiene un acuerdo con Mandzukic"
További érdekességként biztos forrásra hivatkozva állítja, hogy Messi elfogadta a PSG nettó 30 millás fizetési ajánlatát és a vb. után Párizsba igazol, mivel az argentin úgy érzi szerint elárulták őt Barcelonában!
Miközben Morata ügynöke picit sem próbálja, illetve kívánja tagadni az ügyfele távozásával kapcsolatos pletykákat! Bye-bye Alvaro!El agente de Morata abre la puerta de salida
Juanma López asegura que "todo puede pasar" en relación al delantero
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@hehe:
Amikor a Raúllal kapcsolatos megjegyzéseidet olvasom,mindig az jut eszembe,hogy Piqué pont így beszél a Real Madridról...
Amikor a Raúllal kapcsolatos megjegyzéseidet olvasom,mindig az jut eszembe,hogy Piqué pont így beszél a Real Madridról...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A hirek szerint DM is a csapattal edzet a mai napon. Ezt csak azért irom, mert a napokban voltak hirek, hogy lebetegedett, de úgy tűnik, hogy jól van! Ez azt jelenti, hogy igazából mindenki bevethető lesz vasárnap!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hehe írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_8
törném le a kezét a sok nyámnyila szavazónak, meg úgy általában az ilyen szavazás kiirójának is, miközben egyértelmű, hogy a ronaldo-rivaldo-ronaldinho trió überel mindent.
Még az...de sehol a KÖD...no meg a RÖG (Reus,Özil,Gomez a Nationalelfből)
Igen mondhatjuk,hogy szerencséje volt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megpattant, mákos lövéscsabi87 írta:Hmmm Figo.Mindíg az a pipa jut eszembe,amit az Európa bajnokságon rúgott el köténybe...cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.
komáltam figot, de azért a helyére akár egy rault is be lehet irni, egyikük sem a legszűkebb elit, mint ahogy xavi és iniesta sem tartozik oda, ha a futballtörténelmet és szigorúan a futballtudást nézem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ugye nem hiszed, hogy komolyan ezért gondolom Figot elitnek, amiért lendületből megkerült egy VB-re tévedt asztalost az angolai válogatottból?hehe írta:cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.
Ezzel egyetértek. Sőt én első felindulásból csak támadókban gondolkoztam, szóval vannak itt még gyöngyszemek, pl. RC is idesorolható, sőt mondok egy csupa védekező felfogású triót (akiket ugyan csak videóról láttam): Desailly, Maldini, Baresi. Simán ide lehet venni bármelyiket, pláne ha a BBC kapott 15%-t...hehe írta:egy rault is be lehet irni, egyikük sem a legszűkebb elit,
Hmmm Figo.Mindíg az a pipa jut eszembe,amit az Európa bajnokságon rúgott el köténybe...cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.
komáltam figot, de azért a helyére akár egy rault is be lehet irni, egyikük sem a legszűkebb elit, mint ahogy xavi és iniesta sem tartozik oda, ha a futballtörténelmet és szigorúan a futballtudást nézem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
cruyff mondta azt anno, hogy nem a sebességed számit, hanem hogy előbb lásd meg és indulj el a résbe, mint más.nmate írta:http://www.youtube.com/watch?v=FHPYewITyS4 Varanet is lenyomta volna az öreg, simán felfelé lóg kihehe írta:figo ott azért kilóg lefelé kicsit
Amúgy ja, ő nem volt akkora klasszis, mint a másik kettő, de akkoriban - hangsúlyoznám, hogy klubcsapat szinten - ez volt a legjobb trió.
- nmate
http://www.youtube.com/watch?v=FHPYewITyS4 Varanet is lenyomta volna az öreg, simán felfelé lóg kihehe írta:figo ott azért kilóg lefelé kicsit
Amúgy ja, ő nem volt akkora klasszis, mint a másik kettő, de akkoriban - hangsúlyoznám, hogy klubcsapat szinten - ez volt a legjobb trió.
- hehe
figo ott azért kilóg lefelé kicsitnmate írta:13 évesek szavaznak túlnyomórészt úgy néz ki Amúgy Zizu - Figo - Ronaldo triót nem hagytam volna ki. Khedira - Özil - Di Maria
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hat ezt a szavazast se kell komolyan venni. BBCt se raktam volna oda pl. Meg amugy is KÖD
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
13 évesek szavaznak túlnyomórészt úgy néz ki Amúgy Zizu - Figo - Ronaldo triót nem hagytam volna ki. Khedira - Özil - Di Maria
- hehe
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_8
törném le a kezét a sok nyámnyila szavazónak, meg úgy általában az ilyen szavazás kiirójának is, miközben egyértelmű, hogy a ronaldo-rivaldo-ronaldinho trió überel mindent.
Pedig szerintem ez a narancssárga nagyon adta. Tetszett a piros is, a zöld nem annyira...kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a pinkes árnyalat..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
jó azért ezek csak 3. számú mezek, csak a BLben vannak használva, általában idegenben meg max 1-2 bajnoki is, de az nem jellemző.wZoLee7 írta:mire megszokja az ember a mostanit, sőt még talán meg is kedveli addigra jön egy még rosszabb...ezek a színek nem a Real Madridhoz valóak. Fehér/Fekete/Kék...teljesen hülyeség évről évre változtatniRealista24 írta:Készüljetek:
http://www.defensacentral.com/userfiles ... tarosa.jpg
http://www.defensacentral.com/userfiles ... seta_2.jpg
egyértelmű, hogy ezek jobban fogynak, mintha ha a 3. számú olyan lenne, mint a 2., csak egy picit más árnyalatban...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mire megszokja az ember a mostanit, sőt még talán meg is kedveli addigra jön egy még rosszabb...ezek a színek nem a Real Madridhoz valóak. Fehér/Fekete/Kék...teljesen hülyeség évről évre változtatniRealista24 írta:Készüljetek:
http://www.defensacentral.com/userfiles ... tarosa.jpg
http://www.defensacentral.com/userfiles ... seta_2.jpg