Real Madrid vs. Barcelona
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
az az igazság, hogy az utóbbi másfél évben nem vártam ennyire klasszikust. napok óta csak ez jár a fejemben és folyamatosan videókat nézek. valószínűleg azért lehet, mert jobb helyzetből várjuk a meccset, és a szezon hátralévő részéről is sokat eldönthet, mivel ha kikapunk, akkor attól még lehetünk ugyan bajnokok, de lélektanilag a Barca (és a matracosok) lesz előrébb, illetve jelentősen csökkennének az esélyeink a triplázásra is.
rohadt fontos lesz ez a meccs.
55-45 -öt mondok nekünk, de végeredménynek tippelek egy 4-1-et. Cé dupla, Bale, Benz ill. Alexis
rohadt fontos lesz ez a meccs.
55-45 -öt mondok nekünk, de végeredménynek tippelek egy 4-1-et. Cé dupla, Bale, Benz ill. Alexis
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Én sem vagyok optimista sajnos. Szerintem is kikapunk, de ne legyen igazunk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Akkor csak én nem vagyok optimista. Szerintem 1-el kikapunk. Messi biztos fog gólt lőni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Folyamatosan megy le a Real győzelmi oddsa. Még hét elején 2.40 volt, én 2.23-ért raktam meg pénteken, most pedig 2.15. 1gólos győzelemnek is nagyon fogok örülni, de itt a lehetőség, hogy visszaadjunk egy nagy verést. Most végre nem beszari taktikával megyünk ki, hanem a szokásos kezdővel(legalábbis minden jel erre mutat, aztán lehet, hogy Casillas fog kezdeni a középpályán ) és remélhetőleg nem balfaszkodják el a helyzeteket a srácok. DM és Karim is a jobbik énjét mutassa, na meg Bale is és akkor win. Tippem: 3-1 BBC és Messi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ideje lenne már egy olyan meccs, ahol tényleg mi irányítunk, mi diktáljuk a tempót és mi lőjük a gólokat. Azt látni a játékosok arcán, hogy igen, most mi vagyunk az erősebbek, és könnyedén, játszva játsszuk ezt a játékot, és ne görcsöljünk. Legyen a mai meccs a futball ünnepe, és legyen az, hogy mi örüljünk a végén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
http://www.youtube.com/watch?v=onrB_5hpwFI
Egy ilyen meccset ma is elnézegetnék
A vén Robi Carlos 5:56-nál egy picit átveri Giuly-t
Egy ilyen meccset ma is elnézegetnék
A vén Robi Carlos 5:56-nál egy picit átveri Giuly-t
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
hehe írta:as-en fenn van a top10 real-barca párharc gól, természetesen tele van brazil góllal
Csak Baptistaé hiányzik
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lesz ma valami meccs, nem? úgy tudom, mintha ma játszanánk
as-en fenn van a top10 real-barca párharc gól, természetesen tele van brazil góllal, az összes brazil aranylabdásom ott van.
ennél nagyobb meccs nincs a klubfotballban, talán egy békéscsaba - kaposvár, de csak mert messze vannak egymástól és sokat kell buszoznia az egyik csapatnak
as-en fenn van a top10 real-barca párharc gól, természetesen tele van brazil góllal, az összes brazil aranylabdásom ott van.
ennél nagyobb meccs nincs a klubfotballban, talán egy békéscsaba - kaposvár, de csak mert messze vannak egymástól és sokat kell buszoznia az egyik csapatnak
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Én még annyival kiegészíteném R.M.C.F. írását, hogy Touré azon kevés játékosok egyike, akik mindig egy lépéssel a többiek előtt járnak. Ez nagyon fontos és kivételes tulajdonság, ami csak a nagy játékosokban van meg (pl. Zidane), és ehhez jön még hozzá a szívvel-lélekkel küzdés, meg persze a átlagon felüli labdakezelés. Egyetlen baja van, az hogy most lesz 31.
De hogy a legjobb-e? Ez inkább már személyes dolog, ezért is írta többször R.M.C.F, hogy "nálam".
De ez már off úgyhogy befejezem.
De hogy a legjobb-e? Ez inkább már személyes dolog, ezért is írta többször R.M.C.F, hogy "nálam".
De ez már off úgyhogy befejezem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nálam a világ legjobbja nem feltétlen az akit a média annak állit be,mert a média azt állitja be,aki a legjobban eladható a számukra. Ezek a támadók,vagy azok akik mint média személyek érdekesek,és sok a rajongójuk.
jelenleg CR és messi a két csúcs ezt elismerem,és ezzel nem is nagyon vitázom,mert ők azok akikre mindenki kiváncsi,és a két fószer ténylegesen is mindenre képes....de.....a foci csapatjáték,ahol a méla drukker elfelejti hogy a góllövőn kivül más is létezik,aztán vannak nem annyira sikeres/topcsapatok,ahol egy teljesitmény nincsen annyira reflektorfényben.
Nálam a világ legjobbja,az aki a csapatában a legmeghatározóbb,aki olyan teljesitményt ad le,amire más másutt nem képes,holott itt még nüanszok is dönthetnek. Az a legjobb,aki a csapata olyan alakja,aki a posztja,feladata,csapathoz fűződő viszonya,tudása,jelleme alapján olyan lételem aki nélkülözhetetlen,pótolhatatlan,nincsen olyan a piacon aki meg tudná oldani a munkáját,a csapata olyan ereje ami nélkül jelentős visszaesés lenne tapasztalható.
Ez az ember jelenleg touré,mert nincsen olyan csapat európában,akinek játékosa ennyire meghatározó lenne.......vannak,mert messi,cr,vidal,ibra mind azok....de touré ezeken is túltesz,azzal,ahogyan az apja,anyja,szive,lelke,védekezése,támadása,befejezése mindennek. Nem látványos,és ez megtéveszthet,de az a meló amit tökéletesen lead,ahogy szervez,védekezik,meghatároz az egyedülálló,többrétű a csapatában mint cr vagy messi a sajátjában. Volt hogy számoltam hány hibát vét....és egyszer hibázott,de ott is a másik csapatársa hozta rossz helyzetbe.....hihetetlen ez az ember.
Mondom ez jelenleg,lehet ezt 2 hónap múlva nem igy gondolom,mert lesz jobb. Most ő az aki a legtöbbet teszi hozzá a csapata sikereihez.
jelenleg CR és messi a két csúcs ezt elismerem,és ezzel nem is nagyon vitázom,mert ők azok akikre mindenki kiváncsi,és a két fószer ténylegesen is mindenre képes....de.....a foci csapatjáték,ahol a méla drukker elfelejti hogy a góllövőn kivül más is létezik,aztán vannak nem annyira sikeres/topcsapatok,ahol egy teljesitmény nincsen annyira reflektorfényben.
Nálam a világ legjobbja,az aki a csapatában a legmeghatározóbb,aki olyan teljesitményt ad le,amire más másutt nem képes,holott itt még nüanszok is dönthetnek. Az a legjobb,aki a csapata olyan alakja,aki a posztja,feladata,csapathoz fűződő viszonya,tudása,jelleme alapján olyan lételem aki nélkülözhetetlen,pótolhatatlan,nincsen olyan a piacon aki meg tudná oldani a munkáját,a csapata olyan ereje ami nélkül jelentős visszaesés lenne tapasztalható.
Ez az ember jelenleg touré,mert nincsen olyan csapat európában,akinek játékosa ennyire meghatározó lenne.......vannak,mert messi,cr,vidal,ibra mind azok....de touré ezeken is túltesz,azzal,ahogyan az apja,anyja,szive,lelke,védekezése,támadása,befejezése mindennek. Nem látványos,és ez megtéveszthet,de az a meló amit tökéletesen lead,ahogy szervez,védekezik,meghatároz az egyedülálló,többrétű a csapatában mint cr vagy messi a sajátjában. Volt hogy számoltam hány hibát vét....és egyszer hibázott,de ott is a másik csapatársa hozta rossz helyzetbe.....hihetetlen ez az ember.
Mondom ez jelenleg,lehet ezt 2 hónap múlva nem igy gondolom,mert lesz jobb. Most ő az aki a legtöbbet teszi hozzá a csapata sikereihez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ezt kifejtenéd bővebben?R.M.C.F írta:jelenlegi világ legjobbja touré
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mi szükség van arra,hogy Tata az a meccs előtti interjúban,kiemelje,hogy neymar a világ 5 legjobbjának egyike?
Amúgy ez nem igaz,de mégis miért? Csak a PL-ben jobb nála biztosan rooney,és a jelenlegi világ legjobbja touré. Ezen felül a BM-ben is van vagy 3-4 aki jobb mint labdarúgó neymarnál....és mehetünk a többi liga felé is,pl ibra vagy a juvából vidal stb.....
Szóval,jelenleg nagy kamu ez a top5.
Ha persze,nem a labdarúgó tudást,mint fogalmat nézzük,hanem pl egy alig fő részt,a triblit,a labdával nyakon állogatást,akkor lehet top5. Akkor igen.de a foci nem arról szól....csak a szűklátókörüeknek.
Amúgy ez nem igaz,de mégis miért? Csak a PL-ben jobb nála biztosan rooney,és a jelenlegi világ legjobbja touré. Ezen felül a BM-ben is van vagy 3-4 aki jobb mint labdarúgó neymarnál....és mehetünk a többi liga felé is,pl ibra vagy a juvából vidal stb.....
Szóval,jelenleg nagy kamu ez a top5.
Ha persze,nem a labdarúgó tudást,mint fogalmat nézzük,hanem pl egy alig fő részt,a triblit,a labdával nyakon állogatást,akkor lehet top5. Akkor igen.de a foci nem arról szól....csak a szűklátókörüeknek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Meg Carvajalnak, meg Marcelonakzalkrisz írta:Ez kell ba ameg... nem nyuszi módjára felállást változtatni meg 8 védekező középpályást betenni, majd amikor baj van akkor észlelni... Ők is csak egy csapat, vezetünk 4 ponttal, menjünk nekik és adjuk nekik hátulról.“Az az elképzelésem, hogy egy olyan meccset játszunk ahol meg tudjuk mutatni az erősségeinket. Tényleg készen állunk erre a mérkőzésre, és megpróbáljuk majd azt tenni amit az előző meccseken tettünk. Támadni szeretnénk és hatékonyan játszani mind a támadásban, mind a védekezésben”.
Ha valami miatt kikapunk, akkor kikapunk, de az ne azért legyen mert elcsesztük a taktikát, össze-vissza cseréltünk és be voltunk szarva. Ronaldo, Bale, Modric, Benzema, Di Maria.. ennek az 5-ösnek meg kell ennie ezt a védelmet. Azt kell játszani, amit az elmúlt hónapokban és nem lesz gond.
3-0, minimum.
És ki ne feljtsük Lopezt, a gólvágót, az aranycipőst
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ez kell ba ameg... nem nyuszi módjára felállást változtatni meg 8 védekező középpályást betenni, majd amikor baj van akkor észlelni... Ők is csak egy csapat, vezetünk 4 ponttal, menjünk nekik és adjuk nekik hátulról.“Az az elképzelésem, hogy egy olyan meccset játszunk ahol meg tudjuk mutatni az erősségeinket. Tényleg készen állunk erre a mérkőzésre, és megpróbáljuk majd azt tenni amit az előző meccseken tettünk. Támadni szeretnénk és hatékonyan játszani mind a támadásban, mind a védekezésben”.
Ha valami miatt kikapunk, akkor kikapunk, de az ne azért legyen mert elcsesztük a taktikát, össze-vissza cseréltünk és be voltunk szarva. Ronaldo, Bale, Modric, Benzema, Di Maria.. ennek az 5-ösnek meg kell ennie ezt a védelmet. Azt kell játszani, amit az elmúlt hónapokban és nem lesz gond.
3-0, minimum.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Boky drága ajánlom az aláírásodban szereplő mondatot. Pont illik ide
Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy a mondanivalód értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.
Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy a mondanivalód értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
tudom, h anis az réjzen.Marci77 írta:Szerintem nem. Mivel o AnisBoky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
Szerintem nem ugyanolyanok.
Vagy amugy miert csinalt vna ujat?
azért csinált újat, mert egy MOD, gondolta nyugodtabban fórumozhat egy ideig ha felvesz egy más perszónát.
tegnap óta kezdett fórumozni, azóta behányt 3x kommentet, ugyanolyan idegesítő stílusban.
a csípőből tagadása is seems legit kategória.
mindenesetre longhairt is beveszem a tiltólistások közé
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem nem. Mivel o AnisBoky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
Szerintem nem ugyanolyanok.
Vagy amugy miert csinalt vna ujat?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
nem nyert. de ha ennyire zavar, privátban is megkérdezheted akár.Boky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha hoz valami statisztikát akkor igenBoky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?