Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 15:34

A világ szégyene CR pofázása azok után, hogy az első súlyos tévedést a Barca ellen követe el a bíró. Ha eltiltják ezért, meg is érdemli.
szerintem azért ez túlzás, Matt. Ha visszanézed az elmúlt évek El Clásicóit, akkor láthatod, van abban igazság, amit Ronaldo mondott. Persze ha eltiltják, akkor nem ezért fogják, hanem azért, mert konkrétan a tegnapi játékvezetőt szidta.
arról nem beszélve, hogy beismerte, hogy az övé sem ért tizenegyest, ergo magát a játékvezetői tevékenységet bírálta (ugye több be nem fújt szabálytalanság, két nagyon kérdőjeles tizenegyes, lesszituációk elnézése, di maria felesleges sárgája és busquets taposásának elnézése például) de a játékvezetőt úgyse fogják elmeszelni :roll:

amúgy csak szerintem gusztustalan, hogy a játékvezető bármit mondhat a játékosnak, anyázhat, felhúzhatja őt a döntéseivel, grimaszolhat rá, de semmi szankció, míg ha egy játékos már csúnyán néz a bíróra, az már rögtön fel van rá hatalmazva, hogy sárgával/pirossal büntesse?

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 15:32

Matt009 írta:
A világ szégyene CR pofázása azok után, hogy az első súlyos tévedést a Barca ellen követe el a bíró. Ha eltiltják ezért, meg is érdemli.
És szerinted az rendben van ,hogy ha valaki szarul végzi a dolgát nem lehet kritizálni? Butaság volt Cé részéről de nevetséges már ami itt folyik...A barca is nem egyszer bírózott már és nem nagyon emlékszek eltiltásra ilyesmiért, nálunk ez rendszeres kb...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 24., hétfő 15:28

Géci írta:
Banán írta:Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]

:)
Ha ez igaz akkor ez a világ szégyene...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 15:20

Toti írta:ha ez megtörténik, mármint h ronaldo - ramos kap 3-4-5 meccses eltiltást ezért, akkor én többet nem jövök. nyílván nem fogok hiányozni senkinek sem, de akkor itt van a vége.

akkor bohóc ez az egész spanyol liga.
De alapból nem értem ennek az egésznek a logikáját...edzőt lehet kritizálni, játékost lehet kritizálni de bírót nem mert akkor megbüntetnek ? Nem tudom minek kéne már történnie ,hogy valami változás történjen játékvezetői szinten az egész világon, a homorítások teljesen beépültek a fociba, a lesgólok is és még sorolhatnánk, ezeket 2014-ben nem igaz ,hogy nem lehet meg oldani, egyszerűen csak nem akarják...

Egyetlen esélyt látok, Brazília hazai pályán vb-döntőn nyilvánvaló csalással vereséget szenved(hehe majd kárpótolva lesz a 10ikkel :shifty: ) , talán ez az egy eset tudna akkora felháborodást kelteni ,hogy tényleg muszáj legyen valamit lépnie a FIFA-nak UEFA-nak addig kb szerencsejáték az egész...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 14:58

nekem hiányozni fogsz.

:mrgreen: :-*
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 14:56

ha ez megtörténik, mármint h ronaldo - ramos kap 3-4-5 meccses eltiltást ezért, akkor én többet nem jövök. nyílván nem fogok hiányozni senkinek sem, de akkor itt van a vége.

akkor bohóc ez az egész spanyol liga.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 24., hétfő 14:54

Géci írta:
Banán írta:Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]

Még megvárom a hiteles forrást, mert ez arckönyvről van. De láttam olyat is, ahol Ramosnál is kilátásba helyeztek a több meccset. Remélem ezek csak szenzációvadász hírek és semmi több.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 14:50

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 24., hétfő 14:36

Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 13:50

Drake írta:
Tavaly pont ti takaróztatok ezzel...Akkor az ment,hogy a barca nem is tekinthető igazán bajnoknak,mivel nem verte el a Realt.
Ha erről szólna, akkor nem lenne értelme a maradék 36 meccsnek, ez csak egy nagy adag adalék. Gondolom még is jobb lett volna egyszer a számotokra is, ha odavertek nekünk egyet. :) Persze az elvakultak takarózhatnak ezzel is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 23., vasárnap 12:39

