Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Majd nézzük meg touré 3. gólját.....az gól. Ezt hivják gólnak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aztán következő októberre úgy szétestek, hogy 2 év kellett, mire észhez tértek.GT37 írta:Így van, Chelsea, 2009-2010-es szezon, 103 gól.Corleone írta:Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ezt bővebben is kifejthetted volna..GT37 írta:Így van, Chelsea, 2009-2010-es szezon, 103 gól.Corleone írta:Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.
Csak viccelek. Kösz a megerősítést
#happyshitting
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezt a Youngot velünk is szóba hozták anno....hát ez aztán gyenge egy játékos.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hagyjatok már ezzel a fals murinnyóval.
kihúzta a lelki, szellemi gödörfertőből a csapatot, de madridba ő olyan kevés, mint egy özil vagy egy higuain.
múlt idő.
kihúzta a lelki, szellemi gödörfertőből a csapatot, de madridba ő olyan kevés, mint egy özil vagy egy higuain.
múlt idő.
-
Mou jól kibekkelte ezt a meccset is,asztaa.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Így van, Chelsea, 2009-2010-es szezon, 103 gól.Corleone írta:Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.Pool 2,7-es meccsenkénti gólátlag!
#happyshitting
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meg a védelembe..meg úgy egészében értelmes cseréjük az SS mögé sincs, bővítgetni kell okosbaAnis írta: Pool-nak a középpályára kell erősítés, az a Gerrard, Allen, Lucas (Handerson) trió (négyes) nem valami jó a BL-re.
Mu kispadján..Nani előkapták hirtelen a gettóból ismét?
Nem illik.
-
Abszolút egyetértek. Chelsea idén a bajnokságban nem kapott ki a City, MU, Arsenal, Tottenham, Liverpool ötöstől. Akármennyire is fáj, hogy Josénak nálunk nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettük volna, attól még a jelenlegi legjobb edzők között van (már ha nem a legjobb) Spanyolország nem feküdt neki, de ezt az Angliát büdösmocskosul meg fogja verni a következő években.istimester írta:
Na jól van.
Meccs előt fikáztátok a Cselseat, mint szinte az összes nagy rangadó előtt. Utána Mou szépen feltörölte a padlót a Pooltól kezdve a Cityvel, a MU, a tátenhemmel és most az Arsenallal is. Néggyel megy a csapata a félidőben, de azon röhögtök, hogy a második félidőben nem fogja erőltetni a támadást. Nem gondoljátok, hogy ez már beteges Mourinho gyűlölet? Szerintem ez a nevetséges, nem a Chelsea, de hajrá
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Eddigi legjobbakKerlon írta:sanszos, hogy Suárez és Sturridge lesznek minden idők legeredményesebb csatár párosa.
28+19 = 47-el áll már SS, már csak 8 gólra vannak az első helytől! Az meg pár meccs és meglesz.
Pool 2,7-es meccsenkénti gólátlag!
Pool-nak a középpályára kell erősítés, az a Gerrard, Allen, Lucas (Handerson) trió (négyes) nem valami jó a BL-re.
Élvezetesebb meccsek vannak. Sztem a legtöbben előbb néznék mondjuk a Hull-Swansea meccset, mint egy Elche-Almeria meccset. Elmúlt pár évben nem volt ilyen kiélezett a bajnokság. Ezt már nyár végén lehetett tudni, hogy az elmúlt sok-sok év legjobb idényét fogjuk látni: Mourinho visszatért, Pellegrinivel picit jobb lett a City (támadóbb), Poolnál összeállt a csatárpáros, így tavasszal látva: Arsenal tovább bírta mint korábban. (számomra jobb a PL, mint a LaLiga)Remy írta:Ez a PL kiélezett, nem pedig erős.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kiváncsi vagyok Suárezért ki fog fizetni egy 100-ast, mert azalatt szinte biztos, hogy nem adják.
PSG, City szerintem feni már a fogát, nekünk viszont már sok lenne még akkor is ha netalántán bl-t nyerünk idén. Innentől meg a Poolnak szurkolok PL-be, nyerjék csak meg szépen és pofozza ki még jobban a csapatot Rodgers, mert kell egy jó Liverpool a BL-be.
PSG, City szerintem feni már a fogát, nekünk viszont már sok lenne még akkor is ha netalántán bl-t nyerünk idén. Innentől meg a Poolnak szurkolok PL-be, nyerjék csak meg szépen és pofozza ki még jobban a csapatot Rodgers, mert kell egy jó Liverpool a BL-be.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Múltkor összekaptam haverral, mert kiröhögte a spanyol bajnokságot a barca 7-0-s meccse után. Mondtam neki, hogy pont idén felesleges leszólni a spanyol ligát, mert idén tényleg fasza, nincs semmi gond vele. Aztán mondtam neki, hogy 7-0 megesik, akárhol. Mondtam neki, hogy a Liverpool és a City is majdnem annyi gólt lőtt mint mi vagy a barca. Tehát nem értettem a leszólását. Ez a mai 6-0 is azt mutatja, hogy egyáltalán nem különb a PL, mint a Spanyol bajnokság, sőt... ott a BL-ben szereplő csapatot agyalják meg.
Ez a PL kiélezett, nem pedig erős.
Ez a PL kiélezett, nem pedig erős.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elég fogalmatlan volt a kapus, ha nem nézelődik össze-vissza, simán eléri.
Rooney szolid gólt vágott, bár nagyon kellet a whu kapus.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na most kell válaszolnia CR-nek, meghúzta a fordulót az uruguayi mondhatni
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A City meccs végén Demichelis gólja + utána Sidwell "hazafejelése"...
Szerencsére abból valahogy nem lett gól, megsajnáltam ennél az esetnél.
Szerencsére abból valahogy nem lett gól, megsajnáltam ennél az esetnél.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Durva ez a Pool támadó gépezet. Amúgy sanszos, hogy Suárez és Sturridge lesznek minden idők legeredményesebb csatár párosa. Kíváncsi leszek, hogy mire lesznek jók a BL-ben jövőre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Suarez tripla. A cselzi meg ráadásul eggyel több meccset játszott mint a pool és akár ott lehetnek a vörösök egy pontra az éllovastól.. BL-re sem kell figyelniük, bár a City-nek sem. Arsenal az meg..
2 ilyen fos meccsen 11 gól és nulla iram.
K
K