Nem is értem... Valószínűleg a Barca bukja el, mert mi csúnya Real képesek voltunk stabilan jól teljesíteni és több pontot szerezni.Csabi írta:ha a barcelona tudna fórumozni, ez a mondat lenne az aláírásában.az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ha a barcelona tudna fórumozni, ez a mondat lenne az aláírásában.az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Nekem nagyon tetszett a rovat, néha mikor átnézek a katalánok oldalára, mindig olyan dolgokat olvasok, hogy a vérnyomásom az egekbe szökik. CR a 13 gólját csupa no name csapat ellen szerezte... az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el...stb-stb. Viszont GT nagyon korrekt módon nyilatkozott. Igaz, ezt már a fórumon is láthattuk sokszor. Elismeri a Realt, látja a Barcelona hibáit és jól viseli a 6almas oltásokat is, komolyan mondom, nem is katalán drukkernek való!
Szóval kedves tévelygô cimborám, van még számodra remény, hogy egy szép napon csatlakozz a Világos Oldalhoz! Elvégre tudod, még afroamerikainak is könnyebb lenni, mint barca szurkolónak, mert azt legalább nem kell bevallani otthon!
Szóval kedves tévelygô cimborám, van még számodra remény, hogy egy szép napon csatlakozz a Világos Oldalhoz! Elvégre tudod, még afroamerikainak is könnyebb lenni, mint barca szurkolónak, mert azt legalább nem kell bevallani otthon!
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Az is lehet, sőt, logikusabb is, de ezt olvasva nagyon úgy jött le ez az egész interjú, ahogy felvázoltam.Huni írta:szerintem meg a kérdéseket mindketten előre megkapták, válaszoltak rá, azt meg R24 berakta a cikkbe. nem párbeszéd volt ez a két alany között
szerintem meg a kérdéseket mindketten előre megkapták, válaszoltak rá, azt meg R24 berakta a cikkbe. nem párbeszéd volt ez a két alany között
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Szerintem nem volt megfelelő már az interjú alanyok kiválasztása sem, hiszen GT személyében egy "majdnem" madridistát választottak. Ráadásul teljesen elszívta a levegőt a másik válaszoló elől amilyen mélységben válaszolta meg a kérdéseket. Korrekt és pártatlan véleményeket formált, amivel nem lehet vitába sem szállni, tehát a szurkoló vs. szurkoló szituáció sem állt fenn esetükben. Mit lehetett volna mégis tenni, hogy elkerüljük ezt az aránytalan helyzetet? Felváltva megszólaltatni a két interjúalanyt, így ha elsőre a madridista fejthette volna ki a véleményét, talán több mindent mondhatott volna ő is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem is bejött, de ne ilyen szóf*sóst mint GT, mert mire elolvastam lemerült a telefonomh3x0r írta:A masodik kerdesnel a kedvenc jatekosok reszhez GT-tol elvartam volna egy Bale - Modric parost.ferni írta:azért az a kisebb novella jó volt Baleről
Szeretem az ilyen cikkeket, szivesen olvasnek a Dortmund vagy mas aktualis BL ellenfel szurkoloirol is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jó kis cikk, de miért két madridista lett megkérdezve? GT csak titkolja de előbb utóbb kiderül majd miért lóg itt minden nap
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ma délután átfutottam rajta, jó kis vaskos cikk lett, de szerintem csak napközben fogom majd bepótolni.
Névestém lesz, remélem nem hagy cserben a csapat most sem, mint a legutóbbi ünnepnapkor játszott Clásicón...Május 7., szülinapom, 4-1!
Névestém lesz, remélem nem hagy cserben a csapat most sem, mint a legutóbbi ünnepnapkor játszott Clásicón...Május 7., szülinapom, 4-1!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
A masodik kerdesnel a kedvenc jatekosok reszhez GT-tol elvartam volna egy Bale - Modric parost.ferni írta:azért az a kisebb novella jó volt Baleről
Szeretem az ilyen cikkeket, szivesen olvasnek a Dortmund vagy mas aktualis BL ellenfel szurkoloirol is.
azért az a kisebb novella jó volt Balerőlh3x0r írta:Par perce azon gondolkozok hogy miert szurkolo vs szurkolo a rovat cime mikor ket Real szurkolo beszelget (ki tobbet, ki kevesebbet ugye ), vegul rajottem hogy GT a barcasokat kepviselte
amúgy jó lett a felépítése:
GT:
.
.
.
.
.
.
.
.
Gascoigne:
.
amúgy jó lett nagyon
- h3x0r
Par perce azon gondolkozok hogy miert szurkolo vs szurkolo a rovat cime mikor ket Real szurkolo beszelget (ki tobbet, ki kevesebbet ugye ), vegul rajottem hogy GT a barcasokat kepviselte
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Amúgy nem szoktam sokat beszélni, fociról sem nagyon (csak néha), most kijött belőlem minden.
Egyébként köszönöm a lehetőséget még egyszer, jó ötlet volt feleleveníteni ezt a rovatot.
Holnap meg legyen meg a 3-2, amit írtam.
Egyébként köszönöm a lehetőséget még egyszer, jó ötlet volt feleleveníteni ezt a rovatot.
Holnap meg legyen meg a 3-2, amit írtam.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó ötlet volt ez a szurkoló vs. szurkoló cikk, nagyon jó lett. GT eltudom képzelni, amikor úgy random elkezdesz beszélgetni valakivel a fociról, és csak beszélsz, beszélsz és beszélsz.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Ott volt az edzésen ő is, azt a pár percet lehozza majd, amit kap, időhúzó csereként, mert holnap csak olyanunk lesz.h3x0r írta:"jó" hir: Isco influenza miatt kihagyta a mai edzest, lehet hogy holnap se jatszhat
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szeret beszélni a fiú, főleg a kedvenceiről, mint Bale Amúgy tényleg jó, korrekt cikk lettZsombor írta:GT, te a való életben is ennyit szoktál beszélni? Amúgy tetszett, örülök, hogy ismét sor került egy ilyen cikkre.
Nem illik.
GT, te a való életben is ennyit szoktál beszélni? Amúgy tetszett, örülök, hogy ismét sor került egy ilyen cikkre.
- h3x0r
"jó" hir: Isco influenza miatt kihagyta a mai edzest, lehet hogy holnap se jatszhat
Pepe, Benz es DM viszont a tobbiekkel edzettek.
Pepe, Benz es DM viszont a tobbiekkel edzettek.
- h3x0r
Arbeloa miert akarna tavozni? Albiolt megertettem hogy 28 evesen meg ugy gondolta hogy szinte semmi eselye palyara lepnie Pepe, Ramos es Varane mogott (en meg Nacho-t is ide vennem), ezert inkabb elmegy egy gyengebb csapatba. Arbeloa viszont mar 31 eves, a szezon eddigi reszeben ugyan annyit jatszott mint Carvajal, meg 2 ev van vissza a szerzodesebol, sajat nevelesu jatekos, a csapattarsakkal is jol megvan, minden eselye megvan hogy kupakat nyerjen es egy BL is leessen neki.madridronie írta: Egy másik lehetséges érkezőről is szót ejtett a pali a svájci Lichtsteiner (Juve) személyében, aki Arbeloa helyére érkezhet, amennyiben a spanyol hátvéd elfogadja a Napoli ajánlatát!
Lichtsteinert nem ismerem, de o is csak 1 evvel fiatalabb mint Arbeloa, raadasul mig a spanyolrol tudjuk, hogy vedekezesben lehoz egy elfogadhato szintet, addig rola azt se tudjuk hogy egyaltalan fekudne-e neki a spanyol bajnoksag.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na ezért rakom meg egy ötössel, hogy kettővel is nyerünk