Csabi írta:
az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el
ha a barcelona tudna fórumozni, ez a mondat lenne az aláírásában.
Tavaly pont ti takaróztatok ezzel...Akkor az ment,hogy a barca nem is tekinthető igazán bajnoknak,mivel nem verte el a Realt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 12:38

Csabi írta:
az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el
Nem is értem... Valószínűleg a Barca bukja el, mert mi csúnya Real képesek voltunk stabilan jól teljesíteni és több pontot szerezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 23., vasárnap 11:33

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2014. március 23., vasárnap 10:41

Nekem nagyon tetszett a rovat, néha mikor átnézek a katalánok oldalára, mindig olyan dolgokat olvasok, hogy a vérnyomásom az egekbe szökik. CR a 13 gólját csupa no name csapat ellen szerezte... az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el...stb-stb. Viszont GT nagyon korrekt módon nyilatkozott. Igaz, ezt már a fórumon is láthattuk sokszor. Elismeri a Realt, látja a Barcelona hibáit és jól viseli a 6almas oltásokat is, komolyan mondom, nem is katalán drukkernek való! :mrgreen:
Szóval kedves tévelygô cimborám, van még számodra remény, hogy egy szép napon csatlakozz a Világos Oldalhoz! :mrgreen: Elvégre tudod, még afroamerikainak is könnyebb lenni, mint barca szurkolónak, mert azt legalább nem kell bevallani otthon! :D

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 23., vasárnap 10:15

Huni írta:szerintem meg a kérdéseket mindketten előre megkapták, válaszoltak rá, azt meg R24 berakta a cikkbe. nem párbeszéd volt ez a két alany között :)
Az is lehet, sőt, logikusabb is, de ezt olvasva nagyon úgy jött le ez az egész interjú, ahogy felvázoltam.

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2014. március 23., vasárnap 10:09

szerintem meg a kérdéseket mindketten előre megkapták, válaszoltak rá, azt meg R24 berakta a cikkbe. nem párbeszéd volt ez a két alany között :)
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 23., vasárnap 10:05

Szerintem nem volt megfelelő már az interjú alanyok kiválasztása sem, hiszen GT személyében egy "majdnem" madridistát választottak. :) Ráadásul teljesen elszívta a levegőt a másik válaszoló elől amilyen mélységben válaszolta meg a kérdéseket. Korrekt és pártatlan véleményeket formált, amivel nem lehet vitába sem szállni, tehát a szurkoló vs. szurkoló szituáció sem állt fenn esetükben. Mit lehetett volna mégis tenni, hogy elkerüljük ezt az aránytalan helyzetet? Felváltva megszólaltatni a két interjúalanyt, így ha elsőre a madridista fejthette volna ki a véleményét, talán több mindent mondhatott volna ő is.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 7:12

h3x0r írta:
ferni írta:azért az a kisebb novella jó volt Baleről :mrgreen:
A masodik kerdesnel a kedvenc jatekosok reszhez GT-tol elvartam volna egy Bale - Modric parost. :D

Szeretem az ilyen cikkeket, szivesen olvasnek a Dortmund vagy mas aktualis BL ellenfel szurkoloirol is.
Nekem is bejött, de ne ilyen szóf*sóst mint GT, mert mire elolvastam lemerült a telefonom :mrgreen: :lol: :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 22., szombat 23:58

jó kis cikk, de miért két madridista lett megkérdezve? :lol: GT csak titkolja de előbb utóbb kiderül majd miért lóg itt minden nap :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 22., szombat 23:56

Ma délután átfutottam rajta, jó kis vaskos cikk lett, de szerintem csak napközben fogom majd bepótolni. :agree:
Névestém lesz, remélem nem hagy cserben a csapat most sem, mint a legutóbbi ünnepnapkor játszott Clásicón...Május 7., szülinapom, 4-1! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: