Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 22., szombat 23:56

Ma délután átfutottam rajta, jó kis vaskos cikk lett, de szerintem csak napközben fogom majd bepótolni. :agree:
Névestém lesz, remélem nem hagy cserben a csapat most sem, mint a legutóbbi ünnepnapkor játszott Clásicón...Május 7., szülinapom, 4-1! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 22., szombat 18:55

ferni írta:azért az a kisebb novella jó volt Baleről :mrgreen:
A masodik kerdesnel a kedvenc jatekosok reszhez GT-tol elvartam volna egy Bale - Modric parost. :D

Szeretem az ilyen cikkeket, szivesen olvasnek a Dortmund vagy mas aktualis BL ellenfel szurkoloirol is.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 22., szombat 18:46

h3x0r írta:Par perce azon gondolkozok hogy miert szurkolo vs szurkolo a rovat cime mikor ket Real szurkolo beszelget (ki tobbet, ki kevesebbet ugye :mrgreen: ), vegul rajottem hogy GT a barcasokat kepviselte :lol: :lol:
azért az a kisebb novella jó volt Baleről :mrgreen:
amúgy jó lett a felépítése:
GT:
.
.
.
.
.
.
.
.

Gascoigne:
.

:mrgreen:

amúgy jó lett nagyon :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 22., szombat 18:28

Par perce azon gondolkozok hogy miert szurkolo vs szurkolo a rovat cime mikor ket Real szurkolo beszelget (ki tobbet, ki kevesebbet ugye :mrgreen: ), vegul rajottem hogy GT a barcasokat kepviselte :lol: :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 22., szombat 18:18

:lol: Amúgy nem szoktam sokat beszélni, fociról sem nagyon (csak néha), most kijött belőlem minden. :lol: :mrgreen:

Egyébként köszönöm a lehetőséget még egyszer, jó ötlet volt feleleveníteni ezt a rovatot. :)

Holnap meg legyen meg a 3-2, amit írtam. :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 22., szombat 18:03

Jó ötlet volt ez a szurkoló vs. szurkoló cikk, nagyon jó lett. GT eltudom képzelni, amikor úgy random elkezdesz beszélgetni valakivel a fociról, és csak beszélsz, beszélsz és beszélsz. :D

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 22., szombat 17:43

h3x0r írta:"jó" hir: Isco influenza miatt kihagyta a mai edzest, lehet hogy holnap se jatszhat
Ott volt az edzésen ő is, azt a pár percet lehozza majd, amit kap, időhúzó csereként, mert holnap csak olyanunk lesz.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 22., szombat 17:42

Zsombor írta:GT, te a való életben is ennyit szoktál beszélni? :mrgreen: Amúgy tetszett, örülök, hogy ismét sor került egy ilyen cikkre.
szeret beszélni a fiú, főleg a kedvenceiről, mint Bale :lol: Amúgy tényleg jó, korrekt cikk lett :agree:
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 22., szombat 17:36

GT, te a való életben is ennyit szoktál beszélni? :mrgreen: Amúgy tetszett, örülök, hogy ismét sor került egy ilyen cikkre.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 22., szombat 12:36

"jó" hir: Isco influenza miatt kihagyta a mai edzest, lehet hogy holnap se jatszhat

Pepe, Benz es DM viszont a tobbiekkel edzettek.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 22., szombat 12:05

madridronie írta: Egy másik lehetséges érkezőről is szót ejtett a pali a svájci Lichtsteiner (Juve) személyében, aki Arbeloa helyére érkezhet, amennyiben a spanyol hátvéd elfogadja a Napoli ajánlatát! :hmmm:
Arbeloa miert akarna tavozni? Albiolt megertettem hogy 28 evesen meg ugy gondolta hogy szinte semmi eselye palyara lepnie Pepe, Ramos es Varane mogott (en meg Nacho-t is ide vennem), ezert inkabb elmegy egy gyengebb csapatba. Arbeloa viszont mar 31 eves, a szezon eddigi reszeben ugyan annyit jatszott mint Carvajal, meg 2 ev van vissza a szerzodesebol, sajat nevelesu jatekos, a csapattarsakkal is jol megvan, minden eselye megvan hogy kupakat nyerjen es egy BL is leessen neki.
Lichtsteinert nem ismerem, de o is csak 1 evvel fiatalabb mint Arbeloa, raadasul mig a spanyolrol tudjuk, hogy vedekezesben lehoz egy elfogadhato szintet, addig rola azt se tudjuk hogy egyaltalan fekudne-e neki a spanyol bajnoksag.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 22., szombat 11:22

Na ezért rakom meg egy ötössel, hogy kettővel is nyerünk :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 22., szombat 11:19

Dupla D írta:
BBeno írta:így van. ideje lenne valami rangadót is nyerni. már remélhetőleg az összes rossz kezdőt kipróbálta már ancselotti a rangadókon szóval remélem holnap nem lesz ramos irányító és nem kell ilyen rossz kezdő miatt 45-60 percet az ellenfélnek odaadni.
biztosnak tartom, hogy a bejáratott kezdő fog felmenni a pályára. nem lesz meglepetés.
Én sem várok meglepetést a kezdőben. Egyértelműen a bejáratott kezdőnk a legerősebb, ha nem azt küldenénk ki, az gyávaság lenne, és csak önmagunkkal csesznénk ki. A csapatunk meg tudja verni a Barcát, gyakorlatilag bárkit meg tudunk verni, fölösleges azzal szórakozni, hogy egy nem kipróbált felállást rakunk a pályára. Nem a felállás fog dönteni, hanem az, hogy melyik edző érez rá olyan, apró finomításokra a meccs előtt, amivel meg tudja lepni a másik csapatot, és az nem tud megfelelően reagálni.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 22., szombat 11:14

Matt009 írta:Ez a Barca nehezebben kontrázható le, mint az elmúlt évek Barcái, de továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 jó kontra lehet a kulcs, mert egy motivált Barcán még mindig baromi nehéz erőből átmenni. Egy jó BBC-t szinte lehetetlen tartani, és ha kapnak kp-ról támogatást, akkor nagyon jó meccsünk lehet.

Én most döntetlent tippelnék, egy dolog a lényeg, x alá ne adjuk.
Én nagyon bizakodó vagyok a meccsel kapcsolatosan. Szerintem is a kontrákkal lehetne most megverni a Barcát. De viszont annyival egészíteném ki a mondanivalódat hogy túlságosan nem húzhatjuk magunkra a Barcát mert akkor könnyen elfáradhatunk. A meccsen mindenképp a támadó bal oldal kell mert szerintem a Barca azon a szélen a legverhetőbb. A nagy kérdés számomra még Ronaldo szerepköre lesz. Ha visszazár védekezni akkor szerintem nagy bajba kerülhetünk. Kell ő oda a bal szélre aki rá tudja vezetni a labdát a védelemre (legfőképp Alvesre és Pique-re). És ha őt fent hagyjuk akkor Dani Alves oldalát bejátszhatja és ha esetleg Martino visszarendeli Alvest akkor a középpályán elég nehezen harcolják ki az emberfölényt és így nehéz lesz a "tiki-takát" játszani. A másik meccset eldöntő kérdés szerintem hogy játszani fog -e Fabregas árnyékékként. Vele ismét létszámfölényt tudnak kiharcolni a középpályán. Bár itt a nagy kérdés inkább az hogy akkor Messit hova tennék.
Beznama - pedig ha játszani fog akkor szerintem elég sokszor vissza fog zárni és Busquets-et zavarni a labdakihozatalnál. (ahogy azt tette mindkét Juve elleni meccsen) Ha azt a sok mozgást hozza amit eddig akkor nem lesz baj.
Ronaldo - fussa le az ellenfelet és vezesse a védőkre rá a labdát és ha úgy adodik akkor passzoljon.
Bale - sokszor vissza fog lépni hogy védekezésben meglegyünk és hogy a középpályánk is valahogy álljon.
Di Maria - ki fog derülni hogy mit tud ott a srác :) ha hozza a futómennyiséget és a passzai is pontosak akkor a középpályát akár uralhatjuk is.
Modric- tőle csak a szokásost várom.
Alonso - hosszú indítások. Legfőképp CR-t és Bale keresse ezekkel.
Marcelo - támadások segítése
Pepe - Ramos - hozzák azt amit eddig
Carvajal - most egy kicsit több kell védekezésben. Itt is kiemelt szerepe lesz annak hogy mennyire képes segíteni a támadásokat.

Szerintem három emberen fog múlni a meccs: Beznema - Ronaldo - Di Maria ha ők hozzák azt amit eddig akkor szerintem nyerhetünk :)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 22., szombat 10:46

BBeno írta:így van. ideje lenne valami rangadót is nyerni. már remélhetőleg az összes rossz kezdőt kipróbálta már ancselotti a rangadókon szóval remélem holnap nem lesz ramos irányító és nem kell ilyen rossz kezdő miatt 45-60 percet az ellenfélnek odaadni.
biztosnak tartom, hogy a bejáratott kezdő fog felmenni a pályára. nem lesz meglepetés.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 22., szombat 10:44

így van. ideje lenne valami rangadót is nyerni. már remélhetőleg az összes rossz kezdőt kipróbálta már ancselotti a rangadókon szóval remélem holnap nem lesz ramos irányító és nem kell ilyen rossz kezdő miatt 45-60 percet az ellenfélnek odaadni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 22., szombat 10:42

szerk.: esetleges vereségnél vagy X-nél hányan fogják elküldeni az egész csapatot? :mrgreen:
Elküldeni? Ugyan...nyilvános kivégzéseket követelünk a Cibelesen :mrgreen:

Szoros lesz amúgy holnap, de győzelmet várok, ideje rangadót nyerni a bajnokságban.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 22., szombat 10:31

Abszolút igazat adok tubatibinek, vér pisálós meccs lesz. Totál 50-50, geci kemény lesz. 2 dolgon fog múlni a meccs, mégpedig DM-en és Bale-n. Ha DM tudja hozni egy Barca is azt, amit tud hozni a kisebbek ellen, akkor a kp-n kiegyenlített játék lesz. Ha DM nem lesz elég, akkor gebasz lesz, és nem csak erre a meccsre, hanem a BL-re is. Bale meg azért lesz kulcs, mert ő az, aki eddig alul teljesít, és látjuk miket művel, ha épp elkapja a fonalat. Kelleni fog védekezésben is, és az ellenfél védőire való nyomás helyezésben. Ez a Barca nehezebben kontrázható le, mint az elmúlt évek Barcái, de továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 jó kontra lehet a kulcs, mert egy motivált Barcán még mindig baromi nehéz erőből átmenni. Egy jó BBC-t szinte lehetetlen tartani, és ha kapnak kp-ról támogatást, akkor nagyon jó meccsünk lehet.

Én most döntetlent tippelnék, egy dolog a lényeg, x alá ne adjuk.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 22., szombat 9:25

Ha kikapunk ettől a Dortmundtól akkor nincs is miről beszélni... Tavaly gyengébb formában vertük őket, ha hajtott a brigád. Ennek a csapatnak, ezzel a játékkal nyernie kell simán. Hazai pályán el kell dönteni.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 22., szombat 9:00

Egyébként az a baj, hogy megint túl bizakodóak vagyunk és mindenki győzelmet vár.
City-Barca érzésem van...ott is mindenki City így nyer, City úgy nyer. :)
Vért fogunk pisálni....csak remélni merem, hogy behúzzuk valahogy, bár erre az az igazság, hogy most ténylegesen kevés esélyt látok, egy dologban tudok egyetérteni Matt kollegával, hogy nagy meccseken eddig nem a legjobb arcunkat mutattuk meg, viszont, ha megverjük őket, hatalmas lökés a csapatnak. :)

Hatalmas meccs lesz, remélem nem okoznak csalódást a fiúk, HALA MADRID! :salute:

szerk.: esetleges vereségnél vagy X-nél hányan fogják elküldeni az egész csapatot? :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: