Kommentáld a híreket
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ma délután átfutottam rajta, jó kis vaskos cikk lett, de szerintem csak napközben fogom majd bepótolni.
Névestém lesz, remélem nem hagy cserben a csapat most sem, mint a legutóbbi ünnepnapkor játszott Clásicón...Május 7., szülinapom, 4-1!
Névestém lesz, remélem nem hagy cserben a csapat most sem, mint a legutóbbi ünnepnapkor játszott Clásicón...Május 7., szülinapom, 4-1!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
A masodik kerdesnel a kedvenc jatekosok reszhez GT-tol elvartam volna egy Bale - Modric parost.ferni írta:azért az a kisebb novella jó volt Baleről
Szeretem az ilyen cikkeket, szivesen olvasnek a Dortmund vagy mas aktualis BL ellenfel szurkoloirol is.
azért az a kisebb novella jó volt Balerőlh3x0r írta:Par perce azon gondolkozok hogy miert szurkolo vs szurkolo a rovat cime mikor ket Real szurkolo beszelget (ki tobbet, ki kevesebbet ugye ), vegul rajottem hogy GT a barcasokat kepviselte
amúgy jó lett a felépítése:
GT:
.
.
.
.
.
.
.
.
Gascoigne:
.
amúgy jó lett nagyon
- h3x0r
Par perce azon gondolkozok hogy miert szurkolo vs szurkolo a rovat cime mikor ket Real szurkolo beszelget (ki tobbet, ki kevesebbet ugye ), vegul rajottem hogy GT a barcasokat kepviselte
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Amúgy nem szoktam sokat beszélni, fociról sem nagyon (csak néha), most kijött belőlem minden.
Egyébként köszönöm a lehetőséget még egyszer, jó ötlet volt feleleveníteni ezt a rovatot.
Holnap meg legyen meg a 3-2, amit írtam.
Egyébként köszönöm a lehetőséget még egyszer, jó ötlet volt feleleveníteni ezt a rovatot.
Holnap meg legyen meg a 3-2, amit írtam.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó ötlet volt ez a szurkoló vs. szurkoló cikk, nagyon jó lett. GT eltudom képzelni, amikor úgy random elkezdesz beszélgetni valakivel a fociról, és csak beszélsz, beszélsz és beszélsz.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Ott volt az edzésen ő is, azt a pár percet lehozza majd, amit kap, időhúzó csereként, mert holnap csak olyanunk lesz.h3x0r írta:"jó" hir: Isco influenza miatt kihagyta a mai edzest, lehet hogy holnap se jatszhat
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szeret beszélni a fiú, főleg a kedvenceiről, mint Bale Amúgy tényleg jó, korrekt cikk lettZsombor írta:GT, te a való életben is ennyit szoktál beszélni? Amúgy tetszett, örülök, hogy ismét sor került egy ilyen cikkre.
Nem illik.
GT, te a való életben is ennyit szoktál beszélni? Amúgy tetszett, örülök, hogy ismét sor került egy ilyen cikkre.
- h3x0r
"jó" hir: Isco influenza miatt kihagyta a mai edzest, lehet hogy holnap se jatszhat
Pepe, Benz es DM viszont a tobbiekkel edzettek.
Pepe, Benz es DM viszont a tobbiekkel edzettek.
- h3x0r
Arbeloa miert akarna tavozni? Albiolt megertettem hogy 28 evesen meg ugy gondolta hogy szinte semmi eselye palyara lepnie Pepe, Ramos es Varane mogott (en meg Nacho-t is ide vennem), ezert inkabb elmegy egy gyengebb csapatba. Arbeloa viszont mar 31 eves, a szezon eddigi reszeben ugyan annyit jatszott mint Carvajal, meg 2 ev van vissza a szerzodesebol, sajat nevelesu jatekos, a csapattarsakkal is jol megvan, minden eselye megvan hogy kupakat nyerjen es egy BL is leessen neki.madridronie írta: Egy másik lehetséges érkezőről is szót ejtett a pali a svájci Lichtsteiner (Juve) személyében, aki Arbeloa helyére érkezhet, amennyiben a spanyol hátvéd elfogadja a Napoli ajánlatát!
Lichtsteinert nem ismerem, de o is csak 1 evvel fiatalabb mint Arbeloa, raadasul mig a spanyolrol tudjuk, hogy vedekezesben lehoz egy elfogadhato szintet, addig rola azt se tudjuk hogy egyaltalan fekudne-e neki a spanyol bajnoksag.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na ezért rakom meg egy ötössel, hogy kettővel is nyerünk
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én sem várok meglepetést a kezdőben. Egyértelműen a bejáratott kezdőnk a legerősebb, ha nem azt küldenénk ki, az gyávaság lenne, és csak önmagunkkal csesznénk ki. A csapatunk meg tudja verni a Barcát, gyakorlatilag bárkit meg tudunk verni, fölösleges azzal szórakozni, hogy egy nem kipróbált felállást rakunk a pályára. Nem a felállás fog dönteni, hanem az, hogy melyik edző érez rá olyan, apró finomításokra a meccs előtt, amivel meg tudja lepni a másik csapatot, és az nem tud megfelelően reagálni.Dupla D írta:biztosnak tartom, hogy a bejáratott kezdő fog felmenni a pályára. nem lesz meglepetés.BBeno írta:így van. ideje lenne valami rangadót is nyerni. már remélhetőleg az összes rossz kezdőt kipróbálta már ancselotti a rangadókon szóval remélem holnap nem lesz ramos irányító és nem kell ilyen rossz kezdő miatt 45-60 percet az ellenfélnek odaadni.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én nagyon bizakodó vagyok a meccsel kapcsolatosan. Szerintem is a kontrákkal lehetne most megverni a Barcát. De viszont annyival egészíteném ki a mondanivalódat hogy túlságosan nem húzhatjuk magunkra a Barcát mert akkor könnyen elfáradhatunk. A meccsen mindenképp a támadó bal oldal kell mert szerintem a Barca azon a szélen a legverhetőbb. A nagy kérdés számomra még Ronaldo szerepköre lesz. Ha visszazár védekezni akkor szerintem nagy bajba kerülhetünk. Kell ő oda a bal szélre aki rá tudja vezetni a labdát a védelemre (legfőképp Alvesre és Pique-re). És ha őt fent hagyjuk akkor Dani Alves oldalát bejátszhatja és ha esetleg Martino visszarendeli Alvest akkor a középpályán elég nehezen harcolják ki az emberfölényt és így nehéz lesz a "tiki-takát" játszani. A másik meccset eldöntő kérdés szerintem hogy játszani fog -e Fabregas árnyékékként. Vele ismét létszámfölényt tudnak kiharcolni a középpályán. Bár itt a nagy kérdés inkább az hogy akkor Messit hova tennék.Matt009 írta:Ez a Barca nehezebben kontrázható le, mint az elmúlt évek Barcái, de továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 jó kontra lehet a kulcs, mert egy motivált Barcán még mindig baromi nehéz erőből átmenni. Egy jó BBC-t szinte lehetetlen tartani, és ha kapnak kp-ról támogatást, akkor nagyon jó meccsünk lehet.
Én most döntetlent tippelnék, egy dolog a lényeg, x alá ne adjuk.
Beznama - pedig ha játszani fog akkor szerintem elég sokszor vissza fog zárni és Busquets-et zavarni a labdakihozatalnál. (ahogy azt tette mindkét Juve elleni meccsen) Ha azt a sok mozgást hozza amit eddig akkor nem lesz baj.
Ronaldo - fussa le az ellenfelet és vezesse a védőkre rá a labdát és ha úgy adodik akkor passzoljon.
Bale - sokszor vissza fog lépni hogy védekezésben meglegyünk és hogy a középpályánk is valahogy álljon.
Di Maria - ki fog derülni hogy mit tud ott a srác ha hozza a futómennyiséget és a passzai is pontosak akkor a középpályát akár uralhatjuk is.
Modric- tőle csak a szokásost várom.
Alonso - hosszú indítások. Legfőképp CR-t és Bale keresse ezekkel.
Marcelo - támadások segítése
Pepe - Ramos - hozzák azt amit eddig
Carvajal - most egy kicsit több kell védekezésben. Itt is kiemelt szerepe lesz annak hogy mennyire képes segíteni a támadásokat.
Szerintem három emberen fog múlni a meccs: Beznema - Ronaldo - Di Maria ha ők hozzák azt amit eddig akkor szerintem nyerhetünk
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
biztosnak tartom, hogy a bejáratott kezdő fog felmenni a pályára. nem lesz meglepetés.BBeno írta:így van. ideje lenne valami rangadót is nyerni. már remélhetőleg az összes rossz kezdőt kipróbálta már ancselotti a rangadókon szóval remélem holnap nem lesz ramos irányító és nem kell ilyen rossz kezdő miatt 45-60 percet az ellenfélnek odaadni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
így van. ideje lenne valami rangadót is nyerni. már remélhetőleg az összes rossz kezdőt kipróbálta már ancselotti a rangadókon szóval remélem holnap nem lesz ramos irányító és nem kell ilyen rossz kezdő miatt 45-60 percet az ellenfélnek odaadni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Elküldeni? Ugyan...nyilvános kivégzéseket követelünk a Cibelesenszerk.: esetleges vereségnél vagy X-nél hányan fogják elküldeni az egész csapatot?
Szoros lesz amúgy holnap, de győzelmet várok, ideje rangadót nyerni a bajnokságban.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Abszolút igazat adok tubatibinek, vér pisálós meccs lesz. Totál 50-50, geci kemény lesz. 2 dolgon fog múlni a meccs, mégpedig DM-en és Bale-n. Ha DM tudja hozni egy Barca is azt, amit tud hozni a kisebbek ellen, akkor a kp-n kiegyenlített játék lesz. Ha DM nem lesz elég, akkor gebasz lesz, és nem csak erre a meccsre, hanem a BL-re is. Bale meg azért lesz kulcs, mert ő az, aki eddig alul teljesít, és látjuk miket művel, ha épp elkapja a fonalat. Kelleni fog védekezésben is, és az ellenfél védőire való nyomás helyezésben. Ez a Barca nehezebben kontrázható le, mint az elmúlt évek Barcái, de továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 jó kontra lehet a kulcs, mert egy motivált Barcán még mindig baromi nehéz erőből átmenni. Egy jó BBC-t szinte lehetetlen tartani, és ha kapnak kp-ról támogatást, akkor nagyon jó meccsünk lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha kikapunk ettől a Dortmundtól akkor nincs is miről beszélni... Tavaly gyengébb formában vertük őket, ha hajtott a brigád. Ennek a csapatnak, ezzel a játékkal nyernie kell simán. Hazai pályán el kell dönteni.
Egyébként az a baj, hogy megint túl bizakodóak vagyunk és mindenki győzelmet vár.
City-Barca érzésem van...ott is mindenki City így nyer, City úgy nyer.
Vért fogunk pisálni....csak remélni merem, hogy behúzzuk valahogy, bár erre az az igazság, hogy most ténylegesen kevés esélyt látok, egy dologban tudok egyetérteni Matt kollegával, hogy nagy meccseken eddig nem a legjobb arcunkat mutattuk meg, viszont, ha megverjük őket, hatalmas lökés a csapatnak.
Hatalmas meccs lesz, remélem nem okoznak csalódást a fiúk, HALA MADRID!
szerk.: esetleges vereségnél vagy X-nél hányan fogják elküldeni az egész csapatot?
City-Barca érzésem van...ott is mindenki City így nyer, City úgy nyer.
Vért fogunk pisálni....csak remélni merem, hogy behúzzuk valahogy, bár erre az az igazság, hogy most ténylegesen kevés esélyt látok, egy dologban tudok egyetérteni Matt kollegával, hogy nagy meccseken eddig nem a legjobb arcunkat mutattuk meg, viszont, ha megverjük őket, hatalmas lökés a csapatnak.
Hatalmas meccs lesz, remélem nem okoznak csalódást a fiúk, HALA MADRID!
szerk.: esetleges vereségnél vagy X-nél hányan fogják elküldeni az egész csapatot?
"If you don't like your destiny, don't accept it."